2012. június 30., szombat

Újabb rendőrkapitányságok merülnek a nemzetközi fasiszta botrányba!

Fotó montázs: DTArtGallery
Az történt, hogy a napokban éppen egy kedves Névtelen hozzászólóm kommentárjára próbáltam egy válasz cikket fogalmazni, aki a legutóbbi -   Vizoviczki - avagy, bukhatna akár a teljes magyar állam (klikk) című - cikk folyományaként tett említést, egy bizonyos korábbi (2010.08.04!), rejtélyes, állítólagos öngyilkossággal végződő alsóörsi kettős gyilkossággal kapcsolatban, amikor meglepetésként - bár nem teljesen váratlanul - megérkezett lakhelyemre, az említett ügyben  legmélyebben érintett balatonalmádi Rendőrkapitányság idézése, tiltott önkényuralmi jelképek propagálása bűncselekményének elkövetése ürügyén! 
Fotó montázs: DTArtGallery
Mivel nincs olyan rendőrkapitányság, és ez által ugye rendőrkapitány az országban, aki ne lenne tökéletesen és jól informált a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA, illetve annak munkatársai, többek között a nácizmust és a fasizmust - nemcsak szavakban, de cikkek, filmek, plakátok, feljelentések és egyéb  cselekedetek százazaiban - elítélő és ostorozó munkásságáról, így nem nehéz elképzelni, hogy gyanúsítottként való megidézésem egy 2012.07.09.-re elrendelt kihallgatásra - fasizmus propagálásának, azaz tiltott önkényuralmi jelkép használatának vádjával - csak és kimondottan felsőbb politikai utasításra illetve nyomásra történhetett! (Hiszen, egy teljesen logikátlan baromság, még a hülye is látja!)
Dr. Szabó János r.alezredes, Balatonalmádi r.kapitánya
Az utasítás, mint ahogy az egyéb más bűncselekmények tekintetében is egyenesen Orbán Viktor személyéhez köthető, és ahogy az ábra mutatja, asszisztál hozzá a Veszprém megyei rendőrfőkapitány Dr. Töreki Sándor rendőr dandártábornok és rendőrségi főtanácsos, illetve az idézést foganatosító Balatonalmádi Rendőrkapitányság vezetője Dr. Szabó János rendőr alezredes és rendőrségi főtanácsos. Mielőtt azonban jobban belemerülnénk gyanúsításom részleteibe, érdemes lesz azért Névtelen olvasóm hozzászólásával is foglalkozni egy keveset, ugyanis egy pontosan a fent említett kapitányságok "felségterületén" történt, azóta is tisztázatlan továbbá nemzetközi, sőt, diplomáciai érintettségű bűncselekményről van szó. Íme a hozzászólás (2012. június 16. 17:00):

Gamauf János (29) rftm. és Szűcs Bálint (33)
"A legmegfelelőbb időpont lenne elővenni az alsóörsi rejtélyt is. Talán most mindenkinek világosabbá válna, hogy orbánnak 2010 év végén, külön parancsa volt, hogy az Európa Elnökség előtt, ne robbantsanak ki nemzetközi botrányt. Sőt diplomáciai bonyodalmat a svájci drogdíler és a konzulnő főszereplésével. Szücs Bálint ( + ) halála, de az élete, valamint a szerepe is, egy óriási szelencét nyithatott volna meg, ha nem zárják le a nyomozást. 
 
A "gyászoló" megyei rendőrfőkapitányok
Abban az időben már egy Raklap nevezetű blogoló, felvázolta nagyjából az alvilág és a felvilág szerepét, úgy a drogvilágban, a diplomáciai berkekben, mint az állambiztonsági, belügyi szervek háza táján is. Vagy senki nem figyelt oda, vagy eddig húzódott az operatív nyomozás, aminek az eredménye, hogy kénytelenek voltak, kényes helyekre is betekinteni és cselekedni. Ebben nem csak egy belső akció játssza a főszerepet, hanem a külső diplomáciai nyomás is. Sőt ez a Raklap nevezetű emberke, nem hagyta abba a saját kis igazságfeltárását, s a rendőrség is tudja, hogy tovább szaglászik. Ezért jobbnak látják, ha a szervek mutatnak fel eredményt és nem egy jelentéktelen pöts leplezi le a körforgást, aki megesküdött, hogy felszínre hozza az igazságot" 

Töreki Sándor dandártábornok lett (háttérben P. Sándor)
 Annak ellenére tehát, ahogy azt az MTI-nek Hebling Zsolt, Alsóörs polgármestere  is nyilatkozta, miszerint a gyilkosságot követően megjelent a helyszínen az ORFK egész vezérkara, majd pedig az összes megyei rendőrfőkapitány is "tiszteletét tette", később mégis mindössze annyit sikerült kideríteniük a nyomozóknak, hogy valószínűsíthetően szerelemféltés lehetett az indíték, majd pedig azt, hogy semmilyen indíték nem volt, ámokfutás történt, megspékelve természetesen némi homoszexuális vonulattal csak, hogy könnyebben beivódjon a hülyeség a népbe. 
Szűcs fekete "terepjárója" (ami amúgy egy skoda szgk.)
Úgy látszik nem nyomtak eleget a latba, sem a - a támadás után röviddel, a nyomozás szerint öngyilkosságot elkövető - gyilkos (Szűcs Bálint) kocsijában talált gépfegyverek ill. egyéb anyagok, sem pedig a bázeli nyomozóügyészség ide vonatkozó információi a nemzetközi fegyver és kábítószer csempészetről, a diplomáciai-konzuli érintettséget is beleértve. A meggyilkolt Gamauf János főtörzsőrmesterből persze azóta sem lehetett hősi halott, mert az ütötte volna a kezdeti fedősztorit, de nemzetközi diplomáciai botrány sem lett belőle, így Orbán és bandája kényelmesen elnökölhetett az EU parlamentben. Nyugalmát ebben az esetben tehát legfőképpen a két, már említett rendőrfőkapitány Dr. Töreki Sándor és Dr. Szabó János biztosította. Az ügyben egyébként a nyomozószervektől függetlenül több külföldi és magyar (hivatalos és magán) személy rendelkezik a sajtóban megjelenteknél jóval szaftosabb információkkal, ezzel a tudattal nyugodtan aludni azonban látszólag sem a nyomozószerveknek sem pedig azok irányítóinak nem esik nehezére.

Ezzel a plakáttal (is) propagáljuk a fasizmust!?
Személy szerint már jó ideje nem csodálkozom a politika és szervezett bűnözés - nemhogy összefonódásán, hanem egyenesen - született szimbiózisán, azonban rendre értetlenül állok az előtt, amikor sokszor világraszóló  bűncselekményeket is teljesen titokban (tehát sikeresen) levezénylő állami bűnszervezeti elkövetők a legpitibb hülyeségekbe akarnak mindenáron belebukni. Ékes példája ennek a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA alapító főszerkesztőjének, Molnár F. Árpádnak rendszeres letartóztatása és előállítása fasizmus vádjával, melyet most személyemmel kapcsolatban is le kívánnak folytatni és amire természetesen NEM FOGOK ELMENNI! 

Az igazság nem ügy... hanem TITOK!!!
A vád, a gyanúsítás  ugyanis teljesen alaptalan, hamis... egészen pontosan fogalmazva, úgy hülyeség, ahogy van... elmebetegség, mint ahogy a megrendelő Orbán Viktor pedig már szemmel láthatólag is elmebeteg! Mivel az ügyben már több személyt többször kihallgattak és vádként mindössze a már korábbi cikkekben Újabb házkutatás fasizmus vádjával (kikk a cikkre) is közölt képeket tudták megjelölni az állítólagos bűncselekmény bizonyítékaként, miközben a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA és keresztyén munkatársai napi szinten ontják a filmeket, cikkeket és feljelentéseket a fasizmus titkosszolgálati (tehát állami) hátterű gerjesztése és támogatása ellen, amit a rendőrség persze napról napra pontosan követ... továbbá, amiért a 

Minden népirtások eltussolói...
Btk. 269/B. § (2) egyébként egyértelmű antifasiszta törvényként a mai napig kimondja:
NEM BÜNTETHETŐ [horogkereszt használata] miatt, aki azt ismeretterjesztő, oktatási, tudományos, művészeti célból vagy a történelem, illetve a jelenkor eseményeiről szóló tájékoztatás céljából követi el.
Globális megtorlás készül (klikk a filmre)
...ezért, talán nem túlzás azt mondani, hogy minden olyan rendőrnyomozó és annak összes felettese, aki engem ez ügyben akar kihallgatni, szándékos bűncselekményt követ el, ráadásul mindezt szervezetben, tehát bűnszervezetben teszi, ami miatt hamarosan évtizedekre a börtönben találhatja magát, (számára) szerencsétlenebb esetben pedig akár az életfogytiglan is megállhat, (a politikai jellegű ügyeknél szokásos rejtélyes betegségekről és balesetekről nem is beszélve) amennyiben elkövetnek még az előzőkkel együtt némi  kényszerítést, megfélemlítést, vagy akár személyi szabadság korlátozását is.

Fotó montázs: DTArtGallery
Természetesen abban az esetben, amennyiben az idézésre nem jelennék meg (nem fogok), és ezért, ahogy a Molnár esetében is, országos elfogatóparancsot szándékoznának kiadni ellenem, úgy - bár tudják, hogy nem a bejelentett lakcímemen tartózkodom - egész biztosan a családomat és a rokonaimat fogják zaklatni.


Fotó montázs: DTArtGallery
Elmondanám azt is, hogy amennyiben egy "véletlenszerű" igazoltatás, vagy esetleg egy újabb (pl. BP., III.ker. Búza utca) rendőri-végrehajtói maffia kooperáció alkalmával állítanának elő, úgy a nevezett ügyben vallomást nem fogok tenni, mivel a bűncselekményt nem követtem el (egészen pontosan, mivel nincs is bűncselekmény), ellenben mindenféleképpen feljelentést fogok tenni - most meg nem nevezett bűncselekmények és elkövetőik ellen -, bár annyit talán elárulhatok, hogy egyik sem civil lesz és természetesen egyik sem olyan pitiáner üggyel lesz kapcsolatos, mint amiben engem kívánnak meghallgatni! 

Labanc Ferenc, aki tudja ki ölette meg Fenyő Jánost!
Végezetül, ahogy azt egy a Vizoviczki üggyel kapcsolatos interjúban Labanc Ferenc egykori kiemelt főnyomozó nyilatkozta nemrég a médiának - akire azóta állományban lévő rendőrtisztek "dolgoznak" ezért  - a rendőrség olyannyira összenőtt a bűnözéssel, hogy osztályvezetői szintig "le kéne tarolni" az összes főkapitányságot és kapitányságot! Úgyhogy (általam ugyan nem) tisztelt (doktori, meg tanácsosi címekkel teletűzdelt) rendőr urak... kergessétek csak az Echelon Tanúkat és Leleplezőket (meg a keresztyéneket, meg akik nem pártolják a zsidók és cigányok kiirtását...), főleg koholt, hamis és elmebeteg vádakkal (például, hogy fasiszták), annál látványosabban fogtok belebukni temérdek életfogytos bűncselekményetekbe, amiről pontosan az a rendszer tud a legtöbbet, amit olyan mocskos módon kiszolgálni és védeni próbáltok! De, mert mindig is fogyóeszközök voltatok, sőt, gyalázatra teremtett edények, melyekre ha már nincs szükség, összetörettetnek... ahogy Labanc javasolta...
...LE IS LESZTEK TAROLVA!!!

Az Isten áldásával és a Jézus Krisztusnak nevében, Ámen!


Nincsenek megjegyzések: