2011. április 11., hétfő

Szaniszló Ferenc és a tiszavirág..

Amikor azt hiszed, hogy a fősodrú médiának bármely szereplője csak egy kicsit is felül tud emelkedni az előirányzott tájékoztatási színvonalon.. hamar be kell látnod, hogy tévedsz.. Mindig van az átlagosnál jobban teljesítő, szókimondóbb vagy szimpatikusabb karakter, de mindegyik tudja, hogy hol az a határ... amit "senki" sem léphet át.. ?!!!
Természetesen az úttörőket nem a bulvár médiában, hanem a tájékoztatási és tudományos műsorokban keresem.. de sosem lehet tudni, hogy éppen ki és hol töri meg a csendet..??! Hiszen láttunk  már egy Tesla dokumentumfilmet a 21. században és Szaniszló Ferenc is beszélt már a Haarp-ról a szintén kissé feszengő Nógrádi Györggyel... de ha bármilyen élő műsorban valaki csak egy "okosat" tudna kérdezni, ő lehetne az év (egyik) embere..

... merthogy mindenki hallgat!!
... és sokszor aki hallgat, az tud is valamit... 
viszont fordult a kocka... innentől bár hallgatni ugyanúgy arany... de beszélni kegyelem lehet!!  






Annak ellenére, hogy borzasztóan cenzúrázott logikával boncolgatják a témát mégis csak beszéltek róla, és sajnos ezzel 2010-ig mégis ők voltak az elsők.. (Tv műsorban természetesen) akik ezt ki merték ejteni a szájukon. Amerika tekintetében Nógrádi György elmondja, (kb. 12. perctől..) hogy az 1941-ben!!! szabadalmaztatott szerkezet képes a következőkre..   

  • bármilyen járművet, rakétát vagy bármit meg lehet vele semmisíteni, bárhol
  • az ionoszféra megemelhető általa, tehát
  • a föld meteorológiai viszonyai megváltoztathatóak általa (erről pontos számítások vannak)
  • mesterséges fényt, vagy sötétséget lehet létrehozni
  • bármilyen mélyre leláthatunk vele a föld (vagy hegy) gyomrában..
  • tengereket elmocsarasítani, árvizet, cunamit, földrengést és szárazságot lehet vele okozni és ami talán fontosabb megakadályozni..
  • képesek arra, hogy egy hadsereget megbénítsanak vele..
  • az élelmiszerekbe olyan anyagot juttatni, hogy aki elfogyasztja részlegesen tehetetlenné válik.
  • lehetőség van az emberi agy működését befolyásolni..
  •  
..de természetesen Nógrádi úr azért neves biztonságpolitikai szakértő.. mert ezek után volt pofája azt mondani, hogy ezeket a technikákat nyilvánvalóan nem használják az illetékesek csak vannak.. 
A tudatmódosítás tekintetében ennél azért sokkal egyenesebb volt Drábik János, aki kerek perec kijelentette (igaz.. ő nem a tv-ben), hogy legalább ötször annyit tud mint amit el mer mondani.. de az vesse rá az első követ aki beelőzi.. senki nem előzte be.. bár ez is csak nagyon kevés embernek furcsa.. 

Visszatérve a tiszavirágra és Szaniszló Ferencre, elszomorító maga a tény, hogy 20 év óta 1 tv műsorban foglalkoznak "komolyabban" azzal a témával aminek az egyik legfontosabbnak kellene lennie a jövőnk szempontjából, és  emlékezetem szerint a Hírháttér Multimédia emelte is kalapját e "páratlan megnyilatkozás" előtt..( idézni sajnos most nem tudom mert az oldal azóta is blokkolva van az állami terrorizmus bizonyítékaként.) 
de sokáig nem tudtunk örülni.. hiszen valószínűleg belátva, hogy "milyen messzire mentek?" mind Szaniszló Ferenc, mind pedig az őt alkalmazó Echo Tv visszatakarodott a közös disznóólba ahol a jól megszokott "nincs semmi más, csak a disznóól" című nótát zengik a többiekkel együtt. Tehát ahelyett, hogy akár többszöri megkeresésünkre, akár maguktól, többet és többet tárak volna föl az igazságból... ahelyett "trendi" cigányozásba meg zsidózásba kezdtek.. (Világpanoráma - Kedves cigányok!)  
Az Echo Tv ilyen jellegű lázító és uszító műsoraira egyébként a Roma sorozatgyilkosságok elkövetői többször is utaltak!!! 
és mi ekkor is még segíteni akartunk..  

 

.. de ahogy ez idáig is.. az Echo Tv-nél süket fülekre, és agyakra találtunk majd végül ahogy a Soós is említette, egész egyszerűen megmondták, hogy nekik nem profiljuk a lakosság ilyenfajta védelme,  tájékoztatása, különben is  az emberek többsége választotta az Orbánékat, és különben is ők félnek az Orbánéktól! (ki a munkáját, ki a pénzét)

Molnár F. Árpád nyílt válasz levele következik:

Szaniszló Ferenc!
Szaniszló Ferenc! Uszító, civil-tömeggyilkos állami bűnbandád...!

Nem gondolod, hogy az ilyen Kádár-rendszerből átmentett állami parazitáknak és vérszívó titkosszolgálati állampatkányoknak, mint te, ideje lenne végleg eltakaríttatniuk a médiából? Te kiszolgáltad a volt rendszert, de annyira mélyen, hogy az ország egyetlen monopol tévécsatornájában szórtad az állampárti észt hosszú éveken át!

Jött a fordulat, aztán hirtelen baloldaliból szintén futtatott politikai hímringyó jobboldali, aztán náci szélsőjobboldali lettél!

A keresztyén és emberjogvédő, életvédő médiabetiltásra, ami A HÍRHÁTTÉRT azért érte el, mert nem fedezi sem a titkosszolgálati moslékotokat, sem nácizmusra és fasizmusra nem kapható, te, bűnöző újságíróként nem csak elhallgattad, de amikor már nem bírtátok tovább az ÁLLAMILAG RENDELT D-NOTICE-T, a Központilag rendelt teljes eltitkolást, gyűlölettel kezdtetek okádni, olyan átlátszó hazugságokat, amikre a legfelületesebb szemlélő is rávágja: ti rosszindulattal hazudoztok és rágalmaztok, és ellenségetek a magyarság és az Emberiség legalapvetőbb Életérdeke, és a romagyilkosságok állami szálainak legfőbb tényfeltárói! Ahogy a vádlottak rátok hivatkoznak évek óta, hogy az ártatlan, munkába járó civilek lemészárlásánál is a perdöntő az Echo tv általi cogányozás és orbánpatkány fasiszta viktor Hír tv-je gárdázása és cigőányozása volt a meghatározó, a mai napig a cigánygyűlölet miatt vannak körülötted a botrányok, ávós uszító, államtitkosszolgálati népirtó náci széles gábori, pindroch tamási patkányféreg!

Te a Jézus Krisztus és az ÉLET Mellett szólók teljes betiltásáért oly' hevesen hallgató, majd rágalmazó és gyűlölködő pindrochi, széles gábori állami náci pártgörény, mégis mennyi ártatlan hulla után hagyod abba? A te fajtád soha! Rendszerről rendszerre a te moslék fajtád ellen küzdöttünk! Te kiálltál a Kádár-érától a mai napig minden állami pszichiátriai gyilkosság, népirtás és majd' minden állami titkosszolgálati módszer és eszköz leplezése mellett! Pindrochhal és a többi hazug, ávós fasiszta bűnözővel és lerobbant, végképp megbukott állampárti idiótával, hazaárulóval, az Emberiséggel előre látottan bukott söpredék JÚDÁSFASISZTA állami ringyóval okádod a moslékot, pénzért és más különösen aljas indokból vagy célból uszítasz a békés civilek és a polgári lakosság, meg orbánpatkányod által soha nem látott nyilvánossággal és bizonyítékrengeteggel már megbukott orbánféregi politikai üldözések oldalán, melyeket a pindrochi, Echelontól elbutult idióta széles gáboros és pindrochpatkányi üres derűvel az életüket folyamatosan kockáztató - és már győztes, te lassú felfogású echelon-barom(!) - keresztyének ellen folytattok!

Ha te ennyire imádod az állami tömeggyilkosok betiltó bűnszervezeti hadjáratait, akkor mi a fene tart téged és moslék vérszívó, áruló, tömeggyilkos, uszító szélesi patkányfajodat a média előtt, holott egy sor ember már bizonyítottan meghalt miattatok, miközben minket azért üldöztek, hogy fajtátokkal folyamatosan ölhessétek a civileket, és be nem áll a moslék pofátok, de tovább és tovább gyűlölködtök, te féreg!

Mi neked csak jót adtunk, de ahogy Tanított Minket AZ ISTEN, ha túl alacsony féreg kap jót tőlünk, a jóra rosszal fizet! Te javíthatatlan vérszívó, parazita állampatkányi JÚDÁSFÉREG vagy, nekünk pedig az a dolgunk, hogy az ilyeneket, mint te, széles gábor- és a pindroch-féle népirtó parazitákat leleplezzük és belebetonozzuk oda, ahol egész életeteket töltöttétek! AZ ÁLLAMI PARAZITÁK, HAZAÁRULÓK ÉS KÖPÖNYEGFORGATÓ BŰNÖZŐ ÁLLAMPATKÁNYOK KÖZÖS SÍRJÁBA!

Amiket pedig kell, azoknak elkészítsük az életfogytig tartó fegyházbüntetését, mégpedig Emberiség ellen elkövetett, elévülhetetlen, AZ ISTEN Előtt pedig Megbocsáthatatlan, A JÉZUS KRISZTUS és a SZENTLÉLEK Ellen elkövetett BŰNÖKÉRT!


* * *
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
Magyarország legüldözöttebb médiuma! Magyarország legüldözöttebb újságíróival! Minden magyar idők első és a világ legmélyebb HAARP- és Echelon-Filmjeit gyártó, szinte kizárólag keresztyénekből álló Multimédia! Orbán Viktor magyar miniszterelnök a Médiát és annak összes emberjogvédő Munkatársa teljes életművét BETILTOTTA, minden zeneszerzőnk összes zeneművét ELKOBOZTA! Orbán és bandája őrjöngését minden magyar és külföldi, valamint a Hatalmi Forrás Orbán és társai elmebetegségével magyarázza. A világot irányító pszichoaktív Echelon-rendszerek magyarul első leleplezője, Putyinnak a Latimer, az USÁ-ból a Federal Research project által üldözött tényfeltáró, keresztyén (keresztény), emberjogvédő média, mindenki ismerete és tanúsága szerint a Föld bolygó legfőbb terrorizmust leleplező és echelon-technológiai Tényfeltárója.
http://hirhatter.com
Hírháttér Rádió: Klikk!
Tel.: +36/30/919-6386

A Hírháttér OTP-számlaszáma: 11773322-00818357
Nemzetközi (IBAN): HU63 11773322-00818357-00000000

...akinek pedig gondja van a fent említett levél hangsúlyával esetleg egyes kifejezéseit túl erősnek tartja.. attól csak annyit kérdeznék, hogy 1941-ben szabadalmaztatott találmányról 2010-ig nem beszélt senki.. (nálunk) talán maradjunk még 100 évig csendben róla, kedves elmebetegségpárti értetlen, vagy várjuk meg még mindent elpusztítanak??? Azért titkon várom az újabb tiszavirágokat, hátha több eszük lesz!!

Az Isten áldásával!



4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szaniszló Ferencet klonozni kellene,mert égetö szüksége volna a magyar nemzetnek az ilyen kaliberü,élesmeglátású emberekre.Gratulálok neki,jó egésséget és kitartást ebben az egyáltalán nem könnyü harcában.Egy erdélyi magyar testvére.

Névtelen írta...

Szia Jeney László vagyok. Sok cikkedet olvastam, és nagyon érdekesnek találtam, különösen az echelonost és ahhoz kapcsolódóakat. Szeretnék kérdezni és bízom benne hogy választ kapok. Ha egyszer ez a Szaniszló echelon által van befolyásolva, akkor nem értem mi szükség van az ilyen jellegű szidására? Nekem egy kicsit üzenet jellegűnek tűnt. A másik, hogy egyik cikkedben megállapításra került, hogy az illuminátusok szervezete nagyrészt zsidókból áll, akik a babiloni szajhát szolgálják akarva akaratlanul ki ki a maga szintjén, egy másik cikkedben pedig a náci jelzőt úgy használod, ahogy az cionista propagandának is irigylésre méltó lenne. Szóval itt némi ellentmondást érzek. Ez csak egy érzés, biztos tudsz kielégítő magyarázatot adni. Tisztelettel Jeney László

Domján Tibor írta...

Kedves László! Köszönöm az elismerő szavakat, és gratulálok Neked amiért képes vagy írni és kérdezni. Ez ugyanis mindig lendületet ad, és olyan dolgokat is segít tisztázni, amit esetleg azok sem értenek akik meg sem merik kérdezni.
Először is azzal kezdeném,hogy nemcsak Szaniszló Ferenc van az echelon által befolyásolva hanem mindenki.. én is, mi is természetesen, azonban ez annál kicsit összetettebb dolog. Mindazonáltal Szaniszló Ferencre az globális echelonon kívül, érdemibb nyomást helyez az Echo Tv és/vagy a Párt (Fidesz v. Jobbik bár teljesen mindegy) és bizony Szaniszló Ferenc elsősorban nekik igyekszik megfelelni. Tapasztalat és karaktere ugyan engedné, hogy nagy dolgokat tegyen le az asztalra, de akkor huss véget érne a meglévő karrier, jövedelem, életszínvonal stb. Így van ezzel mindenki aki részben vagy többé kevésbé egészében tisztában van a dolgokkal. Jól látod azonban, hogy a legtöbb írásunk, filmünk üzenet is egyben, és kevés kivételtől eltekintve bár nem mindig a legbarátibb hangnemben de igyekszünk nem leírni azokat a közszereplőket akik valójában tehetnének a közért! A valódi változáshoz nemhogy rendszert, világrendszert kell váltani... és az nem megy mismásolós magyar módra... meg szép szóra sem. :) A nép itt olyan szinten van hülyeségben tartva, annyira nem ura a cselekedeteinek hogy már uszítani sem kell, ösztönből megtámadja az igazat, miközben látszólag v. állítólag ő is azért harcol.
A szezon, a fazonnal való összekeverése szintén rendszeres és törvényszerű... hiszen az, hogy a háttérhatalom illuminátusai között sok a zsidó , az nem azt jelenti hogy akkor zsidók kollektíven felelősek a világ bajaiért. A világot leuraló háttérhatalom független minden néptől és nemzettől, és bárkit letarol forgatókönyv szerint... jóllehet, a pénzügyi és politikai hatalmat újabban leggyakrabban az ún. zsidók v. cionisták kapják. DE.. nem érdemes elfelejteni azt sem, hogy az ördög (háttérhatalom) által nyújtott "kedvezmények" egyrészt nem festenek túl fényesen az Isten előtt, másrészt el kell ismerni azt is, hogy egyes nemzsidó és főleg fasiszta személyek kezében összpontosított hatalom mindig olyan világégéshez vezetett ami mindenkit elpusztított ami fel akart lépni ellene. Erre én is csak nemrég jöttem rá, de megfontolandó az a gondolat, hogy bár az ún. zsidó uralom színlelt demokráciája sokkal élhetőbb mint pl. egy Hitler fasizmusa. A náci veszélyt pedig azért igyekszünk komolyan szemléltetni... mert tisztában vagyunk a háttérhatalom plántálta egyre erősödő fasiszta ösztönökkel, és jobban érzékeljük a háttérhatalom elektromágneses trükkjeit... mellyel újra az egész világot fogja lángba borítani...
A világ fejlődése már régen elérte (vagyis inkább megkövetelné) azt a szintet, hogy ne nemzetekben hanem emberiségben gondolkodjon, ennek ellenére mára inkább azt sikerült elérni, hogy a nemzettudat egyet kezd jelenteni az idegengyűlölettel. Az ember egója alapvetően azonnal sérül, ha a nemzetét, identitását "támadják", vagy kérdőjelezik meg... ehhez még az echelonra sincs szükség... és cselekedeteit onnantól kezdve nem az értelem, hanem az érzelem fogja meghatározni... pontosabban a gyűlölet és egyéb alantas ösztönök...
Nagyjából ebbe kergetik most az egész világot... mesterséges pénzügyi válság, mesterséges támadás a nemzetek ellen, amelyek hatására a nemzetek nemzetek ellen fognak fordulni... szegények a gazdagok ellen... szomszéd a szomszédja ellen... stb. stb. Mindeközben hamarosan bejelentik az új világrendet... a nácizmus most is csak egy átmeneti eszköz lesz, de aki beleakad és teret enged neki... vele együtt fog elveszni..
... és ez nem cionista propaganda... :D remélem sikerült választ adnom a kérdéseidre..
Maradok tisztelettel: Domján Tibor

Névtelen írta...

"Szaniszló Ferencre az globális echelonon kívül, érdemibb nyomást helyez az Echo Tv .."

Akkor az echelon csak egy kis micsoda? Erősebb egy magyar tv vagy párt?

"világot leuraló háttérhatalom" – no igen és : meg, át, rá szét, össze, vissza...mi az, hogy leuraló? egy magasabb fokozat? Nem elég, hogy uraló? Látszik az egész szövegen, hogy tanulásra nem futotta, de útszéli szöveg jócskán ragadt a szövegek íróira, mint Molnár F és Domján.

"A világot leuraló háttérhatalom független minden néptől és nemzettől, és bárkit letarol forgatókönyv szerint... jóllehet, a pénzügyi és politikai hatalmat újabban leggyakrabban az ún. zsidók v. cionisták kapják....."

majd:

"egyes nemzsidó és főleg fasiszta személyek kezében összpontosított hatalom mindig olyan világégéshez vezetett ami mindenkit elpusztított ami fel akart lépni ellene."-------------

Tehát a zsidók tehetnek mindenről, de félni a náciktól kell? Akik kik ellen is akarnak fellépni? A zsidók ellen, akik visszaélnek mindennel, akik gyakorolják a pénzügyi és politikai hatalmat? Kezükben van akkor minden! Miért attól kell félni, aki magát védi?

És ez a csúcs:
"DE.. nem érdemes elfelejteni azt sem, hogy az ördög (háttérhatalom) által nyújtott "kedvezmények" egyrészt nem festenek túl fényesen az Isten előtt, másrészt el kell ismerni azt is, hogy egyes nemzsidó és főleg fasiszta személyek kezében összpontosított hatalom mindig olyan világégéshez vezetett ami mindenkit elpusztított ami fel akart lépni ellene. Erre én is csak nemrég jöttem rá, de megfontolandó az a gondolat, hogy bár az ún. zsidó uralom színlelt demokráciája sokkal élhetőbb mint pl. egy Hitler fasizmusa."

Élhetőbb a folyamatos szenvedés, a folyamatos becsapás, a színlelt demokrácia, mint Hitler fasizmusa? Mint pl. egy Hitler fasizmusa? ELKÉPESZTŐ !!!!!!!!!!
Még a gondolata is elképesztő, hogy több milliárd ember szenvedése az élhetőbb!

Mondjuk hozzá kell tenni, hogy a cikk írója saját bevallása szerint is zsidó. Tagadhatatlan is, mert kitűnik az írásokból. De, ez abszurdum, amit lelejt okfejtés címén, ráadásul, hogy Domján név alatt még a magyarázat rátromfol, az ----------------------csak arra enged következtetni, hogy ez a színlelt demokrácia sajnos mindent elbír és megenged.

Egyébként nem kis túlzással lehet állítani, hogy ez aztán valóban uszítás, szemben azokkal, akit vagy akiket említ Molnár a cikkben.