2011. április 11., hétfő

a Roma gyilkosságok 2.0 (HHMM version)

Aki az ügy "hivatalos" részleteire kíváncsi, az nyugodtan olvasgassa az indexet.. és a hasonlóan népszerű és hasonló szemszögből tájékoztató társait.. a valóságot azonban megint máshol kell keresni.. ott ahol nevezett médiumok nagy csodálkozások közepette abbahagyják.. és mindig abbahagyják.. vajon miért?? ők tudják.. mi is!! (előzmények klikk)


.. de ezért van a Hírháttér Multimédia ami az illetékesek bukását a saját dicsőségére cseréli azzal, hogy elmondja helyettük az igazságot!
 


..biztosra veszem, hogy Neked sem sikerült minden érzelemtől mentesen végignézni a videót, a teljesen tiszta képig pedig nem is tudom, hogy el lehet-e egyáltalán jutni.??  mindenesetre logikailag nem láttam, hallottam megalapozottabb kórképet napjaink történéseinek összefüggéseire sehol, semmilyen fórumon..

Miben különbözünk a celeb médiától?

A lényeggel foglalkozunk és elmondunk mindent!

a Roma gyilkosságok tárgyalásán találkoztunk újra Angel Mendozával is..


Molnár F. Árpád és Angel Mendoza
"Angel Mendoza perui állampolgárral Molnár F. Árpád készített interjút. A perui neve azt követően vált ismertté, hogy 2006 őszén hazafelé menet álarcos rendőrbűnözők megtámadták, orrát és bordáját törték, és lecsukták. Újra akkor vált nevessé, amikor a bíróságon - a Kruchina-fivérek: Károly és Vince társaságában - manipulatív nyomást gyakorolt rájuk a fővárosi főügyész, Varga Gergely, aki azt is állította, nem a valódi rendőri elkövetők állnak bíróság előtt (fordítom: hanem bármelyik másik, minthogy a Btk. értelmében valamennyi kivezényeltet halmazati elkövetőként el kellett volna ítélni!). A beszélgetés titokban történő rögzítésére került sor, amiből nagy médiabotrány lett, és Vargát meneszteni kellett. Most Mendozával 2008 április 2-án, Budapesten rögzített, de most, 2009 augusztus 1-én elkészült riportfilmünket láthatják, melynek apropóját az adta, hogy Varga Gergely ügyész szexuális viszonyba került egyik vádlottjával, és az állami állítások szerint (tehát az összeg lehet a sokszorosa is) 600 ezer Ft-ot követelt tőle annak fejében, hogy akkor felfüggesztett szabadságvesztést javasol, nem letöltendőt. A bűnügyet - feljelentésére - nem merték/akarták már eltussolni, de Varga vérügyész barátai és eddigi mosdatói, Belovics Ervin, aki Kovács Tamás legfőbb ügyész helyettese, és Ihász Sándor fővárosi főügyész miatt Varga Gergelynek nem intézték el az ilyenkor természetesen elvárható azonnali letartóztatását. A titkosszolgálatok számos ügynököt megmozgatva - a főügyészekre egyértelműen elmarasztaló bűnpártolás és mosdatás, valamint az ügyészi kar minőségéből a jéghegy csúcsát felmutató esetmenet miatt - azt az igen elavult és avitt hazugságot terjesztik, hogy az amúgy tisztességes és becsületes ügyészség lejáratása folyik."

Riporter:
Molnár F. Árpád (főszerkesztő)

Interjúalany:
Angel Mendoza (2006-os perui áldozat)


Folytatása következik:  a Roma gyilkosságok 3.0

Az Isten áldásával! 

Nincsenek megjegyzések: