2011. augusztus 12., péntek

Az Elkerülhetetlen Jövő!

Domján Tibor Echelon Leleplező (Fotó: Molnár)
Sokat gondolkozom rajta mostanában, de a tapasztalataim azt mutatják, hogy az emberek nagy többsége az őket körülvevő egyre kilátástalanabb helyzet  ellenére, a jövőbe optimistán tekint. Annyira szeretne egy jobb világban élni, hogy inkább önként elveszíti érzékelését a jelenben, és valami fantasztikus, futurisztikus és békés jövőről képzeleg. Ahol senki sem éhezik, nélkülözik, fázik, vagy boldogtalan. Közben meg napról napra egyre csak növekszik az előbb felsoroltak száma. Nos Ezeket a dolgokat mesterségesen idézik elő, azok akikre a társadalom mint elöljáróira, szellemi, tudományos, politikai és/vagy gazdasági vezetőire tekint. 

Nincs olyan politikai, gazdasági de még spirituális közösség sem nagyon, amelyik ne Babilon egy gyilkos csápja lenne a sok milliárd közül. Nincs!!! Hogy honnan tudom??? Onnan!!  Mert az Istennek hála, logikusnak látom, hogy amíg minden létező irányvonalnak, eszmének, számos fóruma, háttere és múltja van.. és legtöbbször nem vezetnek sehova, addig az Echelon és Háttérhatalmi leleplezésekben csak és kizárólag a Hírháttér Multimédia és környezete produkálja a frankót, szisztematikusan és egyre többet elmondva az egész világon!! (Természetesen  tudom, hogy sok ember kiejtette már ezeket a szavakat és összefüggéseket, még talán egy két műsorban is.. de meg lehet nézni, hogy hol vannak most ezek a személyek.. és most miért nem mondják... ??? )

Pedig kedves olvasó... ezekről a dolgokról MINDENKI TUD AKI SZÁMÍT.... (mármint az ördögnek)  CSAK NEM BESZÉL(HET)!!!! 

Legújabb HHMM Kék film trailer:


Az alábbiakban pedig Soós József  "Titán" , (A Hírháttér Multimédia Főmunkatársa, a világ egyik vezető Echelon Tanúja, Keresztyén oknyomozó, újságíró,  valódi emberjogi aktivista) legfrissebb kapcsolódó levelét idézem, mely fantasztikus nyíltsággal, és szókimondással és persze fényévekkel előzi meg a HHMM-en kívül bármelyik földi TV, Rádió, és egyéb médium, bármelyik tényfeltárónak, műsorvezetőnek stb. elnevezett személyének bármelyik produktumát.

A jövő, mely elkerülhetetlen!

Titán Soós József
Az idő előrehaladtával egyre közelebb kerül az a pillanat,mikor kinyilatkozik a rendszer......ez elkerülhetetlen. Túl sokan tudnak már róla, túl sokan tudnak a TÖMEGPUSZTÍTÓ PSZICHOAKTÍV ECHELON TECHNOLÓGIÁKRÓL, a TOTÁLIS KONTROLLRÓL. Idő kérdése csupán,hogy mikor jön el az a pillanat,mikor a nyilvánosság elé kerül GLOBÁLIS SZINTEN.

Gyakorlatilag a lavina elindult, mert a hegy oldalba bele ágyúztunk, és ez visszafordíthatatlan folyamot indított el.Az INTERNET hozzáférhetősége a polgári lakosság számára nagyon megkönnyítette a dolgunkat. Mert egy GLOBÁLIS SKY-net RENDSZER került a kezünkbe, melyen csekély anyagi ráfordítás mellett bárhol,bármikor, bárhova, bárkinek lehet információt továbbítani. Ez kétélű fegyver, mert a TITKOSSZOLGÁLATOK épen úgy használják ezt a rossz dolgokra,mint ahogy mi használjuk a JÓRA, a lakosság érdekében, életének védelmében. Tesszük ezt a KERESZTYÉNI hitünk,és kötelességünk tudatában.

A Molnár és a Soós (Fotó: Domján)
Néhány dolgot nézzünk egy kicsit részletesebben végig........ az a szörnyűséges helyzet állt elő,hogy a lakosságot a tudomásukon kívül, így beleegyezésük nélkül a legszörnyűségesebb katonai-titkosszolgálati technológiák alkalmazásával GYILKOLJÁK, EGÉSZSÉGÜKET FOLYTATÓLAGOSAN MARADANDÓ MÓDON KÁROSÍTJÁK, TOVÁBBÁ AZ ÉLETFUNKCIÓIKAT A HÁTTÉRHATALMI ÁLLAMI PROJEKTEKNEK MEGFELELŐEN ÁLLÍTJÁK BE, így többek között a gondolkodás, gondolat, cselekvőképesség és egyéb más életfunkciót.
   
A RENDSZER kiépült, és kizárólag mi voltunk azok akik ezt ilyen nyilvánosan, ekkora részletességgel leleplezték. Ennek ellenére életben maradtunk, ez a legfelső hatalmi erők tevékeny erejének,és akaratának tudható be. Mert más különben a világ vezető államai,és azok TITKOSSZOLGÁLATAI régen megöltek volna bennünket is, épen úgy,mint ahogy ezt meg is tették számtalan esetben előttünk azokkal, akik ezekről megszólalni merészkedtek.

A MINDENHATÓ SZENT ATYA, JÉZUS KRISZTUS VÉDŐ KEZE ÁLTAL BIZTOSÍT NEKÜNK VÉDELMET A SZENTLÉLEK EREJÉVEL. Így semmilyen HÁTTÉRHATALMI erőhalmaz nem árthat nekünk mindaddig,amíg az ISTEN akarata ezt elhatározta.A mocskos tróger OROSZ-SZOVJET KGB-FSZB épen úgy nem, mint ahogy a SÁTÁN ZSINAGÓGÁJÁNAK MÁSIK ALAPPILLÉRE AZ IZRAELI MOSSAD TITKOSSZOLGÁLAT.
   
Titán - ELI háttérben a Semmelweis torony
Ezek a senkiházi férgek csupán bábuk, panelek, épen úgy,mint a BILDERBERG-csoport egésze is az.Soha semmilyen hatalom nem volt a kezükben,és ez nem is fog változni ezután sem. Ezért nem tudok mást mondani, nem lehet mást tenni, mint hogy LELEPLEZZÜK ŐKET, az IGAZSÁG EREJÉVEL söpörjük el mindannyiukat......Az ISTEN TÖRVÉNYE, A SZENTLÉLEK EREJE ad erre lehetőséget nekem, bár a HÁTTÉRHATALMI TECHNOLÓGIÁK ÁLTAL valamely szintig a gondolataim,és cselekedeteim megrontottá lettek,de ez még mindig csak ez olyan alacsony szint melyért természetesen a SZENT ATYA a valódi bűnösöket fogja elővenni,és megbüntetni érte.
Ahhoz hasonlóan, amit az emberiséggel tettek, mely a VILÁG NÉPEINEK TÖRTÉNELEMKÖNYVE, AZ ISTEN TÖRVÉNYE MEGÍRT TELJESE EGÉSZÉBEN. Fizessék meg az árát annak, amit tettek, vagyis FIZESSEN A SZOVJET-OROSZ KGB és fizessen a SÁTÁN-IZRAELE A MOSSADDAL EGYÜTT!!!!
Köztudott mindenki számára az,hogy a megfelelő ellenszolgáltatás rendezése után, akár miniszterelnököket is MEG LEHET ÖLETNI BÉRGYILKOSOK ÁLTAL, erre volt is példa a történelem során. Mint ahogy mindenki tudja azt is, hogy ÁLLAMI-HÁTTÉRHATALMI vezetőt nem lehet megkörnyékezni sem úgy,hogy arról a TITKOSSZOLGÁLATOK ne tudnának, mert TOTÁLIS KONTROLL ALATT ÁLLNAK. Ha pedig egy TITKOSSZOLGÁLAT TUD RÓLA, akkor tudja az összes, mert egy van belőlük, egymással átfedésben vannak, egymásról mindent tudnak, ez pedig a KÖZPONT.
Ennek ellenére mégis kivitelezhető akár egy ÁLLAMELNÖK ELLENI POLITIKAI GYILKOSSÁG IS. A többi állam titkosszolgálata pedig élő adásban nézné végig már a kezdetektől,mikor még csak a megszervezési fázisban van a dolog. Láthatja bárki,hogy csupán ennyit ér egy miniszterelnök, államelnök élete. Egyszerűen SEMMIT SEM ÉR AZ ÉLETE, MERT EGY FOGYÓCIKK, ANNYIT ÁLLÍT ELŐ BELŐLE A HATALOM,AMENNYIT CSAK AKAR. Darab....darab.....egyre megy.....


Az Elsők..
Látható,hogy a védelem egy magasabb szintről jön,melyet ezek el sem érnek, soha fel sem érhetik azt az erőt, mely az ÉN életemet védi. Mert abban az esetben is,ha egy állam titkosszolgálatának érdeke az,hogy a világot átrendezze,bebuktassa a jelenlegi rendszert,és ezért engem ECHELON ELMETECHNOLÓGIÁK által programozott, hogy mint CSATORNA a lakosság számára, az információt átengedje a lakosság számára, még akkor is egy felsőbb hatalmi erőnek kell kontrollban tartani azt, mert más különben nem lehetne megvalósítani,mert megöltek volna. Ha a KGB érdeke az,hogy a VILÁGRENDSZERT BEDÖNTSE, és erre ELMEPROGRAMOZÁSBAN ENGEM HASZNÁL FEL A LAKOSSÁG ÉBRESZTÉSÉRE, még akkor is felette áll egy hatalom, mely MEGAKADÁLYOZZA AZT, HOGY FELÜLÍRJA VALAKI A KGB ADATTOVÁBBÍTÓ CSATORNÁJÁNAK MŰKÖDÉSÉT. A jelen példánál maradva az én általam leíratásra kerül anyagokat.
Felvetődik a kérdés, hogy a SZÁMÍTÓGÉPEN AMELYEN AZ ANYAGOT ÍROM MIÉRT NEM BLOKKOLJA A TITKOSSZOLGÁLAT, VAGY MIÉRT NEM TESZI TÖNKRE AZ INTERNET CSATLAKOZÁSOMAT???


Soós József keresztyén tényfeltáró, emberjogvédő
Egyszerű a kérdés, egyszerű a válasz is, mert van egy HATALMI ERŐ,melynek ez áll az érdekében, hogy ezeket leírjam, és az valószínűleg felette áll a MAGYAR TITKOSSZOLGÁLATNAK, és felette áll a világ vezető államainak a titkosszolgálatai fölött is. Természetesen ha ez nem így lenne,akkor már a lehetőségét elvették volna annak, hogy bármilyen információ kiszivárogjon. DE EZT NEM AZ EGYES ORSZÁGOK, ÉS NEM IS A VILÁGÁLLAM HATÁROZZA MEG,hanem egy felette álló projekt.Ha ez nem így lenne, akkor soha nem dőlne meg annak a hatalma aki a vezető pozíciót, és a titkosszolgálatok irányítását megszerezte......

MENNYIT ÉRHET AZ ÉN ÉLETEM, ÉS KINEK ÉR OLYAN SOKAT, HOGY MÉG A SZOVJET-OROSZ KGB ÉS AZ IZRAELI MOSSAD SEM FÉRT HOZZÁM.......??? Ez a költői kérdés.......méghozzá úgy,hogy a tevékenységem következtében épen ezeket a HATALMI ERŐKET döntöm meg. Vagyis a SAJÁT MAGUK ELLENSÉGEI AZÁLTAL, HOGY NEM AKADÁLYOZZÁK MEG AZ INFORMÁCIÓ ÁRAMLÁST, KISZIVÁRGÁST.


Naleksz és Titán (Fotó: Domján)
Ugyanis, ha az ECHELON ELMETECHNOLÓGIÁK nyilvánosságra kerülnek beismerten, akkor abból katonai bírósági perek fognak következni, melyben a VILÁG JELENLEGI VEZETŐIT EGYTŐL EGYIG AKÁR HALÁLBÜNTETÉSSEL IS LEHET SÚJTANI, ezt ők tudják,ennek ellenére mégsem tesznek ellene semmit, hanem inkább BIZONYÍTJÁK EGYRE TÖBBSZÖR, EGYRE JOBBAN AZ ÁLTALUNK ELMONDOTTAKAT,ÉS A POLITIKAI ÜLDÖZTETÉSSEL SAJÁT MAGUK ELLEN HOZNAK TERHELŐ BIZONYÍTÉKOT ÚGY, HOGY AZ INDÍTÉKOT NEM REJTIK EL, ALIBIT NEM SZOLGÁLTATNAK.

A Hírháttér egy stábja a Szent János kórháznál
Nem valószínű,hogy a világ jelenlegi vezetői HATALMI POZÍCIÓBAN MARADNAK A KINYILATKOZÁS UTÁN, ugyanis a HATALOM nem lenne HITELES azáltal, ha ezek közül a személyek közül akár egyet is megtartana,így mivel fogyócikkek,ezért a megfelelő elbánásban kell részesíteni őket. Feladatukat befejezték, utána már nincs rájuk szükség. A TITKOSSZOLGÁLAT ÉRTI,HOGY EZT MIRE MONDOM,ÉS EZEN A CSATORNÁN IS ÜZENEK NEKIK.
A feladat az elmúlt 20...22 évnek pedig az volt, hogy az ÚJ VILÁGREND ALAPJAIT KIÉPÍTSÉK, A KINYILATKOZÁSRA MINDEN KÉSZEN ÁLLJON!!!! A további feladat pedig a jelenlegi, a SAJÁT MAGUK,ÉS AZ ÁLTALUK LÁTSZATRA IRÁNYÍTOTT VILÁGRENDSZER TELJES CSŐDBE, TÖNKRE TÉTELE, mely után a HATALOM kinyilatkozik,és a GONOSZ mint megmentő jelenti ki magát a NAGY SOKASÁG SZÁMÁRA.
Most már a második fázisban van a rendszer jelenlegi konstrukciója....a TECHNOLÓGIA TELJESEN KIÉPÜLT, már csak a megfelelő LÉNYNEK kell beleülni,hogy tovább vigye a SZENT BIBLIÁBAN LEÍRT TÖRTÉNELMET, A VÉGSŐ CSAPÁS FELÉ.....
Soós és Domján a kilakoltatások elleni tüntetésen
Így most már a jelenlegi rendszer CSŐD PROJEKTJE működik, ez lett elindítva,melynek egy szerves al-projektje az a TEVÉKENYSÉG melyet az ISTEN SZERETŐ KEDVESSÉGE ÁLTAL én végzek el. Így lehet jönni, várom a PEREKET, A MEGHURCOLTATÁSOKAT, mert jönni fog,aminek jönnie kell, én készülök rá, készülök rá teljes erővel.......


Hamar eljön az idő, hamar eljön az ideje annak is, és sok más egyéb dolognak is..........a világ jelenlegi látható bohócai, bábui, játék királyai játékuk végéhez közeledtek. Már sok nincs hátra belőle......ez észlelhető abból is,hogy egyre mélyebbre csúsznak le a rendszerrel együtt, mely egy olyan válságba torkollik bele, melyet már nem tudnak tovább fokozni,és akkor jön el az a pillanat mikor kinyilatkozik.........
 
ÉLI - Titán -  Csiza Csaba  (Fotó Domján)
A mostani értelmetlen cselekedeteik,tevékenységük is azt bizonyítja, hogy egyre lejjebb csúsznak, ahogy az ISTEN MEGMONDTA, PORBA ÍRJA AZ ELLENSÉGEIT, és megöli azokat, akik az övéinek ártanak, megtorolja rajtuk egytől egyig, mert kijelentetett,hogy még egy veréb sem eshet le az égről úgy, hogy arról a SZENT ATYA ne tudna, és nektek pedig mindnyájatoknak még a hajatok szála is számon van tartva.......
Akkor.......és pedig mondom néktek,hogy a BŰN ZSOLDJA A HALÁL.

A BŰN ZSOLDJA A HALÁL, azzal fizet azoknak akik vétenek a TÖRVÉNY ellen! Ezt így üzenem a TITKOSSZOLGÁLATOKNAK. Ha engem meglopnak, az olyan, mint ha az ATYÁTÓL lopnának, mert kimondatott, hogy aki a szegény embertől elvesz, az olyan, mint ha az ISTENTŐL VENNE EL, továbbá aki pedig a szegénynek ad, az pedig ISTEN szemében azt jelenti, hogy NEKI HITELEZTEK, az ATYA pedig nem marad adós senkinek, JÓÉRT JÓVAL, a rosszért pedig rosszal fizet.

Akkor ki az, aki engem véd?????

A Soós és a Molnár  (Fotó: Domján)
Kinek áll érdekében engem életben tartani, mert a világ rendszer jelenlegi látható vezetőinek biztosan nem, hiszen a tevékenységem a HALÁLUKAT jelenti nekik. És mégis.....akkor miért nem ÖLNEK meg????? mikor minden lehetőség adott lenne hozzá......
Talán nem lehet megfizetni??? Ennyire sokat érek én,egy szegény nincstelen.......

De kinek érek én ilyen sokat, mert biztosan nem a KGB-nek,és nem is a MOSSAD-nak.......de akkor kinek??? MI AZ A HATALOM AMELY EZEK FÖLÖTT ÁLL? Az a hatalom az ISTEN HATALMASSÁGA, mert ha ez nem így lenne,már nem lennék az élők sorában, mint ahogy meg is öltek ezek mindenkit eddig, aki/akik a legkisebb mértékben is az útjukban állt.....

Soós és A Molnár a múzeumkertben (Fotó: Domján)
Számítanak itt a magyarok, magyar államvezetők valamit is???? NEM, NEM PERSZE HOGY NEM, hogy számítanának, mikor itt a VILÁGOT IRÁNYÍTÓ ERŐK, ÉS A VILÁGOT IRÁNYÍTÓ ERŐK KATONAI TECHNOLÓGIÁIRÓL VAN SZÓ. Ebbe nincs beleszólása  a magyaroknak.....
Pontosabban a magyaroknak semmibe nincs beleszólása.........

Két hatalom van, az egyik az EMBERISÉGET ELÁRULTA, ÉS A TÖMEGPUSZTÍTÓ TECHNOLÓGIÁIVAL A BOLYGÓVAL EGYÜTT A KIPUSZTULÁS SZÉLÉRE SODORTA A VILÁG NÉPEIT, A MÁSIK PEDIG AZ, AKITŐL A MEGMENTÉS JÖN, A MEGVÁLTÁS VÁRHATÓ. Minden más hatalmi csoportosulás elhanyagolható ezen a bolygón. A HATALOMNAK ÉRDEKE, HOGY EZEK NYILVÁNOSSÁGRA KERÜLJENEK, AZ ALPROJEKTEKNEK PEDIG NINCS SEMMI BELESZÓLÁSA EBBE.


A LEGFELSŐ HATALOM PEDIG A MINDENHATÓ SZENT ATYA, AKI CSELEKSZI JÉZUS KRISZTUS ÁLTAL MINDENT A SZENTLÉLEK EREJÉVEL. A másik tényező mely nagyon alacsony szinten áll a TITOKZATOS NAGY BABILON, melynek csupán morzsás szeletei, csöpp alkotó elemei az olyan cégek, mint a KGB vagy a MOSSAD.

Így nekik NINCS SEM HATALMUK,SEM SZAVUK, SEM NEVÜK, SEM POZÍCIÓJUK,SEM SEMMI NINCS, MERT NEM ADATOTT MEG NEKIK.......hanyatlóban vannak, de ez előre megmondatott.....előre megmondatott.......


Szerző.: TITÁN Soós József

Kelt.:  9400 - SOPRON     2011. 08. 11.   20.-óra  14.-perckor.Az Isten áldásával!   


Nincsenek megjegyzések: