2011. április 26., kedd

Támad az Index fórum!

Emlékszem.. nem is olyan régen, ahogy beírtam Molnár F. Árpád nevét a keresőbe, talán második helyen ki szokta dobni az Index fórumát, Kicsoda Molnár F. Árpád? címmel.. (klikk)  Ó nagyon örültem, végre valahol nyilvánosan megy a pletyka, de hamar lehervadtam amikor szembesültem vele milyen szinten vannak emberek..?? És azt még gyakran alul is tudják múlni!! viszont innentől ezért meg fogunk emlékezni az összes témával kapcsolatos IndexFórumos társaságról. (röhögjön rajt aki akar, ezt azért csinálom, hogy senki se akarjon erre a listára felkerülni)

Kezdetben  érdekes volt, mert ugye adott a kérdés.. nekem meg azért van egy két információm, benyomásom a Molnárral kapcsolatban ezért hamar aktivizáltam magam nevezett fórumon..  olvasgattam a hozzászólásokat amelyeket ha három szóval lehetne összefoglalni akkor az az ostoba, rosszindulatú, elmebeteg hármas lenne. Ezért nyomban válaszolni akartam a közel 5-6 aktív és kb. ugyanennyi passzív kommentelőnek. Persze ez sem megy könnyen.. regisztrálnom kellett egy indapass-ért, rendben van.. gondoltam nincs titkolnivalóm regisztráltam a rendes email címemmel és a blog nevével (echelonleleplezo). Megint ugrok rá a válaszra.. kiírja, hogy 60 percig nem írhatok a fórumba.. oké köszi.. majd ahogy lejárt az óra végre elkezdhettem osztani az észt. 
Halál komolyan kihívásnak vettem kezdetben, mert némely hozzászólásban láttam pislákolni valami halvány fényt..
Kicsoda Molnár F. Árpád? címmel

"Nyitotta: Botticelli, 2008.11.03 12:13

Egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy ez valami interneten terjedő poén, a Szalacsi Sándor, Polgár Jenő, Anettka, Matiz nagypapa, Uhrin Benedek és Kolláth György féle antisztár jelenség újabb figurája, vagy ezt az egészet halálosan komolyan gondolja szegény Molnár F. Árpád. Ha ez utóbbi, felmerül bennem, hogy vajon azután kezdte el a "TV műsorát", hogy bezárt az OPNI és ez a sok szerenecsétlen ember kiszabadult a Lipótmezőről? Ki tartja el, egyáltalán miből él, miből fedezi az internet előfizetését stb? Mit csinál a civil életben? Hírháttér névre hallgató "televíziója" elérhető a Youtube-on és az Indavideon is."

Idézett topiknyitó természetesen helyesírási hibával, de ezt elnézhetnénk, ha nem az egészet a már említett hármas hatná át. De  áthatja, a fórum kommunikációja pedig nem, hogy még egy misét, hanem élből fegyházat érdemel! ezért érdemes lesz böngészni a hozzászólásokat kezdő ügyvédeknek (is), mert könnyen precedens értékű perek kerekedhetnek belőle.. hamarosan!

Elmentett oldalai (az elejéről) 15 ; 14 ; 13 ; 12 ; 11 ; 10 ; 9 ; 8 ; 7 ; 6 ; 5 ; 4 ; 3 ; 2 ; 1

Pár gondolat a fórumról, a stílusról mindenki győződjön meg maga! 2008 év végén "foganhatott" az ötlet (vagy jött a parancs), tehát nevezett Botticelli megszülte topikját a fent olvasható "elmés" bevezetővel. Nagyon kevés olyan hozzászólás van amelyik az elvárható objektivitáson túl, esetleg elismerően  lép fel, a  topikban feltett kérdéssel kapcsolatban. (pl.:perechides (20) Természetesen a problémámat nem az jelenti, hogy valakinek tetszik vagy sem a Molnár jelenség. Azt azonban nem értem, hogy valaki éveken keresztül,  minek néz meg napi rendszerességgel olyan videókat, amiket aztán csak alpári jelzőkkel tud illetni??
Ez nem egy Kiszel Tünde (bár őt sem akarom bántani) jelenség, ami akkor is folyik a csapból ha az ember nem akarja.. Van (volt) egy weboldal, a Hírháttér.com és pár kísérő blog, no és sok sok film a videómegosztókon. Ezért nem értem, hogy embereknek (és általában ugyanazoknak)  miért kell őrjöngeni, és mocskolódni ha a Molnárral találkoznak. Kevés az esélye, hogy ezek az emberek ne ügynökök, vagy ami még rosszabb, ügynökök általa irányított ún. spam idióták legyenek.
Ha így van.. nem tudnak mit tenni.. de van itt egy nagyobb gond is, és ez pedig az Index fórum cenzúra tevékenysége.. Egyrészt, az Index vezetősége és munkatársai nagyon is jól tudják, hogy Kicsoda a Molnár F. Árpád? Ezért van az, hogy a valódi, használható információkat igyekeznek kigyomlálni és a kommentelőiket mondvacsinált indokokkal kizárni. Mivel ez személy szerint velem is 3x előfordult, ezért határoztam el magam ennek a bejegyzésnek a megírására ahol,

Felszólítom, először és utoljára az Index fórumot, hogy amennyiben még egy bejegyzésemet indoklás nélkül eltüntetnek nevezett fórumokról, vagy megakadályozzák a nickem bejelentkezését  mint az  echelonleleplezo és echLon nickem valamint legutoljára echeloff nickem esetében, (röpke három hét alatt) úgy feljelentést fogok tenni, továbbá az erkölcstelen és jogellenes moderálást elrendelő és végrehajtó személyek (jól fizetett) munkaviszonyának azonnali megszüntetését fogom kérni.. továbbá kérni fogom az indexen hirdető cégeket, hogy emberiségellenes bűncselekmények leleplezőinek tényfeltárásait és hozzászólásait cenzúrázó és megsemmisítő cégcsoporttal szüntessék meg az összes kapcsolatukat és azokon tovább ne hirdessenek!!

Nyilván nem kell mindenkinek tudnia, de jelen korunk és az elkövetkező idők az Isten (merthogy az ördögöt többen ismerik) után ugyan, de talán három legfontosabb szava (lesz) az Echelon, a Haarp és a Molnár. Ezt borzalmasan sokan tudják, már most is, de persze még többen nem. Az Index fórumot a közízlés és a gyakorlat piacvezető fórumnak tartja, tehát vehetjük kirakatnak vagy reprezentatívnak amit rajta találunk. Nézzük meg mit kínál nekünk (okosság gyanánt) a legfontosabb szavakkal kapcsolatban..

3 szó és 5 találat, az index fórum alapítása óta, de ebből kettő már évek óta "lakatlan", tehát 3 úgy, hogy az egyiket én ébresztettem, és így legalább az ügynökök rögtön elkezdtek rajta csivitelni.


A Kicsoda Molnár F. Árpád? című topikot már elemezgettük (a következő bejegyzésben ahogy ígértem  a fórumtagokról bővebben + lista), és kettőt találtam még a Haarp-ról és kettőt az Echelon-ról.

Haarp - Miért, hogyan, kik befolyásoln (gondolom ez itt... befolyásolnak? akart lenni)
Haarp - Projekt: Szökőár DK-Ázsiában?  (2005-től 9 hónapot élt meg szegény téma, azóta nem szóltak hozzá)
Echelon - avagy most is lehallgat valaki? (érdemes megfigyelni, hogy 2001 óta kb. 33 bejegyzés, az hagyján, hogy milyenek..)
az US-Army HU-ból "kagylózna" / Echelon (egy három hónapig kommentelt topic 2001-ből)


Ennyit a nagy magyar felvilágosodás és az Index kapcsolatáról, nem mintha a Tudományos Akadémia fórumán több információ hangzana el nevezett témakörökben, de esetünkben nem a tudományos akadémia kezdett el baszakodni.. bár lehet sorra kerül. Mint ahogy már említettem eddig három nicknevem "ment tönkre" azáltal, hogy írtam ezekre a fórumokra cirka három hét alatt mert témába illeszkedő anyagokat és hozzászólásokat helyeztem el rajtuk. Természetesen java részét törölték (csak az echelonleleplezo nick hozzászólásai egy része maradt) az idióta indexes bűnözők, pedig tudniuk kell, hogy nyomtalanul semmit sem lehet kitörölni..!! (nem olyan világot élünk)

Ajánlom mindenkinek egyébként, hogy figyelje nevezett fórumokat sőt, akár hozzá is szólhat a témákhoz, és talán azt is érdemes lesz megfigyelni, hogy hogyan fognak megnyilvánulni az "őslakók"! Én személy szerint a legújabb echeloff2 nickkel folytatom a fórumozást, amíg azt is le nem tiltják, akkor viszont én fogok támadást indítani, ami elég kellemetlen is lehet majd rájuk nézve!!

Valamiért most is az az érzésem, hogy ez a bejegyzés is folytatásos lesz! De addig is vegyük át egy kicsit, a jelenleg is fórumozók egy jelentős részének lelkivilágát tudományos (elmeszakértői) szempontból. Jó szórakozást!


Az Isten áldásával!

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

hat jó cikket írtál csak sajna arról nem esik szó hogy akkor kb ki is molnár f árpád...:(

Névtelen írta...

Molnár F. Árpád már nyilvánosan elismeri, hogy zsidó, és hogy zsidó közeli az egész Hírháttér.

".....akik a leghíresebb antifasiszta emberjogvédők vagyunk, tagjaink pedig szinte egészében Keresztényekből és Zsidókból tevődnek össze, és mivel ráadásul az évek alatt szinte minden Filmünkben, Cikkünkben és Feljelentésünkben megemlékeztünk a zsidók és a cigányság teljes kiirtására irányuló fasiszta, hitlerista Holocaustról, ezért Orbán Viktor és a Leon Panetta kormány fasizmus vádjával az USÁ-ban és Magyarországon hivatalosan betiltott minket, és folyamatosan bűnszervezeti pereket folytat ellenünk, amik még látszatra sem különböznek a Hitler regnálása alatt elkövetett zsidók elleni náci perektől, ezért az ellenünk, ártatlan Keresztény és Zsidó jogvédők elleni....."

Idézet a hihatter.org honlapjáról

Névtelen írta...

http://cenzura.website2.me/