2011. július 23., szombat

Ügynökök között!

a mátrix azért már hitelesebben szemléltette..
Sajnos nem a barátok között egy különkiadásáról lesz szó, legalábbis a dolgot a mi oldalunkról szemlélve, többségében nem érthetjük alatta ugyanazt! A téma rendkívül izgalmas, mert bár lépten nyomon találkozik vele az ember mégis jószerével fogalma sincsen senkinek, hogy mit is takar az ügynök kifejezés. A dezinformálás első számú megrendelője természetesen a politika, ami egyszerűen képtelen róla megfelelő mélységben beszélni,  majd pedig a média, ami ugye szócsöve a politikának (illetve ügynökileg totálisan átszőtt) és ezért a legenyhébb állami ügyekben is minimum csúsztat, ha egyáltalán közöl valamit. Továbbá mozi és TV filmekkel illetve egyéb műsorokkal, teljesen összekuszálja  a szezont a fazonnal. 

ugye az a hülye mozi..
Az eredmény még mindig az, hogy a társadalom túlnyomó többsége, úgy gondolja, hogy az ügynök, az vagy úgy néz ki mint James 007 vagy esetleg mint az a politikus akiről az ellenzéki politikus társai ezt terjesztik.. (de ugye azoknak meg nem lehet hinni.. ) de semmiképpen nem úgy, mint a hentes, vagy a postás, vagy a rendőr, vagy a polgármester vagy a takarítónő, vagy a szomszéd vagy ne adj Isten, mint a miniszterelnök úr!

Én azt mondom, zárjuk rövidre, szemléljük egy új perspektívából.. a magyar nyelv elég kifejező (ezért nem értem, hogy miért pont a magyarok a leghülyébbek ezen a téren is).

Naleksz "Titkos" montázsa
A titkosszolgálat "alkalmazottai" a titkos szolgák. (ennél egyszerűbben nehéz) Azért titkosak mert a lakosság nem tudja róluk, hogy függő viszonyban vannak egy szervezettől, szolgák pedig azért, mert ha valódi alkalmazottak lennének akkor behatárolható lenne a működésük, így hogy szolgák, így pedig mindenkitől azt kér a szervezet, amit csak akar. 

szolgák.. mint régen
A szolga szót, érdekes módon a wikipédia sem ismeri, de talán az köztudott, hogy bár a korábbi időkben a szolgák életvitelszerűen csak az urukat szolgálták, mégsem volt jellemző nekik fizetést adni (esetleg kosztot, kvártélyt). Azóta annyit sikerült fejlődni, hogy ma már a szolgának luxusautója, hatalmas magánvagyona vagy bármilyen karrierje is lehet, csak a rábízott feladatot teljesítse. Ebből következik, hogy a titkosszolgálatnak érdeke, hogy minél több ember legyen beszervezve titkosszolgának, még akkor is ha eltitkolt találmányok segítségével, már évtizedek óta tudnak mindenkiről mindent minden időpontban. (sőt bizonyos esetekben előre is) 

by Molnár F. Árpád
A titkosszolgálatok (elvileg) az  állam fennhatósága alá tartoznak, kérdés csak az, hogy melyik  alá, ugye? (és akkor még nem is beszéltünk a lokális államok felett álló világállamról) Nagy butaság azt gondolni, kormányváltáskor, (vagy éppen rendszerváltáskor) lecserélik a titkos szolgákat.. ez azért is menne nehezen, mert elképesztő mennyiségű ember van ilyen vagy olyan módon beszervezve. Tehát technikai fejlődés ide vagy oda, a titkosszolgálat sohasem csökken, hanem nő! Sőt a technikai fejlődés inkább csak azt segíti elő, hogy a lakosság minél hülyébb legyen, hiszen amikor az ötvenes évektől kezdve (újra) divatba jött a falnak is füle van kifejezés, az mostanra már megint a scifi kategóriába tartozik.

Galambos és Földesi ügynökcelebek
A társadalom azt gondolja, hogy a rendszerváltás előtti ügynökök már nyugdíjba mehettek az újak pedig már demokratikus keretek között, öltönyben nyakkendőben és fekete napszemüvegben ténykednek, meg amúgy nincs is túl sok dolguk, hiszen magyarországon demokrácia van, nagy a jólét és viszonylag kevés az arab. 

Tatárszentgyörgy
E cikkben, szeretném először néhány konkrét példával szemléltetni az ügynöklét változatos világát, az egyik legaktuálisabb projektünkön keresztül, mely egyben a második világháborút követően, egy példa nélkül álló, faji alapú népirtás a  magyar történelemben. A 2008-as roma gyilkosság sorozatról beszélek, amiben az alkalmazott állami ügynöki panelek mennyisége szó szerint az eget verdesi! A megbízóktól kezdve, a végrehajtásban résztvevőkön át, az eltussolásban és maszatolásban segédkezőkig bezárólag.

A Molnár és Rabság hídja (Foto:Domján)
Az előbb felsorolt körbe tartozó rekordszámú érintett közül (egyenlőre) csak azokat bűnözőket vesszük célkeresztbe, akik nevüket adják, az igazság napvilágra kerülésének megakadályozásához (igazából csak lassításához), illetve (egyenlőre) csak azokat, akik a valódi felderítésben, a kezdetektől fogva élenjáró Hírháttér Multimédia tényfeltáró tevékenységét, megpróbálják különböző eszközökkel akadályozni és/vagy támadni!

nem is csodálkozom!
Legyen az első mindjárt a bíró Miszori László, aki semmiképp nem úgy akarta megérdemelt közszolgai szünidejét eltölteni, hogy  előtte nem biztosítja az államot maximálisan a lojalitásával kapcsolatban. Egy korábbi cikkben már említettem, hogy valami nagyon speciális szűrővel rostálja a tényeket, de abból még nem következne egyenesen, hogy befolyásolnák vagy utasítanák!


ilyen alakú volt..?
Amellett azonban már nem lehet szó nélkül elmenni, hogy még a többnyire gyenge kifejezőképességű sértetteket, a legapróbb (számukra jelentéktelen) részletekbe menően, például a lakásuk belmagasságáról vagy a függöny színéről faggatja és zavarj össze, addig a koronatanút, a kihallgatási körülményeiről sem hagyja vallomást tenni, hanem állandóan hamis tanúzással és vádaskodással fenyegeti! Később pedig egyenesen megtiltja, hogy a szünetben bárkivel beszéljen, de csak azután, hogy a Hírháttér Multimédia tagjaival váltott pár szót (addig nem zavarta).

Molnár és a Tolnai utcai fiúk..
Az is jelzésértékű, hogy a rákövetkező koronatanúi kihallgatás előtt pár perccel  a Tolnai utcai rendőrmaffia viszi el a HHMM alapító főszerkesztőjét ráadásul orvosszakértői vizsgálat címszóval, majd egy következő (szünet előtt az utolsó) tárgyalási napon személyiségi jogokra hivatkozva kiküldi a sajtót és a hallgatóságot mert éppen orvosszakértőket hallgat meg! Az orvosszakértőkről azt kell tudni, hogy mindig úgy "szakértenek" ahogy elvárják tőlük! Mindegy, hogy lakossági (piaci) vagy állami megrendelésről van szó!

Sztojkáék sem kaptak zárt tárgyalást..
Az csak egy dolog, hogy az első és másodrendű vádlott kérte a zárt tárgyalást, a harmad és negyedrendű vádlott viszont nem, a bírónak ezt jogában állt volna megtagadni, főleg ha az ügy valódi tisztázásában érdekelt. Nos Miszori inkább zárt tárgyalást rendelt el, de előbb felszólította a sajtót majd pedig a hallgatóságot (ez leggyakrabban csak a Hírháttér Multimédia) a csend, rend fegyelem megtartására a tárgyalás ideje alatt!


a következő esetleges elhurcolásból Tv-show lesz..
Summázva nagyon kicsi az esélye (nulla), hogy a tárgyalássorozat vezető bírája ne lenne minimum korlátok közé szorítva a tárgyalás érinthető és érinthetetlen területeivel kapcsolatban. Tudjuk, hogy az elmúlt évtizedekben az ilyen "nagy" ügyek vitele, bármilyen koncepciós perről is legyen szó, mindig fényesedő karrierrel, jövedelemmel, és (kicsit perverz ugyan de) "szakmai" ranggal járt, és senki nem kérdezte később a habzsidőzsi nyugdíjas bírókat, hogy vajon hányszor ítéltek megrendelésre? Eddig!

Változik a világ, az eddig háborítatlanul tevékenykedő és az állami maffiát gátlástalanul kiszolgáló, közfeladatot ellátó és közhivatalokat betöltő személyek 100%-a leleplezésre fog kerülni!! Nem lesz kiemelt állami nyugdíj, nem lesz  társadalmi megbecsülés, nem lesz habzsidőzsi meg unokázás! Lehet csak rácsok lesznek meg kenyér meg víz! (ha lesz még a társadalomban kegyelem, mert ez kérdéses)

A folytatásban:

Ügynökök a TASZ-nál és az Amnesty International-ben!

Az Isten áldásával! 

4 megjegyzés:

kisboros írta...

Tavaly tavasszal, a választási kampány idején, amikor még látogattam a nemzeti radikális fórumokat, és a számat is jártattam a Jobbikért, volt egy pár hónapos időszak, amikor egy faszi minden nap, ugyanabban az órában és percben leparkolt a házunk elé (méghozzá a kapubejáró elé), aztán ment a szomszéd kocsmába hallgatózni.
Lehet, hogy paranoiás vagyok, de meggyőződésem volt, hogy utánam szimatol; és figyelembe véve azt, hogy mennyire feltünően csinálta az egészet, szerintem csak rám akart ijeszteni. Persze lehet, hogy tényleg ilyen balfasz volt, vagy csak én vagyok paranoiás. Mindez a kampány idején volt. Se azelőtt, se azután nem láttam többet.
Egyszer utána mentem kocsival. Kifelé hajtott a városból, én meg utána. Aztán egy ponton lekanyarodtam, ő meg, aki előttem haladt, heves törzs- és fejforgatásokkal bámult hátra, hogy merre megyek. Érdekesnek találtam, hogy ennyire érdekli...

Az meg egy külön fejezetet megérne, ahogy a Facebookon próbálnak elhallgattatni. És mindig akkor, amikor kényes politikai témákat kezdek el feszegetni... De érdekes...

Zárójel írta...

Az első zárójeles részt ("e téren is") szerintem kiegészíthetnéd a "manapság" szóval, mert így majd nem/mégkevésbé értik félre a hazug rendszer értelmesebb balekjai. Csak segíteni szeretnék ezzel.

Zárójel írta...

Hát ugye, azért rabság, mert Dr. Greenre kell itt gondolni. Jól gondolom?

Zárójel írta...

Mármint a híd kapcsán kérdezem.