2011. február 27., vasárnap

Echelon 1.0

 Mi az ECHELON??                                      INFO

Végre elérkeztünk  a nagy kérdéshez, hogy mi is az, amit ez az oldal annyira le akar leplezni?! Pláne mit kellene leleplezni azon ami nem titok..?? ugyanis írások, videóanyagok a neten és talán még híradások is elhangoznak néha napján, sőt 15 évvel ezelőtt még  egy elnöki vizsgálóbizottság is összeült az USA-ban echelonnal kapcsolatos diskurzusra, ha jól emlékszem vagy 50 tanúval!! ... (tehát minden hót nyilvános)

Film amit nálunk nem játszottak...
Nyilvánosság ide vagy oda de ezt az ..
...ECHELON CONSPIRACY

című filmet  biztonsági okokból elfelejtették megvásárolni a magyar mozik..

és itt nem kell nagy dolgokra gondolni.. mindössze arra, hogy ha ezzel a címmel moziműsorra tűzték volna akkor a interneten jóval többször ütik be az emberek a keresőbe.. és akkor bizony egyéb echelonnal kapcsolatos anyagok és írások is előjönnek..


Pedig a trailer alapján izgalmasnak tűnik.. a mozik meg tele vannak szar filmekkel! (Természetesen itt sem a filmben lévő színészi alakítások esetleg a látvány vagy a rendezés a figyelemreméltó.. hanem ahogy sci-fi nek álcázva.. de közelebb hoz a  technológiai valósághoz.... amiről fogalmad sincsen!!)


Mert ha lenne.. akkor másnap nem hinnéd el a híradónak, hogy nem találják  mondjuk Osama Bin Ladent vagy aktuális helyettesét!! 

De mivel ez info anyag, kellenek bele a tudományos információk, nyakkendős tudósokkal meg minden, mert úgy vagyunk beállítva, hogy nekik elhiggyük amit mondanak. (Persze nem mindig mondanak hülyeséget)

Az első akit ideidéznék egy magyar matematikus szimpatikus monogrammal... Dénes Tamás aki meg Orwell 1984-ét idézi..


„Az embernek annak tudatában kellett élnie, hogy lehallgattak minden hangot, amit kiadott, s a sötétséget leszámítva minden mozdulatát megfigyelték.”

....azt írja: A tényadatok természetesen csak az elmúlt 20-25 évben a nyilvánosság és főleg a sajtó nyomására napvilágra került dokumentumokból származnak, hiszen maga az ECHELON rendszer ma is a legnagyobb titokban, a titkosszolgálatok felügyelete alatt működik.

Az ECHELON rendszer terve egyszerű és világos:

Lehallgató állomások létesítése a Földön és a világűrben, amely lehallgatja az összes műholdas, mikrohullámú, mobil és optikai-szálas kommunikációs forgalmat és továbbítja mindezt a mérhetetlen mennyiségű információt az ECHELON számítógépes rendszerébe. Ez a rendszer a legkorszerűbb hang és optikai karakterfelismerő (OCR) programokat tartalmazza, valamint olyan kódszavas, illetve kifejezés szótáron alapuló (ennek neve ECHELON Dictionary) szövegfelismerő rendszert, amely kiválogatja a kívánt üzeneteket és kódolt jelzés kíséretében rögzíti azokat, további elemzés céljára. A lehallgató állomásokon működő intelligens analizátorok a rögzített beszélgetést, vagy dokumentumot összevetik a kulcsszó, illetve kifejezés listával és ez alapján továbbítják (vagy nem) a  megfelelő hírszerző központba, ahol „illetékesek” eldöntik, hogy szükséges-e a további lehallgatás.

Hihetetlen, még elképzelni is..  de mindent látnak és hallanak.. és hogy el ne aludjál  közben az unalomtól ezt még mind tárolják is!!

Nos már eddig is rengeteg megemészteni való információt sikerült itt összehordanom.. és komolyan mondom ez még a light-os része.. továbbá a dolog lényegi részét tekintve még sehol sem tartunk.. Olyan dolgok fognak ezután következni amikre még legmerészebb álmaidban sem gondoltál volna.. (de lehet épp azt mondod.., hogy valahol mindig is érezted)



házi feladat: végig olvasni a cikket (klikk)


lazításképpen pedig nézzünk meg még egy videót a Hírháttér Multimédia közreműködésével:


 



Folytatás következik: (Echelon 2.0 klikk)

Az Isten áldásával!

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Tisztelt Olvasók !!!Úgy látom enyém a megtiszteltetés,hogy elsőként írhatok a blogra megjegyzést.Nagyon hálás vagyok azért ,hogy létrejött ez az oldal ,mert minden embernek joga van megtudni ,hogy mi zajlik teljes elhalgatásban a világban(!).Ne féljetek!A tudatlanság sokkal veszélyesebb ,mint a tények tudatában élni.Én tapasztaltam az echelon létezését és azt is ahogyan hatnak rám vele.Csak egy kicsit oda kell figyelni testünk válaszreakcióira,de legtöbbször teljesen észrevétlenül történnek meg velünk a külső behatások .Totális kontroll és irányítás alatt tartanak minket.Sokszor leülök a gép elé ,hogy mondjuk-e témában rákeressek valamire ,amikor is olyan tompa lesz az agyam ,egyszerűen teljesen leblokkolok és 2 mp múlva már azt sem tudom hogy mit is akartam .Az összpontosításommal semmi gondom ,és a memóriámmal sem .De ez csak egyetlen parányi példa volt.Kérdésem az lenne ,hogyan lehet védekezni a rendszer ellen ?Írd meg Te is tapasztalataid ,kérdéseid.Üdv:Galamb

Domján Tibor írta...

Kedves Galamb! Enyém a megtiszteltetés hogy Te voltál az ELSŐ! Köszönöm, hogy megtörted a csendet, ami már rettenetesen régóta tart.. és nem azóta ahogy elkezdtem a blogot írni. Egyébként ha te galamb vagy akkor lehet, hogy most nem viszel vissza semmit, de talán harmadikra már vihetsz egy pálmaágat.. vagy ki tudja?
Válaszul a kérdésedre.. szerintem nem lehet védekezni a rendszer ellen, maximum tudni.. az viszont veszélyes fegyver ellene!!
Azt pedig, hogy ezzel a szörnyű és rendkívül hatékony fegyverrel kit és hogyan molesztálnak.. annak a tárháza.. ugyanolyan végtelen lehet mint az Isten. Mivel (elsősorban) nem emberek, hanem programok végzik a beavatkozást. (max. valaki gondolja.. egy operátor páldául). Ezért azt sem tudom mondani.. hogy olyan látványosan zaklatva lennék... mármint én.. személy szerint. Persze "természetesen" nagyon sok embernek sokkal komolyabban meg tudják nehezíteni az életét, de ha az ilyen személyek a Hírháttérhez fordulnak akkor az sokat tud segíteni.. Ellenben a papokkal.. a polgármesterekkel.. vagy neadjég.. a rendőrséggel.. (mert ezek.. főleg az utóbbi.. csak szorítanak a hurkon!!)

További szép estét/napot!!