2012. január 16., hétfő

Az összeesküvés nem elmélet!

The Conspiracy is NOT Theory! - Foto-montázs: Domján
(A cikk először 2012.01.09.-én lett publikálva  facebook jegyzetként, majd 2012.01.10.-én debütált a HÍRHÁTTÉR Multimédián)

Korábban idegesített, most már csak legyintek, amikor egyre másra hallom az összeesküvés elmélet kifejezést, minden olyan témában, ami a mindennapi életünkben valóban fontos lenne. Sőt most, hogy jobban végiggondolom, ez a kifejezés kimondottan arra szolgál, hogy elfedje az igazságokat, homályosítson, maszatoljon, kételyt és bizonytalanságot ültessen oda, ahol csak csírája is felbukkan valami lényeginek.

- Miért nincs ingyen energia, amikor Tesla 100 éve feltalálta? - Összeesküvés elmélet!
- Miért kell még 100 év után is benzin üzemanyagot használni? - Összeesküvés elmélet!
- Miért éhezik a föld lakosainak több mint a fele, miközben mások borzalmasan pazarolnak? - Összeesküvés elmélet!
- Miért kell terroristáktól parázni az egész világnak, szeptember 11.-e óta? - Összeesküvés elmélet!
- Miért adósodott el az ország devizában, amikor a bankok alig vettek fel deviza hitelt? - Összeesküvés elmélet!
- Miért nem érti a lakosság, hogy az ember olyan mint egy rádió, és irányítható  mint egy robot? - Összeesküvés elmélet!

Nos, ez csak néhány példa, de szerintem sokkal égetőbb kérdések, mint amikkel napi szinten megtöltik a híradókat, vagy bármelyik közéleti műsort, a hivatalosan is mocsokról pedig most nem is akarok szót ejteni. Az is nagy kitérő lenne, ha a jelenlegi média kialakulását kezdeném el ecsetelni, mert valójában mindenki tisztában van a folyamatokkal, aki elmúlt már mondjuk 30 éves, az más kérdés ha nem vágja, hogy mi-miért és hogyan történt?! Bizonyára van akinek úgy tűnik, nagy előny, hogy az írott sajtó után, a rádió is feltalálásra került, majd pedig a TV, de ha jobban körül nézünk, azt vehetjük észre, hogy akár ezer csatornából is jobbára ugyanaz a demagóg hülyeség ömlik, nagyon kevés kivételtől eltekintve. Mondjuk az igaz, hogy mára talán megválaszthatjuk a szívünkhöz legközelebb álló demagóg hülyeségeket.


Nincs titok!
Nem titok, amit a tömegtájékoztatással kapcsolatban talán érdemes megjegyezni, hogy az összes lényeges (nem tudom, hogy hány tízezer vagy százezer?) TV és rádió csatorna a világon, mára mindössze néhány óriási médiakonszern tulajdonában van, vagy érdekeltségi körébe tartozik. Ez valójában azt jelenti, hogy ennek a pár óriáspolipnak a csőre íze szerint (csak mert a polipnak nem szája van) jönnek, vagy (ami még fontosabb) NEM JÖNNEK az információk!!! Továbbá, az is köztudott, talán csak a lakosság nem tudja (mert nem mondta be a TV), hogy a világ államai - pontosabban vezetői és döntéshozói - is felülről vezéreltek, tehát egy úgynevezett államérdeket, bármikor felül lehet írni egy VILÁGÁLLAM  érdekkel! Ami persze rendre meg is történik, főleg most ahogy a "nagy mű" egyik legutolsó felvonásának szinkronizációja a vége felé halad (vagy már be is fejeződött, ez csak nézőpont kérdése).

Két dolog miatt azonban, borzasztó nehéz erről a rendszerről beszélni, az egyik az összetettsége, a másik pedig a beépített védekezési mechanizmusai. Személy szerint a legnagyobb problémám általában az, hogy soha nem tudom, honnan is kezdjem? Csak érdekességként mondom el, hogy a tépelődés, a halogatás és az időhúzás is a rendszer fegyvere, ezért a leghatékonyabban úgy támadható, hogy apró darabokra (témakörökre) bontva egyre mélyebbre mászunk bele. A fokozatosság sajnos nagyon fontos, mert a feltárt információk túl vannak a lakosság felfogási küszöbén (bármilyen intelligensnek  is képzeli magát.) Mivel a rendszer elsősorban arra lett létrehozva, hogy átvegye az irányítást a gondolatok, érzékek és érzelmek fölött, ezért ezen információk megemésztése alapból megül néhány gyomrot, (valójában agyat :D ) de aki némileg el tud vonatkoztatni, annak azért lehet esélye!!!

Nem csak a TV zsongat!
Tehát azt leszögezhetjük, hogy a média - legyen az kereskedelmi vagy állami, és persze legyen bárhol a világon - központilag irányított, tehát semmi olyan nem hangzik el benne, amit a lakosságnak nem szabad tudnia. Ennélfogva talán érthető az, hogy az állampolgárok miért nem tudnak egy csomó olyan felfedezésről, találmányról, összefüggésről vagy akár eseményről, ami amúgy szervesen hozzá kellene, hogy járuljon a mindennapjaihoz, világképéhez, véleményéhez és az ezekből kialakuló döntéseihez. 

Fontos szétválasztani azonban a lakosságot és Azokat Akik Tudnak Róla, hiszen nem mindenkinek kínai amiről éppen beszélek.  Az előbbi nagybetűs kiemelés, természetesen nem a tisztelet jele, sőt ez a tudás, igen nagy százalékban átok, azok számára akik - természetesen különböző szinteken - de már beavatást nyertek és megismerkedhettek a rendszer (valamilyen szintű) működésével, de azt, hogy van egy felsőbb irányítás, és a  látható hatalmi struktúra  (és akár piaci vagy politikai mozgások) csak egy látszat bábszínház, azzal nagyon sokan teljesen tisztában vannak.

Mindezekkel egyébként nem is lenne gond, ha az emberek jelentős része nem akarna mindenáron (sokszor önkéntelenül is) megfelelni ennek a láthatatlan hatalomnak,  akár csak a legkisebb szinteken is. A helyzet azonban az, hogy a megismerés általában együtt jár bizonyos vélt vagy valós karrier, vagyoni vagy egyéb gyarapodással, néha meg egyszerűen a félelem vagy más érzelmek motiválják a pályára lépést, ahonnan viszont általában már  nincs visszaút!!! Az ember a rendszer ügynökévé válik, és el kell kezdenie a szabályai szerint játszania, különben így vagy úgy, előbb vagy utóbb, vége.  Az egyik legfontosabb szabály pedig, hogy:

NEM BESZÉLÜNK A RENDSZERRŐL!!!

A magyar média - Foto-montázs: Domján Tibor
Persze, ennek a szabálynak a betartása, nem csak egy egyszerű megállapodás, hanem technológiai kérdés is, azonban ehhez bele kellene merülnünk, a majdnem végtelen számú kis mocsarunk egyikének sűrűjébe. Sokkal érdemesebb lesz talán, szemügyre venni néhány olyan figurát, akiknek lehetőségük volt már bizonyos esetekben feloldani ezt a szájzárat, legalábbis egy bizonyos mélységig. A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA és munkatársai kivételével, talán az egyik legjelentősebb személy a háttérhatalmi struktúra feltárásában Drábik János, aki több könyvet írt és már számos előadást tartott ebben a témában, azonban mindig precízen kifejtve, hogy sem a magyarországi sem pedig a jelenkori háttérhatalmi technológiákat nem szándékozik bolygatni. Ennek ellenére messze a legtöbb információt neki sikerült összegyűjteni az elmeirányítás technológiájának  és a háttérhatalom bizonyos alprojektjeinek szakirodalmával kapcsolatban. Számomra a legviccesebb, mégis az a tény, hogy Drábik kutatásai  jóformán nem is titkos, hanem hivatalosan hozzáférhető dokumentumokon, beszámolókon és egyéb forrásanyagokon alapulnak, tehát elvileg bárki számára kutathatók... VOLNÁNAK!!!    (ha nem lenne ugye globális elmeirányítás ami meggátolja a hozzáférést vagy a szándékot) 

Nemsokára eljön azonban az az idő, amikor a lakosság igencsak zokon fogja venni, hogy egy, de akár csak fél évszázados technológiákkal kapcsolatban,  miért nem tájékoztatta őket a mindenható média, ugyanis lassan az is nyilvánvaló lesz, hogy így vagy úgy, de AZ tudomással volt bizonyos dolgok létezéséről és alkalmazásáról. Nem lennék egyik - most akár még sztár újságíró vagy műsorvezető - helyében sem, amikor a fejükre olvassák a szart, mert fejükre fogják, arra garanciák vannak! 

Drábik János - Vigyázni a zsákutcákkal!
Nem akarok nagyon elkanyarodni, de Drábik János 2004-ben nyilvánosságra hozta, (évtizedekkel azelőtti nem titkos külföldi dokumentumok alapján) hogy egy ember programozása  technikailag nemhogy csak kivitelezhető hanem, hogy csak amerikában több millió gyerekkorától fogva programozott személyt tartanak nyilván. Elmondta, és nem cáfolta azóta sem senki, hogy egy emberben több személyiséget létrehozni és abba különböző viselkedésmintákat, feladatokat már akkor tudtak  programoz ni,  amikor még számítógép hivatalosan nem is volt!!!

A poén kedvéért, elgondolkozna rajt a kedves olvasó, hogy ha hatvan éve tudtak már embert programozni, akkor most vajon hol tart ez a technológia???

Segítek, valójában azért nem tud ezen a kérdésen érdemben elgondolkozni, mert már minden élőlény globálisan programozva van. Az ezzel kapcsolatos logikai összefüggések és rálátás pedig, globálisan le van árnyékolva a lakosság ( és amennyiben beletartozónak gondolja magát magát, az Ön) agyában. Mivel a programozás folyamatos, ezért ha pillanatnyilag sikerül is megvilágítanom bizonyos összefüggéseket, azonban, pár óra múlva, vagy másnap ébredés után már biztosan nem ez a kérdéskör fogja izgatni, ha egyáltalán emlékszik rá! Pedig elég fontos téma!

A legviccesebbek azonban, azok az algoritmus programok, amelyek elhessegetik az embereket azoktól (EZEKTŐL!!!) az információktól amelyek (akár csak időlegesen is, de) feltörhetnék a programozást, elültethetnék a kételyt stb. Ezek a ráhatások mindig személyre szabottak, vannak akik idegesek lesznek bizonyos kulcsszavak észlelésénél, vannak akik hirtelen fáradtságot éreznek, vannak akik dührohamot kapnak megint másokban az az érzés vesz erőt, hogy sürgősen valami mást kell csinálniuk..., és sorolhatnám nagyon sokáig. A lényeg, hogy beépített automatizmusok hadserege védi meg az igen tisztelt lakosságot attól, hogy egyáltalán felfogja, hogy mi van vele!!!

Nagyszerű nemde? Ennek ellenére a magyar médiában ezekről egy büdös szót nem lehetett hallani, látni vagy olvasni, pedig biztosan lehetnek benne, hogy vaskosan tudnak a dolgokról! 
 
De maradjunk Drábiknál, arról sem sietett egy magyar újságíró, riporter, tényfeltáró híradós vagy médiaember sem tájékoztatni (pedig csak azóta eltelt 8 év!!!), hogy milyen rém egyszerű  hangot,  képet,  érzést vagy akár  gondolatokat juttatni az emberi agyba, miközben lassan mindenki olyan telefont használ ami 3G-s, Nintendo wii és X-BOX számítógépes játékokat, vagy asztali lámpát tudunk már agyhullámmal irányítani. Ez mindössze egyszerű fizika, és valójában mégsem  tud róla senki semmit! Vagy mégis? Na itt jönnek be az előző Akik Tudják (ha még emlékszünk rájuk)

MTA - nincs mit ünnepelni
Hagyjuk a médiát, mocskos hullarabló banda (a politikusokat itt már meg sem említem), de mikor majd kiborul a bili,  mi lesz például a híres műszaki és informatikai iskolákban, főiskolákon, egyetemeken tanító tanárokkal, fizikusokkal, tudósokkal, stb. stb. akiknek kutya kötelességük lenne, ezt a témakört egyrészt felfogni, másrészt pedig valamilyen módon megpróbálni jelezni a lakosság felé??? Nem  úgy, ahogy egy műszaki területen magasan képzett rádióbuzi ismerősöm teszi, aki elmondása szerint azért nem hallott az Echelon-ról, mert Ő egy szint alatt nem olvas, velem kapcsolatban pedig számon kéri és sérelmezi az iskolai végzettségek hiányát! Megértem persze, hogy a háttérhatalom szekértolása, technológiáinak titkolása, és/vagy az intellektuális hülyének tettetés jelenleg nagyon kifizetődő tud lenni, de előre szeretném jelezni, hogy ez nemsokára véget ér! 

Tisztában vagyok vele, hogy a legtöbbnek nem a felfogásával, hanem inkább a jellemével vagy az erkölcseivel vannak problémák, esetleg csak szimplán gyávák.  Tisztában vagyok vele, mert zárt levelezőlisták tucatjain megy a diskurzus ezekről a témákról, de nyilvánosságra senki sem meri hozni álláspontjait, egyrészt félve a lakossági butaságtól, de leginkább mert féltik az egzisztenciájukat, a családjukat, az életüket - valamitől! 

Többek között nekik üzenem, hogy nem attól kell félni, amitől ők félnek, hanem inkább attól, ami azoknak jár, akik elárulják az emberiséget, és az Istent! 

Jesse Ventura - Conspiracy Theory
Mielőtt befejezném a cikket, hiszen az is kódolt, hogy 10 olvasóból, idáig már csak néhány jut el, rátérek végre arra a személyre, akiről eredetileg írni szerettem volna. Ő Jesse Ventura, egy figyelemreméltó amerikai, aki volt már tengerészgyalogos, pankrátor, szenátor, tv-s és rádiós műsorvezető és talán csak akasztott ember nem! A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIÁN és Drábikon  kívül,  leginkább az ő általa vezetett Conspiracy Theory című műsorának, a YouTube-ra feltöltött adásai hoztak áttörést a magyar sötétségbe, de természetesen a hivatalos média ezekről sem vesz tudomást. Bezzeg az állatkerti kispandák, meg a cigánybűnözés, meg a benzin ár föl meg le, napsütés vagy eső!

Nagyon érdekes megfigyelni, hogy világviszonylatban hányan próbálkoznak a HAARP-ról vagy a akár az elme programozásról filmeket csinálni. Egy kezemen meg tudom számolni! Nos, kb. innen látszik az is kedves olvasó, hogy milyen témák mozognak közel, a világ valós működését irányító ún. háttérhatalom kényes pontjaihoz? Természetes, hogy az összeesküvés elméletek között számtalan hatalmas baromságot lehet találni, de biztosan lehetünk benne, hogy aminek 2012-ben az interneten sem nagyon találjuk a (HÍRHÁTTÉREN KÍVÜLI) "szakirodalmát" annak nagyobb köze van az igazsághoz, mint amit már több száz fajta könyvben, filmben vagy egyéb adathordozón az egész világon kiadásra került (magyarul kiadta a háttérhatalom)!

Persze nem akarom megbántani ezzel a különböző ufós, plejádi, ősmagyar, maya, és egyéb spirituális vonalak vagy vallások rajongóit, követőit és megszállottait, de nagyon úgy néz ki, hogy mivel  létezik egy központi irányító hatalom - az Isten alatt - és AZ a már említett (és még titkos) módokon kommunikál (és mindenkinek mást mond) az emberiséggel, sőt irányítja azt, úgy inkább arra a világszinten egyedülálló csoportra érdemes nagyobb figyelmet fordítani, ami napi szinten bizonyítja a világ valós működését, illetve folyamatos összefüggések, jelek, jelenségek kísérik mindennapjait.  Ez  a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA!!!
 
Jesse Ventura természetesen nem kiscserkész, hanem egy, az élet számos területén sokat tapasztalt, és mára valóban befolyásos személy, hiszen megjárta a hadsereget, majd politikusként is igen magasra szintre jutott, és mint minden ilyen személy, sokkal mélyebben tisztában van a háttérhatalommal, mint azt esetleg gondolnánk! Természetes, hogy azt, amit a dokumentumfilmjeiben előadott, azokkal nem úgy, akkor és olyan módon szembesült, ahogy azt a videókban láthattuk, de mégis azon kevés emberek egyike, aki a nyilvánosság előtt egyáltalán szájára volt képes venni a HAARP-ot, vagy az elmeprogramozások témakörét!
Ennél fogva teljesen mindegy, hogy mit nem mondott el, mit mondhatott volna még, vagy hogyan tűzdeli show elemekkel a műsorát, az emberiségnek tett vele hatalmas szolgálatot, hiszen ha nem készíti el ezeket a felvételeket, akkor itt magyarországon, még ennél is hülyébbek lennének az emberek! Mivel itt már majdnem úgy néz ki, mintha a TV-ből mondaná valaki az információt, és nem mint a világszintű  D'NOTICE (magyarul: teljes elhallgatás) alatt tartott Molnár F. Árpád és a HÍRHÁTTÉR Multimédia, ezért lényegesen több ember nézi meg, és gondolkodik el egyáltalán azon, hogy ez most miről is beszél???

Alter-Ego
A Ventura filmekben szépen tapasztalható, hogy milyen technológiák léteznek és azokat milyen titkolózás övezi, (pedig csak egy parányi szelet a nagy tortának). A Haarpról világosan kideríti, hogy képes az időjárás befolyásolására, sőt irányítására, illetve képes bármekkora földrengést és/vagy cunamit előidézni, sőt azt is, hogy folyamatosan működtetik, a világ számos pontján. A Programozott bérgyilkosokban szépen prezentálja, hogy miképpen lehet egy ember elméjét irányítani, dekódolni, továbbá bemutat olyan személyeket akik részt vettek elmeirányításos kísérletekben és programokban, sőt olyanokat is akik jelenleg is rész vesznek benne. Nos, magyar média ide vagy oda, aki ezek után is kételkedni akar, netán tudományosan szeretné cáfolni a látottakat, annak valóban az való amit majd kap ezért, de semmiféleképpen ne valami kitüntetésre vagy vállon veregetésre számítson szkepticizmusáért! Innen üdvözlöm egyébként a szkeptikus klubot is, ahol az emberi hülyeséget sokszor diplomában mérik!

Végezetül, bár Ventura és csapata, semmi újabbat nem mondott annál, mint amit a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA évek óta több száz filmben és írásban folyamatosan közzétesz, mégis köszönet nekik érte!!! Főleg azért, mert így még jobban össze lehet hasonlítani, hogy  egy gigászi költségvetésből (helikopter, autók, szuper felszerelés, fizetett profi stáb, HÁTTÉR! stb.) összehozott világszínvonalú és témájában egyedülálló műsoron, hogyan tesz túl, és hogyan mond sokkal sokkal többet a jóformán hajléktalan, koldusszegény, viszont AZ ISTENI háttérrel és predesztinált küldetéssel rendelkező HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA!!!

Az Isten áldásával, és a Jézus Krisztusnak nevében!

Nincsenek megjegyzések: