2011. május 3., kedd

Politikai gyilkosság elől külföldre!

Nem  a könyvet akarom reklámozni.. mert nem is ismerem,  de megfelelő illusztráció a következő bejegyzéshez, ami a felgyorsult napi történések következtében ismét tartalmazni fog egyet a Titán levelek sorozatból, és  további érdekes felvetéseket.

Aki képben van, de legalább képben akar lenni, annak innentől ajánlott egy jegyzetfüzet vagy akár napló vezetése, mert  ezáltal, igen rövid időtáv alatt, komoly következtetésekre bukkanhat, az egész világ működésével  kapcsolatban. Nem is hinni kell benne, csak lejegyezni, aztán majd visszaolvasni. Persze lesznek akik azután sem fogják majd elhinni, amit saját maguk írtak le, de az már legyen az ő gondjuk.

a hatóság megölt valakit.. népünnepély!
Mit ad Isten..(és / vagy Babilon) pont a mai nap gyilkolták meg (és mondja valaki, hogy nem politikai okokból) Oszama Bin Laden-t is amit az amerikai utcákon már őrjöngve ünnepelnek, és természetesen mint legális politikai gyilkosság azonnal bejárta a világsajtót. A birkák érthetetlen örömén túl ez a tény.. (már ha valódi) sajnos igen sok problémát fog felvetni a későbbiekre nézve, úgyhogy erről inkább egy külön bejegyzés készül.

Gáspár a te ... apád!
De nem kell messzire menni egy politikai gyilkossággal való fenyegetésért mert az itt nálunk is van. Igaz ugyan, hogy nem járja  be a világsajtót (egyenlőre) de ahhoz képest, hogy csak ma került fel a youtube-ra, fogadnék  rá, hogy látta már mindenki.. még talán szegény Gáspár is.. (egyébként biztos, hogy szólnak neki az osztálytársak, hogy megint említve lett egy videóban)

Nem is húzom tovább a kedélyeket, lássuk a videót:

 

A videót  kísérő levél sem volt sokkal barátságosabb hangvételű, ellenben tényszerű és rendkívül izgalmas, érdemes elolvasni. (utólagos képi kiegészítéssel)


2011. 05. 01. napján készült filmünket a you-tube videomegosztón láthatják, címe, KÜLFÖLDRE, ORBÁN POLITIKAI GYILKOSSÁGAI ELŐL! 11perc 49másodper ....11:48:88 a film időtartalma!

Sith háromság
2011. 05. 01. napján a HÍRHÁTTÉR több tagja FELJELENTÉST tett ORBÁN VIKTOR politikai gyilkosságai ellen. Első ízben Budapest 8.-kerületi TOLNAI LAJOS utcában "működő" rendőrségi szervekhez mentünk. Ahhoz a rendőrséghez, ahol a POLITIKAI KONCEPCIÓS PEREKET szokták lebonyolítani, mert oda mindig a "politikaiakat" viszik, ez "belsős információból tudtunkra adták..." ahol nem voltak hajlandóak foglalkozni az üggyel, ellenben átküldtek bennünket a másik rendőrségre, amely szintén a 8.-kerületben van, a VÍG utcában. Ott készségesen meghallgatták a "problémánkat", a rendőrségen többen tudtunkra hozták, hogy szeretnének ORBÁN VIKTOR, és PINTÉR SÁNDOR bűntetteitől elhatárolódni,mert ők is látták, hogy milyen úton halad a kormány, és nem szeretnének komolyabb bajt maguknak. Ugyanis nyilvánvaló módon megértették velünk,hogy látják az ÁLLAMI BŰNSZERVEZET SZÖRNYŰSÉGEIT, de ők inkább nem folynak bele, nem  vállalnak osztályrészt ebben.

Mordor?
Ezt követően, a Budapest 13.-kerület TEVE utca 4.-6. szám alatti BRFK / ORFK épületébe mentünk, ahol elmondtuk azt, hogy miért mentünk oda. Készségesen az épület másik felében működő PANASZIRODÁBA navigáltak bennünket. ( egyébként én TITÁN-Soós József már tettem korábban a panaszirodában írásos feljelentést több állami vezető ellen.) Így tudtam, hogy hova kell menni, és azt is tudtam, hogy NINCS ÉRTELME AZ EGÉSZNEK.

Mert ORBÁN VIKTOR bűntetteiről nem lehet feljelentést tenni ORBÁN VIKTOR és PINTÉR SÁNDOR...TÓTH TAMÁS által vezetett államban,és igazságszolgáltatásban.....) de ez kellett,mert a formalitás, és egyébként is, így minden dokumentálva lett, ami a későbbiekben felhasználható Orbán Viktor ellen!

ennyi időnk lehet kb.
A teve utcai panaszirodában a "rendőr hölgy" megpróbált hangosabban beszélni mint én, de nem igazán ment neki, így kudarcba fulladt az egész. Ami a feljelentést illeti, a "intézkedő rendőrhölgy" kijelentette, hogy azokban a bűncselekményekben amikben szeretnénk feljelentést tenni, NINCS LEHETŐSÉG! Nem áll módjában a PANASZIRODÁNAK, Orbán Viktor, Pintér SÁndor, Tóth Tamás EMBERÖLÉSI ÜGYEIBEN, GYILKOSSÁGI ELŐKÉSZÜLETEIBEN feljelentést elfogadni.

A rendőr hölgy kijelentette, hogy NEM LEHET EZEKBEN AZ ÜGYEKBEN FELJELENTÉST TENNI, illetve ha akarunk tegyünk meg más ügyben feljelentést....

Mr. OrBean
Természetesen nem tettünk más ügyben feljelentést, mert mi a GYILKOSSÁGRA VALÓ ELŐKÉSZÜLET, illetve GYILKOSSÁGI ÜGYEKBEN szerettünk volna feljelentést tenni!

Egyértelműen BIZONYÍTHATÓ az, hogy BŰNSZERVEZETBEN együttműködik az IGAZSÁGSZOLGÁLTATÁS a KORMÁNNYAL, vagyis NINCS FÜGGETLEN, és OBJEKTÍV igazságszolgáltatás ebben az országban. Erre bármikor bármennyi bizonyítékot a rendelkezésére adunk bárkinek.

A HÍRHÁTTÉR keresztyén, emberjogvédő, oknyomozó,tényfeltáró csapata NEM ÉLHET SEMMILYEN JOGORVOSLATTAL SEM MAGYARORSZÁG TERÜLETÉN. A magyar állam, és a kormány vezetői minden jogunkat sárba tiporták, minden lehetőségünktől megfosztottak, hogy bármilyen formában akárcsak működni tudjunk.

hirhatter.com
A BRFK SZERVEZETT BŰNÖZÉS ELLENI FŐOSZTÁLYA 2011. 02., 17. napjával LEKAPCSOLTATTA A HÍRHÁTTÉR SZERVERÉT, úgy, hogy az nem magyarországi tárhelyszolgáltatónál működött! Ennek ellenére, hogy NEMZETKÖZI BŰNSZERVEZET, bizonyítottan, bizonyíthatóan MEGSZÜNTETTE A MŰKÖDÉSÜNKET, az azóta eltelt időben pedig fenyegetnek bennünket,így a KÉNYTELENEK VAGYUNK KÜLFÖLDRE TÁVOZNI. 
2011. 02. 14. napján másodjára végrehajtott HÁZKUTATÁS, illetve az ezzel együtt járó LEFOGLALÁSOK. Lefoglalták, elkobozták a HÍRHÁTTÉR összes számítógépét, arra az indokra hivatkozva, hogy a rajta lévő adatokat meg szeretnék vizsgálni, természetesen a gépeket azóta sem láttuk.....
EGYÉRTELMŰ, HOGY A VALÓDI INDÍTÉKA AZ ORBÁNI BŰNSZERVEZETNEK AZ VOLT, HOGY A HÍRHÁTTÉR NE TUDJON MŰKÖDNI, EZÉRT VITTÉK EL A SZÁMÍTÓGÉPEKET IS.
Mert ha nem működik, akkor nincs több TÉNYFELTÁRÁS, NINCS TÖBB ÁLLAMI BŰNTETT LELEPLEZÉSE, NINCS TÖBB KERESZTYÉNI TANÍTÁS, NINCS TÖBB OKNYOMOZÁS.....
Ők ezt gondolták, de természetesen elszámolták magukat megint!

MOST POLITIKAI GYILKOSSÁGGAL, ELMEGYÓGYINTÉZETTEL, KÓRHÁZZAL FENYEGETNEK BENNÜNKET! Ezért indokolt, hogy rövidesen elhagyjuk Magyarország területét, és külföldről folytassuk tevékenységünket tovább.

TERMÉSZETESEN HA VALAMELYIK CSALÁDTAG,VAGY KÖZVETLEN BARÁT GYILKOSSÁG ÁLDOZATA LESZ, AZ ELSŐSORBAN A MAGYAR ÁLLAMOT, ÉS A MAGYAR ÁLLAMVEZETÉST FOGJA TERHELNI. BIZONYÍTOTTAN, BIZONYÍTHATÓ!


és a hazai média!
2011. 05. 02. hétfő napján, 11.-óra magasságában, a DUNA TELEVÍZIÓ Budapest Mészáros utcai székházába látogattam el. Titán Soós Józsefnek egyértelműen a tudtára adták,hogy ne menjen oda, és ne beszéljen semmilyen állami bűntettről. Illetve hiába jön be a Duna Televízióhoz, semmilyen körülmények között sem hajlandóak lehívni szerkesztőt, főszerkesztőt, vagy az vezetőségi tagok közül senkit sem. Nem akarnak bajba kerülni, féltik az életüket, nem akarnak, nincs lehetőségük foglalkozni semmilyen üggyel amivel mi odamegyünk.


MINDENKI FÉL ORBÁN VIKTOR BŰNSZERVEZETI MAFFIÁJÁTÓL!

Duma televízió
Azt még el kell mondani, hogy mikor bementem a DUNA TV-hez, már arcról felismertek, mindenki tudta, hogy ki vagyok, még a recepciósok is. Már ijedt állapotban voltak, mert féltek, hogy mit mondjanak, amiből rájuk nézve nem lesz baj. Féltek a főnökeiktől, és féltek attól, hogy mi HÍRHÁTTÉR tagok valami negatív dolgot teszünk ellenük.

KÉREM ÖNÖKET, hogy nézzék meg a YOU-TUBE videómegosztóra kihelyezett új filmünket, mley 2011. 05. 01. napján készült egy gépkocsiban a budapesti JÓZSEF körúton, nem messze egy keresztyén templomtól, ahol előtte a HÍRHÁTTÉR több tagja SZENTMISÉN volt.

KÜLFÖLDRE, ORBÁN POLITIKAI GYILKOSSÁGAI ELŐL! ( Orbán Viktor a világsajtóba! )


Kelt.: 2011. 05. 02.       19.-óra  20.-perc


Felelős szerkesztő.: TITÁN-Soós József     06 20 298 95 46

Azt hiszem ezekhez nem is kell semmit hozzáfűznöm!

Az Isten áldásával!

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Le a kalapom a népért tett, az alkotmányban rögzített felvilágosító tevékenységért.
Aki keveset tud,mert ilyen emberek kellenek a mostani vezéreknek,azoknak meg van a lehetöség, hogy többet megtudjanak.
A demokráciával "átitatott" ember nem is gondol az igazi háttérre. De
a hitetlenek és a tudatlanok hasonló információkat érhetnek el német nyelven is, melyeket
össze tudnak hasonlítani.
Ilyen meggyözö források pl.: az Alpenparlament TV,AZK TV adásai és videói.
A híháttér is a Jóisten segedelmével "testvére" ezen láncnak.
Ezen két cikket olvasva, további szörnyüségeket tudtam meg.
Köszönet a magyar észjárás szerinti közzétételnek.

További sikeres fellépéseket kívánok Németországból. Sztyopka

Domján Tibor írta...

Kedves Sztyopka!

Köszönöm a megállapítást, és gratulálok ahhoz, hogy ezt ki tudtad nyilvánítani.. hidd el, ez manapság nem kis teljesítmény!! Viszont innentől rá kell kapcsolni!

Javaslat, olvasd el a többi cikket is, jelölj be minket a facebook-on, és esetleg segíthetsz a megosztásokban is..

Nem tudok ennél frankóbb feladatot így 2011-ben, pedig jó a fantáziám, és ennek a legkisebb támogatása is hullámok erejével löki a hajót!

Még 1x köszönöm a jókívánságokat!

Az Isten áldjon!

Üdv.:
Domján Tibor