2012. május 24., csütörtök

Dopeman - "Bazmeg a nácit!"

el presidente - DTArtGallery
Dopeman végre letett valamit az asztalra! No nem a konyhaasztalról beszélek, mert oda eddig is pakolgatott, hiszen profi módon építgeti a karrierjét, és úgy néz ki, hogy vevő rá a közönség is, pontosítva persze inkább úgy fogalmaznék, hogy a közönséget irányító háttérerők! Hiszen amikor megy egy szekér, akkor az alatt - ezt illik mára megtanulni - mindig a háttérerők engedélyét és akaratát kell érteni, teljesen függetlenül attól, hogy az illető éppen mit is csinál vagy mivel foglalkozik, jót avagy rosszat tesz!

Ennek ellenére mindenféleképpen érdemes volt megválasztani Dopeman-t alternatív elnöknek (mivel köztársaság ugye nincsen),  hiszen a "beiktatásától" számítva viszonylag rövid idő alatt elő tudott rukkolni az emberiség - és benne a magyarság - számára valóban hasznos cselekedettel is.
Nagy cirkusz volt a választás, de talán megérte...
Nem is olyan kis dolog ez, közben meg borzasztó szomorú is a tekintetben, hogy valódi elnök elődjeinek, beleértve a legutóbbi szerencsétlent is, ez többnyire egyáltalán nem sikerült, hosszú, több évtizedes regnálásuk ellenére sem. Nem beszélve a károkról, amit viszont rengeteget okoztak hivataluk tevékenykedésével akár csak az eltussolások tekintetében is. De ha valaki egész életében, egy érdemlegeset sem tett - főleg amikor még a lehetősége is megvolt rá - akkor nem mindegy, hogy előtte mennyi és milyen bűnt követett el? Akinek viszont képessége van észrevenni és kimondani a valóságot, annak kötelessége is, hogy azt megtegye! 

Ahogy Dopeman Kapcsán Meg Van Írva c. film (klikk)
Dopeman pedig megtette, és ezért meg is érdemli az elismerést, illetve a már megelőlegezett elnöki plakátot (lásd fent)! Bár én nem járok szavazni, és így választója sem vagyok senkinek, most úgy érzem, hogy Dopeman ebből a szempontból egyáltalán nem volt rossz választása annak a népnek, (de inkább a Millának) aki helyette egyébként igazából Bartos Cs. Istvánt szerette volna a trónon látni! Szerencsénkre, mert így legalább nem HD minőségű tücsök vagy éppen szarevést látunk akár élőben, hanem néhanapján inkább egy egy ilyen nyilatkozatot! Már a "Bazmeg"  című szám körül kialakult érthetetlen médiahack jelezte, hogy Mr. Pityinger (köz)hasznos dolgok felé is tud haladni (ha akar)!  Persze nem minden megnyilvánulása szalonképes vagy érdemes (de kinek az?), hiszen javarészt értelmes celeb módjára űzi a saját iparágát, de érdekes módon új "elnökként" most mégis neki sikerült egy kulcsfontosságú témáról, viszonylag széles nyilvánosság előtt, sőt még a tök hülyék előtt is nyilvánvaló módon láttatni a lényeget!

Szabad szájú? Nehogy már a stílus legyen a gond, amikor a világot fenyegető egyik legnagyobb veszélyről kell érthetően megnyilvánulni.  Az vajon  nem nemzetgyalázás, amikor a lakosság jelentős része teljesen alkalmatlan, alap dolgok és alap logikai összefüggések felfogására, sokszor még attól is függetlenül, hogy diplomái vannak vagy még az általánosa sincsen meg? Annyira debilek és kuruc idióták, hogy képesek mindeközben himnuszgyalázásért feljelentést, vizsgálatot, eljárást indítani! Az vajon nem nemzetgyalázás, amikor a legostobábbak, legelvakultabbak és legerőszakosabbak akarják eldönteni, hogy ki magyar és, hogy mennyire? Már megint!

De nem akarom túl filozofálni a dolgot, ezt az "elnöki" (Bartos szerint esetleg cselnöki) előadást mindenképpen érdemes végignézni. Dopemannak meg még hasonló jókat! Klikk a linkre:

dopeman.tv: bazmeg a nácit 

 
Az Isten áldásával a Jézus Krisztusnak nevében, Ámen!


Nincsenek megjegyzések: