2012. január 16., hétfő

Hugo Chavez : Miért rákos szinte az összes dél-amerikai elnök?

The Secret Weapons Range - Foto-montázs: Domján Tibor
(A cikk eredetileg a facebook jegyzetként lett publikálva 2012.01.01.-én, majd a HÍRHÁTTÉR Multimédián jelent meg 2012.01.07.-én)

 A Hír Tv-nek köszönhetően figyeltem fel a közleményre pár napja, melyet olyan borzalmas álszent módon tálalta valamelyik hírolvasó szolga, hogy az még a nevezett csatornától is szokatlan volt! Rögtön éreztem, hogy itt többről van szó, mint a szokásos pártérdek, vagy államérdek...  

EZ MOST VILÁGÁLLAM ÉRDEK!!! :)

Azóta utánanéztem, és egyáltalán nincs különbség bal, vagy jobboldali, magyar vagy külföldi sajtó kommunikációjában a témával kapcsolatosan. Megint hülyének tetteti magát az egész világ!  

Hugo Chávez venezuelai elnök, akitől nem szokatlan, hogy élesen kritizálja az Egyesült Államokat, 2011 karácsonya után pár nappal újabb (véleményem szerint nem) meglepő kijelentést tett, reagálva arra a hírre, miszerint Cristina Fernández de Kirchner Argentin elnök asszonynál pajzsmirigy daganatot diagnosztizáltak.

Ide tartozik még, hogy Luiz Inacio Lula da Silva egykori Brazil elnöknél gége, majd 2009-ben utódjánál, Dilma Rousseffnél nyirokrákot állapítottak meg, amit egyenlőre sikeresen kezeltek. 2010-ben Fernando Lugo paraguayi államfőt is rákkal kezelték, Hugo Chávez pedig legalább négyszer járt  Kubában kemoterápiára, az állítólagosan sikeres júniusi rákműtétjét követően! Mindezek után, csak a média csodálkozik nagyokat, hogy a dél-amerika egyik legjelentősebb országának vezetője be meri jelenteni, - amit egyébként mindenki tud -, hogy szerinte:   

az Egyesült Államok kifejlesztett egy technológiát, amellyel rákot lehet előidézni. 

Hugo Chavez és Cristina Fernández de Kirchner
Aki azonban nem teljesen hülye (tehát nem magyar újságíró, vagy Hír TV-s hírigazgató) az tudja, hogy ilyen technológia már évtizedek óta létezik, és persze használják is. Tudja ezt Chávez elnök is, meg a többi is, de mivel egytől egyig ők is a háttérhatalom ügynökei, ezért nem nagyon van választásuk, az igazság felfedése helyett csak a levegőbe durrogtathatnak! Ezért teszi hozzá rögtön, azt az ordenáré baromságot, hogy tudja, hogy ezt majd csak ötven év múlva tudják bizonyítani, illetve nem akar vádaskodni, mindössze hangosan gondolkodik, de legalábbis gyanúsnak találja a körülményeket! 

Persze, hogy nem akar vádaskodni, hiszen mindenki tudja, hogy a technológia adott a rákbetegségek (és bármilyen egyéb nyavaja) előidézésére, és a megszüntetésére is!  Az elnök úr pedig éppen egy sikeres kezelésen esett át, ezért nem fog túl sok "patront ellőni" ebben a témában. Véleményem szerint már az is nagy szó, hogy szóba hozta ezt a tényt - még ha lebegtetve is.




Victoria Nuland amerikai külügyi szóvivő
Az amerikai reakció a médiához hasonlóan, a megszokott, gyomorforgató mederben zajlott. Victoria Nuland az amerikai külügyi szóvivő borzasztónak, sőt elítélendőnek tartotta, hogy valaki egyáltalán ilyet mer feltételezni, a csodálatos Egyesült Államokról! Természetesen ezt a stílust vette át a média is, használva az összeesküvés-elmélet, fantazmagória, szélsőséges, meggondolatlan, elképesztő, alaptalan, rágalom stb. jelzőket, mindeközben a játék összes szereplője tisztában van ezek ellenkezőjével - egyes-egyedül a lakosság nincs!

A lakosságnak fogalma sincs egyenlőre, hogy a rákot ugyanúgy lehet kapni, mint ahogy kettesünk lehet a lottón, és csak részben van köze pl. a dohányzáshoz, de még azt is kevesen tudják,  hogy a kemoterápia valójában csak egy-két rák típusra van jó hatással, a többivel szemben hatástalan, sőt káros (pedig ez nem is titkos)! Vajon mit szólna ahhoz a nép, ha megtudná, hogy az is felsőbb hatalmi döntés kérdése, hogy ki élheti túl a rákot,  és ki haljon bele???!


Természetesen a kialakulásának megvannak a hétköznapi rizikofaktorai, ezt senki sem vitatja, dohányzás, stressz, vitaminok hiánya stb. stb. de az, hogy ki kapja meg, és ki hal bele mindezekbe és/vagy a kezelésbe, azt a háttérhatalom és az alprojectjei szabályozzák! No meg az Isten!

Az is nyilvánvaló, hogy nem csak az amerikai titkosszolgálat rendelkezik ezzel a technológiával, amivel bárkinek rákot lehet okozni, sőt igen közkedvelt likvidáló eszköz az egész világon, és kivitelezésének valójában rengeteg módja van. Fantasztikus hatékonysággal lehet vele zsarolni bármilyen politikai ellenfelet, és a hatalom útjában álló bármilyen tisztviselőt vagy civilt, hiszen ez egy közismert és igen sajnálatos "betegség" ami ugye köztudottan nem válogat! 


Kozenkay Jenő és Molnár F. Árpád "ELI"
Magyarországi viszonylatban, hogy csak  "nagy" neveket említsek, ilyen eszközökkel tették el láb alól, az ország kifosztásának alapjait lezsírozó Antal Józsefet, a feltaláló Bóday Árpádot,  vagy a közismert kémelhárítót, Kozenkay Jenőt. Utóbbival a halála előtti időkben, Molnár F. Árpád a Hírháttér Multimédia alapító főszerkesztője, több dokumentumfilmet is készített.

Mindazon által, örülök neki, hogy Chávez úr (bár nagyon óvatosan és finoman, de) feldobta a rákos labdát, rögtön ütném is vissza azzal együtt, hogy mi van például a szívinkfartus okozással, amit ugye a gps technológiának köszönhetően bárhol, bármikor és bárkinek lehet okozni - ha csak az Isten nem akarja másként??! Itt most hirtelen eszembe jut a népszerű fiatal focista Fehér Miklós, vagy a jégkorongozó Ocskay Gábor, de valójában ez a lista borzasztó terjedelmes lehet!

Valójában ez a cikk sem azért készült, hogy ijesztgessem vele az olvasót, hiszen mint már mondtam, évtizedek óta folyik az öldöklés, mégsem zavar senkit, sőt egyre csak finomodnak a módszerek. Sőt a politikai gyilkosságok, egyidősek lehetnek magával a politikával, bár az tisztán látszik, hogy a Sátán egyre éhesebb! Kedvenc tápláléka a hülye lakosság, amit ezért ipari mennyiségben termel, a korrupt politikus és az egyéb gazemberek csak ínyencségek számára! 

Hála az Istennek, nem kell már ötven év, sőt talán már egy sem - hogy ezeknek a primitív katonai és egyéb technológiáknak a léte napvilágra kerüljön (akarom mondani a lakosság elé - kérdés elhiszi-e majd ha bemondja a TV?) és a sok titkos borzalomból, először nyilvános borzalmak lesznek, majd számonkérés és végül a megtorlás, mert akik akár a legkisebb cinkosként is részt vettek ebben a "játékban", azok a büntetésből is illő módon kell, hogy fogyasszanak!

Kedves egészségükre! Happy New Age! :)


Az Isten áldásával, és a Jézus Krisztusnak nevében! 

Nincsenek megjegyzések: