2011. július 26., kedd

Új jogvédő szervezet alakult! (KTÜSZ)

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)
Telefon: +36/30/919-6386
2011.07.14.   TERJESZD!

Az elmúlt pekingi-orbáni terrorista időszak feltétlen folyományára megalakult a Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ).

A Szövetség a kínai és tibeti polgárok és menekültek, kiemelten a kínai és tibeti politikai üldözöttek érdekvédelmét és mindhalálig való életvédelmét hivatandó betölteni; természetesen mindenkinek bátorsága és ereje szerint.

A Szövetség elnöke az eddig is politikai bűnözési és mészárlási rekordleleplezéseiről és emberjogi védelméről híres, állami bűnözők részéről pedig rettegetten hírhedt Molnár F. Árpád lett, A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA Hálózat Alapítója, A HÍRHÁTTÉR Főszerkesztője. Az elnök nevét hallva egyértelműen kiderül, hogy a Jogvédő Szövetség számára nem lesz olyan rázós és életveszélyes ügy, amit teljes mellszélességgel és kitartással fel ne vállalna! Világos az is, hogy az elnök a leginkább köteles jó példával és bármikor az életével áldozni a kínai és tibeti politikai üldözöttekért!

A Szövetség - első aktusai közt - várhatóan ma, vagy 1-2 napon belül honlappal is jelentkezik.

Aki a Szövetségbe jelentkezni kíván, írjon az azoknezo@citromail.hu címre, vagy hívja a +36/30/919-6386 telefonszámot!

Alapító és Elnök:
Molnár F. Árpád (ELI)

Alelnök és Sajtószóvivő:
Domján Tibor

Alelnök:
Csiza Csaba

A KTÜSZ Tagjaiból:
Nagy Sándor (Naleksz)
Bustya Tibor
Bujdosó Attila

Pártoló Tagjainkból:
Angyal Világ

A tibeti egyetemi lektor Karma Dorje, akinek tibeti zászlóját az orbáni rendőrök eltörték, Karma Dorjét pedig előállították, hogy miért képvisel bármiféle szabadságjogokat ahelyett, hogy imádná orbánt és ven csia-pao kínai miniszterelnököt, pártolva azok minden népirtásait. Karma Dorje mellett a HÍRHÁTTÉR Alapító-Főszerkesztője, az orbán viktor által politikai üldözött emberjogvédő Molnár F. Árpád, a Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége alapító-elnöke.

A képen Domján Tibor, a Hírháttér Multimédia főmunkatársa, az Echelon Leleplező blog alapító főszerkesztője, Keresztyén filmrendező,  a KTÜSZ alelnöke és sajtószóvivője látható szintén Karma Dorje társaságában.







Karma Dorje-nak a Kínai miniszterelnöki látogatás alkalmával a rendőrség nem engedett interjút adni a jelen lévő médiának. A Hírháttér Multimédia hiánypótló riportja következik:


Az Isten áldásával!   

Nincsenek megjegyzések: