2012. június 2., szombat

Élő rádió adásban az Elmeprogramozásról!

Created by:  DTArtGallery
Tóth Mónika jóvoltából, aki a Szabad Rádiók Magyarországi Szervezetének irodavezetője és a Civil Rádió szerkesztő-műsorvezetője, meghívást kaptunk a Muzsikus Rádió, Lobbi Páholy c.élő műsorába, melynek nagyon szívesen tettünk eleget! 

Valójában minden komolyabb előzetes egyeztetés, vagy bárminemű megkötés nélkül sikerült összehozni azt a közel egy órás beszélgetést, amely - lévén, hogy élő műsor volt - az adásba került. Az eseményt a HÍRHÁTTÉR kamerájával privátban rögzítettük, így kivételesen láthatjuk is a rádióadást!

Created by:  DTArtGallery
Sok kommentárt nem fűznék hozzá, az anyag, véleményem szerint önmagáért beszél! Talán mégis inkább csak annyit, hogy a miközben az egész világ, de számon kérhető főkolomposként jelenleg Magyarország vezetői és médiái, gőzerővel igyekeznek A HÍRHÁTTÉR-t és a kizárólag általa a világ elé tárt információkat totálisan elhallgatni, vállalva ezzel akár a tudatos bűnszervezeti összeesküvés vádját, az emberiség legfőbb ellenségeivel és pusztítóival egységszándékon, aközben meg létezik pl. a fent említett Tóth Mónika rádiós műsorvezető, aki  egy rövid facebook ismeretség, és egy kávézós beszélgetés után meghív minket az általa szerkesztett Lobbi Páholyba, és mégis olyan lazán és olyan okosakat kérdez, mintha mondjuk már egy éve folyna közös rádióműsorunk ebben a témában. 

Tóth Mónika rádiós műsorvezető
Hiába no, az igazi hősök útját soha nem a regnáló hatalom, hanem az Isten egyengeti! A bátorság, a helyzetértékelés és a jó döntés képessége ugyanúgy felülről adatik mint a mondanivalónk... nekünk is, és másnak is. Köszönet még egyszer Tóth Mónikának és a Muzsikus Rádió vezetőjének Pick Róbertnek,  amiért ez az interjú létrejöhetett.

Élő adásban az Elmeprogramozásról!  A Civil Rádióban Molnár F. Árpád és Domján Tibor Echelon-Leleplezők!




Az élő rádióműsor filmfelvétele, vágatlanul! (A zenei blokkok kivágásával)

Műsorvezető és Riporter:
Tóth Mónika (Civil Rádió, Lobbi páholy)


Interjúalanyok:
Molnár F. Árpád (ELI) (Keresztény emberjogvédő, minden magyarok Első és a világ Legmélyebb HAARP- és Echelon-Filmjeinek Rendezője, a világ Legfőbb Echelon-Tanúja)
Domján Tibor (Keresztény, Világszintű Echelon-Leleplező, HÍRHÁTTÉR Munkatársa)
We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more...


A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA Filmfelvétele.

Felvétel: 2012.03.05. (a Civil Rádió stúdiója; Budapest, Magyarország.)
Készült: 2012.06.02. (8. kerület; a próféta helye. Bp., Hungary.)
www.hirhatter.org

Az Isten Áldásával a Jézus Krisztusnak nevében, Ámen!

Nincsenek megjegyzések: