2012. augusztus 4., szombat

Fenyegető levelek Orbán Viktor és pintéri titkosszolgálata címeiről Molnár F. Árpád és Domján Tibor ellen

Fenyegető levelek Orbán Viktor és pintéri titkosszolgálata címeiről Molnár F. Árpád és Domján Tibor ellen (Nemzetközi Feljelentésünkkel, a világsajtónak szóló felhívásainkkal!)

2012-08-04.
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (Minden magyarok Első és a világ Legfőbb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, minden magyarok Előre Bejelentve Legüldözöttebb Médiuma, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg a világ minden részéből!)

(FELJELENTÉSKÉNT világszerte postázva - mint mindig - az amerikai nagykövet Eleni Tsakopoulos Kounalakistól kezdve Budapest összes rendőrkapitányságán át a magyar és külföldi polgári és katonai titkosszolgálatok sokaságáig,  az FBI és más nemzetközi nyomozószerveknek, számos külföldi diplomáciai követségnek, több tucat magyar országgyűlési képviselőnek, Orbán Viktor és más miniszterelnökök címeire, külföldi médiumokig és kormányszervekig bezárólag stb.)

Egyértelműen fenyegető levél az Orbán Viktor és Pintér Sándor által közvetlenül kézi vezérelt magyar titkosszolgálat, az Alkotmányvédelmi Hivatal (korábbi nevén Nemzetbiztonsági Hivatal) e-mail címéről, Orbán Viktor magyar miniszterelnök aláírásával:

Feladó: Orbán Viktor <president@ah.gov.hu>
Dátum: 2012. július 31. 20:34
Tárgy: Hírháttér
Címzett: hirhatter.multimedia@gmail.com


Tisztelt Molnár Ferenc Árpád!

Csak szólok, újra megnyitjuk az OPNI-t. Az ön munkássága bizonyítja, hogy nagy szükség van rá. Remélem mihamarabb falai között látogathatom meg önt és elmebeteg csapatát, köztük Domján Tibort.

Üdvözlettel:

Orbán Viktor

A fenyegető levelet - mely egyike a soknak - mellékelve az alábbi büntető feljelentést tettük 2012. július 31-én, 23:00 órakor postázva:


NEMZETKÖZI ÉS NEMZETBIZTONSÁGI FELJELENTÉS A CÍMZETT HATÓSÁGOKNÁL!

Az alábbi levél alapján, melyben feladóként a következő szerepel:

Orbán Viktor <president@ah.gov.hu>

újabb akkut kényszerhelyzetbe hozva a bűnszervezeti Orbán Viktor-féle közpénzszervezeteket,

FELJELENTÉST

teszünk Orbán Viktor magyar miniszterelnök ellen

 - a Btk. 271. § (1) bekezdésébe ütköző Garázdaság bűncselekmény miatt,
 - a Btk. 225. §-ba ütköző Hivatali visszaélés bűntette miatt,
 - a Btk. 226. § (1) bekezdésébe ütköző Bántalmazás hivatalos eljárásban bűntette miatt,
 - a Btk. 257. §-ába ütköző Közérdekű bejelentő üldözése vétsége (bűncselekmény) miatt,
 - a Btk. 261. § (1) bekezdés c) pontjába ütköző, életfogytig tartó szabadságvesztéssel (fegyházbüntetéssel) büntethető Terrorcselekmény bűntette miatt,
 - a Btk. 263/C. § (1) bekezdésébe ütköző Bűnszervezetben részvétel bűntette miatt
 - és számos további bűncselekmény miatt.

Fel sem merül bennünk, hogy az alábbi levelet nem Orbán Viktor írta, hiszen az elmúlt évek során legalább sok száz feljelentést írtunk neki, és kivétel nélkül mindet eltussolta, és kiterjedt, az ország számos megyéjéből rendőrségi, ügyészségi, bírósági, pszichiátriai és hivatásos bűnözők általi üldözéseket folytat ellenünk, folyamatosan fenntartott és folytatólagosan elkövetett betiltásokkal, folytatólagosan elkövetett koncepciós perek elindításával, eljárásokkal, házkutatásokkal, fegyveres elhurcolásokkal, fenyegetésekkel és életveszélyes fenyegetésekkel, bizonyíték-lefoglalásokkal és bizonyíték-elkobzásokkal stb.!

Nemzetközi nyomozást kérünk Orbán Viktor és társai ellen, és azonnali kényszerbeszállítását és kihallgatását követeljük Orbán Viktor magyar miniszterelnöknek, hogy nyíltan védje meg magát az alábbi rendkívül súlyos vádak alól, abban a médiában, amelyet személyesen és titkosszolgálatain keresztül arra utasított, hogy minket és az ellenünk nyíltan, leplezetlenül folytatott fasiszta üldözéseket teljes egészében, 100%-ban eltitkolják, és rólunk egyáltalán semmit ne írjanak, nevünk a médiában pedig semmiképpen el ne hangozzon. Azaz titkosszolgálati kifejezéssel D-Notice folytatólagos és bűnszervezetben elkövetésére hívták fel Orbán Viktor és bűntársai a teljes magyar médiát, miközben a teljes ügynökhálózatot suttogó és lejárató célú propagandára mozdította az elmebeteg terrorista magyar miniszterelnök!

Kérjük a világsajtót és a külföldi, valamint nemzetközi állami, politikai, diplomáciai, nyomozó, igazságügyi, titkosszolgálati stb. szervezeteket, hogy a paranoiás skizofréniás magyar miniszterelnök ellenünk elkövetett, gyakorlatilag nyíltan a hitleri fasiszta népirtások elismerését követelő bűntetteit és annak elkövetőit hozzák nyilvánosságra, és követeljék az egész bolygón a teljes és maradéktalan felelősségre vonásukat. Megengedhetetlen, hogy Orbán Viktor és a közpénzekből kitartott bűnszervezetei azért üldözzenek minket, mert mi, keresztények és zsidók nem vagyunk hajlandók elismerni Adolf Hitlernek a cigányság és a zsidóság teljes kiirtására elkövetett elévülhetetlen Emberiség elleni bűntetteit, és nem vagyunk hajlandók meghajolni az elmebeteg magyar miniszterelnök olyan tízezernyi szavazója előtt, akik teljesen nyíltan hirdetik a youtube videóinak kommentárjaiban, hogy jól tette Hitler, hogy tömegesen irtotta a cigányokat és a zsidókat, és éljen Orbán Viktor, Vona Gábor és Adolf Hitler, és ki kellene irtani az összes zsidót és az összes cigányt.
Nagyon fontosnak tartjuk keresztényekként és zsidókként, hogy ez a világtörténelmi szégyen a lehető legnagyobb nyilvánosságot kapjon, az üldözésünk és az ellenünk folytatott fasiszta hitleri zsidóperek teljes nyilvánosságot kapjanak, és ezen lemoshatatlan magyar szégyentörténelem példázatként kerüljön az Emberiség tetejére, miket tett Magyarországon a súlyosan elmebeteg magyar miniszterelnök, Orbán Viktor és közpénzen agyonfizetett, leplezetlenül fasiszta bánszervezetként működő, nyíltan fenyegetőző és leplezetlenül felfegyverkezve fellépő rendőrségi, ügyészségi, bírósági és pszichiátriai bűnszervezete.

FELJELENTŐ: Molnár F. Árpád
 Született: Kecskemét, 1972.11.13.
 Anyja neve: Retezár Mária
 Személyazonosító igazolvány szám: 862762KA
 Állandó lakcím (nem levelezésre!): Kecskemét 6000, Reptéri út 15/b., fsz. 2.
 Hivatalos levelezési cím (ahová az értesítéseket küldhetik!):: Molnár F. Árpád (...).
 Telefonszám: +36/30/919-6386
 E-mail: hirhatter.multimedia@gmail.com

TOVÁBBI FELJELENTŐ: Domján Tibor
 Született: Veszprém, 1979.06.22.
 Anyja neve: Kovács Irén
 Állandó lakcím (nem levelezésre!): 8226 Alsóörs, Szabadság tér 11/1.
 Hivatalos levelezési cím (ahová az értesítéseket küldhetik!):: Molnár F. Árpád (...).
 Telefonszám: +36/30/919-6386
 E-mail: hirhatter.multimedia@gmail.com
Budapest, Hungary


HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telephone: +36/30/919-6386Nincsenek megjegyzések: