2012. március 6., kedd

Egy eltussolt lakossági bejelentés (a romagyilkosokról)

a bejelentő "egyelőre" anoním
Mint azt megszokhatták már az olvasóink a Hírháttér Multimédia munkatársai már több éven keresztül, folyamatosan írják és küldik a feljelentéseket a legkülönbözőbb hazai és nemzetközi hatóságokhoz, politikusokhoz, és egyéb címzetes csoportosulásokhoz, melyek sorsa szinte kivétel nélkül az eltussolás, némely esetben pedig a bejelentő elleni házkutatás, lefoglalás ill. nem egyszer fordult már elő adott helyről való elhurcolás, előállítás is. 

Értjük igaz? Amennyiben valaki állampolgári kötelezettségének eleget téve, korrupciós és egyéb bűncselekményeket a hatóságnak bejelent, az "súlyosságtól" függően eltussolással, fenyegetőzéssel, házkutatással, elhurcolással, értékeinek lefoglalásával, pszichiátriára zárással, majd elmebeteggé nyilvánítással (pl.: Hajdú Attila esetében), vagy akár politikai gyilkossággal is egészen nyugodtan számolhat. 

Foto montázs: DT Art Gallery
Részünkről ezt már megszoktuk, mondhatni kezelni is tudjuk, és változatlanul szívesen fogadjuk, amennyiben a lakosságnak még van olyan része, mely az előbb felsoroltak ellenére sem hajlandó belesüppedni a posványba miközben köztörvényes és egyéb bűncselekmények zajlanak tudtával az orra előtt.

Az alábbi filmben hallható úriember több éven keresztül próbálta például közölni a hatóságokkal, illetve vezető politikusokkal, hogy információi vannak a romák elleni sorozatgyilkosságok elkövetői és tervezői körével kapcsolatban. Legutóbbi  meghallgatást kérő levelét Orbán Viktornak küldte, közben pedig felvette a kapcsolatot a Hírháttér egyik munkatársával. Természetesen  mivel 30 napon belül semmilyen reakció nem volt Orbán részéről sem, a Hírháttér pedig szelektálás nélkül mindenkinek megadja a lehetőséget a nyilatkozattételre, amennyiben közhasznú mondanivalója van, így semmi furcsa nincsen abban, hogy mi adunk teret ennek a mondanivalónak is.

Állampolgári bejelentés a romagyilkosságokkal kapcsolatban 
(10:24.88perc)

Kép és hang szerkesztő: Domján Tibor
Produced by:   Molnár F. Árpád  "ELI" 
Felvélet/Készült:         2012.02.23./28.



Az Isten áldásával, és a Jézus Krisztusnak nevében!

Nincsenek megjegyzések: