2011. május 23., hétfő

Pusztáválettföld.orbánviktor

Amikor...

„a Béke-minisztérium háborúval foglalkozik, az Igazság-minisztérium hazugságokkal, a Szeretet-minisztérium kínzással, s a Bőség-minisztérium éheztetéssel.”

és ezzel az állampolgárok túlnyomó része még tud is azonosulni, nos akkor kár illúziókat kergetni, a dolognak csúnya vége lesz! Orwell sem vaktában  fantáziált, hiszen amit (már fél évszázada) leírt, az lényegében tökéletesen valósághű, főleg mert a valóságnak manapság annyi változata van, amivel Amazonas-t lehetne rekeszteni.



A szabadság az, ha szabadságunkban áll kimondani, hogy kettő meg kettő négy. Ha ezt megtehetjük, minden egyéb magától következik.

Egyszerűnek hangzik igaz? És kimondhatod? Őszintén.. ki lehet mondani az igazságot, valóban bármilyen kérdésben? Ha azt mondod igen, akkor egy teljesen hülye példánya vagy emberi fajnak mert magadnak is hazudsz, jelenkori társadalmadnak viszont pont ilyenekre van szüksége, úgyhogy fogadd gratulációmat. Ha azt mondod nem, akkor viszont meg kell barátkozni a gondolattal, hogy  nem vagy szabad!
NALEKSZ - ELI - TITÁN
..és még szóba sem hoztam az elmetechnológiákat, de most szóba hozom! 

Egészen pontosan szóba hozza őket Nagy "Naleksz" Sándor kérdéseire válaszolva Molnár F. Árpád "ELI" és Soós József "Titán" pár héttel ezelőtt!


A rendező és operatőr: Nagy "Naleksz" Sándor 





Az Isten áldásával! 

Nincsenek megjegyzések: