2011. április 29., péntek

Túl sok a paraszt! by HírCsárda

Kicsit megkésve de úgy tűnik a Hírháttérnek mégiscsak hozott valamit a Húsvéti nyúl, az ajándékozó szerepében (ismét) egy Hír-es, a Csárda.

Nagyon kellemes és valóban meglepetés volt, mert az előző soundtrack (klikk!) után úgy lettem dezinformálva, hogy nem szeretnék tovább boncolgatni ezt az echelonosdit.

 (klikk)
Azért sem haragszom, mert elcsenték a képemet, és kicserélték rajta szegény Angel Mendoza (a 2006-os rendőrterrorista támadás perui áldozata) személyiségét.. persze csak a kép erejéig, remélem ő is érteni fogja majd a poént. Csak azért mert nehéz (egyenlőre) eldönteni, hogy "sors" fintora vagy az alkotó akart egy kicsit többet elmondani a képek által, hogy pont őt szemelte ki a photoshopping alkalmával, aki ugye a Feri-éra alatt szenvedte a megpróbáltatásokat?

De akkor lássuk a medvét, akarom mondani a nyulat, vagyis amit hozott:

HírCsárda exkluzív! Egy dalban Molnár F. Árpád és Gyurcsány!

2011. április 27., szerda | Szerző: SobriJózsef | Rovat: zene

Egy tárgyaláson találkozott a volt miniszterelnök és Magyarország talán legnagyobb tényfeltáró-tanúja. Az eredmény csak a HírCsárdán. 

„Nagyon boldog vagyok, hogy összejött a kollaboráció, mert sok dologról ugyanazt gondoljuk az Árpiékkal. Például a mostani kormány szerintem is a sátán.” - nyilatkozta az együttműködésről Gyurcsány Ferenc, aki politikusi és váteszi elfoglaltságai miatt nem tudott jelen lenni a lemezfelvételnél, ám készségesen adott hangmintákat a Hírháttér albumához.

A dalról Molnár F. Árpádot is meg szerettük volna kérdezni, de információink szerint a SIM-kártyát és az akkumulátort is kivette telefonjából.


Miközben hallgatom, folyton az jut (hm) eszembe, hogy az objektivitás áldásos lehet mindenki számára!! De annyira, hogy ezen a felvételen még a Gyurcsány is igazat mond! 

Ez van amikor az Isten szerkeszt, ember végez!

További Hír-es és sikeres dezinformációkat kívánok a Hírcsárdának!

Az Isten áldásával!

Nincsenek megjegyzések: