2011. június 17., péntek

Leleplező percek 3.0

a győzelem predesztinált
Ezt a rovatot szösszenetek megosztására terveztem,  de azt vettem észre, hogy bármiről ejtenék szót,  mindegyikről oldalakat lehetne jegyzetelni. Az emberek többsége azonban, úgy van beállítva, hogy a hosszú szövegeket nem is szívesen olvassa el, nehogy megtudjon valami fontosat. Ez akkor is így lenne, ha tudnák, hogy bizonyos tartalmak ismerete szó szerint az életüket mentené meg, bizonyos későbbi helyzetekben.. - és bár ez így is van - ettől függetlenül a helyzet nem változik a mentalitásban. Így vannak kondicionálva.. 
Molnár F. Árpád (ELI)
viszont nincsenek éveink arra, hogy felfogjuk mi van körülöttünk?! A jó hír, hogy ehhez nem kell napi szinten, órákat tájékozódással tölteni, mindössze elég azt, a megfelelő helyről tenni.. Ezért jött létre a Hírháttér Multimédia, és ezért kezdenek rügyezni az oldalágak is, mint például ez a blog, vagy az Echelon Leleplező Filmek. 

De jöjjenek inkább a szösszenetek: 

Hirdetik százféleképpen letöltőoldalak felét beterítő hasábokon.. mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne, hogy a zöldkártyát nyerni lehet az USA-ba, abba az államba ahol a lakosság előtt nem titok, hogy minden ember irányítás és totális megfigyelés alatt áll, az időjárást pedig a Haarp nevű csodamasinával tudják ízlés szerint szabályozni.. és mégis ezt még meg is fejelhetik azzal, hogy Bin Laden 10 éves üldözése miatt/alatt az egyre szigorúbb biztonsági intézkedéseket ráerőltetik az egész világra. Az meg végrehajtja. Tehát, az utolsó aberrált Ferihegyi bérsmasszer is, azért vetkőztetheti akár meztelenre az utasokat mert az (ha ő úgy gondolja) terrorfenyegetettséget is jelenthet. 
De a zöldkártyát meg nyerni lehet.. nem mondom, a kérdés ravasz, de szerintem az is hülye, aki próbálkozik a helyes válasszal ezért a nyereményért. Nem tudom egyébként, hogy melyik ország lakossága van nagyobb mentális veszélyben és kiszolgáltatottságban? Ahol tudnak és beszélnek, a több évtizedes emberiség irányítási tevékenységről és úgy hülyék (mert irányítják őket), vagy ahol azt hiszik, hogy most a Star Wars-ról beszélek, mert a saját kormánya titkolja előlük a tényeket!! 

nem nálunk
Egy másik gyönyörű Echelon példa, szintén a mai napon eszkalálódott. RTL Klub Híradó legutolsó "híradásában" láttam, hogy amíg Cseheknél az egész országot megbénították a spontán megmozdulások, és tojással meg paradicsommal dobálták meg a pénzügyminisztert, (a nagyjából ugyanazokért a dolgokért tüntetők) addig nálunk a korkedvezményes nyugdíjért, bohócnak maszkírozva szerencsétlenkedtek, meg séta kocsikáztak a rendvédelmis szakszervezetek és szimpatizánsaik. Mintha a nyugdíj mellé, a benzint is ajándékba kapnák. 
nálunk
És még csodálkoztak, hogy milyen kevesen csatlakoztak hozzájuk. Ha ott lettem volna a Hősök terén, akkor hajtogattam volna nekik egy tacskót lufiból, de inkább meglátogattuk Hajdú Attilát a pszichiátrián akit közben teljesen törvénytelen módon tartanak fogva a Szent János kórházban,  és egy kicsit felborzoltuk ott bent a kedélyeket. A görögöknél közben megint felgyújtják a fél országot, nálunk meg a rendőrruhás bohóc kísérgeti a bohócruhás rendőrt végig a városon.
nem nálunk
Orbán és brigádja meg röhög, mert az Echelon-t pont ilyen skizofrén történetek üzemeltetésére használják. Magyarországra talán a világ legrohadtabb programja van állítva és a "gomboknál" a mindenkori kormány állatkodik. Ezért szeretné az összes szemétláda bármi áron a hatalmat, mert imádják "nyomkodni". 
nem nálunk
Valószínűleg tudják, hogy ők is "gombok" hatására cselekszenek, de a pénz a pénz a pénz.. és a Sátán.. azt úgy szeretik.. ez utóbbi pedig gondoskodik az elmebajukról, így tehát nem fáj nekik a felelősség.. Az egész országot tálcán kínálják.. és ha a fajtájukon múlna, már rég vége volna a habzsidőzsinek.. (a földi léttel együtt) csakhogy ugye van az Isten!! 
nem nálunk
És ez a tény, még fog egy két meglepetést okozni mindegyik oldalnak. A bohócoknak azért, mert ha lehull a lepel, talán még hülyébben fogják érezni magukat, de hozzáteszem a lakosságra sem a boldog békeidők várnak. Nagyon csúnya álomba ringatja magát aki 2011-ben elhiszi, hogy pl. Viktorék felvirágoztatják a kis országunkat, vagy majd aki utána jön. 
jól látod.. nálunk!
Sajnos bedobták a szart a ventilátorba tehát nem érdemes tátott szájjal bámészkodni a közelükben, ünneplőben - szép ruhában meg pláne. Persze azoknak akiknek ez lelki felüdülést okoz azoknak azt mondom.. Közelebb!!  




A harmadik szösszenettel villámgyors leszek, a youtube-os videómegosztómon az ETHUN79-ről idézem a legújabb Echelon Leleplező Filmek alkotás tájékoztatóját... ugyanis gyönyörűen passzol az előzőköz. Egy másik Echelon programot, a lakossági közönyt hivatott szemléltetni, ami ugye nyilvánvaló, csak jobban bele kéne gondolni..

2011.06.08. (szuper8napon) a Hírháttér Multimédia egyik stábja a Dabasi Tamás (Fehér Kéményseprők) által szervezett Bátor Program nevezetű demonstrációjára igyekezett a törvénytelen kilakoltatások ellen tüntetni. Meglepetésünkre, a minimum több százas tömeg helyett Balázs Józsefet találtuk aki, Ausztriában dolgozó magyarként, szabadidejében!! (otthoni fetrengés helyett!!) EGYMAGÁBAN képviselte a hitelkárosult lakástulajdonosokat és "szimpatizánsait" - mert ők nem érnek rá ilyesmire - . Ennek ellenére nagyon örült a Hírháttér stábjának, továbbá sikerült vele több kiváló beszélgetést is rögzíteni. 
A szuper8nap másik érdekessége az volt, hogy tudomásunkra jutott, miszerint Hajdú Attila első kerületi tényfeltárót és koronatanút, az Orbáni vezetés pszichiátriára szállíttatta előző nap.


A helyszínen készített  riportfilm Balázs József emberjogi aktivistával..



Korábbi hasonló bejegyzések:    Leleplező percek 1.0
                                       Leleplező percek 2.0
                                              


Az Isten áldásával!  

Nincsenek megjegyzések: