2011. április 7., csütörtök

a D-Notice végnapjai...

Bár valami vírus vagy valami rámászott a blogra.. az olajos sztorik  megjelenésétől kezdve..  be van dögölve a statisztika.. ennek ellenére kedden 200 fölé ment az oldalletöltés.. és ilyenkor inkább ennek örülök.. mint annak, hogy basztatnak... de ha valaki tudna erre megoldást annak megköszönném...
De minek is aggódnék, amikor a mindennapok olyan  óriási szenzációkat szolgáltatnának, amikor az ember nem is számít rá..  (vagy számít?? :) ) mindegy.. Amikor visszamenőleg jut eszembe.. hogy majd egy évvel ezelőtt volt egy videó (egyébként van ilyen több is..)  amit esetleg nem értettem kristály.. de legalább is .. tisztán?? ... most "beugrott"
de szerintem nézzük meg aztán folytatom...

 

D-notice: nemzetbiztonsági okból történő teljes hírzárlat minden jelentős médiánál. (és még több)

Ha esetleg nem éreznéd át a film jelentőségét, akkor segítek.. próbáld olyan szemmel nézni a történetet..  hogy pl. milyen bátorság (és háttér) kell ahhoz, hogy ilyen horderejű témákat, ilyen Hírháttéresen "közvetlen" formában tálaljanak úgy, hogy a szanaszét biztosított fidesz rendezvényen ne zsákolják be őket az éppen arra járó rendőrök.. és ennek a tetejébe.. még a Lázár "úr" is lekezeljen velük..?? (megjegyzem.. pont egy biztonsági dobozos jármű tövében.. amerikai filmekben gyakran látni ilyet csak belülről..) halmozva a véletleneket a bátorságra..  még a háttérben lévő Semmelweis kórház ablakai is éppen abban a bizonyos 2x3-as alakzatban legyenek felkapcsolva (véletlenül), amit természetesen véletlenül (kameraátadáskor) felvett a stáb.. és csak vágásnál derült ki..  
 
 A Lázár úr lekezelésének természetesen nem azért tulajdonítok jelentőséget, hogy hozzáérhettek egymás kezéhez.. hanem, hogy milyen szinten hasonló véleményen voltak Gergényi Péter, A rendőrség,  az NBH vagy AVH.. mindegy (egyébként ott ülhettek a kocsiban.. :) a dobozosban ) meg KBH-val.. sőt.. a roma gyilkosságokkal kapcsolatban is.. érdemes lesz a későbbiek tekintetében esetleg többször meghallgatni az elhangzott képviselői hmm.. ígéreteket??!!
És mivel az előbb felsorolt személyek és szervek egyáltalán nem lettek az eltelt egy év alatt még csak elmarasztalva sem .. hanem inkább.. jó babiloni szokás szerint kitüntetve lettek.. ezért elkövetkezett.. az esemény.. amibe kevesebb a beleszólásuk.. a roma gyilkosságok tárgyalása... amin ugye rendszeresen megjelenik a Hírháttér Multimédia és ezáltal csak nagyon beteg módon tudja kikerülni az egyéb média.. (megjegyzem az értelmesebbjei nem kerülik ki... sokan meg paráznak.. egyenlőre..)


És mivel nem tudja kikerülni.. ezért elkezdett szerepelni.. (mégpedig professzionálisan)  márpedig ez a szereplés, feloldja a D-Notice nevű készítményt.. ennek ellenére az elmondott instrukcióknak megfelelően itt is a falhoz csapkodják magukat vezetőnek nevezett médiumok.. de muszáj lehozniuk.. mert megjelent egy szintén sokat emlegetett celeb.. Gyurcsány Ferenc és beült a Molnár mellé egy olyan ismerős.. gondolkodó pózban.. (véletlenül..) Nézzük tehát, hogy hogyan bukkan fel a "semmiből" a Hírháttér Multimédia. Első az Index.. (aki ugye már virított a letiltással kapcsolatban) most ezt írja.. címoldalán de a blogrovatban.. :

Összeült a köztársaság és az Echelon prófétája

2011.04.05. 10:25 (K.Funky) 

 

Részvétemet és együttérzésemet szeretném kifejezni az áldozatok és a hozzátartozók iránt egyrészt mint apa, mint férj, mint politikus, másrészt mint a támadássorozat idején miniszterelnöki tisztséget betöltő személy – mondta Gyurcsány Ferenc, az MSZP eleve elrendelt legfőbb prófétája, majd helyet foglalt az érdeklődők számára fenntartott padsorok egyikében a cigánygyilkosságok perén. Aztán leült mellé Molnár F. Árpád, keresztyén újságíró, oknyomozó, tényfeltáró, az állami szervezett bűnözés legfőbb leleplezője a bolygón, filmrendező, a lekapcsolt Hírháttér Multimédia főszerkesztője, minden idők legfőbb Echelon-tanújának eleve elrendelt próféta.

kezdetnek nem rossz.. és mivel az Index rábólintott ezért természetesen felkerülhetett a Subbára is..

A nap képe: Gondolkodók címmel 

2011.04.05. 10:55 | (Subba klikk)

A kép amihez nincsenek, és nem is lehetnek szavak: Molnár F. és Gyurcsány. (Nyilván befogja járni a világhálót Huszti István képe, mi mindenesetre a nyilvánosság elől sajnos eléggé elvonult eltűnt SoDi mesternél találtuk.)

majd egy korrektebb változat mandiner-ből..  természetesen szintén az  Indexre fotóra hivatkozva..

Az Echelon-tanú és a Sortüzes – Ilyen ország pedig nincs CCLXVI.

Írta:  TuRuL_2k2

Huszti István, az Index fotósa örökítette meg egymás mellett Molnár F. Árpádot, az elhallgattatott Hírháttér Multimédia alapító főszerkesztőjét, keresztyén tényfeltárót, legalább a világ legnagyobb Echelon-tanúját és Gyurcsány Ferenc sortüzes miniszterelnököt a romagyilkosságok mai tárgyalásán. A korszakos fénykép előzményeihez tartozik Molnár kitiltatása Gyurcsány blogjáról vagy a volt miniszterelnök ellen tett feljelentése.  Molnár harca a tavalyi kormányváltással sem ért véget, Lázár Jánost vagy (a szintén tömeggyilkosOrbán Viktort sem kíméli a világ legnagyobb tényfeltárója.

Érdemes elolvasni az egyébként terjedelmes komment spam idióta közönség megnyilvánulásait.. (mandiner blog)2

de a nap vesztese a Magyar Hírlap volt.. aki elkövette azt a szarvas hibát.. hogy nem látott a képeken egyetlen furcsaságot sem Fletó mellett amiről tudósítania LETT VOLNA KÖTELESSÉGE!!
mentségére legyen mondva.. hogy valószínűleg azért nem, mert éppen saját rendszerük öntudatlan bemocskolásáért tülekedvén, minél előkelőbb helyet szeretne szerezni a szakadékban.. 

Gyurcsány színjátéka a bíróságon (Magyar Hírlap online)

2011-04-06
Felháborító és elfogadhatatlan, amit Gyurcsány Ferenc művelt a bíróságon, a romagyilkosságok tárgyalásán – mondta Kósa Lajos (Fidesz). Kijelentette: tiltakoznak minden kísérlet ellen, amely befolyásolni próbálja a bíróságokat. A bukott kormányfő tegnap bizalmasával, az egykori kancelláriaminiszterrel, Molnár Csabával jelent meg a tárgyalóteremben. Nem tudni, hogy összefüggésben áll-e Gyurcsány váratlan feltűnésével, de a Csontrablóként elhíresült vádlott megszakította három tárgyaláson át tartó feltáró vallomását, és nem válaszolt a bíró kérdéseire. Emlékezetes, hogy a romagyilkosságok idején a titkosszolgálatok óriási hibákat követtek el, voltaképpen engedték kicsúszni a nyomozók kezéből a halálbrigádot. A beépített kapcsolatuk éppen Csontrabló volt. Gyurcsány ugyanakkor profitált a tragédiákból, hiszen az öldöklés elterelte a figyelmet az állandósuló kormányválságról.
Ma is élhetne a kislétai édesanya

A hatóság megakadályozhatta volna a romagyilkosok utolsó, kislétai támadását. A halálbrigád tiszalöki akciója alatt Csontos Istvánt, alias Csontrablót Polgáron igazoltatta egy körzeti megbízott, aki a férfi autójában egy kézi CB-rádiót, egy üres gitártokot és egy látcsövet talált. A jelentés eljutott a Nemzeti Nyomozó Irodához (NNI), amely „lekáderezte” Csontost. Kiderült, hogy a férfi hivatásos katona volt, s ez passzolt a tiszalöki támadás után készült elkövetői profilhoz. Ezért az iroda - a lapunk birtokába került, 2009. június 10-i – jelentésében azt javasolta, hogy „célszerű beszerezni a Katonai Biztonsági Hivataltól a Csontos Istvánra vonatkozó (…) anyagokat”. Ehhez képest nincs nyoma annak, hogy az NNI megkereste volna a KBH-t. (SZZ)

A Molnárról egy szó sem..  (no nem baj) annál több szó a KBH-ról meg az NNI-ről.. stb. (a vádiratban pedig annál kevesebb) de mivel ez egy még legalább 30 tárgyalónapos.. az előzmények alapján izgalmas és fordulatos eseménysorozat, ezért érdemes lesz velünk tartani.. 
A D-Notice -t pedig ezennel (legalábbis részemről) szegény villafüggő Stohl buci segítségével lezárom... :)

És amikor valami bezáródik.. akkor kinyílik egy új.. akár egy lehetőség.. hogy észrevedd, hogy mi van itt a villán kívül..??!




Az Isten áldásával!

Nincsenek megjegyzések: