2012. június 7., csütörtök

A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA 3 alaptörvénye - Amik kellenek ahhoz, hogy bárki közénk tartozhasson!

Created by: DTArtGallery
Kérték, hogy ezt tegyük közzé. Jogos, és aki csatlakozni akar hozzánk, ezek az alaptörvények, amelyeket el kell fogadnia, függetlenül attól, hogy cionista vagy fasiszta (és ebből is látszik, hogy toleranciánk a társadalom minden rétegére kiterjed, ahogyan Keresztyénekhez illik, mindenkire, aki nem mutat kifejezett ellenségeskedést)   :

Mostantól a világ kis- közepes és óriás médiumainak, valamint közösségeinek gyakorlatához igazodunk, és befejezzük az eleve menthetetlen összeférhetetlen pszichopaták és gyűlölködő paraziták istápolását, mert a HÍRHÁTTÉR sem pszichiátria, hogy összeférhetetlen bűnözőket patronáljon. A világ médiumai és közösségei gyakorlatának megfelelően bevezetjük, hogy:

   1. Aki a HÍRHÁTTÉR munkatársaként a HÍRHÁTTÉR bármely Munkatársát nagyobb nyilvánosság előtt gyalázza, azonnali és végleges kizárásra kerül a HÍRHÁTTÉRBŐL. Ezt a világ voltaképp összes médiuma és közössége ekképpen gyakorolja. Egy közösség szövetségesekből, nem gyűlölködő és önkorlátozásra képtelen paranoid pszichopata ellenségekből áll.

   2. Aki a HÍRHÁTTÉR munkatársaként a HÍRHÁTTÉRT nagyobb nyilvánosság előtt gyalázza, végleges kizárásra kerül a HÍRHÁTTÉRBŐL. A személyes sértődések nem közügy, aki viszont genetikailag vagy beteg szülei kóros nevelése folytán az elemi viselkedés szabályait sem volt képes elsajátítani, menjen vissza a családja disznóóljának pszichopatái közé, ahonnan esélytelenül megpróbált kivakarózni.

   3. Aki a HÍRHÁTTÉR munkatársaként a HÍRHÁTTÉR bármely külső szövetségesét vagy szimpatizánsát nagyobb nyilvánosság előtt gyalázni meri, teljes kizárásra kerül a HÍRHÁTTÉRBŐL. Ez is alapvető szabály és törvény a világ országainak médiumainál és közösségeinél. Az e pontban említett "szövetséges" és "szimpatizáns" az összes civil, hétköznapi embert magában foglalja éppen úgy, mint a világ velünk szimpátiáját vagy szövetségét kifejező közéleti személyt, közösséget, baráti pártot vagy kormányt stb.





Created by: DTArtGallery
Mivel a HÍRHÁTTÉR tevékenysége az Isten és a Jézus Krisztus Létezése bizonyításával, továbbá ugyancsak az Emberiség maradékának átmentését szolgálva az elmetechnológiák tényfeltárásával stb. foglalkozik - tehát az Emberiség Legfőbb Élet- és Túlélési, valamint Lélekérdekeivel -, ezért az Ószövetségben az Isten, valamint az Újszövetségben a Jézus Krisztus ama Kijelentéseihez igazodunk, miszerint aki mellettünk szól, az szövetségesünk, így arról nem nyilatkozhatunk ellenségként. 
Az Isten az Ószövetség Nevet Kapott ókori Történelmi Dokumentumokban számos alkalommal Egyértelművé tette, hogy azon királyoknak is teljes védelmet adott, akik egyébként rendkívül korruptak és gyilkosok voltak, mivel az Isten prófétáját vagy a Teremtő közösségét egyébként védelmükbe vették, mentesítve magukat ez által rengeteg olyan bűn következményétől, amik egyébként a tömeggyilkos királyok gyakran népükkel együtt történő teljes bukásához, illetve kiirtásukhoz vezetett volna.

8. kerület, Budapest, Hungary7
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM):
http://www.hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com 
Telephone: +36/30/919-6386

Az Isten Áldásával a Jézus Krisztusnak nevében, Ámen!


Nincsenek megjegyzések: