2012. március 15., csütörtök

Sosi Namivan... a Kossuth díjjal? Orbán elmebeteg?

Tiszteletjegyek a Hell-Tours (nem retúr) vasúti kirándulására
orbán elmebeteg, és  stábja minden erejével igyekszik felzárkózni a teljesítményéhez. Aki számára eddig nem volt nyilvánvaló, hogy ez a kompánia teljesen alkalmatlan, nemhogy egy ország, de még egy fővárosi kupleráj <parlament> "tisztességes" vezetésére is, az bizonyára menthetetlenül fideszes, vagy egyéb súlyos - és lehet, már gyógyíthatatlan - mentális nyavalyákban szenved. Agybaj ide vagy oda, azért nem mindegy, hogy valaki betegségében a Kossuth téren, kokárdának öltözve imádkozik orbán lelki üdvéért, vagy közép és felső kategóriás fizetésekért szolgája ki ezt, a már egyre több külföldi sajtóorgánum által is minimum megkérdőjelezett elmeállapotú zsebdiktátort!

mint  látható létezik: klikk
Nem a levegőbe beszélek, ugyanis csak egy teljesen hülye vezető, teljesen hülye stábja nem enged be egy évek óta működő, közismert roma újságíró csapatot egy  Kossuth díj átadásra azzal az indokkal, hogy nem léteznek!

Szentandrássy István : Lindri álom c. festménye
Nem gondolnám normálisnak azt az embert, aki miután világraszóló fejmosást kap a kisebbségek elüldözéséért, az ellenvéleményű sajtó üldözéséért és mindenféle egyéb emberi jog válogatás nélküli és folyamatos sárba tiprásáért - és most hagyjuk az egyéb köztörvényes gazdasági és életellenes bűncselekményeket, mert nem férne el a cikkben -, az újra veszi magának a bátorságot, és előzetes egyeztetés, majd jóváhagyás után végül NEM ENGED BE EGY MÉRTÉKADÓ ROMA SAJTÓORGÁNUMOT AZ EGYIK LEGFŐBB ÁLLAMI ÜNNEPSÉGRE, ahol éppen Szentandrássy István roma származású festőművész kapta meg a Kossuth Díjat a "A cigány kultúra megismertetésében szerzett érdemeiért"... kivéve ugye, ha mindezt azért teszi, mert képtelen felmérni, hogy mikor, mit tesz ?! Tehát beszámíthatatlan... de akkor miért ő a miniszterelnök?

Ahogy Nótár Ilona írja a "nemlétező" sosinet.hu weboldalán:  
"Azt sem tudom, segített vagy hátráltatott-e, hogy kiemelten jeleztük: a festő Szentandrássy István kitüntetése alkalmából jöttünk. Számunkra ugyanis fontos, hogy pozitív példákat mutassunk be, s rettentő mód büszkék vagyunk rá."
Szentandrássy István: Cigány Madonna c. festménye
Nos, erre orbán és csapata szerint semmi szükség nincsen! Aki egy kicsit is jártas a politikában, az tudja, hogy szó sincs itt adminisztrációs hibáról, tévedésről vagy egyéb beosztottakra kenhető "bakiról", politikai döntés született: nem kellenek a roma újságírók, ahogy egyre nyíltabban nem kellenek azok sem, akik nem az orbán segge közvetlen közeléből akarják szemlélni a világot. Mint ahogy a Hírháttér Multimédia már többször is jelezte - és amit aztán később átvett a világsajtó - : orbán elmebetegsége az ország teljes pusztulását eredményezheti, és szemmel láthatóan sem anyagilag, de ami sokkal fontosabb, szellemileg és erkölcsileg sem vagyunk messze ettől az állapottól. 

a butulás csak a fasizmusnak kedvez...
Ugyan mi módon venné észre az a társadalom miniszterelnökének bomlott elmeállapotát, amelyik Schmitt Pál helyett Bartos Cs. Istvánt szavazza köztársasági elnöknek, majd amikor a rendező - a magyarság,  az igazság és a demokrácia nemrég felbukkant új bajnoka, a laza egymillió, másnéven: Milla - egy szintén laza és nyilvános csalás keretében a szerinte vállalhatóbb DopeMan-t emeli trónra? És ezek mozgatják a legnagyobb ún. ellenzéki tábort? Tisztában vagyok vele, hogy arról, hogy ilyen hülye a nép, nem feltétlenül Bartos Cs. vagy a Dopeman tehet, bár szó se róla, kiveszik belőle a részüket... Ők mindössze sütögetik a saját kis pecsenyéjüket (persze, lehet Bartos egyenlőre csak egy cipőtalpat egy kombi rezsón), de közben a színfalak mögött egyesek nagyon is számolnak az értelmi-, szellemi- és erkölcsi szint rohamos süllyedésével, ami elengedhetetlenül szükséges az Utolsó Trianon Hadművelethez.

Ennek a történetnek mindössze egy kicsi - de fontos - szilánkja, ahogy Nótár Ilona írja:
"...közszolgálatinak mondott televízió jó lelkiismerettel illeszt adásába egy negatív és hamis képet sugárzó, egyértelműen gyűlöletkeltő, uszító dokumentumfilmet (a Pesty Fekete doboz legutóbbi, március 7-i adása), és tervei szerint még kétszer levetíti. Ebbe a világképbe bőven beleillik, hogy a sosinet.hu forgatócsoportját nem engedik be a cifra palotába, hogy munkáját folytassa, pozitív és valós képet is mutasson a cigányok által látott valóságból."

Fotó montázs: DT Art Gallery
Ennek a hadműveletnek a részei ott vannak orbán minden megmozdulásában, a szegények üldözése, a hajléktalanok gyártása és üldözése, mindeközben a primitív és szélsőséges eszmék futtatása, a cigány és egyéb kisebbség rágalmazása, megfélemlítése ill. az ellenük folyó uszítás és nem utolsó sorban mindazok betiltása és folyamatos üldözése, akik mindezek ellen szót emelnek, tájékoztatnak és cselekednek. orbán, bár láthatóan egyáltalán nincsen tudatában tetteinek (Echelon pszichózisban szenved), éppen a Jobbiknak készíti elő a terepet, mely globális fasizálódó összeesküvésben természetesen nyakig benne van a korábbi hatalom, az MSZP,  benne vannak a világ titkosszolgálatai, de Izrael és Amerika is.

Fotó montázs: DT Art Gallery
Benne van mindenki és mindenki hallgat, de úgy látszik, még több és komolyabb katasztrófának kell történnie, hogy az emberek saját bőrükön tapasztalják, hogy mi a valós helyzet, vagy már csak akkor, amikor már nem megfordítható a folyamat?! Egyedül a Hírháttér Multimédia és társprojektjei igyekeznek összefüggésében láttatni azt a borzalmas valóságot, ami a Föld bolygón élő emberek létét meghatározza és irányítja. Ezért a Hírháttér Multimédia a világ legeltitkoltabb, magyarország legbetiltottabb és legüldözöttebb médiuma - mert a valóságot tárja az emberiség elé!  


Az Isten áldásával és a Jézus Krisztusnak nevében!

Nincsenek megjegyzések: