2012. május 25., péntek

Echelon párhuzamok (Cathy O'Brien - Molnár F. Árpád)

Created by: DTArtGallery
Az alábbi videón látható felvételek nagy része 2000-ben készült, Cathy O'Briennel és Mark Phillips-el, a GNN hírportál egyik munkatársának (Stephen Marshall) jóvoltából, de természetesen láthatók benne későbbi felvételek is.
Stephen Marshall  (GNN)
Előtte egyáltalán és utána egy jó ideig semmilyen hivatalos vagy mértékadó fórumon erről a témáról hallani nem lehetett, leszámítva a 1995-ben rendezett Clinton féle elnöki bizottsági ülést, ahol ugye 51 Echelon tanút hallgattak meg Valerie B. Wolf (Zsidó Nők Nemzeti Tanácsa) elnökletével.
Trance Formation of America (1995)
Közben persze rendre folytak az előadások (Pl: Brian Hall, Santa Carla, CA, 2001) de nem elhanyagolandó tény, hogy (szintén) 1995-ben már kiadták történetüket (illetve annak egy jelentős részét!)  Trance formation of America címmel. A fantasztikus precizitással és részletességgel szerkesztett  könyvben azonban hiába vannak megvádolva az akkori szinte teljes államapparátus, látható vagy láthatatlan képviselői kisebb vagy nagyobb, közvetett vagy közvetlen bűncselekményekkel, a történetüknek semmi sajtóvisszhangja nem volt, de ha volt is valami, Amerikában (az sem volt hosszú életű)... magyarországra azonban, egészen biztosan nem jutott el mindebből egy hang sem. Created by: DTArtGallery
Ebből világosan aláhúzható a szándék és az összefogás a tekintetben, hogy a teljes magyar államapparátus, és beleértve a TELJES magyar MÉDIÁT egészen egyszerűen nem érezte fontosnak azt, hogy egy ilyen dolgot, bizonyítékot, de akár csak mint felvetést vagy az igazságról azt állítva, hogy fikció, a lakosság elé tárjon!
Created by: DTArtGallery
Továbbá valószínűsíthetően egységszándékon úgy döntött, hogy ezekből  az információkból, amit természetesen az asztalra kapott minden bennfentes, mint mindig.... semmi ne kerülhessen a lakosság elé, ugyanis ha szembesül vele, hogy ha már ötven évvel ezelőtt elmekontrollált, programozott szülők traumatizálták a kisgyermekeiket a szabadság földjén, akkor esetleg az is eszébe jut, hogy akár fejlődhetett is egy kicsit a technika azóta, meg hasonlók.

Netalán akinek 2012-ben még új ez a téma, az nem fog-e elgondolkozni azon, hogy miért most hall ilyesmiről először? De bizony, hogy el fog... csak aztán rendre megmagyarázza valami hülyeséggel, vagy éppen nem érzi fontosnak. Persze, hogy nem... hiszen ez is egy programozás része... Hogy nem érzed eléggé fontosnak azt, ami sokszor a legfontosabb lehet! De ne rohanjuk ennyire előre!

Created by: DTArtGallery
Tehát még egyszer: Cathy és Mark a könyvükkel tulajdonképpen feljelentették az összes benne szereplő bűncselekményt elkövetett személyt, specifikusan mindenkit azzal, ami ugye le van írva vele kapcsolatban. Mindezek ellenére, szerintem nem hallunk v. nem hallottunk világot rengető, elképesztőbbnél elképesztőbb vádakkal viaskodó politikusokról, perekről, sem pedig tabukat döntögető "közhasznú" technikai vívmányokról az elmetechnológia, a nanotechnika vagy akár a robotika területén. Ez kizárólag abban az esetben fordulhat elő, hogy ha egy hatalom, egy erő az egész világot lekorlátozza cselekvőképességében, felfogásában, fejlődésében, tehát egészen egyszerűen semmilyen formában nem engedi a téma kibontakozását. Természetes, hogy a könyv és az előadások hatására egyre többen szereztek velük kapcsolatban ismereteket, ám mivel a mondanivalójuk az egész világot kellene, hogy alapjaiban és igen érzékenyen érintse... ennek ellenére még 2012-ben is kuriózum megfelelő mélységben tudni róluk!!! Legalábbis a lakosság tekintetében, és legfőképpen magyarországon! És itt jön a lényeg...
Created by: DTArtGallery
A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA 2007-től, de alapító főszerkesztője, Molnár F. Árpád már jóval korábban elkezdve pontosan ugyanezt a tevékenységet  végezte, csak jóval szisztematikusabban és nem csak saját vetületben, hanem országos, sőt világszinten megnevezve a problémákat, az elkövetőket, a szituációkat,  nyilvánosságra hozva válogatás nélkül és pártatlanul az (mindegy, hogy milyen vezetésű) állam és teljes apparátusának legfőbb visszaéléseit és bűncselekményeit, sőt, sokszor előre figyelmeztetve a még el sem követettekre!!!
Created by: DTArtGallery
Sok ezer feljelentés szinte a létező összes hatóságnak, és egy deka nyomozás nem indult egyikben sem! Egytől egyig ELTUSSOLÁSRA KERÜLTEK!!! Illetve egyikben megindult a gépezet, abban, amelyikben A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA és annak munkatársait próbálják kétségbeesetten fasiszta kabátba öltöztetni, természetesen egy elmebeteg kizárólagos parancsának köszönhetően. Tehát ezért a teljes magyar rendőri állomány és vezetés, minden egyes további intézkedésével, hivatalosan szentesíti és érvényben tartja azt az egyezményt, ami arról szól, hogy a valóságot valójában, és azt akár teljes egészében feltárni képes (és ezzel világszinten egyedülálló, mert predesztinált) médium, A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA tevékenységéből, produktumából semmi ne kerülhessen nagy nyilvánosság elé... sőt, természetesen aki hallja is felejtse el, vagy ne értse, vagy gyűlölje tudatlanul és egyéb nyalánkságok! És "természetesen" a Molnár esetében, ahogy Cathy esetében sem lehet becsületsértési, és egyéb perekről hallani a megnevezett elkövetők tekintetében, ugyanis általában minden szavuk igaz! A D'Notice, tehát a teljes elhallgatás eleddig jó fegyvernek bizonyult!
Created by: DTArtGallery
Folytatva a gondolatmenetet oda lyukadunk, hogy a Cathy által megvádolt vagy megnevezett bűncselekményt elkövetett személyek ugyanúgy elkövették a bűncselekményeiket, mint ahogy a Molnár által megnevezett személyek is természetesen elkövették  (és elkövetik) a napi szinten rájuk olvasott bűncselekményeket, sőt, az állításokat nem is cáfolják, hiszen addig, amíg a háttérhatalom (akinek közvetetten vagy közvetlenül egytől egyig szolgálnak) titkolja a Molnárt és a Hírháttért, addig a bűncselekmények - a lakosság és az illúzió szerint - olyanok, mintha azokat el sem követték volna. A Cathy O'Brien is azért van világszinten titkolva, mert amíg nem ismeri (vagy inkább fogja fel) a világ, addig amerika illuminátus állami és civil bűnözői egész egyszerűen nem követték el az elmetechnológiával kapcsolatos bűncselekményeiket! Pedig kedves olvasó, a bűncselekmények közel 100 %-át ma már elmetechnológiának köszönhetjük - holott pontosan ez lehetne az eszköze akár a totális bűntelenségnek is!!!
Created by: DTArtGallery
Ha nincs áldozat és bizonyíték, és tanúk sincsenek, akkor nincs ügy sem! - Ezért van D'Notice alatt a Molnár, de maga az Echelon szó is, ráadásul kizárólag ezért vannak még szabadlábon magyarország legveszélyesebb Echelon bűnözői, tehát - Cathy lassan 20 éves példájából egészen nyugodtan kiindulva - magyarország teljes vezető és irányító rétege, beleértve a politikusokat, államapparátust, katonaságot és titkosszolgálatokat, a teljes médiát, a vezető köztisztviselőket, orvosokat, de még némely önkormányzati alkalmazottakat is. Soha az életben nem működött még olyan titkosszolgálat, mint jelen korunkban!
Talán nem véletlenül, de a médiával kapcsolatban eszembe jutnak a magyar közélet egyre nagyobb nézettséget produkáló, és közben széleskörű információanyagot terítő "összeesküvés elmélet" portáljai, akik azonban szisztematikusan és lehetőség szerint szintén semmilyen információt nem hajlandók szolgáltatni "összeesküvésekre" áhítozó olvasóinak a Hírháttér Multimédia feltárásaiból, filmjeiből vagy akár leleplező cikkeiből. Teszik mindezt úgy, hogy számos cikkük viszont mindenféle megbízhatatlan és gyakran kimondottan dezinformálással és uszítással foglalkozó - leginkább szélsőséges, tehát magyar - "hírportál" írását használják forrásanyagként, vagy közlik azokat teljes terjedelmükben.
Created by: DTArtGallery
Valójában két esetben tudom elképzelni ezt az anomáliát. Az egyik, hogy anyagilag megéri (közvetetten vagy közvetlenül, de feltételezhetően valamilyen paktumnak köszönhetően) kerülni a Hírháttér tényfilmjeit és glosszáit, de lehetőség szerint még a nevének kimondását, megemlítését, sőt, akár képi megjelenítését is beleértve, vagy... egész egyszerűen annyira hülye mindenki ebben az országban, akinek köze van a médiához, hogy még aki állítólagosan tényfeltáró munkát végez vagy legalábbis szándékai szerint pl. a háttérhatalmat "szeretné" leleplezni, netán a valóságot akarja megmutatni embertársainak, még az is képtelen kihasználni azt a hihetetlen precizitással szerkesztett, egyedülálló és hiteles információtömeget, amit a Hírháttér biztosít, ráadásul ingyen!

Ennek okán, természetesen tisztelegve néhány mindjárt megnevezett portál tényfeltáró és leleplező munkásságának az érdemi eredményei előtt, kíváncsian várom, hogy vajon mikor fog megjelenni Hírháttér vagy Echelon Leleplező cikk vagy videó a Vilaghelyzete.com-on (2527 facebook rajongó), a Titkolt hírek - hogy képben legyél (5413 facebook rajongó), de mondhatnám többek közt, akár a pirospirula blogot is, lévén, hogy ezzel a cikkel elvileg ország világ előtt nyilvánvalóvá tettem, hogy aki ilyen notóriusan kerüli a Hírháttért, annak legalább valami vaj csak kell, hogy legyen a füle mögött... (ilyenre gondolni sem merek, hogy netán gyávaságból, irigységből... vagy rosszindulatból falaznak a saját állítólagos ellenségüknek) különben kénytelenek lennénk az előző esetre gyanakodni, tehát amikor nem, hogy vaj, de agy sincs az illető(k) füle mögött. De ugye akkor milyen apropóból éppen ő(k), a kevés "mértékadó" leleplezést végző személyek, weboldalak vagy blogok egyike?
Created by: DTArtGallery
A világot irányító háttérhatalmat ugyanis úgy kell elképzelni, hogy irányítja a világot! Nem csak akkor, amikor rossz kedvünk van, és pechesnek érezzük magunkat, nem csak akkor, amikor valami katasztrófa történik, hanem akkor is, amikor nagyon örülünk valaminek, vagy éppen habzó szájjal utálunk valakit! Nem csak a cigányokat irányítja és nem is csak a zsidókat, nem is csak az arabokat vagy a kínaiakat, hanem bizony a magyarokat is. Bizony, ha a tényeket nézzük... és meg is értettük, amit eddig feljebb írtam, akkor szépen példázzák a közállapotok, hogy milyen frankón működik ez a fajta irányítás, sőt, arra is, hogy milyen gusztustalan és ostoba a magyar program.

A katasztrofális hatású magyar programunknak hála, hogy nálunk csak 2012-ben feliratozódhatott végre egy Cathy O'Brien videó, sőt, meg is lett spékelve némi aktualitással is Britney Spears és Lady Gaga közreműködésével. Aki képes megnézni egy ilyesmit, az kezdetben rendszeresen padlót is fog, és akár fura érzések is hatalmukba keríthetik, mert aki képes átlátni vagy átérezni ennek a kis információtöredéknek a súlyát, annak hamar megváltozik a világképe. Ennek ellenére azonban mégsem mindegy, hogy mit választunk hiteles információforrásunknak, mert a háttérhatalom éppen úgy saját leleplezésére törekszik, mint ahogy a kevés ellenfele a háttérhataloméra! A rendszer egyik legnagyobb (és a kezdetektől működő) fegyvere a dezinformáció, amivel hülyít, uszít, ellenségeskedést szít, de legalábbis lassítja az előrehaladást, és persze mindezt most már számos elmetechnológiai eszköz segíti.

Végezetül kiegészíteném a videó feliratozását azzal az információval, hogy Britney Spears esetében nem túl valószínű, hogy egy másik személyiségével találkozott volna, mikor meglepődött, bár az igaz, hogy ismerős volt neki, amit "látott". A helyzet az, hogy egész egyszerűen "valami" vetített neki "valamit", amit ezért természetesen csak ő látott, hiszen (jelen esetben legalábbis) csak az ő testét (szemét, agyát, érzékelését) használták ezáltal. Ez azt jelenti, természetesen, hogy Britney interaktív a hatalommal, tehát képes vele kommunikálni. Csak így, riport közben, ez egy kicsit furcsán nézett ki! Na, ez a különbség aközött, amikor valaki a témában nyilvánosan ugyan egyedüliként publikáló Drábik János egyetlen témakönyvéből (Tudatmódosítás) bírja elképzelni a háttérhatalmat és az elmeprogramozást, meg azok között, akik részben vagy egészében, de valóban interaktívak, sőt, ezt nem is titkolják, ráadásul minden idejüket az Isten, az elmetechnológiák és a háttérhatalom bizonyításának szentelik.

Egy film 1927-ből, Metropolis címmel!
Tehát, akik eljutnak odáig, hogy lehetőséget kaptak a valóságból akár csak egy kicsivel többet is felfogni, azoknak itt az ideje, hogy behozzák a lemaradást, és felkeressék a témakörben a leghitelesebb forrást: A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIÁT.

Az Isten áldásával a Jézus Krisztusnak nevében, Ámen!


Nincsenek megjegyzések: