2011. május 14., szombat

Leleplező percek 1.0

A Leleplező percek új rovattal reagálni szeretnék azokra a friss hírekre és eseményekre amelyeket ebben a blogban érintett témák vagy személyek kapcsán éppen aktualizálódnak. Ezekkel a hírekkel találkozhatunk a világmédiában vagy akár a Facebookon, de legtöbb esetben semmi mondanivalójuk sincs. Ha mégis akkor általában ködösítenek vagy dezinformálnak, a hülyeséget emelik az emberek agyába. A Hírháttér Multimédiának  köszönhetően azonban más megvilágításba helyezve őket mégis igen érdekes dolgokra bukkanhatunk.

zoltai gusztáv - még hány év?
Legyen az első mindjárt annyira aktuális, hogy e bejegyzés készítésének időpontjában még el sem kezdődött. Az fn.hu közzétett cikke szerint (klikk) "A hazai zsidóság érdekképviseletét végző Mazsihisz vezetőséget választ a hétvégén. Az ügyvezető igazgatói poszt egyetlen jelöltje Zoltai Gusztáv, aki már húsz éve tölti be a tisztséget. Zsidó ifjúsági szervezetek közvetítést szerveznek a választásokról." zoltai gusztávot ugye ismerjük személyesen, hiszen ő volt az aki az Élet Menete nevezetű (elvileg életvédelmi és rasszizmus ellenes rendezvényről) egy rámenős szteroidnáci és vagy 20 rendőr segítségével eltávolíttatta a Hírháttér Multimédia békésen nézelődő alapító főszerkesztőjét és munkatársait, majd hosszas vegzálás kezdődött, ami aztán indok nélküli letartóztatásba torkollott. Kapcsolatos cikkek: (letartóztatás) ; (feljelentés + film)  Tehát az hagyján, hogy a hazai zsidóság képviseletét 20 éve ugyanaz az ember látja el, és (nem hiszem, hogy jobb híjján) most újra egyedüli jelöltként indul, mert ez véleményem szerint ez az ő belügyük. (Erkölcsileg egyébként pont mint a magyar Belügy.. tehát itt sincs különbség) Azonban az a tény, hogy magyarország legüldözöttebb keresztyén médiumát, a leginkább rasszizmus ellenes és a kisebbségek legfőbb, legkedveltebb és leghatékonyabb érdek és jogvédő csoportját, minden indok nélkül karhatalmilag egész egyszerűen eltávolíttatják magyarország (általuk) legfontosabbnak tartott életvédelmi rendezvényéről, miközben a főszerkesztőt náci és bolsevista eszmék terjesztésének (nyilvánvalóan hamis) vádjával letartóztatják, minden jóérzésű goj és nemgoj emberben ki kell, hogy verje a biztosítékot. 
nincsenek illúzióink Guszti!
Már csak azért is mert ennek az akciónak a lebonyolítása kizárólag zoltai gusztáv tudtával és beleegyezésével (ha ugyan nem kimondottan felkérésére) történhetett. Szó se róla aláírta : hiszen odadugta cseppet sem bizalomgerjesztő fejét három esetben is a kamera elé, egyszer amikor Tarlós István épp népirtásról beszél majd mikor elhangzott (a szteroidnáci szájából) a "itt nincs törvény" mondat, majd pedig a egy "holokauszt nemtagadás" kifejezésnél. Mit mondhatnék.. remélem a szavazók kitalálnak valamit.. a holnapi Facebook fashmob-on. (választási közvetítés) 


Ahogy a felvételen jól látható, az akció közben 5-10 m-en belül található közéleti  személyiségek (erkölcs és joglovagok ill. lovaginák stb.) szép számmal képviseltették magukat, és ezzel parádésan asszisztáltak az eseményekhez.. Emeljünk csak ki néhányat:

lomnici, lendvai, mesterházy, rogán, kounalakis, és még sokan mások!!

Tehát szeretnék elsőként gratulálni a holnapi választási eredményekhez, ill. egyáltalán a választáshoz!!

Az Isten áldásával!


Nincsenek megjegyzések: