2011. március 10., csütörtök

Az Echelon Tanúk...

A címben szereplő kifejezések jelentése és a hozzá tartozó információ bizonyosan sok embernek mozgatja a fantáziáját.. hogy is mondjam.. bizonyára többféleképpen. A legtöbb ember számára teljességgel érthetetlen lehet, ezek közül vannak akiket megmosolyogtat, hogy hogyan lehet ilyen hülyeségekre egyáltalán levegőt pazarolni..? és vannak, akiket meg "titokzatos" okokból felháborít, vagy idegrohamokat, dühkitöréseket okoz.. tehát ugyanaz mint az előbb, csak indulattal, rosszindulattal fűszerezve.. továbbá sokan vannak olyanok is.. akik, ha ilyen kifejezéseket hallanak, vagy ezekkel kapcsolatos témákkal találkoznak akkor megmagyarázhatatlan nyugtalansággal és félelemmel telnek el.. amiből normális reakció, hogy legközelebb igyekeznek elkerülni azt..

Miért is van ez? Talán az általa hordozott információ esetleg alapjaiban változtatná meg az emberek szemléletét, saját magukról vagy a környezetükről? Esetleg rájönnének arra, hogy Istennek léteznie KELL?!

 
Ha kellőképpen felháborodtál, Soós Úr több évvel ezelőtti kijelentésén, akkor gyorsan pörgesd át az agyadon, hogy hány helyről hallottál erről eddig?? Az eredmény valószínűleg a nullához közelít hacsak nem mozogsz olyan körökben ahol ez nem titok.. merthogy vannak ám ilyen körök.. többek között ezekről is fogunk hallani a következőkben... 

                                                                                     


Ugye, hogy izgalmas is tud lenni? Személy szerint úgy örülök amikor nem Orbán Viktorról van szó, de újabban lépten-nyomon belekeveredik az anyagokba.. hozzáteszem azért mert igazából neki (is) köszönhetjük, hogy a világ legelső helyéről a legutolsó helyre csúsztunk az Isten előtt.. 
Hogy miért lettünk volna az elsők? Mert a Molnár és a Hírháttér Multimédia projekt.. itt ért földet nálunk.. az Isten kegyelméből.. és ha a népesség nem ennyire buta.. akkor vezetőiül nem a leghitványabb, leg-embervérszomjasabbakat  választja sorozatosan akkor Magyarországé lehetne a dicsőség, hogy a jó irányba változtassa meg ezt a földet azzal a temérdek információval amit még most is titkolnak a világ népei elől.. Miért csúsztunk a legutolsó helyre? Mert ahogy mindig is tették a népek (lásd Biblia) nem értették ezért megvetették, üldözték és megtámadták a prófétákat, Isten embereit, akik pedig csak az Igazságot
tudták mondani.. (akkor is, meg most is..)

Jól mondja a következő videó.. az automaták földjén járunk..




Folytatása következik...

Az Isten áldásával!

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Sok hasznos információ birtokába jutottam az elmúlt fél órában, amíg az oldalt olvasgattam. Lenne pár kérdésem, amik nem igazán tiszták előttem. Orbán Viktor neve többször is előkerül mint bűnbak a mai kialakult gazdasági helyzet miatt. Ez miként lehetséges, ha korábbi bejegyzésében azt taglalta a szerkesztő hogy a politikusok is csak bábjai egy még felsőbb háttérhatalomnak? És kiragadnék még egy mondatot: "ha a népesség nem ennyire buta". Korábbi bejegyzésben azt olvastam hogy az egész emberiség egy globális "felvilágosultság blokkoló" mechanizmus következtében nem képes felfogni dolgokat. Akkor hogy lehet felróni bármit is nekik (nekünk) szemrehányásul? Kissé hiteltelenné teszi magát a gondolatmenetet, ellentmond önmagának, de ennek ellenére minden elismerésem a szerkesztőnek.

Domján Tibor írta...

Kedves Névtelen! :D

Örülök, hogy szereztél hasznos információkat, had halmozzalak el még néhány válasszal! :D

Orbán Viktor, mint ahogy a parlament nagy többsége, nem most kezdte a politizálást. Fiatal demokrata ide vagy oda, öreg róka már ő azon a fronton, ahol a háttérhatalom osztja a lapokat! Orbán Viktor tökéletesen tisztában van az Echelon rendszerekkel, sőt interaktív illuminátus, ami azt jelenti, hogy online kommunikál a háttérhatalommal. Orbánék pontosan tudják, hogy kicsoda Molnár F. Árpád, és ha a világ tetejére akarnák vezetni az országot, akkor csak annyit kellene tenniük, hogy beültetik őt a TV-be és megváltozna a világ! Természetesen a Sátán nem csinál valakiből csak úgy milliárdost, hogy nem sötéti le közben az ember agyát.. ezért ezt nemhogy képtelenek megtenni, de inkább teljes hírzárlatot rendel el, ill. egyre nagyobb hülyeségeket csinál. Szal. mindig az a felesős a jelenlegi gazdasági helyzetért, aki nem a megfelelő utat választja a megoldásához! Ezért most Orbán az!
A népesség hülye, mert le van szabályozva, és akkor miért bántjuk...?! igen, ez olyan mint egy paradoxon, de valójában ez is egyfaja programozás volna... van akiben a felsimerés magját ülteti el, aki aztán - kb. hozzád hasonlóan - kutat, kérdez, tanul, stb. van aki meg, beindítva primitív ösztöneit, dühöng, anyáz, zsidózik vagy cigányozik.. tehát
tulajdonképpen a valóban nem mindig light-os verbalitás, kifejezésmód... úgymond elválasztja az ocsút a búzától! :D

ezen kívül még persze van néhány más oka is...

még 1x köszönöm az elismerést!

UI:
Több mint 30.000 oldalletöltésre kb. 12 hozzászólás jutott, Te milyennek ítéled ezt az arányt? én kicsit parásnak! :D

Névtelen írta...

Igen, meglehetősen parás. De több mint a nulla és ez már csökkenni nem fog, mindinkább növekedni. Ezért aztán bizakodó is lehetsz a jövőre nézve. Köszönöm a gyors és részletes felvilágosítást. Így már számomra is sokkal érthetőbb a szisztéma. (nyugodtabban alszok). Az a probléma hogy újabb és újabb kérdések merülnek fel a fejemben, amivel ilyen későn -vagy korán- már nem akarlak terhelni. De ha csak egy apró kis zuga van az agyamnak amit én magam irányítok, akkor holnap visszatérek ugyanide és örömmel folytatom a dialógust. Őszintén remélem hogy előbb utóbb drasztikus növekedésnek indul azon emberek száma akik a felvilágosodás nem épp egyszerű, de annál örömtelibb útját választják.

Domján Tibor írta...

Mégegyszer köszönöm a bíztatást, hasonlóképpen gondolom és remélem én is a dolgokat, biztosak azonban nem nagyon lehetünk semmiben! :D

Nyugodtan kérdezz bármit, amire tudok válaszolok, a legegyszerűbb azonban ha bejelölsz a facebook-on, mert itt nem túl kényelmes válaszolgatni..

A blogon egyébként, annak ellenére, hogy már eleve rengeteg információ fent van, valójában még épp, hogy csak elkezdtem beszélni!

Annyi minden van még amit, még nem lehet... stb. és nem a tabuk miatt, mert az nálunk nincs.. hanem inkább az emberi butaság, sötétség és rosszindulat miatt.. de idővel talán ez is változik!

Szal. ajánlom a facebook-ot, a bátraknak pedig az anyagok terjesztését, megosztását, lájkolását, és leginkább kommentelését!

Az affinitás áldásos, sőt áldás.. mint ahogy a témától való viszolygás átok!

Isten áldjon!