2011. május 25., szerda

Az elme gyilkosai!

Manapság egyre divatosabb agyturkásznak lenni, hiszen állítólag egyre több ember fejében vannak gondok, aminek elhárításra ugye a pszichiátereket jelölte ki a háttérhatalom. A média, mint az előbb említett szócsöve, maximálisan támogatja és reklámozza ezt fajta problémamegoldó képletet, hiszen számos műsorban pozitív, jópofa szereplőkkel népszerűsíti az eleme "gyógyászait". Annak ellenére, hogy e bejegyzés nem a barátok köztös Orsi vagy Bones ügynök munkatársa hétköznapi manifesztációi ellen irányul, akár magukra is vehetik. Nem érdekel, mert ne hívja doktornak magát aki úgy pszichiáter, hogy nem tudja mi folyik a háttérben?! És, hogy mi is folyik ott, azt gyönyörűen példázza Duncan Shelley (eddig) talán legjelentősebb könyve, melynek címét kölcsönöztem a bejegyzéshez, és amiről már tettem említést a könyvajánlóban. (klikk) 
Régóta észrevették már az emberek, hogy a híradóban (is) egyre több az értelmetlen és egyre szörnyűbb esemény, illetve vele együtt a megkérdőjelezhető elmeállapotú elkövető is. Ergo egyre több a dolga a pszihomókusoknak is! Egyenlőre hagyjuk, hogy az esetek 100 %-ban mesterségesen létrehozott folyamatok zajlanak, szervezett médiaháttérrel, foglalkozzunk most inkább azokkal, akik ezeket a nyilvánvalóan kamukéró történeteket fizetésért szakértik!
Amíg valaki párkapcsolati vagy életvezetési tanácsokat ad jó pénzért, addig nem is sajnálom a diplomását.. bőven van madár aki ettől érzi jobban magát, hát tegye.. na de aki az államnak dolgozik, és emberek elmeállapotának hivatalos megítéléséről dönt vagy szakért az azért - ha kérhet ilyet az ember egy "jogállamban" - ne legyen már a bűnözőbbnél is bűnözőbb és a pszichopatánál is pszichopatább..!!
Merthogy könnyen ilyen figurákkal találja szembe magát az az ember, akinek valamilyen gondja támad az állammal, vagy intézményeivel. Úgy hívják őket, hogy igazságügyi elmeszakértők! Elvileg az  lenne a feladatuk, hogy megállapítsák bűncselekmények elkövetőiről, hogy beszámíthatóak-e?! (most hagyjuk, hogy kik gyártják a bűncselekményeket?) Ehelyett állami bűnözők megrendelésére papíron elmebetegeket gyártanak, kezelnek (kínoznak) majd  pedig likvidálnak! A társadalom erről nagyon keveset tud, mert ugye akinek nem inge.. az nem szívesen foglalkozik vele, akinek meg már megkötötték hátul azt az inget.. az meg többnyire halott!!   
A Hírháttér Multimédia és persze az internet (társadalmi szintű) megjelenéséig ez a mechanizmus gyönyörűen működött, az elkövetők egymást fedezték, az előző rendszerből is átmentették, foglalkoztatták, futtatták stb. azonban a helyzet most némileg megváltozott!! A király immár meztelen, de ezt eddig  csak Molnár F. Árpád tudta kimondani, ezért nyilván őt is meghallgatásra invitálta az állam és egyik fő pszichomókusa gibiszer éva igazságügyi elmeszakértő! 
Az ügy pikantériája, hogy nevezett "személy" több olyan ügyben is félre szakértett már, ahol egyértelműsíteni és bizonyítani lehet (folyamatban lévő ügyről is szó van), hogy állami megrendelésre készült a nyilvánvalóan hamis szakértői vélemény. 
 
 

Ahogy a feljelentésből is látszik majd, Lázár János szintén hasonló indíttatású problémáját hasonló szellemiségben próbálta elintézni Mónus Áronnal,  ezért (is) kapta az Istentől élete legkeményebb riportját, szerintem nem árt mégegyszer megtekinteni..

Ezek  után azt gondolom, hogy jöhet a feljelentés:

BETILTOTT MÉDIÁNK FELJELENTÉSFILMJE !

Mi, A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA főleg Keresztyénekből álló BETILTOTT Újságírói, emberjogvédői, oknyomozói, tényfeltárói, ingyenes életvédői, roma jogvédői, tudományos és dokumentumfilmesei

az összes eme elektronikus levélben címzett hatóságnál, belföldi és külföldi titkosszolgálatnál, diplomáciai szervezetnél stb.

FELJELENTÉST teszünk

 Lázár János hódmezővásárhelyi polgármester, Fideszes országgyűlési képviselő ellen a Mónus Áron matematikus, író, műfordító, egyetemi tanár ellen aljas indokból vagy célból elkövetett
  - emberölésre irányuló előkészület bűntette (Btk. 166. § (3)) és többek között
  - hivatali visszaélés bűntette (Btk. 225. §) miatt,
 
 továbbá FELJELENTÉST teszünk

 Gibiszer Éva igazságügyi elmeszakértő ellen
  - emberölésre irányuló előkészület bűntette (Btk. 166. § (3)) és többek között
  - hivatali visszaélés bűntette (Btk. 225. §) és más bűncselekmények miatt!
 
 Felhívjuk a hatóságok és a nyomozó szervek figyelmét, hogy Gibiszer Éva ellen az elmúlt időszakban is több BEJELENTÉST kaptunk, miszerint - ahogy az a Kádár-rendszerből 100%-ban átmentett igazságügyi elmeszakértők matuzsálem bűnbandájára meghatározó - sorozatosan nyilvánítja elmebeteggé és indítványozza kábítószeres kényszergyógykezelésüket és zárt intézetbe hurcolásukat azoknak, akik kiváltképpen vezető rendőrök, ügyészek, bírók vagy politikusok ellen, avagy politikai bűntettekben tanúvallomást tettek vagy próbáltak tenni!
 
 Folytatólagosan beszerzett és beszerzés előtt álló bizonyítékaink közül mellékeljük BETILTOTT KERESZTYÉN EMBERJOGVÉDŐ MÉDIÁNK, A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA ma készült legújabb Filmjét, melynek A Címe:
 orbán viktor és Lázár János, a sokkos gyilkos csődtömeg minden kádári-orbáni tömeggyilkos pszichiáterért! - Betiltani és Megölni, akik nem imádják orbánt, a fenevadat!
 
 A Film a folytatólagos politikai üldöztetésünk és az ellenünk irányuló, a fenyegetések szerint elkövetett tömeges BETILTÁSOK, házkutatások, bizonyíték-elkobzások, elhurcoltatásunk stb., valamint Európában példa nélkül álló miniszterelnöki Újságíróüldözések és Életvédelmi üldözések miatt világszerte feltöltött és sokszorosítás alatt álló NEMZET- ÉS ÉLETVÉDŐ Filmünk Megtekinthető és Letölthető többek között az alábbi címeken!:


Kérjük, hogy az emberéletek védelme érdekében KIEMELT ÜGYKÉNT ÉS ABSZOLÚT ELSŐDLEGESSÉGGEL kezeljék FELJELENTÉSÜNKET, és minket a következő telefonszámokon és/vagy a következő e-mail címen értesítsenek!: +36/30/919-6386, +36/20/298-9546,


2011.05.23.
HÍRHÁTTÉR!

 Munkatársak:
 Molnár F. Árpád "ELI" (Echelon-Tanú)
 Soós József "Titán" (Echelon-Tanú)
 Angela Trianglar "Musica" (Echelon-Tanú)
 Domján Tibor (Echelon-Tényfeltáró)
 Nagy Sándor "Naleksz" (Echelon-Tanú)
 Csiza Csaba (Echelon-Tényfeltáró)
 Daria Rubinstein (Echelon-Tanú)
 és további, nem publikus személyek

 ORBÁN VIKTOR MINDŐJÜKET ÜLDÖZI, MINDÜK ÉLETMŰVÉT BETILTOTTA, ÉS MINDENT, AMIHEZ HOZZÁFÉRT, A ZENESZERZŐINK MŰVEITŐL A DOKUMENTUMFILMJEIKIG ELKOBOZTA!
 
 Ha bajban van, ha információval szolgálna, vagy ha Munkatársunk akar lenni: Telefon: +36/30/919-6386; +36/20/298-9546
 
 Tényfeltáró:
  - Molnár F. Árpád "ELI" keresztyén (helytelenül írva: "keresztény") újságíró, orbántól TELJES ÉLETMŰVÉVEL BETILTOTT oknyomozó, tényfeltáró, évekkel előre Bejelentve a magyarság Legüldözöttebb újságírója, évekkel előre Bejelentve a magyarság Legüldözöttebb Médiája, A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA Alapító-Főszerkesztője, az állami szervezett bűnözés legfőbb leleplezője a bolygón, az Amnesty International (AI) tagja, a KJE alapító tagja, Filmrendező, Minden Idők Legfőbb Echelon-Tanújának Eleve Elrendelt Próféta.
  - Soós József "Titán" keresztyén újságíró, oknyomozó, tényfeltáró, az állami szervezett bűnözés világszintű leleplezője, A HÍRHÁTTÉR Munkatársa, minden idők egyik legnagyobb Echelon-Tanúja. Orbán Viktor A Teljes Életművét BETILTOTTA!

 Operatőr:
 Domján Tibor
 (keresztyén újságíró, oknyomozó, tényfeltáró, A HÍRHÁTTÉR Munkatársa, világszintű Echelon-Tényfeltáró. Mivel az Echelon-Tényfeltárás az Emberiség túlélésében meghatározóan fontos, így érthető, hogy orbán viktor végzetes stratégiai idiotizmusa, elhatalmasodott rosszindulata és antikriszticizmusa, és szintén Előre Bejelentett súlyosbodó Elmebetegsége miatt Domján Tibor Teljes Életművét BETILTOTTA és üldözi, hiszen orbán ELMEBETEG!)

 Zene:
 Wojciech Kilár: Te Deum (Premier: 2008)
 (Lengyel klasszikus és filmzeneszerző. Született: 1932. július 17, Lwów , Lengyelország.)
 (Az orbán óta hírhedté vált "lengyel-magyar barátság" tárgyában ajánljuk az Elmebeteg magyar miniszterelnök, orbán viktor fasiszta tömeggyilkos és a magyar kormány lengyelimádatának mélységeit KORDOKUMENTÁLÓ, ezért orbán viktor Elmebeteg tömeggyilkos által - gyilkossági fenyegetésekkel - BETILTOTT Filmünket!: A Címe: "A Gyalázott Lengyelország - Az Orbán-Pintér-halálkormány mulatozásai a lengyel államvezetés lemészárlásán".)

 Zenei Szerkesztő és Rendezte:
 Molnár F. Árpád "ELI" (Paramount of Echelon Witnesses)
Felvétel: 2011.05.18.! Budapest
Készült: 2011.0.23. Budapest
hirhatter.com (Orbántól 2011.02.17-én a magyar népirtó [Btk. 155. § (1) b), c), d)] tarhely.eu-n keresztül, a BRFK óhajára hivatkozva BETILTVA, MEGSEMMISÍTVE MINDEN BIZONYÍTÉKOT! A Keresztyén HÍRHÁTTÉR átmeneti tárhelyén ugyanúgy náci és sztálini népirtások propagálása hamis vádjával, 2011.03.07-én szintén BETILTVA! A helyére az atw nevű terrorszervezet egy hiányos öltözetű nagy babiloni szajha-reklámot helyezett e felirattal, csupa nagybetűkkel!: "ISMERJE MEG CSÁBÍTÓ AJÁNLATAINKAT!")



A pszichoterrorizmusról természetesen még rengeteg a mondanivalóm, ezért a bejegyzésnek nemsokára folytatása következik. Reméljük addig nem kapom meg én is a behívómat egy elbeszélgetésre, ha mégis, természetesen "sztárt" csinálok az  összes illetékesből!!


Az Isten áldásával!




Nincsenek megjegyzések: