2011. május 2., hétfő

Az AIR FRANCE 447. katasztrófája

Megtalálták a két éve az Atlanti-óceánba zuhant Air France-gép egyik fekete dobozát, így van remény arra, hogy kiderül, mi okozta a szerencsétlenséget, melyben négy magyar állampolgár is meghalt.. írja az origo nagyvilág..

akinek olvasótábora elvileg értelmiséginek tartja magát, pedig ilyenkor még csak nem is csodálkozik.. létezik-e olyan, hogy egy fekete dobozt majdnem két év alatt sikerül megtalálni..?? szakembereknek!!!

Pedig aki csak egy kicsit ért ahhoz ami igazából zajlik,  az meg azon sem csodálkozik, hogy Soós József "Titán" 2011.04.29. kelt (és több száz hivatalos és privát címzettnek elküldött)  levelére nem egészen 2 nappal (2011.05.01.) be is jelentik, hogy megtalálták a blackbox-ot.

Természetesen a Hírháttér Multimédia már több ízben foglalkozott (egyedüli magyar médiumként) a repülőszerencsétlenség valós hátterével ellenben az olyan hülyeségekkel mint a tegnapi cikkekben, miszerint megtalálták a fekete dobozt, mindenféle mélytengeri hókuszpókusszal körítve két év alatt.. egy dologra jó csak.. belebukni..

Aki tehát nem a baromságokra kíváncsi az olvassa figyelmesen a Titán Levelek sorozat ideillő darabját, némi képi aláfestéssel!

A 2009. 06. 01. napján történt FRANCIA LÉGITÁRSASÁG, AIR FRANCE 447.-es járatának 228 ember áldozatot követelő megsemmisítése az ATLANTI ÓCEÁN fölött, Rio de Janeiró-ból, Párizsba tartó úton!

Ezt is, és sok más egyéb szörnyűséget kizárólag a KERESZTYÉN HÍRHÁTTÉR munkatársak, a HÍRHÁTTÉR intézményén keresztül publikálták, hozták nyilvánosságra a lakosság széles körei számára! EZÉRT IS INTERKONTINENTÁLIS ÜLDÖZTETÉS VOLT A VÁLASZ A MAGYAR ÁLLAM RÉSZÉRŐL ,mely' megtoroltatásra kerül rajtuk! Dicsőség az Istennek, Jézus Krisztus védőkeze által, ámen!
A Francia kormány, és a VILÁG ÖSSZES MÉDIUMA egységszándékban, bűnszervezetben intézményesítetten hazudott ebben a tragédiában is. Akkor kezdjük el elemezni a történteket. Az EGÉSZ FÖLD BOLYGÓRÓL A VILÁGŰRBEN KERINGŐ MŰHOLDAK VIDEÓ AUDIO  és sok egyéb más felvételeket készítenek MINDEN PILLANATBAN,A FÖLD MINDEN SZEGLETÉBEN. Hogy teljesen átfogó legyen a precízió, egy azon időben több felvétel is készül. Ezek a FELVÉTELEK, a FÖLD FELSZÍNÉRŐL, A BOLYGÓT KÖRBEÖLELŐ LÉGTÉR KÖPENYRŐL, AZ ÓCEÁN EGÉSZ VÍZMEDRÉRŐL, ÉS FÖLDALATTI OBJEKTUMOKRÓL KÉSZÜLNEK.

EZT ÚGY NEVEZIK, HOGY TOTÁLIS KONTROLL AZ EGÉSZ BOLYGÓN.

A repülőgép ahol közlekedik, az egy adott előre kiválasztott, megszerkesztett útvonal, melyről eltérni csak speciális esetekben,engedélyhez kötötten lehet! Az útvonal LÉGTÉRI CELLÁKRA VAN OSZTVA, melyeket MŰHOLDAK FIGYELNEK! Továbbá a mindenkori paraméterekről INFORMÁCIÓKAT KÜLDENEK A FÖLDI IRÁNYÍTÓ BÁZISOKRA, természetesen ezeket rögzítik, tárolják,és figyelik az arra kijelölt állami szervek,így a TITKOSSZOLGÁLATOK is, pontosabban a KATONAI TITKOSSZOLGÁLAT. ez nem nagy dolog, hogy a légtérben közlekedő repülő objektumokról TÖKÉLETES ADAT TOVÁBBÍTÁS VALÓSUL MEG. Ugyanis a világűrben messze a FÖLD BOLYGÓTÓL ELTÁVOLODOTT ÉVEKKEL EZELŐTT KILŐTT ŰRSZONDÁK IS PONTOSAN VISSZAJUTTATJÁK A JELEIKET, ADATAIKAT A FÖLDI BÁZISAIKHOZ, ANNAK ELLENÉRE, HOGY AZOK MÁR ISZONYÚ TÁVOLSÁGOKRA ELHAGYTÁK A BOLYGÓNKAT.
Így nagyon egyszerű, és könnyedén kivitelezhető az, hogy MINDENT FIGYELJENEK A LÉGTÉRBEN, MERT AZ NAGYON KÖZEL VAN HELYILEG A BÁZISOKHOZ, EZEKHEZ A VILÁGŰRBE KILŐTT OBJEKTUMOKHOZ KÉPEST!

Továbbá, a REPÜLŐGÉP fedélzete teljes egészében a legmodernebb KATONAI TECHNOLÓGIÁKKAL fel van szerelve, így még azt is elemzik, hogy a repülőgépen utazók HANGULATA, és BIOLÓGIAI FUNKCIÓI hogyan működnek. Ez az UTASTÉRRE, ÉS A VEZETŐFÜLKÉRE IS EGYARÁNT ÉRVÉNYES.

A FÖLDI BÁZISOK MINDEN INFORMÁCIÓT MEGKAPNAK ARRÓL,AMI A REPÜLŐGÉPEN, ÉS A REPÜLŐGÉPPEL TÖRTÉNIK.

 Pontosan tudják az összes KOORDINÁCIÓS TÉTELT, A REPÜLŐ PILLANATNYI  HELYZETÉTŐL, SEBESSÉGÉTŐL, REPÜLÉSI MAGASSÁGÁTÓL, A REPÜLŐGÉP MŰSZAKI PARAMÉTEREKIG BEZÁRÓLAG! Pontosan tudják, hogy a gépen mi történik.

A TECHNIKAI LEHETŐSÉG MESSZE NEM MERÜL KI ABBAN, HOGY FÖLDI IRÁNYÍTÓ BÁZISRÓL IS BELENYÚLJANAK A REPÜLŐGÉP FEDÉLZETI SZÁMÍTÓGÉPJEIBE! FÖLDI BÁZISRÓL, HELYTŐL, IDŐTŐL FÜGGETLENÜL BÁRMI MEGZAVARHATÓ A REPÜLŐGÉP MŰSZAKI SZERKEZETÉBEN, BELEÉRTVE A KÖZPONTI SZÁMÍTÓGÉP RENDSZERÉT IS A REPÜLŐGÉPNEK.

ERRE AZ ELEKTROMÁGNESES FREKVENCIA TECHNOLÓGIÁKTÓL KEZDVE A FEJLETTEBB FOTON TECHNOLÓGIÁKIG MINDEN LEHETŐSÉG ADOTT.

Így arra is van lehetőség, ha egy külsős INFORMATIKAI RENDSZERRŐL, ( akár egy külsős állam titkosszolgálati rendszere, vagy egy földi repülőtér irányító bázis....)  MEGVÁLTOZTASSÁK A REPÜLŐGÉP KÖZPONTI SZÁMÍTÓGÉPÉNEK BEÁLLÍTÁSAIT, MŰKÖDÉSÉT MEGZAVARJÁK. UTÁNA PEDIG UGYANEZZEL AZ INFORMATIKAI DIGITÁLIS HADVISELÉSSEL A BIZONYÍTÉKOKAT, NYOMOKAT ELTÜNTESSÉK!

VAN ARRA IS LEHETŐSÉG, HOGY MŰHOLD SEGÍTSÉGÉVEL HELYTŐL, MOZGÁSI PARAMÉTEREKTŐL FÜGGETLENÜL ELEKTROMÁGNESES MEZŐT KELTVE MEGZAVARJÁK, BLOKKOLJÁK A REPÜLŐGÉP MŰSZAKI BERENDEZÉSEIT. EZT SOKFÉLE KÉPEN MEG LEHET VALÓSÍTANI, AKÁR EGY ADOTT LÉGTÉR CELLÁBAN ÁTHALADVA, ABBA BEÉRVE IS KIVÁLTHATÓ A KÍVÁNT JELENSÉG.

ENNÉL SOKKAL BONYOLULTABB A HELYZET, MERT AZ ECHELON ELMETECHNOLÓGIA ÁLTAL, A REPÜLŐGÉP PILÓTÁI IS MEGZAVARHATÓK. A REPÜLŐGÉPET VEZETŐ SZEMÉLYZET AGYMŰKÖDÉSÉBEN IS LEHET OLYAN TEVÉKENYSÉGET ELŐIDÉZNI, HOGY HELYTELEN, ROSSZ DÖNTÉSEKET HOZZANAK, ROSSZ KAPCSOLÓKAT, BEÁLLÍTÁSOKAT TEGYENEK, ÉS ÍGY MEGSEMMISÍTENI A REPÜLŐGÉPET.

AZ EMBERPROGRAMOZÁS, ELME PROGRAMOZÁS MANAPSÁG MÁR BÁRMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT MEGVALÓSÍTHATÓ, NEM KELL A SZÁRAZFÖLDÖN, A FELSZÍNEN TARTÓZKODNI A SZEMÉLYNEK, MERT AHOGY A REPÜLŐGÉP A MŰHOLDAK HATÓSUGARÁBAN VAN, ÚGY A REPÜLŐGÉPEN UTAZÓ SZEMÉLYEK IS BENNE VANNAK.
PONTOS GPS - KOORDINÁLÁSSAL PEDIG SZEMÉLYRE SZABOTTAN KIVITELEZHETŐ AZ EMBER BIOLÓGIAI, ÉS AGYMŰKÖDÉS FUNKCIÓINAK MEGVÁLTOZTATÁSA.

EGYÉBKÉNT A REPÜLŐGÉPBE BE VANNAK AZOK AZ ESZKÖZÖK SZERELVE, MELYEK SOK MÁS FUNKCIÓ MELLETT AZ EMBERI ELME MANIPULÁLÁSÁRA IS HASZNÁLHATÓ,FELHASZNÁLHATÓ.

DE AZOKKAL AZ ELEKTROMÁGNESES ESZKÖZÖKKEL,AMIK A REPÜLŐGÉPEN VANNAK BESZERELVE, AKÁR INFARKTUSOS HALÁL, AGYVÉRZÉSES HALÁL, STROKE ÁLLAPOT IS KIVITELEZHETŐ!!!!

NÉHÁNY SZÓ A REPÜLŐGÉP MEG NEM TALÁLÁSÁNAK MESÉJÉRŐL!!!


A REPÜLŐGÉP AZ ÓCEÁNBA BELEZUHANT. AKKOR MÁR NINCS MÁS HÁTRA, MINT A MŰHOLDFELVÉTELEKET MEGNÉZNI,ÉS LÁTHATÓVÁ VÁLIK, HOGY HOL VAN AZ ÓCEÁNBAN A GÉP. NEM NEHÉZ MEGTALÁLNI, MERT CSAK AZT A LÉGI FOLYOSÓT KELL ÁTVILÁGÍTANI AMIBEN A REPÜLŐ KÖZLEKEDETT. AZT IS CSAK AZON A PONTON, AHOL LEZUHANT.
AZ PEDIG TERÜLETILEG KÖNNYEN BEHATÁROLHATÓ, ÁTVILÁGÍTHATÓ RÉSZ.
AZ ÓCEÁN FENEKÉT ÉPPEN ÚGY FÉNYKÉPEZIK LE, MINT AHOGY AZ EMBERI TESTET EGY KÓRHÁZI CT-GÉPBEN ÁTVILÁGÍTJÁK!

AZ ELEKTROMÁGNESES FREKVENCIÁKAT HASZNÁLVA, ILLETVE AMI ENNÉL MÁR SOKKAL MODERNEBB TECHNOLÓGIA,ÉS GYORSABB IS ANNÁL, A KVANTUM FIZIKAI MÓDSZER, FOTON TECHNOLÓGIÁS ELEMZÉS RENDSZEREK.

A MÁSODPERCEK MILLIÁRDJAINÁL KEVESEBB IDŐ ALATT ORSZÁGMÉRETŰ FÖLDRÉSZEKET KÉPES KIELEMEZNI, LETAPOGATNI.

ÍGY PILLANATOK ALATT MEGTALÁLHATÓ, A SOHA EL NEM TŰNT REPÜLŐGÉP, ÉS PONTOS KÉPET AD RÓLA AZ ECHELON PROGRAM, HOGY AKÁR 10-EZER MÉTER MÉLYSÉGBEN IS VAN. TERMÉSZETESEN A REPÜLŐGÉP BELSEJÉT IS EZZEL A KÖNNYŰ MÓDSZERREL ÁTVILÁGÍTJÁK, ÉS MIELŐTT LEMENNE A BÚVÁRSZONDA A RONCSOKHOZ, MÁR ELŐTTE MINDENRŐL LÁTHATÓ ÉLŐ ON-LINE KÉPET ADOTT A MŰHOLD ELEMZŐ PROGRAM.

DE EZZEL A MÓDSZERREL A GÉP MEGSEMMISÍTÉSÉNEK PILLANATAIBA IS BELE LEHET TEKINTENI, VAGYIS MIKOR A KATASZTRÓFA MEGTÖRTÉNT, LÁTHATTA A VILÁG ÖSSZES ÁLLAMÁNAK A KATONAI TITKOSSZOLGÁLATA, HOGY MI TÖRTÉNT A GÉPEN AZ UTOLSÓ PILLANATBAN, ÉS MIKET MONDTAK A GÉPEN UTAZÓK, SŐT MIK VOLTAK AZ UTOLSÓ BIOLÓGIAI ÉLETFUNKCIÓI NEKIK!

A 6 RENDBÉLI ROMA SOROZATGYILKOSSÁG KIDERÍTÉSÉBEN SEM KELL MÁST TENNI, CSAK AZ ADOTT HELYSZÍNEKEN A MŰHOLDFELVÉTELEKET MEGNÉZNI.

CSAK EZT AZÉRT NEM LEHET, MERT VAN EGY ORBÁN VIKTOR A MAGYAR ÁLLAM ÉLÉN, AKI ÉLETE ÁRÁN IS ELTITKOLJA, INTÉZMÉNYESÍTETTEN TITKOLJA, ÉS HA KELL GYILKOL IS ÉRTE, HOGY EZEK A TECHNOLÓGIÁK A LEHETŐ LEGTOVÁBB TITKOKBAN MARADJANAK,ÉS HOGY A LAKOSSÁG A LEHETŐ LEGTOVÁBB NE TUDJON EZEKNEK A LÉTEZÉSÉRŐL!

VAGYIS A HAT RENDBÉLI ROMA SOROZATGYILKOSSÁG ESETÉBEN IS A LEGKÉZENFEKVŐBB NYOMOZÁS A KATONAI TITKOSSZOLGÁLATI TECHNOLÓGIÁK ÁLTAL BIZTOSÍTOTT LEHETŐSÉGEK LENNÉNEK, FELTÉVE HA A MINDENKORI KORMÁNYOK FOGGAL, KÖRÖMMEL NEM TITKOLNÁK EZEKET A LAKOSSÁG ELŐL!

ÍGY MÁR ÉRTHETŐ,HOGY NÉPIRTÁS BŰNELKÖVETÉSÉVEL, APARTHEID BŰNTETTEK MEGVALÓSÍTÁSÁVAL MIÉRT FOG ORBÁN VIKTOR, ÉS BŰNSZERVEZETE NEMZETKÖZI KATONAI BÍRÓSÁG ELÉ ÁLLNI!

EZEKKEL A TECHNOLÓGIÁKKAL TÖMEGÉVEL, MEGSZÁMLÁLHATATLAN SOK GYILKOSSÁGOT HAJTOTTAK VÉGRE, ÉS MIKOR EZT A LEVELEMET ÍROM,AKKOR IS TÖBB GYILKOSSÁG ELKÖVETÉSRE KERÜL SZERTE A FÖLD BOLYGÓN!

AKINEK EZZEL KAPCSOLATBAN ELLENSZENVE, VAGY HOZZÁ NEM ÉRTÉSBŐL FAKADÓ ORBÁNI SÖTÉTSÉGŰ GYŰLÖLETE TÁMADT A HÍRHÁTTÉR KERESZTYÉN TAGJAIVAL SZEMBEN, AZ HÍVJON FEL, NE HABOZZON A 06 20 298 95 46 TELEFONSZÁMON!

MINDEZEKÉRT AZ IGAZ SZAVAKÉRT KÖSZÖNETET MONDOK NYILVÁNOSAN IS A MINDENHATÓ SZENT ATYÁNAK, HOGY JÉZUS KRISZTUS VÉDŐKEZE ÁLTAL MEGTART BENNÜNKET A GONOSZ BOSSZÚJÁTÓL, ÉS NEM HAGYJA, HOGY MEGÖLJENEK BENNÜNKET.

TOVÁBBÁ, AKI CSAK GONDOLATBAN IS ÁRTANI MER NEKÜNK, AZ SZÁMOLJON AZZAL, HA A HÁTTÉRHATALMI KATONAI TECHNOLÓGIÁK ERRE KÉPESEK, AKKOR MENNYIVEL TÖBB ENNÉL A MINDENHATÓ ÉGI ATYA.

VÁLLALJA FEL AZT, HOGY HA ÁRT AZOKNAK AKI ISTEN SZOLGÁLATÁBAN ÁLLNAK, AKKOR NEM CSAK MAGUKRA HOZNAK HALÁLT, RETTENTŐ VÉSZT, HANEM ARRA A NEMZETSÉGRE IS, AKINEK A FENNHATÓSÁGA ALATT KÖVETIK EL A TETTEIKET.

AZ ISTEN MINDENT TUD, MINDENT LÁT, ÉS HALÁL ARRA, AKI KEZET EMEL AZ ÖVÉIRE, JOBB LETT VOLNA ANNAK, HA MEG SEM SZÜLETIK,MERT ÖRÖK SZENVEDÉS VÁR RÁ!

Felelős szerkesztő.: TITÁN Soós József


Kelt.: BUDAPEST   2011. 04. 29.  20.-óra 50.-perc      ( magyar idő szerint)


Természetesen mindezek ellenére, vagy éppen ezért borzasztó kíváncsi vagyok a "hivatalos" eredményekre, amihez borítékolható, hogy jó sok hónapra és szakemberre lesz szükség, és az is, hogy vagy hatalmas baromság kerekedik ki belőle  és/vagy valami hatalmas balhé! Ez utóbbit szeretném..


A Titán Levelek Sorozat előző darabja megtekinthető : Gyöngy (é)s pata

Az Isten áldásával! 

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ekkora baromságot már rég olvastam...

Domján Tibor írta...

ezek szerint túlélted! :(

Névtelen írta...

De vhogy a cikknek az air france gépről szólónak vége lett. Félbemaradt és kedzted megint az abszolút oda nem illő roma gyilkosságokkal. Nem lehetne ha már elkezded, rendesen befejezni?

Névtelen írta...

Én azt nem értem, hogy egy 2009. június 1-én történt "légi baleset" -körülményeinek eltitkolásához, hogy jön egy 2010 áprilisában megválasztott Miniszterelnök. Akkor azt hiszem Bajnai kormányzott, vagy még Gyurcsány.
No de mindegy, szóval tényleg nagy az össze-visszaság.

Domján Tibor írta...

Kedves Névtelen, Te nem csak azt nem érted, hanem egy csomó minden mást sem, sőt ezek szerint szinte semmit, de nem gond, mert ezért vagyunk. Mindezek ellenére, nem fogom tudni Neked most az elejéről elmesélni az egészet, mert azért van a blog, olvasgasd, nézd a videókat és előbb utóbb leeshetnek a dolgok! Annyit elárulok azért, hogy ne érezd magad parlagon hagyva, hogy amennyiben Te lennél a miniszterelnök, akkor tudomásod kell legyen az elődeid összes lépéséről, ügyéről - esetünkben arról, hogy mit kell titkolni a nép elől. Orbán főleg, hogy nem először miniszterelnök, mindenről tud, és mindenben benne van, amit a nép ellen el lehet követni - akár hiszed akár nem, természetesen ugyanúgy ahogy a Gyurcsány vagy a Bajnai is, meg mindenki más is aki volt és aki várható. Annak ellenére, hogy több magyar utas meghalt a gépen, annak ellenére úgy tesznek a mai napig, mintha nem lennének műholdak és nem tudták volna azonnal, hogy hova zuhant a gép, napokig keresték. Sőt amikor felhívtuk a figyelmüket, hogy ne játsszák a hülyét (két évre rá találták meg a black boxot!!! ami jeleket bocsájt ki) akkor többek között házkutatásokat tartanak a Hírháttérnél.... Az összevisszaság az emberek fejében van, mi tényeket közlünk!