2011. február 28., hétfő

Új sorozat indul!!!!!!!!!!!

Ez egy technikai bejegyzés... jelezni szeretném, hogy elindítok egy olyan kis részt a blogban, ahol egy héten keresztül, kicsit jobban megismerünk egy tényfeltárót, amennyire lehet az életét.. munkásságát, anyagait, és hallhatunk vagy láthatunk vele kapcsolatos riportokat, filmeket.

A HÉT TÉNYFELTÁRÓJA


Az Echelon tényfeltárók élete és tapasztalásai részei annak a információ halmaznak amit feltárnak, hiszen nem  hétköznapi témákat boncolgatnak, hanem bizony a világ legsötétebb titkait és összefüggéseit, amiről nem beszél a média, amiről nem beszélnek a politikusok, amiről nem beszélnek a milliárdosok..amiről  mindegyik  tud... de mindenki  hallgat!!! Ezek feltárására.. teremtetni kell.. (bár mielőtt nagyképűségnek venné valaki.. Isten mindenkit határozott céllal teremtett és teremt..)  és természetesen erre a feladatra is felülről vezérelve kapja az ember az iránymutatást.. na meg a betekintést bizonyos helyzetekben..

Azt hiszem nem árulok el nagy titkot ha az első hetek tényfeltárója a bolygó legfőbb echelon tanújának tartott Molnár F. Árpád lesz aki mint tudjuk a Hírháttér Multimédia alapító főszerkesztője, vezető oknyomozója és tényfeltárója, keresztyén emberjogvédő, az állami bűnszervezeti és apartheid bűncselekmények és roma sorozatgyilkosságok legfőbb leleplezője.

Ez a rap  pedig kifejezetten a Hírháttér Multimédiának készíttetett...

 
(érdemes meghallgatni, sok fontos információt hordoz!!)

De ha már ez egy ilyen technikai bejegyzés, akkor kihasználom az alkalmat.. és azoktól akinek tetszik a blog, visszajelzést várok esetleg kommentek formájában.. mert tudom, hogy még korai.. de én is kíváncsi vagyok. Természetesen a kritikákat senki sem szereti, de úgy vagyok vele.. hogy bár nincs sajtószabadság... de én csak a gyökereket tiltom..(hozzáteszem eddig még gyökereket sem láttam.. de lesznek.. :) )

Az Isten áldásával!

Nincsenek megjegyzések: