2011. április 26., kedd

"... és ne igazodjatok e világhoz.."

"Fontos, hogy felismerjük, hogy a gondolataink honnan vannak, magunktól, Istentől, vagy a gonosztól. Vigyáznunk kell, hogy ne játszunk olyan gondolatokkal, amelyek Isten igéjével ellentétesek. Senki sem tudja megállítani a tüzes fullánkokat, de ki tudja oltani Isten igéjével. Azért van az üdvösség sisakja, hogy a szabadításban segítsen, hogy megvédje értelmünket.
A sugdosó az teszi a dolgát, Évának és Ádámnak is sugdosott, Péternek is, Júdás is elfogadta a Sátán súgását.Tehát az elmét meg kell újítani, és a hívőben Krisztus értelme kell, hogy lakjon."


A fenti idézet a HAVANNA AGAPÉ GYÜLEKEZET honlapjáról való, mert ott találtam ezt a klassz képet és idézetet... (amin  Júdás épp visszaviszi az áruláspénzt... természetesen későn.. és hiába)



"...és ne igazodjatok e világhoz, hanem változzatok meg értelmetek megújulásával, hogy megítélhessétek: mi az Isten akarata, mi az, ami jó, ami neki tetsző és tökéletes."
Róma 12:2


A Molnár F. Árpád új privát levele (címzett kitakarva)
FELJELENTÉSKÉNT!

Az alábbi levél és a levélben csatolt Filmben foglaltak vizsgálatát és az Echo tv, valamint a Hír tv elleni legkiterjedtebb nyomozásokat és büntető eljárások megindítását, valamint e felbujtó, uszító, tömegeket a mai napig életveszélyesen veszélyeztető csatornák BLOKKOLÁSÁT kérjük, mégpedig tehát az Echo tv és a Hír tv rasszista és fasiszta bűncselekményei miatt, melyek éveken át folytatólagosan kerültek, kerülnek és eztán kerülnek elkövetésre részükről, és amelynek a romagyilkosságokkal vádolt megszólalók részéről tanúsítottan ezen médiumok cigányozásai perdöntőek voltak a cselekmények helyszíne, továbbá a cselekmények elkövetői motivációja vonatkozásában. A cselekmények több, mint 50 áldozatot, ezen belül összesen 6 halálos áldozatot követeltek.
A villámgyorsan kelt levél (a címzett elrejtésével, a legcsekélyebb javítás nélkül):

Kedves (...),


köszönöm, hogy elmondtad az incidenst! Nagyon érdekes és tanulságos.

Én magát zoltai gusztávot sem dobnám ki semmilyen rendezvényről és rendezvényünkről, sőt, vannak, amiknél a rettenetes intellektuális, morális és gyakorlati fölény miatt - melyet JAHVE Számunkra Teremtett - még szívesen is látnám.

Ugyanakkor sem zoltait, sem semmiféle sábeszest nem látnék szívesen pl. úgynevezett kisegyházi szombati vagy vasárnapi Gyülekezeten. Ott elméletben keresném a fogást, hogyan lehetne eltávolítani, mert ordít az ellentmondás, és áthidalhatatlan a szakadék, semmi keresni valójuk sokkos gyilkos echelonista terroristáknak és repülőrobbantó-párti tömeggyilkosoknak JAHVE és a Jézus Krisztus fiai között. Jézus a Jelenések Könyvében is Azt Mondja róluk: ők nem zsidók, hanem a Sátán zsinagógája. Tehát a mazsihiszes terrorista Keresztyénüldöző antikrisztusok nem zsidók. Nem zsidók. A zsidó AZ ÖRÖKKÉVALÓ szolgája, és nem gyalázza AZ ISTENT, hogy olyan képet fest róla moslék tetteivel, mintha JAH egy szteroidkezelt, primitív reakciókra hajlamos bűnöző alkatú, buta és bunkó pszichopata volna, aki az ártatlanok lomnicista sokkolásában, a tolvajok, a bűnözők és a gyilkosok, az ISTENTAGADÓ sátáni ördögsöpredék magasztalásában és velük való kokettálásában lelné örömét.

A ZOLTAI-BANDA A MÓZESI TÖRVÉNYEK TÖMEGEI ALAPJÁN MEGKÖVEZÉSRE ÍTÉLENDŐ!

AZ ISTENEN esett csorba és ez a fajta feldmájerista bűnszervezeti, JAHVE-mocskoló degradálás FELTÉTLEN MEGTORLÁST KÖVETEL! FELTÉTLENÜL!

Ahogyan Dávid mondta egykoron - tanulságos eset -, én is azt mondom, és ebben minden bele van rejtve:
A JHVH Tegyen Igazságot köztük és köztem! Ő Válasszon!

Ez halált és kárhozatot jelent a feldmájer-bandára.
Mi nem réveteg, álmos XX. századi, echelon-bódult Keresztyének, hanem régi erejű Keresztyének, és az Ószövetségből ismert kiállású Próféták vagyunk. Az ilyen puhány, kényelmes heródesi hazug, képmutató, álszent farizeus tömeggyilkosok sem akkor, sem azóta, sem most, sem eztán nem is hasonlíthatók semmihez, akik vagyunk és amiket TESZÜNK!

Ha Budaházy-tárgyalásra nem mész, azon nem csodálkoznék, mivel arra mi sem megyünk, és azért, mert ott legalább annyi szélsőségesen primitív, elbutult, buta, morale insanita, tudatlan, párttól leépült és erkölcsileg lealjasult, a szakirodalom szerint minimum paranoid pszichopata és úgynevezetten primitív reakciókra hajlamos personopathiás jellemtorzult beteg, továbbá ahogy a Jobbikos és Budaházy-tüntetéseken láttuk, a világukról nem tudó, heil kuruc és heil vonázó részeg, a szakirodalom definíciójában alkoholista pszichopatának nevezett beteg ember van, mi viszont nem háborúzni mennénk ilyen helyekre, hanem BUDAHÁZYT ÉS A SZABADSÁGOT KÉPVISELNI! Tehát nem elhülyült alkoholista nácikat és bűnözőket akarunk szagolni, vagy hazug államügynöki propaganda ellen védekezni, mint a részeg család esetében a legutóbbi Budaházyért-tüntetésen, ahol még azt sem tudták ezek a pártárulói hamis állami propagandától elhülyült pártvágómarhák, hogy évek óta hirdettük Budaházyért az éhségsztrájktól kezdve az ingyenes elszállásolásig mindent, hanem azt hitték a Párt beteg alkoholista, fasiszta pszichopata bűnözői, hogy mi folyamatosan támadjuk Budaházyékat.

Amilyen a párt vezetője, olyan a kíséret is. Köztünk ilyen nem fordulhat elő, és ha megtörténne, én beszélném meg és HATÉKONYAN(!), hogy ez nem megy, mert mi nem ilyenek vagyunk. Azt gondolom, a felsőbbrendűek felsőbbrendűek, az alsórendűek alsórendűek közé valók. Mint a mi esetünkben is: a mi társaságunkat jobbára azok keresik, akik egyrészt sokkal többet tudnak, mint a lemarhított, tudatlanságban tartott csorda lakosság, másrészt nem félnek a politikai maffia üldözésétől, illetve szó szerint halált megvető bátorsággal rendelkeznek. Java része a magyarkodáson mosolyog, mert ÁTLÁTJA, HOGY A PROBLÉMÁK GLOBÁLISAK, ÉS BÁRMIT TESZÜNK, AZOK GLOBÁLISAN HATNAK!

A cigányoknál azt tapasztaltuk, hogy míg a magyarok egész hadsereggel vonulgatnak évek óta az ártatlan roma tömegek előtt egy-egy bűnözőre vagy kis csoportjára hivatkozva, addig a romákban - ott vagyunk a cigánygyilkossági tárgyalásokon is - nemhogy szerveződési készség és válaszcsapás igénye, de még harag sincsen. Ugyanakkor a romagyilkossággal megvádoltak mást sem hangoztatnak évek óta, mint hogy ez és ez a támadásuk az orbáni hír tv és a széles gábori, ellenem is heil orbánozó echo tv hosszas cigányozós műsorai alapján kerültek megszervezésre. Azt mondják a beszélő vádlottak a mai napig, hogy a hír tv és az echo tv számos célhelyszín meghatározásában és a cselekmények motivációjában meghatározó volt és PERDÖNTŐ!

Amúgy romagyilkossági ügyben az echo tv-s hulladék, primitív államügynöki, orbánnyaló, ISTEN-káromló, Keresztyénüldöző, fasiszta selejt nyilvánvaló hazugságaira is kitérek e filmünkben, mely a jogászok között nagy elismerést, másik részükről nagy riadalmat keltett, hogy mi lesz ebből: (klikk vagy alább)

Apartheid Cigánygyilkosságok, Titkosszolgálatok, Állami Szélsőjobb, Precedens Média-megsemmisítések! from Miller Yourbarley on Vimeo.
Apartheid Cigánygyilkosságok, Titkosszolgálatok, Állami Szélsőjobb, Precedens Média-megsemmisítések! - A KBH-s Csontos Istvánról és a mindenkit eláruló titkosszolgálatokról

Amíg fasiszta féregék nem támadtak egyoldalúan, addig kiálltunk az echo és a magyar hírlap mellett, különösen szaniszló ferenc mellett. Onnantól, hogy összeférhetetlen, hazug, moslék fasiszta vágódisznóék nem csak rasszistáznak, nem csak pártolják a nem náci, hanem Keresztyén újságírók üldözését, nem csak az Emberiséget sírba tett elmetechnológiákat védik, nem csak orbánt pártolják, nem csak az állami pszichiátriai bántettek folytatása mellett dorbézolnak a fasiszta állatok, hanem saját védelmüket is megtámadják, azóta egységesen, mindannyian fellépünk az államvédelmi, mesterséges nácikból és általuk elbutított csordavágóbarom, idiótákból álló genetikai és elmetechnológiai söpredékkel és fogyóeszközökkel szemben.

AZ ISTEN Áldásával A JÉZUS KRISZTUSBAN
Molnár F. Árpád

* * *
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
Magyarország legüldözöttebb médiuma! Magyarország legüldözöttebb újságíróival! Minden magyar idők első és a világ legmélyebb HAARP- és Echelon-Filmjeit gyártó, szinte kizárólag keresztyénekből álló Multimédia! Orbán Viktor magyar miniszterelnök a Médiát és annak összes emberjogvédő Munkatársa teljes életművét BETILTOTTA, minden zeneszerzőnk összes zeneművét ELKOBOZTA! Orbán és bandája őrjöngését minden magyar és külföldi, valamint a Hatalmi Forrás Orbán és társai elmebetegségével magyarázza. A világot irányító pszichoaktív Echelon-rendszerek magyarul első leleplezője, Putyinnak a Latimer, az USÁ-ból a Federal Research project által üldözött tényfeltáró, keresztyén (keresztény), emberjogvédő média, mindenki ismerete és tanúsága szerint a Föld bolygó legfőbb terrorizmust leleplező és echelon-technológiai Tényfeltárója.
http://hirhatter.com
Hírháttér Rádió: Klikk!
Tel.: +36/30/919-6386

A Hírháttér OTP-számlaszáma: 11773322-00818357
Nemzetközi (IBAN): HU63 11773322-00818357-00000000

Vagy: Hírháttér-támogatás Paypal-lal erre a linkre vagy az alábbi képre kattintva:


Az Isten áldásával!

Nincsenek megjegyzések: