2011. október 17., hétfő

TEK avagy a Tematizált Elmebetegek Különítménye!

A képen E2 és E1 látható, "laza" szerkóban..
Sokan sokfélét írtak már a magyar "szuperkommandóról", annak ellenére, hogy még alig több mint egy éve sikerült csak TEK néven elhíresülniük. Természetesen az ilyen különítményekről objektíven sok jót nem is lehet elmondani, főleg ha vannak hiteles információink a világ valódi működésével kapcsolatban, esetleg tudjuk, hogy kik és hogyan "gyártják" a terrorizmust, netalán van némi fogalmunk annak lélektanáról. Ezután már valóban a helyén tudjuk üdvözölni az olyan állami intézkedéseket, amelyek bizonyos terrorfenyegetések elhárítására jönnek létre. Szóval vizsgáljuk meg a gyökereket...

A terrorizmus keresztszülei...
Kezdjünk talán ott, és ez olvasóinknak is bizonyára már a könyökén jön ki, hogy terrorizmusról akkor beszélhetünk, ha egy ország titkosszolgálata, vagy egy erősebb ország titkosszolgálata (felsőbb utasításra) úgy dönt, hogy terrorcselekményt szándékozik elkövetni adott helyszínen, meghatározott céllal és áldozattal. Ez leggyakrabban teljesen "saját" kivitelezés, de lehet olyan is (bár ez ritka, vagy inkább nézőpont kérdése minek nevezzük) amit "csak" hagynak megtörténni, max. besegítenek... vagy, hogy is mondják? ja megvan... a kezük alá dolgoznak!

a büszke szülők és a lelkes újszülött TEKi
A terrorelhárító központokat pontosan abból a célból hozzák létre, hogy ezeket az igényeket, a legmagasabb mértékig ki tudják szolgálni, ami nyilvánvalóan megköveteli, hogy mindenfajta ellenőrző hatóság felett állhassanak a beavatkozási szinteket, vagy jelentési kötelezettségeket tekintve!


Galambos NBH ig. és Földesi Sz. bizniszmen
Ezek a "cégek" viszik a világon mindenhol, a diplomáciai kábítószer, fegyver és egyéb bizniszeket, és széleskörű hozzáférésüknek köszönhetően  pedig, nagy hatékonysággal törik le az esetlegesen hasonló üzletekben utazó "civil" maffia érdekeltségeket, de természetesen csak abban az esetben, ha valamiért kereszteznék egymás útjait. A maffiák, ugyanis éppen úgy mint a mezei terroristák, 100 %-ban a titkosszolgálatok tudtával és beleegyezésével, sok esetben azokkal együttműködve tevékenykednek.


Soha sem tévednek, mindig hazudnak...
Nem tudom hányadszorra, mondjuk el, de ezzel nem csak a rendőrség vagy a politika, hanem a média is tisztában van... ehhez képest, érdemes megfigyelni ebből a kontextusból a különböző bűnügyi és egyéb híreket. Szánalmas, hogy milyen emberek nevezik magukat sajtósnak, riporternek műsorvezetőnek, a főszerkesztőkről és hírigazgatókról már nem is beszélve... de most nem is ez a téma..

az átvert illuminátusok "vak" jókedve..
Hazatérve a mi kis TEKünkhöz, azt tapasztaljuk, hogy ez nálunk sincs másként mint a nagyvilágban, ide is beette magát a terrorveszély, ami nyilvánvaló hiszen az az orbán viktor a miniszterelnök, akinek mostanában legfőbb szórakozása arab és egyéb diktátorok technológiáit tanulmányozni, de azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy azok tanulmányozzák a minihitlerünket.

Terrorista képző szeminárium 2011.
Egy biztos, rezsimet építeni már nagyon tud a mini sztárelnök, TEK nevén E1, (korábban V1) hiszen Terrorcsoportja élére, azt a személyt nevezte ki, aki nyolc éven keresztül volt kénytelen non stop hallgatni, üzleti és magánbeszélgetéseit, ami tekintve E1 nem publikus ténykedéseit, abszolút nem lehetett egyszerű feladat! 

barátságosnak látszik, de etetni vagy simogatni tilos...
Hajdú Jánost, sikeres, jó szakembernek tartották és már 2002-ben is a terrorelhárítóktól pattant be A volkswagen transit anyósülésére, ahol egészen TEKi kinevezéséig szolgálta a hazát, vagy mit. Egy biztos, Hajdú János majdnem mindent tud orbán viktorról, tehát félszavakból megértik egymást a terrorcselekmények tekintetében is.  

pedig ez valódi szittya embléma...
Több rendőri vezetőben visszafelé indult el az a bizonyos, amikor napvilágot látott, hogy az általuk koordinált gazságszolgáltatás legújabb pénznyelője már nem is az AVH hanem a TEK lesz, amelynek 2010 szeptember elsejei keresztelőjére 10 milliárdot utalt a költségvetés, de talán az azévi szeptember 11.-i ünnepségekre már meg is kellett toldani az összeget, a mai napig még legalább 3-4 milliárddal! Hiába, ez is jelzi, hogy mennyi terrorista tevékenykedik magyarországon, hogy nem olcsó az üldözésük! 

A leghatékonyabb "bűnüldöző" szekér...
Természetesen tisztában vagyok vele, hogy valamirevaló terrorelhárítónak nem lehet kisebb kocsija mint  egy maffiózónak, vagy egy jó családból származó szaúdi terroristának, hiszen ez rontaná a presztizsüket az illegális és a már említett diplomáciai piacon...

ez persze bárki lehet...
A mindenkiről mindent tudó és megfigyelő kütyük sem olcsók, azonban valójában minden eltörpül  annak a költsége mellett, ami az igazság napvilágra kerülését hivatott megakadályozni. Valójában tudniillik, ez a rendszer kerül sokba, amiből mindenki lophat egy kicsit vagy sokat, aki részt vesz ebben a játékban. Amivel egy darabig, amíg az a kezükben van,  talán egy despota elmebeteget is megkoronáztathatnak egyszer  Európa kellős közepén (vagy valahol máshol)!

a földön fekve a józan észt láthajuk, rajta aTEK specialistája...
Szó se róla a TEKik sikeresek, hiszen  amíg a magyarország hivatalos terroristája Budaházy, börtönben sínylődött addig, el lehetett velük kapatni a nem jattoló vagy statisztika javító, esetleg egyszerűen üzleti érdeket sértő kábítószer termesztőket, 

inkább csak Jasonra... de csak sötétben..
terjesztőket, továbbá részt lehetett venni velük a nemzetközi terrorizmus színpadán zajló eseményekben, mint pl. a Bangkok-i túszdráma, Papp István hazahozatala vagy akár a Líbiai mentőakció, aminek levezénylése közben Hajdú Jánost többen, hol Bruce Willis-el hol pedig Jason Statham-al tévesztették össze az amúgy is több síkon beszédes Feláldozhatók c. Hollywood-i produkcióból...


Te Angela, ezek hülyébbek mint a zombijaink...
És ha már így szóba jött Hollywood akkor ne felejtsük el (nem is volt szándékomban) megemlíteni, hogy mennyire nyilvánvaló az a tény, hogy még látszatra sem ér semmit az a milliárdos terminátorcsapat, amelyik kizárólag csak elembetegek politikai utasításait hajthatja végre. 

sőt a zombik rögtön sajtótájékoztatót tartottak...
Ugyanis felejtsük el azokat a gyenge frázisokat amelyeket, Brad Pitt által fémjeleztt World War Z c. film fegyvereinek lefoglalásával kapcsolatban igyekezett sugallni mindegy, hogy melyik oldali sajtó, nem is beszélve a TEKi sajtótájékoztatójáról. A titkosszolgálatok ugyanis mindig tudják, hogy mi van a dobozban, főleg ha fegyverről van szó, természetesen azt is, hogy kitől érkezik meg azt  is, hogy hova tart!  


Gratulálok uraim, én adtam a parancsot...
Mivel Brad Pitt és a vele kapcsolatban álló szervezők is elismerték, köztük Adam Goodman producer is, hogy a fegyverek hozzájuk tartoznak, (tehát a címzett és a feladó eleve nem kamu!!) egészen biztosak lehetünk benne, hogy a TEK szándékosan, de természetesen politikai utasításra avatkozott bele az eseményekbe!

Brad Pitt gondolkodóban, és a stukkerek büntiben...
Hülyeség az is, hogy vizsgálni kellett őket, mint ahogy az is, hogy ezért le kellett kommandózni Gajdos Bélát, ugyanis normális esetben olyan sincsen, hogy több tízmillió dolláros költségvetésű, precízen előkészített forgatókönyvű filmprodukciók, minden papírozás, engedélyezés és szakember nélkül több tucat gépfegyvert hurcolásznak országokon keresztül, hátha nem lesz gond 100 kalasnyikovval alapon! 

egy igen népszerű korábbi próféta plakát...
orbán utasította tehát a TEKi katonáit (mert ekkora faszságot önmaguktól nem képesek elkövetni, más főnök meg nincs), hogy keverjék egy kicsit a szart, mert úgy látszik, szeretné ha esetleg külföldi filmstúdiók is beszállnának saját lejárató kampányába, elmebetegeknél ezt soha sem lehet pontosan tudni vagy, hogy esetleg  házi filmese Andy G. is benne van-e a dologban...??  nemsokára megtudjuk...  !

az élethű fogyóeszköz zombik.. nem ismerősek valahonnan?
Egy biztos, az ország legfőbb felesküdött védője és oltalmazója a Tematizált Elmebetegek Különítménye íme bemutatta, hogy képes bármikor bármilyen utasítást végrehajtani, legyen az akármilyen átlátszó vagy  Zombi...

Kíváncsian várom ezután a következő, "előre nem kalkulált terrorcselekményt"! - de csak mert abba remélem már biztosan belebuknak...

Az Isten áldásával!


Nincsenek megjegyzések: