2011. június 15., szerda

Mizu Echelon? mizu hülyeség?

Már nem emlékszem, hányadik és milyen inger hatásra, de elhatároztam, szentelek egy bejegyzést ennek a Mizu-nak is, főleg, hogy kereső optimalizációs szempontból sem utolsó, hiszen minden szar ezzel van tele.  Szóval Fluor Tomi és a Mizu. Mostanában ő a "Mátrix" egyik aktuális magyar kiszemeltje, hogy mennyi időre, az majd elválik. Jól kezdi nem mondom, hiszen rögtön egy lassan ölő halálos méreg nevével aposztrofálja magát a köztudatba, - vagy ez is humor? - de ez persze nem zavar senkit, ugyan is ezt a fluoridot sikálja majd minden ember felkelés után és lefekvés előtt a fogaira!

Csodálom, hogy a Colgate eddig nem találta be valami komoly reklámkampánnyal.  Ráadásul a lakosság nagy része tudja is, hogy a fluorid tulajdonképpen idegméreg, potenciális rákkeltő anyag, továbbá károsítja az emésztő és idegrendszert, a fluoridbevitel hatására csökken a vörösvérsejtszám, csökken a vér folsavaktivitása, gátlódik a B12 vitamin termelődése és csökken a hemoglobin termelődéshez szükséges alapanyagok felszívódása stb.. oldalakon keresztül tudnám folytatni. Természetesen nem azonnal döglesz bele, hiszen arra vigyáznak, hogy szép lassan adagolják, aztán majd szervezettől és hozzáállástól függően 10-20-30 évnyi felhalmozódás után kezd megmutatkozni valamelyik tünetével.

A fluor hatását a szovjet gulág rendszerben is alaposan "tanulmányozták". Azt találták, hogy az ivóvízbe rendszeresen adagolt fluor, nyáj-típusú gondolkodásra készteti a pácienst. A szovjet börtönökben 1950 óta alkalmazták a megatartás "befolyásolására", és a jelek szerint igen sikeresen. Charles Elliot Perkins, egy üzemi vegyész mondta a '60-as években: "Az igazi ok nem a gyermekek fogainak 'megmentése' a fluorizálással, hanem redukálni a tömegek ellenállását az állam befolyásolási és ellenőrzési törekvéseivel szemben, valamint megszüntetni a polgárjogok és a szabadság elvesztésével járó sokkhatást!"

party sarc
Tehát.. itt van ez a Fluor gyerek.. és majdnem minden passzol nála az előbb leírtakból, hiszen a legtöbb embernek valóban károsítja az emésztő és/vagy idegrendszerét, és közben a csapból is ez folyik.. (tehát  mint a gulágon). Érzékeled magad körül, a napról napra egyre szörnyűbb helyzeteket és történéseket, de mire valóban felfognád.., rendszeresen felcsendül a fejedben, hogy
"..nekem bejön ez a szitu.. na mizu? mizu? mizu?" azt annyi a hajléktalanoknak,  az éhezőknek, a kilakoltatottaknak, stb. stb. mert inkább 
"..zúzunk az éjszakába.."

De mielőtt valaki rosszul kombinál, ez nem Karácson Tamás (alias Fluor) privát összeesküvése a világ ellen, hiszen ahogy az eddigi média szerepléseiből (legalábbis számomra) világosan kitűnik, agyilag sincs azon a szinten, hogy a felforgató közönséges tinibálvány szerepből egyáltalán csak kilásson (hozzáteszem pl. az ő életvitele a legtöbb mai fiatal álma!!) Az Echelon és ami mögötte van Az, ami az ilyen figurákat úgymond létrehozza, felfuttatja, bálványozza, rajongótábort alkot nekik, majd azokban garázdálkodik. Hamis, pillanatnyi ösztönöket generál, hibás, meggondolatlan életfelfogásokat programoz - 

"..csináljunk most olyat, amit megbánunk majd holnap.." 

Mizu generation
nem vagyok álszent, nekem is voltak/vannak dolgaim.. de nem ez volt életem refrénje három éves koromtól kezdve.. ellenben most már lassan több száz beszélni is alig tudó kölök (is) gagyogja, csak a youtube-on, hogy hello mizu.. stb. amit a TV2 aktív című műsora is hatalmas sikerként aposztrofál. Sajnos hülye aki azt gondolja, hogy ez spontán siker és, hogy  leginkább K.T. (alias F.T.) személyiségének, vagy zenei teljesítményének, netalán szövegírói vénájának köszönhetően "ihleti" meg az embereket. 

Gaga  666
Ez sajnos egy rendkívül összetett, precíz és cseppet sem jótékony hatású rendszer működéséből  fakad, amit világ viszonylatban a legszembetűnőbben a LadyGaga testesít meg, csak direkt nem akartam Fluor-t a Gagához hasonlítani, nehogy még jobban elszálljon.  A hasonlóság mindössze annyi, hogy ugyanaz a generációkat demoralizáló gépezet mozgatja és biztosít számára (természetesen különböző módon) kiemelkedő életszínvonalat és hírnevet mindkettőnek. 
  
Britney & Justin
Sok esetben a páciensek nincsenek is tudatában annak, hogy "managereik" már akkor tudták, hogy világsztárok lesznek belőlük. amikor még egymást kergették az oviban.. (vagy még előbb) A viszonylag zökkenőmentes menetelés a siker felé egyébként sem az önismeretüket, hanem inkább az egojukat erősíti, tehát általában szentül meg vannak győződve, hogy sikereiket "csak" maguknak köszönhetik, ezért gyakran emlékezteti őket a "főnök" hullámvölgyekkel (Justin, Britney, Christina is egy helyen kezdte az ipart véletlenül pedig Amerika elég nagy..)

Jay illluminati Z
A rutinosabbak persze, tudják mi a helyzet ezért a gyors meggazdagodásukat hihetetlen stabil üzleti és egyéb sikerek szegélyezik. Ők azok akik irányítottként ugyan, de valószínűleg irányíthatnak másokat is, és saját szegmensükön belül akár élet és halál urai lehetnek. Azt pedig, hogy a hatalmukat kitől is kapják nem rejtik a véka alá.. sűrűn mutogatják a jeleit.. melyből szintén nagy divatot csinálnak.. hiszen ennyi pénze nem sok embernek lehet életében, mutogatni azonban mindenki tud.. a valódi értelmét pedig (valamiért) kevesen akarják tudni..

Végezetül, visszatérve Fluor-hoz, nem tisztem és nem is áll szándékomban ennél tovább kritizálni vagy minősíteni, hiszen csinálja a dolgát mint egy kis robot, nekem nem oszt nem szoroz. Azonban mindenképpen szeretném láttatni a drótokat, melyek bizonyos figurákat mozgatnak, még akkor is, ha a nevezett figurák állítólag saját öntudattal és elképzeléssel rendelkeznek. Mert mindenkinek vannak drótjai.. de nem hátrány, ha látod mikor rángatják őket..?!!

Az Isten áldásával!   

3 megjegyzés:

Sándor írta...

1. Nagyon jó cikk. Van kisiskolás (sőt, már óvodás) korban terjedő régi-új őrület: a peonza. Egy Kínában kb. 30 Ft-ért legyártott műanyag pörgettyű, amit 2-3 ezerért már csak azért is meg kell venned, mert a gyerek addig nyavalyog... Előnye abban kimerül, hogy addig sem a monitor előtt vacakolnak vele.

2. Nekem tökéletesen működik az oldalsávi flash galéria.

Üdv.:
Nagy Sándor
Soroksár

Domján Tibor írta...

Köszönöm Naleksz!

A hülyeség, jól mondod, sokarcú.. :)

Ezért örülök, hogy nem most vagyok kisgyerek.. Aki meg nem kisgyerek, azon felelősség van. Ezt persze mindenki máshogy értelmezi.. de aki arra törekszik, az megtalálja, hogy miben gyakorolhatja ezt a tevékenységet.

Még egyszer köszönöm a design elemeket.. a galériát meg lassan megnézem..

Üdv.:
Domján Tibor

Névtelen írta...

Frissits, Tibor...van miböl, es meg egy jo ideig lesz is miböl - amig elvegezzuk a lomtalanitast...