2011. április 17., vasárnap

a Jövőnk?.infó

 ? Nem tudom ki mennyire ismeri a prezentált hírportált, személy szerint én már olvastam hasznosan érdekes információkat az oldalon. Akkor viszont miért a kérdőjel? Ez a bejegyzés most erről fog szólni!

A világ, mely körülvesz minket, rendkívül bonyolult mégis nagyon egyszerű.. ugyanolyan könnyen válhatnak számunkra érthetővé dolgok, mint ahogy néha lövésünk nincs róluk.. A média ezen könnyen segíthetne, de ellenérdekelt fél. Mindegyik.. Mert van egy közös kis titkuk.. Amiről nem beszélhetnek.. És amíg nem  beszélnek róla... addig minden olyan maradhat amilyen.. és ez sok esetben még csak nem is olyan csábító..
Nem mondom, az nem lehet egyszerű amikor van valakinek egy kicsi médiája.. szeretne valamit meg úgy érzéke is van hozzá.. és egy idő után odaáll elé az ördög.. és elmagyarázza neki, hogy mi a helyzet.. ?! Hogy vannak szabályok.. mert ez egy játékföld és akkor innen jön a pénz meg a parancs is.. És, hogy a kikapcsoló gomb is ott van, az valahogy egyértelművé válik a magyarázat alatt.. Az bizonyítja, hogy ilyenkorra már nincs képben a páciens.. hogy ha végiggondolná bármelyikük, mit cenzúráz az ördög..?? rá kéne jönniük, hogy csak az Istent.. semmi mást..
Nem hiszem, hogy sokan volnának, akik szeretik, hogy az ördög gyakran látogatja őket, ezért általában hamar teljesítik a kívánságait.. de ha addigra már hiszünk az ördögnek.. akkor látnunk kellene az ellenségét is, Istent és az  angyalait..  Akármilyen kellemetlen, előbb utóbb fel kell tenni a nagy kérdést.. melyik csapatban szeretnék játszani? Milyen érdekes,  egyértelmű kérdésnek tűnik, mégis  úgy látszik, mintha  komoly  "túlerőben" volna az ördög csapata..!! akarom mondani számbeli  fölényben.. mert az nem ugyanaz!

Minden média, külföldi vagy hazai tudja, hogy mi a Hírháttér Multimédia, ennek ellenére csak "számukra" elkerülhetetlen esetekben ejtik ki a szájukon, holott fő hírként kellene ismertetni minden megmozdulását, és ezt is tudják. De messzebb merészkedik (és rosszabbul jár) az, aki a közel négy éves tényfeltáró életmű ismeretében támadást indít a Multimédia ellen, igazából lényegtelen is, hogy milyen formában.?! 


Az egyetlen médiumot amelyik képes a lényegről beszélni.. nevetség tárgyává vagy jelentéktelennek netalán szélsőségesnek kommunikálni.. bűn! (és sajnos nem csak magával szemben, hanem egyben az emberiség ellen elkövetett bűn is.) 

Ezért tanácsként esetleg bármilyen kicsi vagy nagy média munkatársai számára, hogy a későbbiekben születendő Hírháttér Multimédiával kapcsolatos cikkeket, eszmefuttatásokat, netalántán.. tudósításokat ajánlatos a tényeknek megfelelően, az érintettek "minimum" email-ben történő megkeresésével prezentálni, ellenben olyan lepedőt húzhatnak magukra amiről tudják, hogy vizes. 

Valami hasonló járhatott Csiza Csaba (echelon-tényfeltáró) fejében is, amikor levélben reagált a Jövőnk.info-n megjelent cikkre


Idézet Csiza Csaba leveléből..

Sziasztok!

A Jövőnk info megismételten említést tesz a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIÁRÓL, erős ferdítéssel, hazugsággal, íme a cikk:


Idézem a cikkből:

"Magyarországon is a közelmúltban betiltották a Hirháttér c. honlapot. Más országokban is előfordul ilyesmi. Az alpári hangnem, a pornó, vagy a pedofília, rémhírterjesztés és sok más adhat okot ilyen eljárásra. Nincs ebben semmi különleges."

Sorozatos ferdítéseket tartalmaz ez a rövid kis részlet is, hiszen:

1. Vélhetően az alpári jelzővel hozza összefüggésben a HÍRHÁTTERET, holott a HÍRHÁTTÉR stílusa teljesen indokolt azokkal az állami bűnözőkkel szemben, akiket a HÍRHÁTTÉR megemlít. Szó sincs a HÍRHÁTTÉR esetében indokolatlan, öncélú alpáriságról. Alpári weboldalakra éppenséggel a HÍRHÁTTÉR által szóba hozott oldalak (puruttya, videa - videómegosztó, stb.)

2. A HÍRHÁTTÉR weboldalait teljesen törvénytelen, kreált, sőt nevetséges indok  (önkényuralmi jelkép használata) alapján függesztették fel, szó nem volt alpáriságról.

3. Véleményem szerint a HÍRHÁTTÉR weboldalát amiatt tiltották be, függesztették fel, mert toronymagasan a legkiemelkedőbb média, amely messzemenően a legtöbb mindent elmond, nevén nevezve a dolgokat, az állami bűnözőket, a bűncselekményeiket, és ez sokak számára kellemetlenné vált.

Tehát még 1x amiről már beszéltem..

Amennyiben csak hülyeséget vagy képes leírni a Hírháttér Multimédiával kapcsolatban úgy inkább ne Tedd!! nem csak a saját, hanem az emberiség érdekében sem...



A következő nyílt levél Molnár F. Árpád észrevétele..

BETILTÁS ELŐTT EGY SOR INTERNETES MÉDIA!

Ahogy azt hirdetjük ellenségeink ellen: A HÍRHÁTTÉR BETILTÁSA és az olyan nácik részéről való pártolása, amilyen a jovonk.info és antikrisztus, az Echelon-Technológiák és az állami gyilkosságok stb. Leleplezését támadó és gyűlölő moslék náci görénylapok és állatbandáik végleges BETILTÁSÁRÓL tárgyalt a fekete ember, a sötétség fia obamájának himpellér terroristáival Pintér Sándor világhírhedt tömeggyilkos és orbáni bűnbandája.

A HÍRHÁTTÉR BETILTÁSA és a HÍRHÁTTÉR és Keresztyén emberjogvédői elleni soha nem látottan bukott és nyilvános állami bűntettek fasiszta éltetése VISSZAFORDÍTHATATLAN  PRECEDENST TEREMTETT minden olyan nem fideszes médium BETILTÁSÁRA ÉS MEGSEMMISÍTÉSÉRE, mely nem pártolja a Fidesz és az USA tömeggyilkosságait és állambűnszervezeti, elévülhetetlen és más széles gábori állami bűntetteit.

Mivel a magyarságnak nevezett alsósöpredék náci jovonk.in fos férgek és további fajtársaik örvendeztek a magyarországi médiaüldözésen, és az agyalágyult nemzeti hírháló cigányüldözőivel kikérték maguknak, hogy becses orbánjuk ellen Brüsszel és a világ országai kritikát fogalmazzanak meg a médiatörvénnyel kapcsolatban, mondván, hogy aki orbán médiatörvényét kritizálja, az sértegeti a buta magyar nácizmust és fasizmust, ezért butaságuk és öröklött magyar genetikai csökevényük rosszindulatú sötétségének gyümölcseit kezdik legelni, mint barom a vágóhídra menetelve. A Keresztyénség és az Életvédelem ilyetén állami és fasiszta üldözése teljesen tiszta képet teremtett arról, hogy mostantól minden más nem orbáni médiumot is nem csak be lehet, de be is kell tiltani(!), amely egy jottányit is cigánygyűlölőbb és szikrányit is kevésbé keresztyén, mint a roma jogvédő és szinte kizárólag keresztyénekből álló HÍRHÁTTÉR!

A szélsőjobboldali alacsonyrendű, gyűlölködő és öngyilkos antikrisztus szennylapok és szuicid népirtó terroristái tehát megszavazták az orbánpatkány tömeggyilkos antikrisztus-kormány lakosság elleni ÖNTÖRVÉNYŰ, AZAZ SZKIZOID, TOVÁBBÁ KORLÁTLAN ÉS FÉKTELEN, BŰNÖZŐ ALKATÚ, PARANOID PSZICHOPATA BETILTÁSAIT.

Alább egy friss hír, melynél sokkal többet tudunk és mondtunk, mégpedig mindig előre, nem úgy, ahogy a Fidesz tervezte csepegtetni, hanem ömlesztjük  VALÓSÁGOT!

Egy apró részlet a hivatalos, tehát szinte semmit fel nem fedő hír előtt:

A titkosszolgálatoknál konkrét fedőnevek sorával ellátott műveleti, operatív programok vannak arra, hogy a hülye magyar lakosokat hogyan kell az orbánpatkányi és pintérgörényi bűntettek helyett a két elmebeteg által vezényelt sorsú roma lakosság ellen hangolni, melyre a szándékokkal ellentétben a romák részéről még mindig nem született szervezett ellencsapás és gyűlöletkampány, valamint a magyarok által örömmel éltetett polgári lakosság elleni apartheid sorozat- és más tömeggyilkos bűntettek.

De mégsem mondjuk tovább. Meglepetésekkel készült Az, Aki Velünk Van Eleve Elrendelve.

A romagyilkosságok buktatása és következményei söpredék orbán, a fekete ember tömeggyilkos obama és bandája ellen pedig szintén a mi világtörténelmi dicsőségünk lesz. A romagyilkosságok folyománya kiemelkedő jelentőségű lesz a magyarság és rajta keresztül a világ népei irányában.


2011. április 15. péntek

Amerikai-magyar egyeztetés a törvénysértő portálok ügyében

Megjelent: 2011.04.14. 16:46
Frissítve: 2011.04.14. 17:14

A belügyminiszter szerint meg kell vizsgálni azt az alapvető jogi kérdést, hogy meddig terjed a szólásszabadság.


© MTI
Az amerikai és magyar bel- és igazságügy-miniszterek Budapesten egyeztettek arról, hogyan lehet megakadályozni az olyan törvénysértő cselekményeket, amelyeket külföldi szervereken keresztül hajtanak végre - közölte Pintér Sándor belügyminiszter csütörtökön Gödöllőn.

Ez a kérdés is téma volt a számítógépes bűnözéssel foglalkozó nemzetközi konferencián szerdán Budapesten - mondta a miniszter, hozzátéve, a megoldáshoz "közelebb léptünk egy közös nyilatkozat kiadásával, és remélem, hogy a későbbiekben ez teljes egészében megoldódik".

A belügyminiszter rámutatott: a például Magyarország tekintetében dehonesztáló, törvénysértő tartalmakat közlő internetes portálok problémájának rendezésénél meg kell vizsgálni azt az alapvető jogi kérdést, hogy meddig terjed a szólásszabadság.

"Ezt kell közösen megfogalmazni ahhoz, hogy valamennyien eljárhassunk ebben az ügyben, ne csak Magyarországon legyen ez elítélendő jogsértő cselekmény, hanem abban az országban is, ahol a szerver telepítve van" - mondta.

***

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
Magyarország legüldözöttebb médiuma! Magyarország legüldözöttebb újságíróival! Minden magyar idők első és a világ legmélyebb HAARP- és Echelon-Filmjeit gyártó, szinte kizárólag keresztyénekből álló Multimédia! Orbán Viktor magyar miniszterelnök a Médiát és annak összes emberjogvédő Munkatársa teljes életművét BETILTOTTA, minden zeneszerzőnk összes zeneművét ELKOBOZTA! Orbán és bandája őrjöngését minden magyar és külföldi, valamint a Hatalmi Forrás Orbán és társai elmebetegségével magyarázza. A világot irányító pszichoaktív Echelon-rendszerek magyarul első leleplezője, Putyinnak a Latimer, az USÁ-ból a Federal Research project által üldözött tényfeltáró, keresztyén (keresztény), emberjogvédő média, mindenki ismerete és tanúsága szerint a Föld bolygó legfőbb terrorizmust leleplező és echelon-technológiai Tényfeltárója.
http://hirhatter.com
Hírháttér Rádió: Klikk!
Tel.: +36/30/919-6386


Ezek után azt hiszem nyugodtan kijelenthetjük, hogy bár Ti is figyeltek minket, most már Mi is látunk Titeket és talán nem árulunk el nagy Titkot, ha elmondjuk, hogy Ők is figyelnek..Mindenkit!



Nagy "Naleksz" Sándor plakátterve

Az Isten áldásával!

Nincsenek megjegyzések: