2011. február 27., vasárnap

Tárhely.eu 1.0

FELJELENTÉS  A tarhely.eu ELLEN! - 
[Ticket ID: 713966]

Mindjárt jól bele is csapunk a lecsóba.. de ez egy kihagyhatatlan történet és mint ahogy a címben is jeleztem egy  tegnapi napon bekövetkezett igen fontos eseménysorozat (valószínűleg nem) befejező epizódjára szeretném a megfelelő figyelmet ráirányítani.



A történet ugye úgy kezdődött, hogy élt, éldegélt a Hírháttér Multimédia már egy pár éve és úgy a maga kis ütemében hozogatta nyilvánosságra az olyan dolgokat, amiről annakelőtte csak maximum emlékiratok formájában (vagy még úgy sem) sikerült beszélnie és csak igen kevés embernek.


Volt aki ezeket komolyan vette.. és persze volt aki nem. Volt aki támadta.. és volt aki a segítségét is felajánlotta bizonyos ügyek érdekében a főszerkesztőnek.. Molnár F. Árpádnak. Az, hogy akármelyik ügy hallatára (melyek évek óta az interneten villangóznak) az egész földbolygó.. de legalább az egész ország nem kapja fel egyöntetűen a fejét... az leginkább annak köszönhető, hogy.. 

...nem érti!!


Azért nem érti... vagy
                   azért nem jut el a tudatáig.. vagy
     azért kezdi idegesíteni a téma ha csak előjön..

....mert a világ összes élőlényére (természetesen különböző módokon ) egy úgynevezett  
Echelon technológiával hatnak, ami által nem..., vagy nem a megfelelő értelemben fogják fel a beérkező információkat... (de erről bővebben fogunk a későbbiekben reményeim szerint értekezni..)

és mivel nevezett média projekt azért teremtetett, hogy ezeket nyilvánosságra hozza..

ezért a rendőrség elérkezettnek látta az időt arra, hogy betiltassa..

csakhogy elvileg vannak törvények és ezt csak úgy lehet ha indokolják is..
...(mert ugye ez mégsem egyiptom vagy líbia?)

Tehát indokoltak, természetesen teljesen megalapozatlanul, amire aztán  
Molnár F. Árpád nyílt levelét olvashatjátok, (véleményem szerint megalapozottan)


AZONNALI HATÁLLYAL KÖVETELJÜK A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA HELYREÁLLÍTÁSÁT!
(FELJELENTÉSEKKEL!)

Idézet!:
"A BRFK sajtóosztálya arról tájékoztatta az Indexet, hogy "az említett internetes oldalon elhelyezett tartalom bűncselekményt valósított meg (önkényuralmi jelképeket tett közzé), ezért a Budapesti Rendőr-főkapitányság Szervezett Bűnözés Elleni Főosztálya a portál üzemeltetőjéhez fordult, aki emiatt az oldal üzemeltetését felfüggesztette."

Az önkényuralmi jelkép használata akkor törvénytelen, ha azt annak reklámozása, nem szemléltetése vagy tiltása érdekében teszik közzé! Mivel a világ legbutább, leghülyébb, leginkább orbánarcú rendőrbűnözője előtt is evidens, hogy a horogkeresztet - ahogy fasiszta orbánt és auschwitzát - leleplező céllal tettük és fogjuk közzétenni, így a Btk. 269/B. § (2) értelmében csak egy elmebeteg orbáni despota népirtó sokkos gyilkos vigyoridióta nem látja a törvényt, hiszen velejéig rohadt bűnöző.

A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA szívesen csinál reklámot a továbbiakban is annak, hogy a világhírhedt újságíró-üldöző Orbán Viktor magyar miniszterelnök üldözi azon keresztyén újságírókat, akik elhatárolódnak a hitleri fasizmusban szintén keresztények, cigányok és zsidók ellen - etnikai és erkölcsi minőségi hovatartozásuk végett - elkövetett népirtásoktól, a kommunista rendszerekben elkövetett népirtásoktól, és az orbáni elektrosokk terápiáktól, kínzásoktól, csonkításoktól és népirtó gyilkosságoktól, továbbá a romák elleni apartheid, tehát szintén életfogytig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő állami sorozatgyilkosságtól, amelyben Orbán Viktor magyar miniszterelnök - akit a világsajtóban Alekszanbdr Lukasenko fehérorosz miniszterelnökhöz hasonlítanak - kiterjedt üldözést és betiltó hadjáratot folytat mindazok ellen, így legfőképpen ellenünk és a Főszerkesztő Molnár F. Árpád legfőbb leleplező ellen, akik az állami szervezésű romák elleni apartheid sorozatgyilkosság állami szervezői és eltussolói körét leleplezik!

Továbbá adócsalás és más bűntettek miatt

FELJELENTÉST

teszünk a tarhely.eu magyarországi állami bűnszervezeteket gátlástalanul, minden népirtásokban és tömeggyilkosságokban kiszolgáló bűnszervezete ellen, és

KÖVETELJÜK

a tarhely.eu elleni azonnali és teljes körű adóhatósági vizsgálatot az általuk elkövetett bűncselekmények anyagi motivációi felderítésére, továbbá a hozzánk sorával befutott, a tarhely.eu adóbűncserlekményei és bántettei kiderítésére!

Kezdeményezzük továbbá a báncselekmények súlyára és társadalomra roppant  veszedelmes és megsemmisítő módon veszélyes elkövetői magatartására és rendíthetetlenségére tekintettel a tarhely.eu egészének azonnali blokkolását, működése letiltását , működési engedélye bevonását és a további szerződéskötések elleni teljes körű eltiltását mindaddig, amíg a teljes körű vizsgálat minden tekintetben és minden körülményre és elkövetői motivációra kiterjedően el nem végeztetik!

Kiemelve, hogy a tarhely.eu és összes felmerülő utódja ellen (mivel a gazdasági és politikai bűnözés stílusa, hogy új cégekbe menekíti lopott és köztörvényes bűncselekményekkel szerzett vagyonát és önmagát) ugyancsak folyamatos nyomozásokat fogunk folytatni annak megsemmisítésére, hogy bűntetteikért és az embertelen kínzásokért és népirtásokért való állami kiállásuk folytán semmiféle állami és bűnszervezeti szektor ne legyen érdekelt abban, hogy ezt a maffiát bármilyen megrendeléssel a továbbiakban támogassa!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
hirhatter.com

Egy tényfeltáró glosszát is csatolunk:


..végül pedig egy kis ismerkedés Soós József Úrral a Multimédia egyik főmunkatársával akinek bizony igen gyakran vannak rendkívül határozott és mélyenszántó gondolatai:




Az Isten áldásával!

Nincsenek megjegyzések: