2011. február 28., hétfő

A West Balkán gyilkosság és a többiek!

ARCHIVE

A West Balkánban történtekről sok találgatás látott már napvilágot, azonban NBH-s forrássokkal és uszításokkal én nem szívesen foglalkozom.. ezért  a Kuruc in fos  cigánykéselős riogatással kapcsolatban nem szeretném tovább dezinformálni az érdeklődőket.


Tekintettel az ügy jellegére és arra, hogy egy ilyen tömegszerencsétlenség, visszatekintve kinek és milyen hasznot hozhat a jövőben, a rendelkezésre álló hiteles információkat figyelembe véve illetve, hogy az események  milyen irányban haladnak tovább, mindenképpen elvetném a véletlen baleset változatot.


Akkor pedig szokás szerint csak egy marad, az állami.. vagy állami fedezésű szándékos tömegszerencsétlenség okozása. Persze ehhez azért kellenének a bizonyítékok is.. amivel kapcsolatban csak azt tudom elmondani.. hogy MINDEN bűncselekményre amit elkövetnek vagy elkövettek.. VAN BIZONYÍTÉK .. a kérdés csak az, hogy ki tud róluk.. és ki KÉPES beszámolni róluk??



Nos.. találtam egy személyt aki (nem)meglepő információkkal tud szolgálni az ügyben.. és esetleg másokban is. Felhívom a figyelmedet, hogy ha lehet most se vonjál le elhamarkodott következtetéseket se a videó minőségét se hangsúlyt és hasonló külsőségeket tekintve .. a szó és mondatismétlések is azt szolgálják.. (szerintem) hogy vissza programozzák az agyadat.. hogy valóban meglásd az esetleges összefüggéseket!!


Az összeállítás elsőre annyira abszurd, hogy kezdetben valami hülyeségre gondoltam, de aztán ismerősek lettek a klisék.. (az állami munkamódszerek) a fiatalember történetében ezért persze meg akartam tudni az előzményeket.. 

Kiderült (számomra), hogy ez valóban nem új keletű paranoia a srácnál hanem őt az állam (ahogy szokta) szisztematikusan terrorban tartja mert nem halt meg amikor kellett volna neki!! És az még hagyján, hogy nem halt meg, valamiért (szerintem leginkább ezt nem értik) még meg is meri őket vádolni!!! 

Az ilyen típusú bűncselekmények elkövetőinek azon túl, hogy felülről (mármint nem onnan!!) védik és tussolják őket általában az a szerencséjük, hogy sokszor olyan abszurd indítékokon alapul és  mégis olyan sok  a hivatalos szál és összefonódás benne.. hogy aki közel kerül az igazsághoz.. az nem hiszi el..

Tehát aki a mai világban nem tud elvonatkoztatni a belé sulykolt gondolkodási sémáktól és előítéletektől, az soha.. ismétlem soha nem fog sem Istenhez, sem az igazsághoz közel kerülni. (mert a kettő egy)

szóval egy kicsit vonatkoztassunk el és jöhet egy pár évvel (2008)  korábbi videó:


abban, hogy a videó készítője hol látja az összefüggéseket a DJ szövetség és az állam között azt véleményem szerint szépen példázza a következő anyag, ami egy évvel később (2009) lett feltöltve:


Na igen.. ha már így belejöttünk az oknyomozásba.. akkor tudjuk meg többet a sokat emlegetett Jeszenszky Gézáról.. (bocs az a fater) szóval Zsoltról és Dr. Nyitrairól a Fidesz színeiben..

aztán még mondja azt valaki, hogy az apák bűnét nem a fiakban...


 

Természetesen erre a témára, főleg, hogy valaki már saját bőrében járta  a hadak útját egészen biztosan vissza fogok térni és megkérdezem legfőbb echelon tanúnkat és tényfeltárónkat Molnár F. Árpádot is, hogy mivel lehetne ezt még esetleg kiegészíteni?!

A folytatásban megpróbálunk összehozni  Király Andrással is egy riportot, hátha van fejlemény az ügyben. Azonban találtam még egy olyan anyagot ami úgy tűnik szépen illeszkedik a gondolatmenethez, a két folyamatosan emlegetett elkövető épp egy Fidesz rendezvényen álmodozik...

Te.. olyan polgári a hangulat.. aha minden olyan szép narancssárga.. ez tetszik..




Végezetül talán csak annyit.. hogy bármi is az igazság, jobb ha nem megyünk a disco shit-tel bulizni!

A folytatásban: West Balkán 2.0 

(Interjú Molnár F. Árpáddal és amennyiben sikerül, a videókat készítő Király Andrással is továbbá ha vannak.. fejlemények)

Az Isten áldásával!

Nincsenek megjegyzések: