2012. május 4., péntek

Illuminátusok! Utolsó figyelmeztetés!

Foto montázs: DT Art Gallery
Már jó ideje észrevettem, hogy a nincsenek új cikkek a blogomban, amit - ha nem elmetechnológiás tényfeltárással foglalkoznék, akkor - betudhatnám annak, hogy lusta vagyok, azt ráfoghatnám arra, hogy nincs ihlet, nincs téma, hivatkozhatnék az életkörülményeimre, magánéleti problémáimra vagy egyéb szép színes és viszonylag elfogadható kifogásokkal hozakodhatnék elő.  Mindezeknek azonban éppen az ellenkezője az igaz, ugyanis a nagyvilág napi szinten szolgáltatja a legütősebb eseményeket  hazai és külföldi viszonylatban, de ha nem így lenne, akkor is rendelkezünk épp elég mondanivalóval, olyanokkal amikkel - bár az emberiséget a legalapvetőbben érintik - mégsem foglalkozik megfelelő mélységben az ég adta világon senki. 
A Hírháttér Multimédia - DT Art Gallery
Az életkörülmények, az üldözés, a betiltás, és a totális eltitkolás sem lehet akadálya annak, aki az emberiséget akarja felébreszteni távvezérelt kómájából. Mindezt tapasztalatból tudom, hiszen volt szerencsém ezidáig követni a Hírháttér Multimédia ténykedését, nemsokkal a megalakulását követő időktől.

Mindenkit irányít az Echelon!
A probléma tehát valahol máshol keresendő, sőt nem is nagyon kell keresni, hiszen mindez idáig itt volt az orrom előtt, de természetesen ugyanúgy ahogy a kedves olvasónak sincs lövése arról, hogy valójában mit miért csinál, úgy én is megmagyaráztam magamnak és bénán szemléltem ahogy a blog - a már viszonylag szép számú nézettsége - alapszintre süllyed. Láttam, éreztem, hogy cikkeket kellene írni... ötlet is volt, témák is voltak, de valahogy a megvalósulás rendre elmaradt. Eddig sem csináltunk belőle titkot, hogy az elmetechnológiákat nem úgy kell elképzelni, amik esetleg rám vagy ránk nem hatnak, és itt van rá az élő példa. Én sem vagyok kivétel! 
Más kérdés, hogy az Isten áldásából van szerencsém ezt nem ennyiben hagyni, és nap mint nap felvenni a harcot azzal az erővel, ami egyenlőre - legalábbis rajtunk - más eszközökkel nem tud fogást találni. Tájékoztatásként közlöm - természetesen az illetékesek vehetik figyelmeztetésnek  is -, hogy rövidesen el fog jönni az az idő amikor ezeket a beavatkozásokat a lehető legsúlyosabb büntetéssel fogjuk megtorolni mindazokon akik ezt parancsba adták, akik végrehajtották, de azokon is akik mindezekről tudtak!

Domján Tibor (DT Art Gallery)
Ha úgy jobban tetszik, pontosan ez a helyzet hiányzott nekem ahhoz a lelkiállapothoz, hogy ezentúl véletlenül se kegyelmezzek azoknak, akik tevékenyen kiveszik a részüket a háttérhatalom bárminemű kiszolgálásában, és főleg azoknak nem, akik mindezen sorok leírása után megtámadni, befolyásolni de akár csak akadályozni merészelnek!  
Babilon és ami belül van!
Tájékoztatom továbbá mindazon hivatalos és titkos, az állami és/vagy egyéb maffia bűnszervezetek árnyékában és/vagy (rosszul megítélt) védelmében tevékenykedő ECHELON terroristákat, hogy a saját és (akár) családjuk  életének kockáztatásával szórakozzanak továbbra is velem, beleértve ebbe  a környezetemet és a családomat is. SZAVAZNI FOGOK, és ELLENÜK!!! ŐK PEDIG MEGHALNAK!!! Ugyanúgy, ahogy az eddig lebukott, vagy már nem szükséges panelek szoktak. Szívroham, rák, baleset stb. ahogy szoktátok a hétköznapokban is... de semmiképpen sem úgy ahogy esetleg szeretnének, mert ez nem lesz kívánságműsor!

Operátor a "fedélzeten" a Mátrix c. filmből
Cseppet sem fog érdekelni, hogy adott operátor ugyanúgy irányítás vagyis távvezérlés alatt hajtja végre a rá osztott feladatot, de amíg józan, gondolkozzon ezen! Merthogy, hogy is működik ez egészen pontosan? Látjátok a gondolataimat nem? Akkor ne merjetek lényegtelen dolgokkal, meg hülyeségekkel összezavarni vagy a környezetemet ellenem fordítani és instabilizálni... mert MEG FOGTOK HALNI!!!

Korabeli elmeprogramozó ábrázolás
Amerikában Bill Clinton és az 1995-ös elnöki bizottság óta tényként lehet beszélni arról, hogy például embereket szexrabszolgának (SLAVE) programoztak (már ötven évvel azelőtt!!! is) és, hogy az ilyenek "normális" esetben a halálukig nincsenek a tudatában annak a dolognak, hogy minden mesterséges körülöttük?! Az emlékképeik betápláltak ahogy a mozifilmekből ezt már jól ismerjük, a viselkedésük pedig kizárólag a beléjük programozott mintákat követik?! Ragaszkodásuk - "szeretetük", "szerelmük" - kizárólag a hozzájuk rendelt HANDLER v. más néven kezelőjük felé irányul?! Úgy működnek mint a robotok, adják és veszik őket, és úgy is végzik... éppen csak újra nem hasznosítják őket?! Tehát Amerikában ez tény, nálunk meg üldözendő és titkolandó?

Mit gondolnak, mennyi embernek, szervezetnek és intézménynek kell összehangolt és naprakész munkát végezni az ellen, hogy az ország életének legfontosabb eseményein rendre felbukkanó és arról mindig pártatlanul és objektíven tudósító HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA  a lakosságtól jóformán szinte semmilyen anyagi és erkölcsi támogatást de még csak médiajelenlétet se kapjon? 
Molnár F. Árpád aki "ELI"
De ne beszéljünk a lakosságról, aki a legaberráltabb állatságokat is bő kézzel honorálja, ha a médiából kérik rá, de mit gondolnak, aki politikával, médiával, vagy közélettel foglalkozik, abban él vagy abban dolgozik, annak hivatalból nem lenne kutya kötelessége betéve ismerni a HÍRHÁTTÉR-t ami évek óta a világ legkisebb költségvetéssel dolgozó, ámde - senki által meg nem kérdőjelezhetően - mindeközben az emberiség és a keresztyén eszmeiség legnagyobb élharcosa, az emberiség ellenségeinek legfőbb leleplezője és tényfeltárója? Pedig nem mind olyan ostobák mint a HírTv egyes riporterei. De ha nem olyan ostobák, akkor hogyhogy nem beszélnek rólunk? Talán tilos? Bizony az! Akkor viszont egytől egyig kollaboránsok, és később, amikor bekövetkezik a fordulat, ennek megfelelően fognak megítéltetni is!

Akiknek és tanácsadóiknak köszönhető a jelenkor fasizmusa
Vajon összefüggésben állhat ez azzal, hogy valószínűsíthetően a bolygó leghülyébb (vagy a leghülyébbeknek járó - ezt én még nem tudom objektíven megítélni) programját kapják a magyarok? Vajon összefüggésben állhat ez azzal, hogy amíg az ország - bár ez csak nézőpont kérdése, hogy - normálisabb fele a spirituális meg egyéb felemelkedésre gyúr, ufókkal, angyalokkal, tündérekkel és egyéb természetfeletti lényekkel beszélget vagy "csak" hagyja magát és életfelfogását motiváltatni és alakítani általuk, addig a másik fele habzó szájjal cigányozik meg zsidózik és neonáci gyűlölethullámokban flashel? Sőt, hogy újabban egyre gyakoribb az előbbiek keveredése?! Ez vajon normális?  A közös nevező mindkét táborban az, hogy képtelenek igazi füleket növeszteni a hallásra, és valódi szemeket a látásra - ugyanis mi nem a véleményünket mondjuk, hanem TÉNYFELTÁRUNK!!! Bármi ami a - már nem véletlenül folyamatosan betiltott, és ezért folyamatosan új szerverre kényszerülő - HIRHATTER.ORG címen szereplő oldalon megjelenik, AZ TÉNY, és nem volt még ember vagy szervezet, aki - bár az alapító főszerkesztő MOLNÁR F. ÁRPÁD részéről ennek a lehetősége már számtalanszor fel lett ajánlva - nyilvánosan vitába mert volna szállni akármelyik mondatával!

Mitől van az, hogy a tízmillió lakosból eddig szinte kizárólag a legszegényebbek, kilakoltatás alatt állók és totális anyagi csődben lévők voltak képesek pár ezer forintos anyagi segítséget nyújtani, vagy azok biztosítottak lakhatást ahhoz, hogy Budapesten tudjunk tevékenykedni, miközben mi mindent ingyenesen és saját erőből végzünk? Miközben mindenkit egyre erőteljesebben sújtanak az anyagi problémák és elmetechnológiák még mindig majdnem mindenkinek van családonként átlag két tévéje, két mobiltelefonja... az országos átlagban 3-5 milliós nyugati kocsikkal járnak az emberek, kurva jól mennek a McDonalds-ok, és legalábbis Budapesten hétköznap esténként is rendre tele vannak a kocsmák és egyéb vendéglátóhelyek. Számolatlanul szórnak sms-ben milliárdokat éves szinten televíziós műsorokra, X faktorra meg csillagszületikre és valóvilágra, nem is beszélve a lassan minden csatornán több órás műsoridőt elfoglaló TV jósokra, meg vetélkedőkre, aközben pedig a HÍRHÁTTÉR évek óta minden filmben szereplő bankszámlaszámára, a sokmilliós nézettség ellenére (egy két régebbi szimpatizáns adományától eltekintve) 0 Ft érkezett! 

A Hírháttér OTP-számlaszáma: 11773322-00818357
Nemzetközi (IBAN): HU63 11773322-00818357-00000000

Tel.: +36/30/919-6386

Nyilvánvaló, hogy központilag van lekapcsolva a lakosság ezen a téren is, de ezzel a cikkel szeretnék egy hatalmas csapást mérni erre a láthatatlan béklyóra (majd meglátjuk milyen sikerrel), hogy aki képes volt felfogni a fenti sorokat, az ugyanúgy próbálkozzon meg a támogatás valamilyen formájával, (és akár csak néhány száz forinttal, anyagaink megosztásával, terjesztésével, fordításával, személyes részvétellel vagy bármilyen más formában, de fejezze ki egyetértését a tevékenységünkkel, amit előre is köszönünk) ahogyan nekem, az Isten kegyelméből most mégis sikerült megírnom ezt a cikket, mely reményeim szerint felold egy két tudatot, legalábbis bizonyos szintig.

A Hírháttér Dabasi Tamással és Simó Endrével
Természetesen nem szeretnék semmilyen jogvédő vagy közhasznú szervezetet lebecsülni... de tapasztalataink szerint csak azok működnek megfelelően és lehetőség szerint minden igényt kielégítően - tehát akik nem válogatnak "kuncsaftok" és ügyek között - akik (ezért) szinte sehonnan sem kapnak - és nemhogy állami - támogatást, de általában önerőből, saját zsebből, elhivatottságból végzik a munkájukat! Érdekes módon, az ilyen szervezetek pedig soha nem ellenségesek a velünk, elismernek, továbbá rendre képesek is együttműködni a HÍRHÁTTÉRrel. A sok falból létrehozott jogsegély meg mindenféle nagynevű és semmitérő szervezet viszont, (akiket az állami is meg a lakosság is bőkezűen támogat) bár látszólag végzi a tevékenységét (és költi a közpénzt) valódi segítséget nem képes nyújtani azok számára akik arra a valóban rászorulnának.

Orbán már elveszett, aki vele tart, vele bukik!
Az a szervezet pedig, amelyik a legátfogóbban és minden létező fontos témát és problémát érintő módon szolgálja az emberiséget - és nem csak a magyarokat, akik viszont (és lehet pontosan ezért) a lehető legnagyobb értetlenséggel, és hálátlansággal honorálják mindezt - az A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA!!! Ha a magyarság valóban az a felhőkből szakadt apostoli szakralitású és felsőbbrendű lelkületű lényekből állna (tisztelet a borzasztó kevés kivételnek) mint amilyennek - természetesen Echelon eszközök által hipnotizálva - tartják magukat, akkor bizony észrevennék a soraink között az Isten intő jeleit, csodáit, bizonyosságtételeit. Ezért azonban A HÍRHÁTTÉR - a leginkább keresztyénekből álló médium -, amit azonban sem keresztyéni sem stratégiai sem pedig alap erkölcsi indíttatásból nem támogat szinte SENKI, és AMI ennek ellenére is be fogja teljesíteni amire predesztináltatott, mert AZ Isten igéjét hirdeti, és annak nincs-e földön aki az útjában állhatna! Még az Ördög sem!

Végezetül pedig, Istentől átkozott Illuminátus hatalmasságok, az Isten kegyelme mentsen meg Titeket (mert az Ördög egészen bizonyosan nem fog) attól, hogy hamarosan helyet cseréljünk és Mi irányítsuk a Ti agyatokat, mert abban egészen biztosan nem lesz köszönet és kegyelem sem!



Az Isten áldásával a Jézus Krisztusnak nevében, Ámen!



2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ezekről én is tudok és nem félek senkitől, Isten velem van. Egyetértek!!

Névtelen írta...

az elmult 4 evben olyan erök allnak mögöttetek es mellettetek, akikröl eddig nem volt tudomasotok...nem is lehetett...de most itt vannak...es nem hagynak el, amig utatok jarjatok, dolgotok teszitek...ki kell adni AZT a könyvet mielöbb, ELI...tudod, mire gondolok...Atyank szerelme kiserjen.Tiszteletteljes szeretettel H.