2011. február 28., hétfő

Tárhely.eu 2.0

AKTUÁLIS 

Az előző feljelentés folyományaként (klikk ha nem láttad) most újabb kérdést intézett Molnár F. Árpád nevezett Tárhely.eu-hoz, hogy indokolja meg (már a tények ismeretében), hogy hol követett el jogsértést a Hírháttér Multimédia, amiért  a company a lekapcsolás mellett döntött??! Illetve amiről azóta sem oldotta fel ezt a zárlatot??!

Molnár F. Árpád aki ÉLI..

... na labda feldobva.. kíváncsian várjuk a lepattanót!!



A BETILTOTT HÍRHÁTTÉR az EU ZSIDÓTÖRVÉNYEIRŐL: Nem kaptunk választ!

T. tarhely.eu,



érthető okokból - annak ellenére, hogy mi fizetjük a maguk által felrúgott szolgáltatást, melyben kifogásolják, hogy nem vagyunk nácik - nem kaptunk választ arra a kérdésünkre, hogy a médiában megjelent rendőrségi információk alátámasztására meg tudnának-e jelölni a HÍRHÁTTÉR 3 és fél esztendős pályafutása - sok száz cikk, sok száz Film stb. - között egyetlen olyan pillanatot, amikor a Büntető Törvénykönyv (Btk.) 269. §/B értelmében egyetlen önkényuralmi jelképet elhelyeztünk volna úgy, hiogy azt a tarhely.eu köztörvényes bűnözői gyakorlatához igazodva a nácizmust, a hitlerizmust vagy a kommunizmust pártoltuk volna. Mi ugyanis kizárólag és kifejezetten degradáló jelleggel ábrázoltuk ezeket, emlékeztetvén Orbán Viktor és a kuruc.info keresztyén morális mivoltunk miatt alkalmazott zsidótörvényeire és keresztyéntörvényeire, melyekre mint Hitler, először nem törvényeket hoztak, hanem a hatályosakat rúgták fel, hiszen mint önökben, vérükben van a fasisztáknak a gyűlölet és a bűnözés. Tehát találnak-e olyat sok ezer saját produktumban, amivel maguk, náci zsidógyilkos, Hitler kritizálását köztörvényes elkövetői módszerekkel üldöző VEÉR-fasiszták, hogy véletlenül Hitler zsidók elleni tömeggyilkosságait és keresztyének elleni BETILTÁSAIT és NYÍLTAN, LEPLEZETLENÜL HÓHÉRKÉZRE ADÁSAIT pártoltuk volna, mint maguk tarhely.eu-nak nevezve önmagukat, leplezetlenül, nyíltan és folyamatosan teszik, hogy a Világtörténelem ÖRÖK FILMIRODALMA ŐRZI EZT MÁR, NAPONKÉNT EGYRE NAGYOBB HÍRVERÉSSEL.

Arról is érdeklődnénk, hogy állnak a Hitler-féle cigány-, keresztyén- és zsidótörvényekkel. Most, hogy Magyarországon ismét bevezették ezt. Önök Adolf Hitler kritizálásának betiltásán túl Hitleren és Orbán Viktoron túl más fasiszta tömeggyilkos keresztyénüldöző zsidógyilkosnak is hódolnak (pl. a világsajtóban elemezgetetett Orbán Berlusconijának Mussolinivel való kapcsolata szerint, tehát önök is mussolinisták, mint orbán baráti náci fasiszta keresztyéngyilkos és zsidók elleni tömeggyilkos VEÉRFASISZTA köre), vagy kizárólag Adolf Hitler és Orbán Viktor a kedvezményezett, ezért az Olasztországban Mussolinizett Berlusconi, azaz orbán régi-régi haverja, az éppen számos báncselekményekkel és pedofilia miatt bíróság elé állított köztörvényes bűnöző és antikrisztus? Önöket nemzetiségi és az erkölccsel szembeni féktelen leplezetlen gyűlölet, vagy a szintén féktelen kapzsiság, anyagi haszonszerzési vágy, azaz mindenképpen aljas indok és cél büntetőjogi kategóriája motiválja?
Harmadik kérdésünk:
Milyen további lépéseket terveznek bevezetni a kuruc.info és a szintén szélsőfasiszta orbán viktor és bandája általi antiszemitizmus további térhódítására és a zsidók életének védelme kiterjedt üldözésére? Ebben ugyanis már világhírt garantálunk, ahogyan lyukakat sem a náci VEÉRFASISZTA orbáni söpredéknek, hanem nekünk, a VEÉRFASISZTA tömeggyilkosokat leleplező keresztyénségnek Adta Ajándékba AZ AZ ISTEN? AKI Kivitte a zsidókat Egyiptomból, és AKINEK NEVE:

JHVH!

Várjuk hivatalos válaszokat!

* * *
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító pszichoaktív Echelon-rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője, Putyinnak a Latimer, az USÁ-ból a Federal Research project által üldözött tényfeltáró, keresztyén (keresztény), emberjogvédő média, legalább egész Európa legfőbb terrorizmust leleplező és echelon-technológiai tényfeltárója
http://hirhatter.com
Hírháttér Rádió: Klikk!
Tel.: +36/30/919-6386

A Hírháttér OTP-számlaszáma: 11773322-00818357
Nemzetközi (IBAN): HU63 11773322-00818357-00000000

Vagy: Hírháttér-támogatás Paypal-lal erre a linkre vagy az alábbi képre kattintva:

Az Isten áldásával!

Nincsenek megjegyzések: