2011. július 7., csütörtök

Magyar ostobaság - Tibeti szerencse

Meglepődve olvasgattam, hogy magyarországon milyen alacsony szintet képesek megütni bizonyos médiumok, pártröfögés címszó alatt. Miért gondolom, hogy csak az lehet? Mert az egy dolog, hogy valaki sötétségében, rosszindulatában vagy aktivizálódó elmezavarában éppen mit gondol, mert azt maximum A titkosszolgálat hallja. De amikor ezt egy magát természetesen magyar hírportálnak tituláló médium meg is jelenteti, annak bizony mindig valamelyik pártban kell keresni a gazdáját.
no comment

"Otthon balhézzatok, befogadott tibeti gecik!"  

írta a Hunhír majd egy idő után befogadott tibetiek-re módosította a címet. Na ez vajon melyik kutyának a kölyke? Csak elmebeteg kutyáé lehet, mert a szerkesztő rögtön védelmébe vette a cikkírót, mondván, hogy ő még kezdő, de szenzációs meglátásai vannak.. pl. ilyenek: 

Hazánk számára a legfontosabb ebben a pillanatban, hogy tudja csökkenteni azt a borzasztó kötöttségét, amelyet egy idegen uralom jelent számunkra törpe kisebbsége speciális hatalomgyakorlása által. Aki ezt veszélyezteti, azt le kell vadászni, azonnal! 

Jól le kellett volna verni a provokatőrt a helyszínen, aztán azonnal kivágni hazánkból. Kit érdekel más országa, ha a magyar érdekről van szó, befogadottak?

- mondja a barom, és hisz is benne, hogy ez így frankó! Szentül meg van győződve, hogy ez a "magyar" érdekeket szolgálja! De legalább látszik, hogy miért nem bíznak sohasem döntést a népre. Mert tudják, hogy hülye! Irányítani azonban borzasztóan hatékonyan lehet, ezért elég a hangadókat szinkronizálni és máris együtt béget a nyáj!

Mit képzelnek ezek az idegenek? Ki kell vágni az összeset! De majd valami idegen ország miatt veszélyeztetjük azt a kapcsolatot, amely lazíthat rabszolga kötöttségünkön. A hazai liberális, egy tőről metszett elkötelezetteknek persze ez böki a nagy orrát. Húzzatok el velük Tibetbe! 

A teljes szenny itt: hunhir.info

Ünnepel a Kuruc köszönti a Hunhír
Nos, nem akarom vele húzni az időt, mert még azt sem érdemlik meg azok, akik médiaként röfögik, az ilyen moslékot.. színtiszta rosszindulat és gyűlölködés nulla logikával és stratégiai érzékkel párosítva. Nem szokásom az említett oldalt nézegetni, de talán nem húzom csőbe magam, ha ezen egyetlen cikkük alapján sorolom be őket a Kuruc.infó szellemiséggel fémjelzett, nem éppen hízelgő jövő elé néző portálok közé.  Természetesen, az elkészült cikket belinkelem a fórumukra is, kíváncsi leszek meddig lesz ott és milyen észrevételek születnek vele kapcsolatban?!

Viktátor
A cím első felén ezzel túl is lennénk, hiszen amikor valami valakinek a hátrányára válik, abból egy másiknak rendre előnye származik. Természetesen a hátrányt megint az ország szenvedi, köszönhetően regnáló és kinevelt nácijainak illetve a  lakosság túlnyomó részéből képződött süketnéma zombiknak! Hiszen azon túl, hogy az ügyeletes Hitler intézkedéseivel a józan ész határait mérföldekkel kitolva, a nagy ötleteit legfőbb államérdekként mélybevésve viszonylag könnyedén halad előre, és senki nem gyújtja rá a parlamentet.. nos az még nem azt jelenti, hogy minden rendben van, és bármilyen eddigi gaztett feledésbe merülhet.  

hát ez meg milyen fajta kutya?
Sőt azzal, hogy erre a maroknyi nálunk tartózkodó tibeti állampolgárra ilyen (mostanában, de sajnos csak eddig) szokatlanul pofátlan, átlátszó és brutális módszerrel ország világ színe (és hmm. hát nem java) előtt csapott le, csak azért hogy Vencsipanda ne lásson sétakocsikázás közben egyetlen tibeti zászlót sem, nos azzal Viktátor újabb bizonyosságot mutatott arra, hogy teljesen becsavarodott!! 


vérben született csillagok..
Ezt már a rajongóknak is érzékelni kellene, de tudom az ő fejükben most (megint) a vérnarancs a divat, vagyis a narancs vörös változata. Annyira szerencsétlenek, hogy elhiszik most éppen a Kína lesz a megmentőjük, de lehet csak a színtől flash-elnek még mindig. Tibet pedig, ami a világban ötödannyi (nálunk meg csak egy maréknyi) polgárral rendelkezik mint a magyarok, pár aktivistával hülyét csinálnak a vezérből és alágyújtanak a paktumnak.

így vágta le a homloklebenyemet.. sutty
Kínáról mindenki tudja, hogy magasról szarik az emberi jogokra, orbánról meg egyre többen. Ezzel a húzásával pont ezt bizonyította!! Nos ebből aztán nagy biznisz ígérkezik. Bármi is legyen azonban a megállapodás tárgya, a tárgyaló felek beszámíthatatlansága esetén úgy vélem, nem kell túl sok jelentőséget tulajdonítani az üzletnek.


Szintén bizonyosságot nyert, hogy a média egyöntetűen éljenzi, ha elmebetegek vezetik őket, hiszen ugyan olyan természetességgel és odaadással állnak ki az eseményekért, mint 2006-ban, igaz akkor éppen más volt a gazdájuk. Majdnem totális elhallgatással azt a keveset pedig nulla objektivitással kezelve. Az interneten szintén megy a hekkerkedés.. a tüntetésről készült videók rendre sérülnek stb.

A Tibetet Segítő Társaság Sambhala Tibet Központ által feltöltött youtube-os videók közül, a tüntetéssel kapcsolatos friss anyagokat a youtube valami hülyeségre hivatkozva nem engedi feltölteni. Amit azonban sikerült, a korábbi anyagokat azokat itt láthatjátok. 

  

 


 A 2011.06.28-i demonstrációról készített videókat itt megtekintheted: TSTSambhala A story rövidesen folytatódik és természetesen film is készül belőle, ami természetesen szintén bejárja a világot az interneten, tehát mindenhova eljut.. Ezzel a Tibetiek jól járnak, a magyarság megint csak rosszul. El kéne egy kicsit gondolkodni nem?

Addig is ismertetnék egy Döntést.. had rágcsálják az érintettek.. ja és egy kép is készült hozzá..

Az 5. elem
Döntés orbánról és a kínai rendszer összeomlásáról orbánpatkánynak és ven csia-paonak

Na, ide hallgassatok, kommunista sztálini fasiszta ELMEBETEGEK!

A HÍRHÁTTÉR Ismertette ama Döntését, miszerint a Molnár F. Árpád Urat Tervezte minden magyarok legjelentősebb és legnagyobb kínai és tibeti emberjogvédőjének. Egyben Őt Tervezte a legütőképesebbnek is.

Mi most azt gondoltuk, hogy ti pedig szépen, ahogy eddig, ezt elő fogjátok segíteni, mintha csak a Molnár F. Árpád (ELI) angyalai volnátok. Ördögökként szépen pozicionálni fogjátok Őt.

A HÍRHÁTTÉR Úgy Gondolja, hogy orbán viktorral való szövetségetek és egyéb más, nem publikus, csak a Molnár F. Árpád Kijelölt Project-Főkoordinátor előtt ismert Tényezők miatt a legsúlyosabb és Kína jelenlegi államrendszere számára az összeomláshoz vezetett folyamatok biztos alapja volt, ahogyan Sechuan ellen sem volt többé halasztás, csak ultimátum az utolsó órákban, s ahogyan orbán viktort sem Kérdezte Kolontár előtt, Indonézia után, van-e kedve a Sátán oldaláról A MINDENHATÓ ÖRÖK ISTEN Mellé állni, hanem a további csapásokat is Egy fékezte meg, de nem a totális bukást, kínzást és örök szenvedést.

A Döntés Megfellebbezhetetlen, Végleges és Örök. A Molnár lesz Emberiség elleni örök bűneitekért a Legnagyobb.

Halljuk: kínai minősítése A, a Legfőbb Fokozatú.

orbán viktorral való frigyetek megfizethetetlen eladósodáshoz vezetett.
Az Isten áldásával!

Nincsenek megjegyzések: