2011. április 18., hétfő

Ezzel vádolják a Hírháttér Multimédiát!

A Budapesti Rendőr főkapitányság Szervezett Bűnözési Alosztálya utólagos indoklással a következők miatt hurcolta el Molnár F. Árpádot az Élet Menete nevezetű rendezvényről, több a Molnár tényfeltáró anyagaiból és a közéletből is ismert politikus és egyéb közéleti személyiség szeme láttára.

Azt sem firtatom, hogy minden sajtó kussolt pedig fotós és tv-s volt bőven akik szintén látták..

Több órás kihallgatás után ahol közölték az alábbi vádakat.. végül el kellett, hogy engedjék ezért  most közre tudom adni az indokot

....nem fűzök hozzá kommentárt, a levél önmagáért beszél..

BOTRÁNY! Az 5 kép, ami alapján A HÍRHÁTTÉR ellen Házkutatást tartottak!

Prezentáljuk az 5 "vádpontot", amik alapján Az Emberjogvédő és szinte kizárólag Keresztyénekből álló HÍRHÁTTÉRT náci és kommunista propaganda éltetésével megvádolták:


Elképesztő! Mintha orbán és pintér tudatos öngyilkosságot követnének el! A jobb nyomozók gondoljanak bármit, sokkal TÖBB A HELYZET! Az Teszi Ezeket Vádlóinkkal, Aki az Egész Világot Önmaga Kedvére, és A Választottaiért... De Lássuk! :


1. kép:
mozaik_orban_semjen_domjanlaszlo_andy_vajna_666.JPG

A vádat az képezi, miszerint orbán és andrew vajna, valamint a kbh vezetője, a roma sorozatgyilkosságok állami szálai eltussolásában szintén bőszen fáradozó domján lászló fejére horogkeresztet tettünk, melyből arra következtetett a házkutatást aláíró tóth tamás budapesti rendőr-főkapitány, aki pintér közvetlen barátja és pitiző szárnysegédje, hogy akkor mi ezekkel a moslék férgekkel dicsőítjük a hozzájuk hasonló hitleri fasizmust! Kabaré, a téboly maximuma, és mégis igaz! Mintha a Biblia legszörnyűbb elmebajról Prófétáló sorai elevenednének meg! A Film, amihez illesztve lett, és a főoldali szöveg ez:
2011-01-20. HÍRHÁTTÉR TV: Sátán férgein át a Győztesek Világa felé - És: Andrew G. Vajna már választott; Steven Spielberg is kénytelen!
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén, oknyomozó, tényfeltáró, a bolygó legfőbb Echelon-Tanúja) - Nagy Sándor "Naleksz" (keresztyén újságíró, világszintű Echelon-Leleplező, fotós, operatőr, tervező) - Domján Tibor (Echelon-Tényfeltáró, vállalkozó, üzletember) - Daria Rubinstein (Echelon-Tényfeltáró, operatőr, parapszichológus)/
(Film, 15 perc; KLIKK!) /Zene: Hans Zimmer/
Tartalom: Steven Spielberg (SS) és az Elkerülhetetlen 8 + 888. Válaszolunk a JÚDÁSFAJ jobb- és baloldalának, Andrew G. Vajna és Orbán Viktor antikrisztusok világ-kiirtó JÚDÁSI árulásaira és Jobbikos, valamint államnáci fajtársaiknak. Az Orbán-banda öngyilkos Vajna-fajú hamis vádjaiból. Vihogó és gyűlölködő magyarság saját JÚDÁSFAJA és az Emberiség maximális tönkre tételéért! A legnagyobb tényfeltárók a magyarság kollektív üldözése alatt, pedig feltartóztathatatlanként az ellenség bukását olyan mennyiségben előre jelezve és bizonyítva, amilyenre példát sem ismerünk a Világtörténelemből...! A HÍRHÁTTÉR után Szaniszló Ferenc, Nógrádi György a 80 évvel ezelőtt megalapozott Nikola Tesla-féle időjárás- és elmeprojectekről, a HAARP-ról. kuruc in fos (kuruc.info), a sokkos gyilkos vigyoridióta Jobbik-fősajtó és fajtiszta Veérbecsületes vérmagyar fajtársaikból Gaudi-Nagy Tamás, Novák Előd, Pörzse Sándor, Vona Gábor és a tömeggyilkos magyar világfasizmus. Francia címlapon a 228 halottú francia utasszállító, a Kozmikus Rend és a Világkormány kapcsán a Molnár F. Árpád, kultikus jelképekkel, ruházatában, környezetével... Hová lesznek a legnagyobb magyarok, és magyarok-e, akik nem Veérmagyarok, nem ISTEN-gyalázó, nem Echelon-Tanú-üldöző sokkos gyilkosok? Az Első és Legfőbb Forrás a HÍRHÁTTÉR! Mennyit tudhat meg a faj? Egyben a Jézus Krisztusban, és "egymásban" a Háttérhatalommal... Felhívás az Európai Unió (EU) felé Orbán Viktor és tömeggyilkos terroristatársa, Andrew G. Vajna kapcsán. Üzenet a magyar Lukasenkonak, minden idők legfőbb pszichiátriai stb. terrorista tömeggyilkosának, Orbán Viktornak. Így Andy Vajnának, aki már választott, és Steven Spielbergnek (SS), aki kénytelen: AZ ISTEN vagy a Sátán és Pokol!

2. kép:
hosni_mubarak_hitler_orban_hirhatter.JPG

A Cikk ama híres próféciacikkünk, ami után egy vagy maximum két nappal kirobbant a pánarab forradalom! A kép jó pár ember munkája, igazi evolúció van mögötte. Balra orbán tömeggyilkos haverja, az egyiptomi bukott diktátor, Hoszni MUbarak, aki a nemzetközi statisztikák szerint olyan Egyiptomot alakított ki, amelyik a világ első 5 leginkább keresztyénüldöző állama volt! orbán annyira nem volt tisztában Mubarak bukásával, annyira nem volt normális, hogy a forradalom előtt egy nappal még a világsajtó előtt tervezték saját közös jövőjüket és rendkívüli befektetéseiket! Ahogyan vajna alatt is rázkódik a Föld, de még mindig vágtat az elmebeteg! A vád szerint a Molnár, és csakis a Molnár a HÍRHÁTTÉR nagy stábjából reklámozni kívánta a nácizmust és az évek óta szinte minden Cikkünkben és Filmünkben taposott adolf hitlert! A Főoldalon ez volt olvasható a kép mellett!:
2011-01-24. Orbán Viktor a keresztyének tömeggyilkosa, Hoszni Mubarak mellett: Tömeggyilkos tömeggyilkossal (FILMAJÁNLATAINKKAL)
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén, oknyomozó, tényfeltáró, a Föld Legfőbb Echelon-Tanúja)/

Részlet: A Föld egyik leghírhedtebb keresztyénüldöző tömeggyilkos diktátorával, a tömeges kínzásairól és mocskos titkosszolgálatáról hírhedt világterrorista Hoszni Mubarak egyiptomi elnökkel találkozott a médiatörvény óta már nyíltan Európa eddig legfőbb diktátorának tartott Lukasenkóhoz hasonlított Orbán Viktor magyar miniszterelnök. A két keresztyénüldöző és újságíró-üldözéseiről világhírhedt terrorista tömeggyilkos mélyen egyetértettek...


3. kép:
Ez azonos az 1. képpel! Egy cikkhez lett illesztve, ami éppen a sztálinizmus bűneit és népirtásait évek óta éljenző, nádori péter-féle origós pornóoldalakon osztotta a sztálinista éljenzéseket és a keresztyéngyűlöletet! Nem kell hozzá túl sok ész, hogy kimondhassuk: nála csak az origó fölé tornyosuló fekete felhők nagyobbak és egyre, egyre, egyre nehezebbek! A Cikk Főoldali kísérőszövege ez:
2011-02-04. Sztálinista biszkubűnöző indította el a lavinát: Újabb Feljelentéssorozat az Origo és Videa tízezres pornóbűntettei ellen!
/HÍRHÁTTÉR-Feljelentés/

Részlet: Weyer Balázs és Nádori Péter Origo-vezetők udvari bolondja, egy Biszku Bélához hasonló köztörvényesen üldözendő és szabadságvesztéssel sújtandó, de minden létező kommunista, fasiszta és kapitalista népirtásban és tömeggyilkosságban gyűlölködve, az összes népgyilkosság érdekében okádó és moslékoló kommentelő, kétségtelenül súlyosan szociopata és bűnöző alkatú, közveszélyes pszichopata hányásáradata indította el azt a levélfolyamot, amely a VIDEA tízezres pornóbűntettei és tömeggyilkos hajlamú dédelgetett bűnözői megfékezésére irányult. Alább idézzük az ORFK-tól a RSZVSZ-en, a polgári és katonai titkosszolgálatokon át a legfőbb ügyészségig, a belföldi és külföldi titkosszolgálatokig stb. eljuttatott Feljelentésünket, melyről semmi okunk nincs azt feltételezni, hogy az utolsó ilyen a sorban.

4. kép:
mozaik_ns_dr_mfa_dt_bukovsky_hirhatter_film.JPG


Mint egy Bukovsky-reklám! Mint egy Molnár-reklám! És reklámja a pszichiátriai Holocaust leleplezésének is! Na és a többi, amit nyomozóként le sem írok! A rendőrök, akiknek kiadták a munkát, azt sem tudják, mit csinálnak! A megbízó viszont aláírtan Pintér haverja, Tóth Tamás budapesti rendőr-főkapitány! Azaz olyan fokú önmerényletről van szó, ami abszolúte kizárja, hogy a megrendelő orbán-pintér duett normális lenne! A Film Főoldali kísérőszövege ez:
2011-02-06. HÍRHÁTTÉR TV: Globális Megtorlás Készült - Pszichiátriai Holocaust, Vérbűn, Főbűn, Kárhozat!
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén, oknyomozó, tényfeltáró, a Föld Legfőbb Echelon-Tanúja) - Nagy Sándor "Naleksz" (keresztyén újságíró, világszintű Echelon-Leleplező, fotós, operatőr, tervező) - Daria Rubinstein (Echelon-Tényfeltáró, operatőr, modell, parapszichológus) - Domján Tibor (Echelon-Tényfeltáró, vállalkozó, üzletember)/
(Film, 8 perc; KLIKK!) /Zene: Hans Zimmer (és Criminal Minds))/
Tartalom: HÍRHÁTTÉR-Előszó: Az elkövető Origo, Videa, Nádori Péter és Weyer Balázs Filmbetiltásainak tömegei, pornóbűntetteik és népirtás-védelmük miatti töménytelen áldozat és halott emlékére. Bibliai, Jelenések Könyve-beli képsorokkal és Idézetekkel nyitunk, és rögtön áttérünk az elektrosokk terápiákra, az ország vezető állami besúgó, jelentő és végrehajtó pszichiátriai bűnözőire és tömeggyilkosaira. Olyan kiemelkedő pszichiátriai orvos- és politikusbűnözőkről, súlyosan szociopata és közveszélyes bűnöző alkatú pszichopata képmutató farizeus gyilkosokról is információkkal szolgálunk, mint Orbán Viktor, Pintér Sándor, Veér András, Andrew G. Vajna, Lázár János, Semjén Zsolt, Magyar László, Pigniczki Zsuzsanna, Novák Előd, Pörzse Sándor, Kelemen Oguz és mások, és olyan üldözöttek világbotránnyá és örök bűnügyi botránykrónikákká váló ügyeiről szólunk, mint Mónus Áron és Polgár Tamás (TomCat) ügye, továbbá Vladimir Bukovsky túlélése, akit számos alkalommal zártak politikai okokból elmegyógyintézetbe, ma pedig már Putyinnal szemben indult az orosz elnöki posztért. Szólunk továbbá olyanokról, akik pl. Medgyessy Péter magyar miniszterelnök, Lamperth Mónika, Gergényi Péter, Szűcs Attila áldozataiként a memóriatörlés céljából elkövetett elektrosokk terápiák után - köztük olyan, aki a pozitív módon szereplő Stadler József hajdani üzleti kapcsolata is volt - elfelejtették azon idegen nyelveket is, amiket beszéltek!

5. kép:

mozaik_mfa_rubinstein_naleksz_szeszak_eloadas.JPG

Itt már minden eddiginél komolyabban merül fel a vádló elmebetegsége! Ugyanis az eljárást arra alapozzák, hogy vörös csillagot reklámoztunk! Az csekélység, hogy az nem vörös csillag, hanem a Bibliai Fenevad jele, a Pentagram, ezért nem két sarkán áll, mint a vörös csillag, hanem egy sarkán! Ez a bafomet fejformáját mintázza. Viszont olyan kicsi a vörös csillag, és úgy el van dugva, ráadásul orbán haverja, a velünk évek óta ellenséges zombor gábor kecskeméti nemzetközi terrorista fejére helyezve, hogy rejtvénylapban lehetne reklámozni, mondván: találja meg a csillagot, aki tudja! A szöveg a kép mellett ez: mintha több száz politikai bűnöző letartóztatását akarnák előkészíteni, de maguk a letartóztatandó orbán-pintér és közvetlen körük, maguk ellen!:
2011-02-08. HÍRHÁTTÉR TV: Egyszerre több száz letartóztatást! (Igazságügyi reform olasz hasonlóságra)
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén, oknyomozó, tényfeltáró, a Föld Legfőbb Echelon-Tanúja)/
(Film, 14 perc; KLIKK!) /Zene: Bartók Béla/
Tartalom: Míg Magyarországon a féktelen felé törtető ügyészbűnözés az állomány 100%-át jelenti, így üldözik a tanúkat, addig Olaszországban megszokott, hogy ügyenként egyszerre több száz embert tartóztatnak le! A magyarországi extrém ügyészbűnözés az ügyészi szervezet 100%-át elnyelte! Szeszák Gyula, Hajdú-Bihar megye volt főügyésze karrierje, aki az elmúlt kb. 100 év talán egyetlen olyan ügyésze, aki valóban foglalkozott bűnüldözéssel. Ellenpóluson a levadászandó Kopasz Zsolt kecskeméti halálügyész, az ügyészek eltakarításra végzett szemete. Sokak szerint Antonio Di Pietro olasz ügyész indította el az olasz igazságügyi reformot, amikor Mario Chiesa kereszténydemokrata bűnöző képviselőt megbuktatta. Szintén dominóhatást ért el a politikus Moreno öngyilkossága során hátrahagyott, politikusok sorát leleplezett búcsúlevele. Orbán Viktor fia, apja népirtásainak buzgó pártolásáról hírhedt Gáspárnak küldött következő elnyomó erkölcsi üzenetünk. Nicholas Sarkozy, Barack Obama és Molnár F. Árpád az Air France utasszállító repülőgép 228 halálos áldozatának átmenetileg eltussolt világbotránya előtt. A magyar Veérfasiszta média totális D-Notice-a a Molnár F. Árpád ellen. Előmorzsák az Emberiséggel ellenséges médiaterjesztő cégek megsemmisítéséről. Az olasz maffia, a Camorra már évekkel ezelőtt megkereste a Molnár F. Árpádot, mivel már "mindenki" tudta, hogy a Molnár diffúziója elkerülhetetlen. Egyetlen maffiával sem állunk hadban, a Sátán kormányaival annál inkább! A Biblia ISTENÉNEK világgyőztes országa Terveztetett: Izrael, USA, Olaszország és a világ mára talán legostobább népe, Magyarország fülel. A FORRÁS különös hangsúlyt helyezett arra, hogy Bartók III. Zongoraversenyét, másodsorban vagy zárójelben(?) pedig a mű 1. tételét terjesztette elő.




* * *
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
Magyarország legüldözöttebb médiuma! Magyarország legüldözöttebb újságíróival! Minden magyar idők első és a világ legmélyebb HAARP- és Echelon-Filmjeit gyártó, szinte kizárólag keresztyénekből álló Multimédia! Orbán Viktor magyar miniszterelnök a Médiát és annak összes emberjogvédő Munkatársa teljes életművét BETILTOTTA, minden zeneszerzőnk összes zeneművét ELKOBOZTA! Orbán és bandája őrjöngését minden magyar és külföldi, valamint a Hatalmi Forrás Orbán és társai elmebetegségével magyarázza. A világot irányító pszichoaktív Echelon-rendszerek magyarul első leleplezője, Putyinnak a Latimer, az USÁ-ból a Federal Research project által üldözött tényfeltáró, keresztyén (keresztény), emberjogvédő média, mindenki ismerete és tanúsága szerint a Föld bolygó legfőbb terrorizmust leleplező és echelon-technológiai Tényfeltárója.
http://hirhatter.com
Hírháttér Rádió: Klikk!
Tel.: +36/30/919-6386

A Hírháttér OTP-számlaszáma: 11773322-00818357
Nemzetközi (IBAN): HU63 11773322-00818357-00000000

Vagy: Hírháttér-támogatás Paypal-lal erre a linkre vagy az alábbi képre kattintva:








Folytatása következik:

Az Isten áldásával!

Nincsenek megjegyzések: