2011. június 22., szerda

A hajléktalanság teljes és azonnali felszámolása INGYEN!

McDonalds, bilincs, hajléktalanok
A Tudatbázis.hu (rendkívül hasznos) internetes oldalán bukkantam rá arra a cikkre, amely elolvasása után rögtön az az érzésem támadt, hogy így "látatlanba", minden további kutakodás vagy "szakértő" megkérdezése nélkül felszólítom a magyar államot, hogy fél éven belül, a technológiát vásárolja meg a magyar állam számára, és az év második felében pedig tegye lehetővé, hogy minden hajléktalan lakáshoz juthasson általa. 
Első lépésben tegye lehetővé, hogy a telet már a technológia alkalmazásával, kísérleti céllal felállított nagyobb létesítményekben tölthessék!! Azt gondolod, hogy kivitelezhetetlen lenne? Ugyan dehogy! De, lássuk miről van szó!?  

Beöntjük a gép egyik végén a háztartási szemetet, a másikon pedig kijön a végtelenül sokoldalúan felhasználható, elképesztő tulajdonságokkal rendelkező, szinte űrtechnológiás anyag. Végletesen leegyszerűsítve ez a lényege Szilvássy Mihály forradalminak tűnő technológiájának. Az ígéretes hazai ötlet megoldást jelenthet korunk egyik legnagyobb környezeti problémájára: a keletkező hatalmas mennyiségű műanyag hulladék eltüntetésére. 

„Nem válogatunk” – ismerteti a technológia egyik, általa legnagyobbnak tartott előnyét a több évtizedes feltalálói múlttal büszkélkedő,  korábban fröccsöntéssel foglalkozó Szilvássy Mihály, aki a műanyagokról a Szilplast Kft. vezetőjeként szerzett tapasztalatot. „Sokszor fél tévét, laptopot, mobiltelefont is beledobunk a gépbe. Az sem gond, ha földdel szennyezett az alapanyag. A módszer így akár a meglévő szemétlerakók felszámolására is alkalmas lehet.” 

„Olyan alapanyagot kerestünk, amelyből nagyon sok van” – ismerteti a kezdeteket a feltaláló. „Hosszú, tízéves kísérletezés eredményeként fejlesztettük ki a módszert. A hagyományos műanyagipari gépeket el kellett felejtenünk, teljesen új gépre volt szükség. Először egy első generációs gép készült el; itt az alapanyag műanyag volt, és ahhoz hétféle adalékanyagot: mezőgazdasági melléktermékeket, darált autógumit, palát, földet és színezésre vörösiszapot használtunk.” 

Az eljárás lényege, hogy a gépbe válogatás nélkül betáplált anyagot rövid időre felhevítik, lehűtik, majd mindezt megismétlik. Az anyag elasztikus állapotú, nincs megégetve. „A műanyagipar szemellenzős iparág: betáplálják az adott tulajdonságú anyagot és kijön egy másik adott tulajdonságú anyag. Mi viszont addig keverjük az anyagot, míg megfelelő nem lesz. A magas hőmérsékleten a műanyag, mondhatni: elveszti az eszét” – vázolja az eljárás lényegét Szilvássy Mihály. „Ennek köszönhetően az egymással nem kompatibilis anyagok is összeállnak. A fel nem olvadt anyagmaradványok pedig beledrazsírozódnak az anyagba. 
Az eljárás melléktermékeként gőz keletkezik, amely a háztartási hulladék esetében nem mérgező. A gépen 24 órában kilenc ember dolgozik, kezelése nem igényel különösebb szakképzettséget, betanított munkaként végezhető.” 

A gépből kikerült lemezek tulajdonságai rendkívüliek. Tesztelésként kalapáccsal verték és kotrógép markolójával próbálták megsérteni azokat, de felületükön ennek hatására mindössze apró bemélyedések keletkeztek. Nyomószilárdságuk 25 tonna, ellenállnak savnak, lúgnak, a nap ultraibolya sugárzásának és nedvességnek is. Egy 20 x 20 cm-es mintadarabba 300 szöget is bele lehet verni. A késztermék térfogata mindössze negyede az alapanyagénak; 1 köbméternyi, 340 kg-os szelektívhulladék-bálából 11 darab 25 kilós, egy négyzetméteres lapot lehet előállítani. A lapok tetszés szerint darabolhatók, szegezhetők és faraghatók. 
A hulladékká vált termék újra betáplálható a rendszerbe, így nem válik belőle használhatatlan szemét. A gépsort konténerbe telepítve megoldható, hogy az közvetlenül az alapanyagforrás mellett működjön. Az üzleti számítások ugyancsak imponálóak: a termékdíj ráeső részével és az értékesített végtermékből származó bevétellel számolva a rendszer telepítése egy év alatt nyereségessé válhat. 

A teljes cikk megtekinthető: Tudatbázis.hu 
  

Riportfilm Szilvássy Mihály feltalálóval:

Tehát, az ábra a következő..
Óra indul : 2011.06.22.
Felszólítom a Magyar Államot ill. apparátusát, hogy a fent ismertetett technológiát, akár több 10 milliárd Ft-ért is azonnal vásárolja meg Szilvássy Mihálytól, és azonnal kezdjen hozzá vele, egy átfogó lakásépítési programba, a hajléktalanság haladéktalan felszámolása érdekében!!! A tárgyalások az esetleges vizsgálatokkal, a gyárberuházás, logisztika, tervezés, szervezés innentől kezdve maximálisan fél évet vehet igénybe, a produktum pedig (a hajléktalanok lakáshoz juttatása) maximum egy újabb fél évet. Amennyiben a Magyar Állam bárminemű kifogással, szakmai ellenérvekkel élne, netalán  határidő értetlenségbe burkolózna, úgy bizonyítja, hogy saját népének, boldogulásának és jövőjének az ellensége! Tisztán és egyértelműen minden állampolgár előtt, és ezért vállalnia kell annak következményeit!!   

Az esetleges kifogásokat előre cáfolom, ne menjen azzal is az idő feleslegesen:

  • Teljesen felesleges bármilyen vizsgálat, hiszen a feltalálóképes emberekről már eleve mindent tud az állam,  természetesen találmányaikról is a legapróbb részletekig. (tehát csak elő kell venni az aktákat)
  • Nincsen Magyarországon fontosabb probléma, mint a hajléktalanság felszámolása ezért minden elé kell helyezni!
  • Nem kell vizsgálni a válogatatlan szemét hatékony és nemhogy borzasztóan olcsó, hanem  egyenesen nyereséges felhasználásának kérdését, hiszen ez egyenlőre szintén bolygószintű megoldatlan probléma.
  • Nincs szükség állami ügynökök, piacelemzéseire, hazugságaira, szakértéseire stb. Kizárólag földterületre és a technológiára.
  • Nincs szükség semmilyen engedélyre, Eu-s egyeztetésre hiszen ez kizárólag a magyar nép érdeke, és lehetősége.
  • Az állami monopólium lehetőséget biztosít, még arra is, hogy az ingatlanpiac egyéb szereplőire is csak pozitív hatással legyen egy országos méretű ingyenes lakásépítési program. (kivéve az állami lakáspénzekkel spekuláló élősködők cégeire)
  • Az alapanyag ingyen áll rendelkezésre, hiszen a szemét elhelyezése bevételi forrás nem pedig kiadás, tehát az a termék ami csak és kizárólag szemétből készül azért fizetnek, hogy elkészüljön, nem beszélve a termékdíjakról, amiből éves szinten egyébként is több milliárd forint bevételhez jut az állam.
  • A technológia nagyüzemi beindításához, minden az állam rendelkezésére áll. Akár gyárak, akár a szükséges eszközök, akár földterületek, akár munkaerő.
  • Több tízezer (vagy akár százezer) ember számára biztosít munkalehetőséget a betanított munkástól a mérnökig, bárhol az országban ahol alkalmazásba állítják.
  • A technológia nem csak a hajléktalanok lakáshoz jutását, és a szemét elhelyezését képes megoldani, hanem egyéb állami kötelezettségvállalásokat mint pl. az árvíz és belvíz elleni védekezésre is alkalmas,  tehát alkalmazása hosszútávú közérdek.
Számos egyéb aspektust meg lehetne még említeni, de miheztartás végett ennyi bőven elég! 
Nem létezik ésszerű ellenérv vagy kifogás! 
Amennyiben az Állam részéről a felhívásban foglaltak mégsem kerülnek a megadott határidőn belül kivitelezésre, úgy az Állam terrorista, magyar és emberiség ellenes szándékai nyilvánvalóan bizonyosságot kell, hogy jelentsenek minden ember számára! 


Nagyon örülnék, hogy ha  ezt a felvetésemet mások is támogatnák (főleg a címzett), de előre ki kell, hogy ábrándítsak mindenkit. A Magyar állam ez ügyben nem fog lépni, mint ahogy nem lépett már számtalan magyar találmány és feltaláló esetében sem!! Említsük csak meg például Bóday Árpádot!! egy 1995-ös!!! cikkel szemléltetve..
Erőmű minden háztartásban!(Megjelent: NÉPSZAVA, 1995. november 23. csütörtök)
A hír világszenzáció: Bóday Árpád mérnök - az Egely György-féle zöld csoport tagja - kifejlesztette egy olyan vákuumenergiával működő, mozgó alkatrész nélküli, váltóáramot adó berendezés prototípusát, melynek későbbi - sorozatgyártás utáni - változata egy éven belül, körülbelül 100-200 000,- forintért lesz kapható, és 25 kW elektromos energiát állít elő a háztartások számára. Igen nagy előnye e berendezésnek, hogy semmiféle környezet-szennyezést nem okoz.

Bóday Árpád
"- Az emberiségnek nagyon komoly érdeke fűződne ahhoz, hogy a környezet-szennyező szénhidrogénekkel működő energiatermelésről átálljon a tiszta energia termelésére. Miért nem történik ez meg, ha ennyire működőképes a vákuumenergia hasznosításának lehetősége?
- Sajnos, az uralkodó köröknek sokkal fontosabb a pénz, a hatalom és a presztízs, minthogy a Föld lakosságának hosszú távú életben maradását segítsék elő az új technológia mielőbbi bevezetésével. Az olajüzletből a világ lakosságának egy része nagyon jól megél. Csak azzal nem számolnak, hogy egyszer - nem is olyan soká - az olajtartalékok kimerülnek. Magyar feltalálók, a Horváth testvérek - négy évvel ezelőtt (tehát már 1991-ben! a szerk.) - kidolgozták a vízzel működő autót, mely Ausztráliában lett szabadalmaztatva. Ezután egy nagy olajtársaság tízmillió dollárért megvette tőlük a szabadalmat. Később az egyik autóbaleset áldozata lett, a másik kiesett egy 25. emeleti ablakból. Középkorú, pszichésen is egészséges emberek voltak. "
- Van-e már minden kritikát kiálló, nullponti energiát hasznosító, működő berendezése? 
- Igen, a szabadalmaztatási eljárás folyamatban van, körülbelül két hónap múlva be fogom mutatni a szalonképes, működő modellt. Jelenleg 104-145 százalék a hatásfoka, miközben kimenetén 320 Watt összteljesítményű izzókat tud működtetni. Ezen a modellen külföldi szakemberek is elvégezték az ellenőrző méréseket, ugyanazokat az adatokat kapták, mint amit a mi szakembereink mértek.

Hírháttér montázs 2010
- Ön nem félti az életét a várható érdekellentétek miatt?
- Bármi történhet, én ennek a piacképes terméknek a prototípusát be fogom fejezni. Egy vidéki gyár, melynek ezer embere munkanélküli, azt várja, hogy mikor indul a berendezésem sorozatgyártása.
- Olcsóbb lesz így a villanyáram?
- Nem csak erről van szó! Az egész ország, az egész világ fog átformálódni pillanatok alatt. 

na vajon miért ennyire hülye mindenki?
Semmilyen ellenpropaganda nem állíthatja le ezt a folyamatot. Ha megjelenik a piacon az olyan berendezés, mely egy családi házat vagy egy lakást ellát energiával, a lakosság részére a centralizált áramszolgáltató sok esetben feleslegessé válhat. Így az áramszolgáltatót nem terhelik majd például olyan költséges erőművi, építési beruházások, mely az áram, vagy ennek segítségével készülő termék árát ismét feljebb vihetik. Ezt a készüléket két éven belül megvásárolhatják a fogyasztók, mintegy 150-200 ezer forintért. ennek a készüléknek csak kimenete van, ahonnan a váltóáram jön, és semmilyen betáplálást nem igényel. Mozgó alkatrész nincs benne.

A teljes cikkre egy 2005ös blogban (is) olvasható: erőmű minden háztartásban (2005)   


A fenti cikkben és a videókon is többször említett problémát szinte egyedül, de mélységében csak és kizárólag a Hírháttér Multimédia és társprojektjei feszegetik, lásd: Tudósgyilkosságok, a tudás üldözése (Egely György, Bóday Árpád és a többiek) címmel.

E cikk természetesen felhívás a tekintetben is, hogy a benne említett szenzációs embereket és munkásságukat nem felejtjük, az állam által már korábban meggyilkoltakon kívül a többieket életben tartjuk, rehabilitáljuk, az ellenük fellépő bűnelkövetőket és akadályozókat pedig mind 1 szálig a méltó büntetésben részesítjük!!  

Az Isten áldásával!

2 megjegyzés:

andras nagy írta...

Minden fogyatékos blogot ír?

Névtelen írta...

szerintem inkább te vagy a fogyatékos