2011. április 21., csütörtök

Akcióban a Mazsihisz.. feljelentés+film

HÍRHÁTTÉR-FELJELENTÉS Zoltai Gusztáv MAZSIHISZ-vezető és társai ellen, ismeretlen tettesek ellen, Kordokumentumfilmmel! Feljelentés Ideje: 2011.04.21.

A Feljelentésben Levelezési Cím:
Soós József [sz.: 1982.11.07., an.: Vida Gabriella]
9330 Kapuvár, Mátyás király utca 26.
Telefonok: +36/30/919-6386 , +36/20/298-9546

A Keresztyén HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA Munkatársai, Molnár F. Árpád (sz.: Kecskemét 1972.11.13., an.: Retezár Mária) és Soós József (sz.: Kapuvár, 1982.11.07., an.: Vida Gabriella), valamint további Munkatársaink


Zoltai Gusztáv, a Mazsihisz ügyvezető igazgatója
és további ismeretlen tettesek ellen


F E L J E L E N T É S T

teszünk a Büntető Törvénykönyv (Btk.) 271. § (2) bekezdése értelmében!

INDOKLÁS:

2011. április 17-án Budapesten, a Klauzál téren nyilvános rendezvényt hirdettek a zsidók elleni Holocaustra emlékezvén, az úgynevezett "Élet Menete Alapítvány" ötletéből. A rendezvény - bár a II. Világháború népirtásaira hivatott emlékezni - karneváli hangulatban került megrendezésre. A felszólalók - a roma zenészektől Tarlós István budapesti főpolgármesterig - állandóan azt hangoztatták, hogy együtt ünnepel MSZP-s, Fideszes, Jobbikos, cigány, zsidó, magyar stb.

Ennek ellenére, minden előzmény nélkül - ahogy azt a csatolt filmfelvételek is tanúsítják - először provokatív szándékkal bámulni kezdett minket egy 2 méteres, hormonzavaros, szteroidkezelt, hanghordozásában és tartalmilag is alacsony értelmi színvonalú, primitív és agresszív, kötekedő ismeretlen tettes, aki felszólított minket távozásra, melyet indokolni természetesen nem tudott. Sem nevét, sem szervezetét, sem megbízóját, sem felettesét és ellenőrző szervét megnevezni nem óhajtotta, és mint 2006 tömeges vérengzéseinél és sortüzeinél, semmilyen azonosító jelet vagy számot vagy nevet nem viselt.

Nem olyan régen a Keresztyének elleni agressziót mind a politikusok, mind a hatóságok és hivatalok, valamint a sajtó kiemelt súllyal kezelte! A HÍRHÁTTÉR szinte összes Munkatársa Testvéri Szolgálatban élő Keresztyén! Ingyenesen dolgozunk, ingyenes jogsegélyszolgálatot folytatunk, szinte összes Filmünkben és Cikkünkben megemlékezünk a zsidók elleni hitleri népirtások szörnyűségéről és annak sátáni tetteiről, valamint rendszeresen degradáló, lealjasító módon illetjük a sztálini rendszer népirtásait!

Keresztyénekként és ettől függetlenül emberjogvédőkként, de civilekként is ELUTASÍTJUK(!!!) és TŰRHETETLENNEK TARTJUK(!!!), hogy drogkezelt mutáns, a szakirodalom szerint úgynevezett "primitív reakciókra hajlamos bűnöző alkatú pszichopaták" bárki megbízására, pláne bármilyen népirtást ellenző rendezvényről elzavarjanak, és akkora rendőri kíséret alá helyeztessenek, amekkorát sem Jozef Rohac, sem a Mazsihisz által megdicsőített, emléktáblával jutalmazott, Vladimir Putyin orosz elnök által pedig bebörtönzött Szemjon Mogiljevics sem kapott, sem személyi testőrsége, sem az őt bűntettei miatt kísérő kommandós hadsereg által!

Az ilyen pokoli költséges és roppant fasiszta, a hitleri nácizmust kísértetiesen visszaidézett eljárás és bánásmód elfogadhatatlan és feltétlen törvényi megtorlást követel, kiemelten arra tekintettel, hogy Keresztyének ellen, újságírók ellen, népirtást ellenző rendezvényen(!), az ország kormánya jelenlétében (így pl. a minket néző Rogán Antaltól másfél-két méterre), akár most, akár bármikor a jövőben megtörténhessen!

Az elkövetők és a felbujtó(k) nem csak JAHVE, az Örökkévaló, a Keresztyének ISTENE Ellen, továbbá Neve és Szentsége ellen követtek el fasiszta, sátáni szentségtörést, de minket, Keresztyén Újságírókat, roma jogvédőket, köztünk az Amnesty International tagját a legcsekélyebb értelemben is demokratikus államban olyan a becsület csorbítására alkalmas gaztett, zaklatás, fenyegetés ért, amit a közélet ismert személyeiként különösképpen nem fogunk törvényi következményektől és a MAZSIHISZ, valamint a MAZSIHISZ vezetőinek bocsánatkérésétől mentesen hagyni!

A Btk. 271. § (1) Deklarálja!:
Aki olyan kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartást tanúsít, amely alkalmas arra, hogy másokban megbotránkozást vagy riadalmat keltsen, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétséget követ el és két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

(2) A büntetés bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztés, ha a garázdaságot
a) csoportosan,
b) a köznyugalmat súlyosan megzavarva követik el.


Kérjük az ÖSSZES megkeresett hatóság azonnali, a Keresztyénség, az Emberjogvédők és az Újságírók Szabadsága elvitathatatlan és A NEMZETKÖZI JOGOKBAN LEFEKTETETT védelmét, érdekképviseletét és az egyre FÉKTELENEBB FAISZTA GAZTETTEK és elkövetőik HALADÉKTALAN MEGFÉKEZÉSÉT!

A Feljelentéshez - eredetileg nem Feljelentésnek, hanem Kordokumentumnak prezentált - csatolt Dokumentumfilm az alábbi címen Megtekintendő és Letöltendő!!!




http://www.youtube.com/watch?hl=hu&v=FOCK2gho71o

A Dokumentumfelvételeket kérjük Letölteni és Elmenteni, többek között a Bűnszervezet Betiltáskísérletei ellen! A Betiltásokkal fáradozó bűnszervezet tagjait a youtube-on elkerülhetetlenül hátrahagyott IP címeik alapján követeljük regisztrálni, és a törvényi szankciók mellett a nemzetbiztonságra és a polgári lakosság életére kiemelten közveszélyes és kémgyanús elemekként ellenőrzés, megfigyelés és kiterjedt, diffúzált szankciók alá vonni!

Üdvözlettel
A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA népirtás-ellenes Keresztyénjei
és a fasiszta bánásmóddal szemben mindhalálig küzdő Keresztyén Ember- és Jogvédő Újságírói,
fellépvén az Orbán Viktor 2010-es miniszterelnöksége óta már a világsajtóban is leplezetlenül kommunikált rekordokat döntött újságíró-üldözésekkel szemben is!

* * *
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
Magyarország legüldözöttebb médiuma! Magyarország legüldözöttebb újságíróival! Minden magyar idők első és a világ legmélyebb HAARP- és Echelon-Filmjeit gyártó, szinte kizárólag keresztyénekből álló Multimédia! Orbán Viktor magyar miniszterelnök a Médiát és annak összes emberjogvédő Munkatársa teljes életművét BETILTOTTA, minden zeneszerzőnk összes zeneművét ELKOBOZTA! Orbán és bandája őrjöngését minden magyar és külföldi, valamint a Hatalmi Forrás Orbán és társai elmebetegségével magyarázza. A világot irányító pszichoaktív Echelon-rendszerek magyarul első leleplezője, Putyinnak a Latimer, az USÁ-ból a Federal Research project által üldözött tényfeltáró, keresztyén (keresztény), emberjogvédő média, mindenki ismerete és tanúsága szerint a Föld bolygó legfőbb terrorizmust leleplező és echelon-technológiai Tényfeltárója.
http://hirhatter.com
Hírháttér Rádió: Klikk!
Tel.: +36/30/919-6386

A Hírháttér OTP-számlaszáma: 11773322-00818357
Nemzetközi (IBAN): HU63 11773322-00818357-00000000

Vagy: Hírháttér-támogatás Paypal-lal erre a linkre vagy az alábbi képre kattintva:

Nincsenek megjegyzések: