2011. június 30., csütörtök

Kilakoltatások - horrortüntetések!

Molnár F. Árpád és  Kis Albert Csaba (1a15millióból)
Miközben az index fórumon (hol máshol?) bizonyos személyek azzal vannak elfoglalva, hogy a Molnárban valami valószínűleg eltörött, és ezért nem is érdemes rá odafigyelni, nem meglepő, hogy magyarország egyik legégetőbb problémájára, az igazságtalan és törvénytelen kilakoltatások elleni demonstrációkra rendszeresen csak a Molnár, és az általa vezetett Hírháttér Multimédia stábja, és még maximum egy személy jár képviseltetni magát. Lefordítva magyarra.. 

A tüntető tömeg helye..
Több százezer magyar családot érint a kilakoltatás veszélye (tehát több mint 1 millió embert) és az ezek ellen szervezett egyetlen tüntetéssorozaton, rendszeresen csak a Hírháttér Multimédia és még egy ember demonstrál)


15 millió magyar -- 1,2 millió közvetlenül érintett -- 1 db  tüntető  

Az egyetlen érdemben képviseleti szervezet..

mellesleg meg kell jegyezni, hogy az 1 db magyar tüntetőkre is az volt a jellemző, hogy nincs is hitelük, csak felelősséget éreznek embertársaik iránt.

Remélem mindenkinek sikerült felfogni a számadatok ábrázolta anomáliát..??

zászló van.. ész nincs..
Hagyjuk is most azt a kérdést, hogy megfelelő társadalmi hozzáállás esetén egy fillér árfolyam különbözetet sem kellene fizetni a lakosságnak, révén nagyon úgy néz ki, hogy a bankok nem svájci frankban vették fel a pénzeket, amiket aztán svájci frank alapon továbbítottak a lakosságnak.. 
Hagyjuk, hogy a 13,8 millió magyar végignézi, hogy az 1,2 millióból is hajléktalan vagy rabszolga lesz..
de még abban az 1,2 millióban sincsen annyi, hogy közülük napi 1 embernél több kidugja a fejét arra a nyamvadt hősök terére.. ahol még le is van neki foglalva a hely, hogy tüntethessen!!? 

szerintem a vágóbarom kifejezés túl kedves és finomkodó  az ilyen nép jelölésére..

ha a közvetlenül érintettek (nem beszélve azok rokoni és baráti köréről) csak 10 %-a kezdene tüntetésbe megfelelő követelésekkel, valódi eredményeket érhetne el. 

Skizofrén dolog ugyan, de amikor cigány tyúk és strandpapucs tolvajok vagy kocsmai verekedők kerülnek képbe, akkor azonnal vérző szívű, tettre kész mélymagyarok horkannak fel, és indulnak masírozni az ország tetszőleges helyeire. A szimpatizánsok nagy része persze ehhez is lusta, de azért arra hajlandó, hogy teleharsogja a kocsmát,  munkahelyét, internetes fórumokat a cigány bűnözés mindenek felettiségével kapcsolatos magvas gondolataival.  Meg, hogy a Molnár a hülye, meg hogy elmeirányítás.. olyan nincs is..

az vagy amit eszel. :)
Sajnálatos, de az a konklúzió, hogy a legtöbb magyar ember, sem saját, sem  pedig embertársa érdekében, általában a legcsekélyebb áldozatot sem képes meghozni, de amikor valakibe rúgni kell egy nagyot (vagy úgy érzi, hogy valamit megbosszulhat), tehát amihez gyűlöletre van szükség, abban szívesen részt vesz. Továbbá egyáltalán nem képes megítélni, hogy mik a társadalmilag valóban fontos kérdések! Megfigyelhető sajnos az is, hogy eleve ellenségesen és/vagy értetlenséggel fogadja azokat a törekvéseket, amelyek azonban hasznosak lehetnek a számára, egész egyszerűen azért, mert sértve érzik az önérzetüket az igazsággal szembesülve, vagy visszatérve egyszerűen nem értik meg, nem fogják föl a dolgokat és mint az vadállat, aki amit nem ismer és fél tőle, ha nem tudja kikerülni, megtámadja!!

Nem a levegőbe beszélünk, minden megmozdulásunk, és rá adott társadalmi  válasz bizonyíték!



Kitől remélhet nyilvánosságot egy kilakoltatott? Csak a Hírháttér Multimédiától! 

 



Ha esetleg valami kezdene derengeni, akkor jelzem, hogy az ilyen típusú megmozdulásokat jóérzésű és a lehetőségekhez képest épelméjű emberek, üdvözlik, propagálják, támogatják. A tegnapi több mint 600 oldalleöltésre 1, azaz egy darab megjegyzés érkezett, az is belső munkatárstól! Persze eredményként lehetne felfogni azt is, hogy a 647-ből egy sem támadott meg, de jobban örülnék egy lájk-nak vagy megosztásnak, és  őszintén mondom, nem a saját érdekemben. 

Náday (MCDSZ) Domján (E.L.) Molnár (Hírháttér)
Hol vagyunk még attól, hogy felfogja a magyar társadalom azt, hogy totálisan megfigyelik, befolyásolják, programozzák, igényeknek megfelelően irányítják, és közben totálisan kifosztják és eladósítják mind anyagilag, mind pedig morálisan?? Felfoghatná, de ahhoz erőt kellene, hogy vegyen magán, időt és némi energiát kellene fektetni olyan dolgok megismerésébe, megértésébe amiért mások gyakran az életüket kockáztatják, mindenféle ellenszolgáltatás nélkül, illetve egyenlőre inkább kiterjedt társadalmi üldöztetésért cserébe.

Az új E.L. logo (By Naleksz)
Az Hírháttér projektek által teregetett ügyek bármelyike boríthatná a bilit (akire amúgy mindenki rázza az öklét) megfelelő társadalmi hozzáállással, de amíg olvasással és a szövegértéssel gondjai vannak a népnek addig sajnos gyűjtenünk és halmoznunk kell az információt.. 

.. mondjuk ebben az 1-ben nem lesz hiba.. Mi folytatjuk!!
és te mit lépsz?? 

Az Isten áldásával! 

3 megjegyzés:

sodileaks írta...

Szia, tetszik a blogod. :)

Domján Tibor írta...

Szia Niki!

Köszönöm szépen :) és azt is, hogy ezt szóvá mered tenni!! :) Jelölj be a facebook-on is! :)

Névtelen írta...

falura.hu