2011. június 14., kedd

Hajdú Attila - első kerület, második félidő!

Hajdú és a Hírháttér az ellenfél térfelén
Hajdú Attila magyarország egyik nemzeti hőse, ezért jelenleg a Szent János kórház pszichiátriai osztályán tartják fogva, miközben egy egész hadosztálynyi állami korrupttal játszotta a meccset, majdnem teljesen egyedül. A "játékvezető" azonban lefújta az első félidőt. Az eddigi teljesítmény így is bámulatos, hiszen ezen a pályán - ahol a "játék" folyik - nemhogy eredményt  elérni.. de életben maradni sem könnyű. Mit ad Isten, a második félidőre profi idegenlégiósok lépnek a pályára Hajdú Attila mellett, a fogadóirodák pedig innentől kezdve rendkívül alacsony odds-al számolnak az I. kerületei korrupciós válogatottal.


Megbux index
Feltételezem, hogy a minimális nyerési esélyt is csak azért hagyják meg, mert tudják, hogy a korrupciós válogatottak rajongótáborának nagy része rendkívül jómódú,  kizárólag a saját csapatára fogad és jelentős összegekben, tehát így is nagy bevételre számíthatnak.  Szerényen megjegyzem, hogy úriember biztosra nem fogad, játékosnak pedig egyenesen tilos, ezért inkább foglalkozzunk csak a pályán történtekkel, hiszen az is okoz éppen elég izgalmat. 

A továbbiakban Soós József "Titán" (világszintű Echelon tanú és emberjogi aktivista) az üggyel kapcsolatos tényfeltáró glosszájából idézgetek:

Hajdú Attila A Hős!
Hajdú Attila 2008.-tól az Első kerület, Budavári Önkormányzat irányítása alá tartozó GAMESZ vállalat alkalmazottja volt. Ez a cég végezte a BUDAI VÁRBAN a PARKOLÁSI, illetve a BEHAJTÁSI ellenőrzést, és az ezekkel a tevékenységekkel járó pénzügyi feladatokat. Vagyis a VÁRBA felmenő, és ott tartózkodó járművek behajtás, parkolási díjait szedte, kezelte. Ennél a cégnél, HAJDÚ ATTILA Diszpécserként dolgozott az irodán, a vállalat vezérigazgatója BARTHA GÁBOR Gamesz vezérigazgató több alkalommal megfenyegette, illetve a munkavállalói jogviszonyának a felbontásával alkalmazott kényszert arra, hogy NE TEGYEN FELJELENTÉST, illetve ne foglalkozzon az Első Kerület Budavári Önkormányzat korrupciós ügyeivel. 

Szabó Éva a Gamesz egyik fantomja
Egyébként Hajdú Attilát TITKOSSZOLGÁLATI ESZKÖZÖKKEL, és MÓDSZEREKKEL folyamatosan figyelték, és a Kádár rendszerben tapasztalható módon JELENTÉSEKET ÍRTAK RÓLA. Többek között az a SZABÓ ÉVA, aki a Budavári Beléptető Sorompók napi EURÓ valutában befolyó bevételét váltotta be, mélyen a napi reális valuta árfolyamoktól eltérő módon, a tanúk állítása szerint 220 forintos áron. Ezt a pénzt a SZABÓ ÉVA kezelte, aki többek között TITKOSSZOLGÁLATI JELENTÉSEKET írt a TÉNYFELTÁRÓ, FELJELENTŐ Hajdú Attila mindennapos munkahelyi dolgairól....

Nagy Gábor Tamás
Hajdú Attila több olyan GAZDASÁGI BŰNCSELEKMÉNYT LEPLEZETT LE, és tett feljelentést, tett bejelentést, melyet az ELSŐ KERÜLET FIDESZES VÁROSVEZETÉSE KÖVETETT EL A POLGÁRMESTER VEZETÉSÉVEL.   Nagy Gábor Tamás fideszes első kerületi polgármester, számtalan korrupciós ügyben érintett, melyről Hajdú Attila TÉNYFELTÁRÓNAK BIZONYÍTÉKAI VOLTAK, VANNAK jelen pillanatban is. Hajdú úr a HÍRHÁTTÉR emberjogvédő szervezet védelme alatt áll, 2011. 06. 09. napja óta.
Nagy Gábor Tamás Budavár Önkormányzat Polgármestere többek között JOGTALANUL JUTOTT HOZZÁ egy olyan nagy értékű ingatlanhoz, mely MŰEMLÉKNEK VAN NYILVÁNÍTVA, illetve ezt az épületet ÁTALAKÍTOTTA, mégpedig úgy, hogy a TETŐTERET BEÉPÍTETTE, így a hozzávetőlegesen 80......90 négyzetméter alapterületű lakást, csaknem a DUPLÁJÁRA NÖVELTE MEG, azaz közel 170......180 négyzetméteresre.  

béreljen inkább lakást a várban..
A korrupciós bűntettek elkövetése által alig 8000 forint, azaz nyolc-ezer forint havonta esedékes BÉRLETI DÍJAT FIZET. Ezt meg kell vizsgálni, mert ennyi pénzért még havi BKV- bérletet sem lehet vásárolni, nem hogy' egy több tíz milliós értékű ingatlant bérelni a VÁROS LEGDRÁGÁBB NEGYEDÉBEN...

budavári kalandtúra 3óra/20000Ft
Többek között HAJDÚ ATTILA tényfeltáró volt az a személy, aki feljelentést tett a BUDAVÁRI ÖNKORMÁNYZATBAN végbemenő más korrupciós ügyek kapcsán is, így többek között azokban az ügyekben, hogy KORMÁNY KÖZELI POLITIKUSOK hogyan jutottak hozzá JOGTALANUL, TÖRVÉNYTELENÜL azokhoz a BELÉPTETŐ KÁRTYÁKHOZ, melyek lehetőséget biztosítanak arra, hogy az ORSZÁG LEGDRÁGÁBB PARKOLÁSI ÖVEZETÉBEN KORLÁTOZÁS NÉLKÜL INGYEN, ÉS BÉRMENTVE PARKOLJANAK. Egy beléptető kapus alkalmazottat azért bocsátott el jogtalanul a munkahelyéről vagyis a  ( GAMESZ vállalattól )  NAGY GÁBOR TAMÁS Fideszes polgármester, mert a plasztikkártya nem működött, és neki az esőben ki kellett hajolni az általa vezetett gépkocsiból , melyet az ÖNKORMÁNYZAT BIZTOSÍT NEKI, és korlátlan kilométer használatban természetesen ott is anyagi haszonszerzés céljából gazdasági visszaéléseket követ el.


Továbbiakban Hajdú Attila tényfeltárónak BIZONYÍTÉKAI vannak azokról a GAZDASÁGI BŰNCSELEKMÉNYEKRŐL is, melyeket a JOGTALANUL BESZEDETT PARKOLÁSI DÍJAKBÓL NYERT A BUDAVÁRI ÖNKORMÁNYZAT FIDESZES VÁROSVEZETÉSE. Itt részletezi azt, hogy csupán a BELÉPTETÉSI IDŐ van feltüntetve a papíron, a kiléptetés nem, így szinte bármekkora parkolási tétel kiszabható egy-egy jármű esetében is. Mely' tetemes összeget tesz ki, ha azt figyelembe vesszük, hogy egy-egy nap alkalmával mennyi jármű megy fel, és jön le a várból.
HAJDÚ ATTILA tényfeltáró arról is beszámolt több médiumnak, és több emberjogvédő szervezetnek, hogy milyen BŰNCSELEKMÉNYEK történtek a GAMESZ vállalatnál, mely a MUNKÁLTATÓJA volt neki. A GAMESZ számtalan bűncselekményt elkövetett a MUNKAVÁLLALÓIVAL szemben, azoknak sérelmére. Ezek közül a legáltalánosabb azok a MUNKASZERZŐDÉSEK, melyek HATÁROZOTT IDŐRE szólnak, egy-két hónapra, és ez miatt a MUNKAVÁLLALÓ semmilyen juttatásban nem tud részesülni, melyet a MUNKA TÖRVÉNYKÖNYVÉBEN RÖGZÍTETT SZEMÉLYI JOGAIT MEGILLETNÉK.  
Így sem FIZETETT SZABADSÁG, sem pedig BETEGÁLLOMÁNYBA nem volt lehetőségük elmenni, továbbá GAZDASÁGI BŰNCSELEKMÉNYEK TÁRGYÁBAN a GAMESZ nem volt hajlandó a LEDOLGOZOTT TÚLÓRÁKAT, és az azok után járó TÚLÓRA PÓTLÉKOKAT kifizetni. Az alanyi jogon járó ÉVES SZABADSÁGOKAT NEM ADTA KI, NEM FIZETTE KI. Továbbá a munkavállaló munkaszerződésének EGYOLDALÚ FELBONTÁSA UTÁN a munkavállaló nem volt jogosult a MUNKANÉLKÜLI SEGÉLY FELVÉTELÉRE SEM. Melynek következtében az ÉLETHELYZETÉT OLY' MÉRTÉKBEN ELLEHETETLENÍTETTÉK NEKI, HOGY AZ MÁR A KÖZVETLEN KIPUSZTULÁSÁVAL FENYEGETI HAJDÚ ATTILÁT!  Ez a Btk. 155§ NÉPIRTÁS bűntettének értelmében megállapítható.
Népirtás 155. § (1) Aki valamely nemzeti, etnikai, faji vagy vallási csoport teljes vagy részleges kiirtása céljából.:  a) a csoport tagjait megöli,   b).:  a csoport tagjainak, a csoporthoz tartozása miatt súlyos testi vagy lelki sérelmet okoz   ,c).: a csoportot olyan életfeltételek közé kényszeríti, amelyek azt vagy annak egyes tagjait pusztulással fenyegetik

Barta Gábor főnöke
A "csoport" szónak a tágabb értelmezésébe bele tartozik a GAMESZ vállalat összes JOGFOSZTOTT MUNKAVÁLLALÓJA, akit BARTHA GÁBOR  GAMESZ  vezérigazgató jogtalanul, törvénytelenül elbocsátott állásából. Több esetbe FENYEGETVE tette ezt meg, illetve a munkavállalóra nézve hátrányosan megírva a kiléptető papírokat, fegyelmivel a munkáltató részéről elküldve, hogy még MUNKANÉLKÜLI ELLÁTÁSRA SE LEGYEN JOGOSULT A POLITIKAI ÜLDÖZÖTTÉ VÁLT SZEMÉLY. Így az életfeltételeit teljesen ellehetetlenítve, megsemmisítve, hogy semmilyen anyagi juttatásban ne részesüljön, továbbá a későbbiek folyamán a munkaerő piacon sokkal kisebb esélyekkel tudjon indulni a FEGYELMI VÉTSÉGES ELBOCSÁTÁS MIATT...

Molnárné Sz. Éva egy másik fantom
Hajdú Attila tényfeltáró arról is bizonyítékokkal rendelkezik, hogy a GAMESZ vállalatnál FIKTÍV MÓDON VOLTAK ALKALMAZÁSBAN a FIDESZ párt politikusi köreihez tartozó magánszemélyek, melyek egy jelentős része SEMMILYEN MUNKAKÖRI TEVÉKENYSÉGET NEM VÉGZETT A VALÓSÁGBAN, csak PAPÍRFORMA SZERINT VOLT ALKALMAZÁSBAN, vagyis be sem járt dolgozni. Ellenben a több száz ezer forintos fizetéseket minden hónapban megkapták a Budavári önkormányzat által üzemeltetett GAMESZ vállalattól. 
..és aki mindezt lehetővé teszi...
Ezek a HAMIS, FIKTÍV ÁLLÁSOK legtöbb esetben olyan címszó alatt voltak bejegyezve, mint például PÉNZTÁRGÉP MŰSZAKI ELLENŐR, ( akiknek az lett volna a feladata, hogy a beléptető sorompók pénztárgépeit időközönként ellenőrizze. ) De ilyen nem volt mert több GAMESZ munkavállaló egymástól független, de azonos TANÚ VALLOMÁSÁBÓL megállapítható, hogy soha ilyen tevékenység nem történt meg. Hatalmas pénzeket FIKTÍV MUNKAVÁLLALÓI SZERZŐDÉSEKKEL KIFIZETTEK TÖBB ESETBEN FIDESZ POLITIKUSOK KÖZELI CSALÁDTAGJAINAK, ÉRDEKKÖREINEK.

Ezekben az ügyekben tett BEJELENTÉST Hajdú Attila több esetben az ELSŐ KERÜLET BUDAVÁRI ÖNKORMÁNYZAT FIDESZES POLGÁRMESTERÉNÉL  NAGY GÁBOR TAMÁSNÁL. Illetve FELJELENTÉST TETT A BRFK gazdasági bűntettekre szakosodott osztályánál. 

a közbiztonság nagyon fontos..
Ezeknek a FELJELENTÉSEKNEK a hatására, ( mely' feljelentések teljes tartalma, terjedelme a HÍRHÁTTÉR intézményébe el lett juttatva, bizonyítékképen meg lesz őrizve. ) A GAMESZ vezérigazgatója BARTHA GÁBOR rendkívüli hatállyal elbocsátotta állásából Hajdú Attila tényfeltárót. A Gamesz vezérigazgatója és Nagy Gábor Tamás Fideszes polgármester közös elhatározására. A TÉNYFELTÁRÓ, politikai okokból történő munkahelyi eltávolítása elkerülhetetlen volt ahhoz, hogy a FIDESZ PÁRT és VÁROSVEZETÉS a gazdasági, és egyéb más súlyos bűncselekményeit a továbbiakban is folytatni tudja. A lehetőségét csak így lehetett biztosítani a SZERVEZETT BŰNELKÖVETÉSNEK. 

a szomszéd a Sándor palotából..
Ennek érdekében a Budavári Önkormányzat FIDESZES VÁROSVEZETÉSE Nagy Gábor Tamás polgármesterrel az élen, a GAMESZ vállalattal együtt átszervezésbe kezdett. Vagyis', a GAMESZ céget, melynek az irányítási felügyelete az ÖNKORMÁNYZAT HATÁSKÖRÉBE TARTOZOTT átszervezték. Az ÁTSZERVEZÉSRE azért került sor, mert abban a formációban nem volt lehetőség folytatni a PÁRT POLITIKAI GAZDASÁGI BŰNCSELEKMÉNYEKET. A GAMESZ átszervezése elkerülhetetlen volt, mert BARTHA GÁBOR vezérigazgató, és Nagy Gábor Tamás az elkövetkező időkben is minden feltételét meg akarta tartani a BŰNSZERVEZETBEN TÖRTÉNŐ, FOLYTATÓLAGOSAN ELKÖVETETT GAZDASÁGI BŰNCSELEKMÉNYEK MEGVALÓSÍTÁSÁNAK.  

A HÍRHÁTTÉR INTÉZMÉNYÉNEK VÉDELMÉBEN ÁLLÓ HAJDÚ ATTILA TÉNYFELTÁRÓ, 2011. januárjában bejelentette, hogy SZEMÉLYES JOGAIVAL, TÖRVÉNY BIZTOSÍTOTTA LEHETŐSÉGEIVEL ÉLNI KÍVÁN. Ennek az egyik formája az, hogy SZABAD VÉLEMÉNY NYILVÁNÍTÁS, SZABAD GYÜLEKEZÉSI JOGOT gyakorol az ország bármelyik pontján, bármilyen időben a törvénykönyvben leírtak pontos betartása, megtartása mellett. 
Kapisztrán tér
Ennek eleget is tett a HAJDÚ ATTILA úr, így került sor az ELSŐ KERÜLET BUDAVÁRI ÖNKORMÁNYZAT ELŐTTI TÉREN AZ EGYÉNI TÜNTETÉSRE, MELY' DEMONSTRÁCIÓ EGYIDEJŰLEG ÉHSÉGSZTRÁJK IS VOLT. Ezt helyileg  Budapest 1.-kerület KAPISZTRÁN TÉR 1, szám alatt tette meg, az önkormányzat épületével szemben a TÉRFIGYELŐ KAMERÁK ÁLTAL MEGFIGYELT TERÜLETEN. Továbbá, mivel Budapest város egyik legjobban megfigyelt területe az ELSŐ KERÜLET, ILLETVE AZ ELSŐ KERÜLETHEZ TARTOZÓ BUDAI VÁR, ezért a TITKOSSZOLGÁLATI TECHNOLÓGIÁK ÁLTAL MINDEN VIDEÓ ÉS HANGFELVÉTEL RÖGZÍTÉSRE KERÜL. 
Továbbá az AMERIKAI EGYESÜLT ÁLLAMOKBAN már az 1990-es évek alatt beismert TITKOSSZOLGÁLATI TECHNOLÓGIÁK, többek között az ARCKÉPFELISMERŐ PROGRAMOK ÁLTALI SZEMÉLY BEAZONOSÍTÁS, ILLETVE A SZEMÉLY EGYÉNI PARAMÉTEREI, MOZGÁS GEOMETRIÁJA ALAPJÁN TÖRTÉNŐ BEAZONOSÍTÁS már sok sok éve működik Magyarország vonatkozásában is. Főleg egy olyan városrészben, város negyedben, ahol ÁLLAMI VEZETŐK, DIPLOMATÁK DOLGOZNAK, és folyamatosan tartózkodnak. ( Sándor palota, Budavári Önkormányzat, Országos Levéltár, Nagykövetségek, HILTON SZÁLLODA......)
HAJDÚ ATTILA tényfeltáró, oknyomozó már a 2008. évi munkaviszony megkezdése alkalmával,  ( GAMESZ vállalat, Bartha Gábor vezérigazgató ) a TITKOSSZOLGÁLAT MEGFIGYELÉSE ALATT ÁLLT! Erre bizonyítékok is vannak, melyeket bármikor rendelkezésére tudunk bocsátani bárkinek. Vagyis, a MUNKAKÖRÉBŐL ADÓDÓAN NEMZETBIZTONSÁGI KOCKÁZATI TÉNYEZŐT JELENTETT HAJDÚ ATTILA. Ezért a személyét megfigyelték, illetve a MUNKAHELYE TELJES EGÉSZE, TERÜLETÉNEK MINDEN RÉSZLETE A TITKOSSZOLGÁLATOK ÁLTAL SZIGORÚAN MEGFIGYELT OBJEKTUM. Így követték el a BŰNCSELEKMÉNYEKET hosszú időn keresztül a FIDESZ KORMÁNYPÁRT ALKALMAZOTTJAI, illetve a FIDESZ PÁRT ÉRDEKELTSÉGI KÖREIBE TARTOZÓ SZEMÉLYEK, CSOPORTOK.
Hajdú Attila és Molnár F. Árpád
Ez egyúttal magyarázatot is ad arra, hogy miért lett POLITIKAI ÜLDÖZÖTT, MAJD A TOVÁBBIAKBAN PSZICHIÁTRIÁRA ZÁRT POLITIKAI FOGOLY HAJDÚ ATTILA TÉNYFELTÁRÓ. A jeles nap, mikor a KARHATALMI ERŐKKEL ÖSSZETŰZÉSBE KERÜLT a tényfeltáró 2011. 05. 31. napja,  12.-óra 15.-perc. Ugyanis ez volt az a dátum, és időpont, mikor a BUDAVÁRI ÖNKORMÁNYZAT FIDESZES VÁROSVEZETÉSE POLITIKAI OKOKBÓL A RENDŐRSÉGGEL ELVITETTE A SZABÁLYOSAN TÜNTETŐ HAJDÚ ATTILÁT. Az intézkedő hatóság az ELSŐ KERÜLETI RENDŐRKAPITÁNYSÁG VOLT.

nem műtét történt..
Hajdú Attila FIGYELEM FELKELTÉSBŐL, DEMONSTRÁCIÓS CÉLBÓL ÉHSÉGSZTRÁJKOLT AZ ÖNKORMÁNYZAT ELŐTT, ÉS EZEN A NAPON, 2011. 05. 31.  12.-óra 15.-perc táján, KISEBB SEBET EJTETT A BAL KEZÉNEK CSUKLÓJÁN, mely nem életveszélyes volt. Csupán egy kisebb felületi karcolás, ami vérzett. A zsebkendőt Hajdú Attila a TÉRFIGYELŐ KAMERÁK által dokumentálva kidobta a közterületen kihelyezett szeméttároló kukába. 
fotó illusztráció
Alig hogy ez megtörtént, a RENDŐRSÉG MEGÉRKEZETT A HELYSZÍNRE, és ERŐSZAK ALKALMAZÁSÁVAL AZ ÜLŐ EMBERT FELRÁNGATTÁK,ÉS JOGSZERŰTLENÜL, TÖRVÉNYTELENÜL ELJÁRVA ELVITTÉK A HELYSZÍNRŐL. A HÍRHÁTTÉR oknyomozása folyamán a helyszínen tett látogatása kiderítette, több ÖNKORMÁNYZATI DOLGOZÓ EGYMÁSTÓL FÜGGETLEN, DE EGYMÁSSAL MEGEGYEZŐ KIJELENTÉSE, HOGY HAJDÚ ATTILA SEMMILYEN TÖRVÉNYSÉRTŐ MAGATARTÁST NEM VALÓSÍTOTT MEG, ILLETVE A KEZÉN EJTETT SEB CSUPÁN JELENTÉKTELEN, ÉLETVESZÉLYT NEM OKOZÓ SÉRÜLÉS VOLT. Hajdú Attila mindvégig eszméleténél, tudatánál volt, még a jogtalan rendőri intézkedés alkalmával is.
A RENDŐRSÉGET POLITIKAI CÉLOKRA HASZNÁLTA FÖL AZ ELSŐ KERÜLET BUDAVÁRI ÖNKORMÁNYZAT FIDESZES VÁROSVEZETÉSE, NAGY GÁBOR TAMÁS POLGÁRMESTER UTASÍTÁSÁRA, A GAMESZ VÁLLALAT VEZÉRIGAZGATÓJÁVAL KÖZÖSEN MEGBESZÉLTEK SZERINT.
A Molnár és A Soós. (Fotó: Domján)
Így került sor arra, hogy az ELSŐ KERÜLET RENDŐRKAPITÁNYSÁGA A HELYSZÍNRŐL ELTÁVOLÍTOTTA A TÜNTETŐT, akit azután a második kerület SZENT JÁNOS KÓRHÁZ TRAUMATOLÓGIAI OSZTÁLYÁRA VITTEK. Ahol több mint három óra várakozás után láttak el az orvosok. A HÍRHÁTTÉR oknyomozói a helyszínre kimentek, és több kórházi alkalmazottal beszéltek ennek az ügynek a vonatkozásában. Hajdú Attila sérelmére a MÁSODIK KERÜLETI SZENT JÁNOS KÓRHÁZ TRAUMATOLÓGIAI OSZTÁLYA MULASZTÁST KÖVETETT EL. 
Polgár  Tamás 'Tomcat'
Ez ügyben a továbbiakban Hajdú Attila saját döntése lesz, hogy élni kíván-e jogi orvoslattal a kórházzal szemben. A TRAUMATOLÓGIÁRÓL a saját lábán, SZABAD AKARATÁBÓL TÁVOZOTT EL, több személy jelenlétében. Köztük az édesanya Hajdúné, illetve a TOMCAT néven ismert BLOGGER, POLGÁR TAMÁS jelenlétében hagyta el az intézményt.
Molnár F. Árpád és Soós József (Foto: Domján)
Ezt követően egy egész héten keresztül az ELSŐ KERÜLETI VÁRFOK UTCAI LAKÁSÁBAN TARTÓZKODOTT, AHONNAN A RENDŐRI ERŐK, POLITIKAI UTASÍTÁSRA VITTÉK EL A MÁSODIK KERÜLETI JÁNOS KÓRHÁZ PSZICHIÁTRIAI OSZTÁLYÁRA. Arra a pszichiátriára, melyet KURIMAY TAMÁS osztályos főorvos vezet. Aki egyébként hosszú időn keresztül az MPI vagyis a MAGYAR PSZICHIÁTRIAI TÁRSASÁG VEZETŐ ORVOSA VOLT. Amely pozíciójából azért került áthelyezésre, mert annyi, oly' mértékű ÁLLAMI BŰNÖZÉS ELKÖVETÉSE VALÓSULT MEG RÉSZÉRŐL, HOGY A NEVE MÁR TERHES VOLT, NEHEZEN VISELHETŐ VOLT A SZAKMA BERKEIN BELLÜL IS. Többek között a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA EMBERJOGVÉDŐ SZERVEZETE VOLT AZ, AKI A SOK MÁS EGYÉB ÁLLAMI PSZICHIÁTRIAI BŰNTETTEK KÖZÖTT MEGEMLÍTETTE KURIMAY TAMÁS NEVÉT IS.

Kurimay Tamás
Kurimay Tamás ÁLLAMILAG FOGLALKOZTATOTT, TITKOSSZOLGÁLATBA BESZERVEZETT ORVOS, AKI POLITIKAI UTASÍTÁSRA KÖVETI EL A PSZICHIÁTRIAI KÉNYSZERGYÓGYKEZELÉSEKET, KÉNYSZERBEZÁRÁSOKAT, ILLETVE AZ ELEKTROSOKK TERÁPIÁKAT. Kurimay Tamás politikai védelmét azért kapta, mert a mindenkori kormányok utasításait kiszolgálta. Így BELÜGYMINISZTERI UTASÍTÁSRA több esetben hajtott végre ELMEBETEGGÉ, CSELEKVŐKÉPTELENNÉ, MAGATEHETETLENNÉ, KÖZVESZÉLYESSÉ TÖRTÉNŐ SZAKORVOSI NYILATKOZATOKAT. SZAKORVOSI VÉLEMÉNYEKET.

A Magyar Pszichiátriai Társaság elnöke (is)
KURIMAY TAMÁS több esetben megrendelésre végrehajtotta az általa vezetett PSZICHIÁTRIAI OSZTÁLYON karhatalmi erők utasítására az ELMEBETEGGÉ NYILVÁNÍTÁST, GYÁMSÁG ALÁ HELYEZÉST. Melynek kizárólagosan POLITIKAI OKAI VOLTAK, épen úgy. mint a jelenlegi esetben is, konkrétan HAJDÚ ATTILA sérelmére. Csak itt eddig a pillanatig nem tudott megvalósulni ez a folyamat, mert a HÍRHÁTTÉR tény feltárta, oknyomozásaival bizonyította ezt. Így eddig a pillanatig még nem VÁLLALTA BE AZ ÁLLAM HAJDÚ ATTILA VONATKOZÁSÁBAN AZ ELMEBETEGGÉ NYILVÁNÍTÁST.
Kurimay egy korábbi Hírháttér montázson..
A HÍRHÁTTÉR több tagja SZEMÉLYESEN JELENT MEG a JÁNOS KÓRHÁZ PSZICHIÁTRIAI OSZTÁLYÁN, AHOL SOÓS JÓZSEF TÉNYFELTÁRÓ, OKNYOMOZÓ FELHÍVTA A FIGYELMÉT KURIMAY TAMÁS PSZICHIÁTER OSZTÁLYVEZETŐ FŐORVOSNAK ARRA, HOGY ABBAN AZ ESETBEN, HA HAJDÚ ATTILÁT ELMEBETEGGÉ NYILVÁNÍTJA, CSELEKVŐKÉPTELENNÉ NYILVÁNÍTJA, VAGY BÁRMILYEN SZÁMÁRA NEGATÍV ELŐNYÖKKEL JÁRÓ SZAKORVOSI VÉLEMÉNYT ÁLLÍT KI RÓLA FELELŐSSÉGRE LESZ VONVA JOGILAG. TOVÁBB FELHÍVTA A FIGYELMÉT A FŐORVOSNAK ARRA IS, HOGY AZ INDOKOLATLAN ORVOSI KEZELÉS, ÉS A PSZICHIÁTRIÁN TÖRTÉNŐ POLITIKAI FOGVA TARTÁS JOGI FELELŐSSÉGRE VONÁST EREDMÉNYEZ. Ugyanis BIZONYÍTHATÓ A POLITIKAI HÁTTÉR, A POLITIKAI INDÍTÉK, ÉS AZ, HOGY KI VOLT A MEGBÍZÓ. TOVÁBBÁ AZ INDÍTÉK ISMERT A BŰNCSELEKMÉNY ELKÖVETÉSÉNEK VONATKOZÁSÁBAN, ÉS ALIBI NEM SZOLGÁLTATHATÓ AZ ELKÖVETŐK VÉDELMÉRE!
message..
A HÍRHÁTTÉR által védelembe vett HAJDÚ ATTILA ebben a pillanatban is ( 2011. 06. 11. ) még mindig a második kerület SZENT JÁNOS KÓRHÁZ PSZICHIÁTRIAI OSZTÁLYÁN tartózkodik AKARATA ELLENÉRE. Vagyis NEM ENGEDIK HAZA, AKARATA ELLENÉRE TARTJÁK OTT. A politikai fogoly semmilyen ORVOSI SZAKVÉLEMÉNYT, SEM SEMMILYEN MÁS HIVATALOS KÓRHÁZI PAPÍRT NEM LÁTOTT, TÖBBSZÖRI KÉRÉSÉRE SEM VOLTAK HAJLANDÓAK MEGMUTATNI NEKI. Így eddig lehetősége sem volt arra, hogy a törvény adta jogaival élve 8 napon belül fellebbezzen. 

Hajdú Attila ügyében bizonyíthatóan FIDESZ KORMÁNYPÁRTI VEZETŐ POLITIKUSOK, KÖZÉLETI SZEMÉLYEK A MEGHATÁROZÓ BŰNELKÖVETŐK. A tényfeltáró POLITIKAI ÜLDÖZTETÉSÉBŐL, TITKOSSZOLGÁLATI MEGFIGYELÉSÉBŐL, NYILVÁNOS TITKOSSZOLGÁLATI, RENDŐRI ÜLDÖZTETÉS LETT, AMIT POLITIKAI PSZICHIÁTRIAI KEZELÉSE KÖVETETT.

"Röviden" eddig ennyi, továbbá menet közben megtaláltam a már említett Bombahír videókat (tehát mégsem dugta el őket a Tomcat.. :) ) viszont azokat egy következő bejegyzésben fogom közzétenni. (Tomcat videók klikk)  

Első videónkat a fenti eseményekkel (is) kapcsolatban pedig itt láthatjátok:

Az  Isten áldásával! 

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hajdu Attilánál az érvágása után:

1. Ájulás nem lépett fel, azaz a vérveszteség jelentéktelen volt.
2. Hajdu a kamera előtt dobta ki a véres papírzsebkendőt a helyszínen.
3. Az I. kerületi önkormányzatnál az összes általunk kérdezett alkalmazott mosolyogva legyintett, hogy semmi, kis karcolás volt.
4. Felvettük kamerával a seb helyét. Néhány öltéssel összevarrták.
5. Nem az ütőérnél, hanem annak túloldalán vágott, a bal csuklója jobb szélén.
6. Öngyilkosok hosszú, ritkán nem sok, továbbá haránt és hosszú vágásokat ejtenek, és ha eláll a vérzés, mint Hajdunál, újra és újra vágnak. Mivel elszántak, gyakran izommegfeszítve, így átvágják az inakat is!
7. Miután nem vérzett, visszaült tüntetni.
8. A rendőrök onnan rángatták fel, durván, és elvitték a traumatológiára.
9. Ott a seb ellátása után még 3 és fél órát várt, aztán: ...
10. A TomCat-ékkel elment a Hajdu a kórházból enni és kávét inni, majd hazasétált.
11. Egy héttel később, éjjel 3 rendőr ment érte. Félrelökték az idős Édesanyját, aki nem akarta őket beengedni, aztán erőszakkal elvitték a pszichiátriára.