2011. május 16., hétfő

Leleplező percek 2.0

Mint azt már korábban is említettem szenzációs hülyeségek bírnak felhalmozódni a hírportálokon, természetesen minden magyarázat nélkül de akár "tudományos" alátámasztással is. 

Az ember előszeretettel boncolgatja a média agymosó technikáit, de azt sem veszi észre, hogy a médiumokban (ahol boncolgatnak) csak és kizárólag olyan személyek végzik ezeket a cselekményeket (is) akik ilyen vagy olyan módon de részei a mosó kampánynak. Ezt onnan lehet tudni, hogy aki lényegről mer beszélni, arról nem igazán lehet hallani. A többi pedig, különböző szinteken ugyan de létezik, tehát folytatja a tevékenységét. Előfizetésre buzdít, támogatásokat kér és kap, (vagy kér de nem kap) a lényeg, hogy valahogy előkeríti a működésére fordítandó pénzt és "tájékoztat". 

Ezért aztán bizonyos szempontból könnyű dolga van annak aki a valódi anomáliákra kívánja felhívni a figyelmet (mert szinte mindenhol az van), más szempontból persze tíz körömmel kapaszkodik a vállalt arcába az ellenérdekelt hatalom.   

Bújócska világbajnok!
Itt van mindjárt Oszama Bin Laden esete, akiről ugyan eddig nem nagyon ejtettünk szót ugyanazért amiért Jancsiról és Juliskáról meg a vasorrú bábáról sem, hiszen vagy léteztek vagy nem. A  szabvány mesehősöktől eltérően azonban a meseírók gondoskodtak róla, hogy ne csak a gyerekek ismerjék, hanem mindenki aki mumusra vágyik, és ha lehet még sokáig ne is felejtsék el, hiszen a mesét még most is írják. Az újabb fejezet most kezdődik, merthogy állítólag megölték, de szerintem sokkal fontosabb azt elhitetni az emberekkel, hogy egy ilyen keresett embert 10 évbe telik megtalálni! Merthogy ugye a  majdnem mindentudó kütyüket világszinten titkolni kell.. :) Ezt persze nyomós indok, nem is firtatom tovább. 
Ami miatt azonban kiemeltem a témát az egy határon túli napilap a Szabadság cikke volt. (klikk)  

Oszama bin Laden kiterjedt internetes levelezést folytatott címmel. Idézet:

Az amerikai haditengerészet kommandósai által begyűjtött adathordozókon olyan sok dokumentum van, hogy az amerikai titkosszolgálatoknál toborzás kezdődött arabul tudók összegyűjtése érdekében, hogy legyen, aki átnézi az anyagot.

Tehát a lefoglalt pendriveokon stb. talált anyagokat, 2011-ben úgy gondolja a tisztelt újságíró és a cikket jóváhagyó főszerkesztő, hogy emberek fogják lefordítani, és azokat éppen most toborozzák az amerikai titkosszolgálatok!! De ha ennyire hülye valaki ezekhez a dolgokhoz,  akkor miért akar róluk tudósítani?! Vagy ez a feladata?  


egy másik bújócska bajnok
Ugyanez a helyzet a nemrég megtalált Air France  447 feketedobozával kapcsolatban. Minden média örvendetes eseményként tálalja, hogy végre megvan, három év után, és hogy most majd kiderül, hogy miért is zuhant le a repülő 228 utassal a fedélzetén. Nagyon kíváncsi leszek a hivatalos szakvéleményre, amire gondolom még jócskán várni kell, mert szokás szerint az ilyesmi hosszú ideig tart. (lehet meg kell várni még jobban kiázik?). Számos Hírháttér anyagban elhangzik, hogy a föld minden négyzetcentiméterét másodpercenként szkennelik a műholdak tehát semmi amit valóban keresnek nem tud eltűnni semmilyen képernyőről.
De persze ha ez nyilvános lenne, akkor nem lehetne hülyeségekkel megtölteni a híradót, és az egész világot hasonló szitukon paráztatni, illetve egy csomó egyéb kérdést is felvetne ami meg nagyon kellemetlen lenne mindenkinek akinek csak egy minimális hatalma vagy befolyása van jelenlegi világunkra. Ők ugyanis ezekkel teljesen tisztában vannak! (azzal azonban nem biztos, hogy ezek nemsokára ki fognak derülni) Onnantól pedig, hogy valaki(k) ezeket és a hasonló technológiákat eltitkolják, sőt továbbmegyek rendszeresen alkalmazzák vagy bevetik a lakosság ellen azok a földi mércével nézve is kimerítik a legnagyobb elkövethető bűn kategóriáját, mindegy hogy addig milyen társadalmi vagy egyéb megítélés alá estek!

Wolf Kati
Végezetül Wolf Kati este az Eurovíziós (de szép neve van) dalfesztivállal című bulvár történetről néhány gondolatot. Sikerült meghallgatnom a döntőn néhány dalt, de addigra már természetesen az összes média szokás szerint lehengerlő magyar győzelmi esélyekről beszélt. Szerintem a magyar dal is jó volt, Wolf Kati is nagyszerű énekes és a táncosok is kitettek magukért, még a közönséget is magával ragadta. Egyetlen baj volt csupán, hogy szegény pont magyarországot képviselte, és ezzel azt hiszem el is mondtam mindent! Bármilyen ország színeiben borítékolhatóan jóval több szavazatot kapott volna, hiszen teljesítmény és összhatás tekintetében a legtöbbet valóban megverte, de annyira jó nem tudott lenni, hogy feledtesse európával a kívülről sokkal objektívebben látszó gusztustalan magyar helyzetképet! Tehát itt is magunknak köszönhetjük ha csalódtunk!
Fordított zászló - direkt vagy véletlen? :)
Egy német internetes lap ezt írta:  (klikk)

„Kati Wolf: What About My Dreams…. Muss leider aus politischen Gründen abgelehnt werden: Sie ist eine von Gnaden Viktor Orbáns! " „Sajnos, politikai okokból el kell, hogy utasítsuk. Orbán Viktor kegyeltjeinek egyike"



El kellene kezdeni gondolkozni, és hátha úgy kevesebbet rúgunk saját magunkba! Ahogy egy korábbi Eurovíziós résztvevő a Nox dalában hallhatjuk és láthatjuk a valóságot..
  Hiszed-e még? címmel.

 

Az Isten áldásával! 

2 megjegyzés:

Csalódás írta...

"Tehát itt is magunknak köszönhetjük ha csalódtunk!"
Vagyis hogy hittünk Orbán Viktornak az őszödi beszéd után, hogy nem kell felkelnünk, ő majd elintézi a választások után. És követjük ezt a gyilkost, pedig a Cion bölcseinek jegyzőkönyvei szerint számolva az időt már nincsen igazi jobboldal. És egy gyilkost követni ártalmas, mint ahogy a nem gonosz katona hódításban is szívesen részt vesz, ha megnyerően tehetséges a vezér.

Domján Tibor írta...

Azt hiszem van egy ilyen dakota mondás, hogy politikusnak akkor lehet csak hinni ha ló legel a sírján. de lehet tévedek és nem dakota mondás.. A cion bölcseiből sem vagyok túlságosan kiképezve, de ha azt mondják akkor ebbe legalábbis igazuk van, bár a lényeg az lenne ha arról is írnának, hogy igazi baloldal sincsen meg közép sem hiszen már minden mesterséges, minden eszme minden irányultság, stb. stb. Mármint úgy mesterséges, hogy mindegy minek nevezed vagy melyiket szereted egy központi irányítás alatt működnek, kb. úgy ahogy az összes ember is, tehát már ezen sem kell tovább aggódni, hogy mi lett volna ha a másikat ixeled hiszen nem oszt nem szoroz. Ha rádöbbensz viszont és elfogadod, hogy nem vagy saját sorsod ura, akkor az olyan lesz mintha választhatnál.. Válaszd Istent és tarts ki mellette.. az olyan mint egy (lehet rossz példa) lottó ötös, leírhatatlan öröm de veszélyekkel jár! :)