2011. július 20., szerda

Nyílt levél a "Tomcat"-nek!

Polgár  Tamás videóbetiltó
Ha valaki megkérdezné tőlem, hogy miben látom a legnagyobb nyomorúságot ami pusztítja ezt az országot (is), akkor ezen cikkel szemléltetve, szeretném megadni rá a választ! Az alábbi levelet nyolc napja kaptam tomcatmwi nicktől válaszul arra, hogy volt pofám feltenni bizonyos videókat az ETHUN79 (klikk) nevezetű YouTube videomegosztómra.

Tisztelt ETHUN79!

A Bombahír hírportál videóanyagai jogvédett tartalmak. Azok felhasználása külső személyek számára nem engedélyezettek. Felhasználásnak minősül azok újbóli feltöltése is videómegosztó oldalakra, még akkor is, ha azok már szerepelnek ott. (Sőt, ez esetben különösen.)

Tisztelettel kérem magam és kollégáim nevében, hogy törölje a YouTube-ról a Bombahírtől átvett és újból feltöltött videóanyagokat.

Polgár Tamás "Tomcat"
a filmek rendezője

névtáblával
Az aláíró tehát Polgár Úr személyesen, és ha ő valóban így gondolja amit a levél tartalmaz, akkor a szerinte törvénytelen megosztási cselekményem mellé, most el kell, hogy viselje válaszomat is, amiben egyenlőre nem szeretném lehordani a sárga földig, de mindenképpen hangot akarok adni meggyőződésemnek, miszerint komoly bajok vannak az agyával! Nem mintha ez szokatlan volna politikai újságírók esetében, de azért az kétségen kívül önveszélyes típus köztük, amelyik akkor is  megtámadja az embert, ha az jót tesz vele, jelen esetben pozitív módon reklámozza.

álpofon a majomnak
Annak ellenére, hogy Polgár Tamás számomra elég labilis jelenség, értve ez alatt, hogy bár ő a tényfeltáró tevékenységben valóban jártas, bevállalós, profi közbotrányokozó, a megfelelő infrastruktúrájukkal pedig színvonalas és kreatív anyagokat (is) képesek előállítani, ennek ellenére mégis inkább látványos buktáival vési be magát a köztudatba, tehát elvileg nem érdemes futtatni. Mégis több Hírháttér anyagban foglalkoztunk ügyeivel, ami pozitív vetületben egyfajta védelem gyanánt is szolgálhat. (lásd például: (Öljétek meg Polgár Tamást) ; (1 év 4 hónap tomcatnek) videókat).  

Tamás a hülyeség nem mindig előnyös..
Világszintű (ingyen) reklámnak minősíthető a bombahír számára az a tényfeltáró glossza is melyet a Hírháttér Multimédia és az Echelon Leleplező, szintén több írás és videó formájában adott közre, Hajdú Attila koronatanúságával  kapcsolatban, (klikk) ugyanis azt mindenki tudja, hogy a Hírháttér anyagai az egész világon kiemelt figyelmet kapnak mindenki előtt aki számít (most mindegy, hogy milyen értelemben). Ezen  anyagok alapjául szolgált (természetesen pontos forrásmegjelöléssel) a Tomcat és csapata által készített tényfeltáró videósorozat, melyet letöltöttem majd feltöltöttem a videómegosztómra illetve egy bejegyzésbe gyűjtöttem őket a  (parkoló és ingatlanmaffia az első kerületben)  címmel. 

aztán csodálkozol, hogy nincsenek sokan..
Mindezek ellenére nem lepődtem meg, amikor a bombahíres Tomcat-től, dicsérő vagy köszönő levélke helyett, a fent látható pár soros jelent meg az üzeneteim között, és talán érthető, hogy nincs kedvem válasz nélkül hagyni. 

Polgár Úr! Minden feladott labdát lecsapunk, sőt utána a szerva is a miénk!

Véleményem szerint a dolog mögött pusztán irigység és némi csalódottság lehet, az ügy mégis jól példázza a közállapotokat, illetve a percemberek lélektanát, ha megdöglött a tehenem, dögöljön meg a szomszédé is! 

Tisztelt Polgár Tamás alias Tomcat!

Maga noooormális? (és innen inkább tegeződnék, remélem nem éppen ezt veszed zokon)

Szóval a bombahír videók védett tartalmak? Netalán jogvédettek? És mégis ki elől védettek? A széles néptömegek elől, akiknek ezekről tudnia kellene?

Netalán Hajdú Attila is jogvédett, akit átvitt értelemben (többek között) neked sikerült a pszichiátriára juttatni, majd pedig hozzá nem értő módon, tétlenül (vagy gyáván) szemlélni, hogy vajon Őt is kinyírja-e az állami maffia? Hiszen neked vállalta az arcát Hajdú Attila, és szenvedte hősiesen ezért a politikai üldözés megpróbáltatásait, ennek ellenére, hogy ha rajtad múlik még mindig a pszichiátrián gyógyszerezik! Akkor mégis, hogyan mered azt kérni tőlem (Tőlünk), hogy vegyem le az élete védelmében felrakott videókat az oldalamról!!?

Az, hogy téged zavarnak, a pontos forrás megjelöléssel ellátott videómásolatok, még marketing szempontból is csak a hülyeségedet bizonyítják, hiszen egy hónap alatt  több száz ember nézte meg azokat a videókat, amiket a videomegosztódon ezer párszáz megtekintéssel jegyzel 2010 óta. 

Történt valami előrelépés az ügyben azóta, mióta leforgattátok az amúgy általunk is csak pozitív jelzőkkel illetett filmeket? A végére szeretnél járni dolgoknak, vagy csak a népszerűségedet hajhászod, és közben az sem érdekel, hogy a szereplőid élnek-e vagy halnak?? A videók más oldalakon történő betiltására tett kezdeményezésed véleményem szerint pontosan azt támasztja alá, hogy Neked addig kell egy tanú, amíg filmet csinálsz belőle aztán ott rohadjon meg ahol van! Mert ez a Te filmed, és leszarod, hogy a nyilvánosság tudja csak megvédeni ezeket a bátor embereket (mert te biztosan nem) de megfelelő nyilvánosságot ne kapjon, hogy csak a bombahíren lehessen látni, aminek kétes megítéléséről pontosan te magad gondoskodsz, többek között ilyen húzásaiddal mint ez a mostani!!

Lehet én vagyok az értetlen, de magyarázd már meg nekem légy szíves,  mit jelent az üzenetedben a zárójelbe tett "Sőt, ez esetben különösen!" mondat?

Nem tudok másra gondolni, csak arra, hogy ez esetben különösen nagy hülyeséget csinálsz éppen!! Sőt..

Nem fogom levenni a videókat, és nem azért mert nem ismerem el a szerzői jogaidat, hanem azért mert hülye lennék beállni abba a részben vagy teljesen kollaboráns sorba, amibe te mindig visszataszítódsz, ha sikerül valami értelmes dolgot összehoznod. Vetesd le őket, kérj segítséget a Youtube-tól, menjél bíróságra, ha még ennél is mélyebbre akarsz süllyedni.. (szerintem nem akarsz), de tudnod kell, hogy nekünk minden támadás (bármilyen eszközzel vagy formában történjen is) hatalmas reklám, a támadónak  pedig azonnali szegénységi bizonyítvány és általában előbb vagy utóbb csúfos bukás!

Véleményem szerint inkább köszönettel tartoznál a stábunknak a veled kapcsolatos korábbi pártoló, pozitív megjelenítésekért, illetve a világszintű ingyenreklámokért, amit a neved és médiád kapott általunk, nemhogy jogvédő cenzorként lépjél fel velünk szemben!! 

Természetesen a köszönetet nem vártuk, és a továbbiakban sem tartunk rá igényt, de eseteges további hasonló hülyeségek követelésére sem. A videókat természetesen nem rakom fel többször, de le sem veszem, a bombahír meg a tomcat szavakat pedig csak akkor írom le legközelebb, ha valami értelmes megmozdulással kapcsolatos.

Üdvözlettel:
Domján Tibor
Echelon Leleplező, HHMM munkatárs


Azt hiszem erre a történetre van egy megfelelő közmondás, mely így hangzik:

Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna! 

Az Isten áldásával!

9 megjegyzés:

Névtelen írta...

Amit Tomcaték csinálnak, hogy terjesszétek a Hajdu-anyagot, lám, nem terjeszti senki, aztán meg miért terjeszti, tipikus magyar vonás.

De az Amnesty International és a TASZ is ilyen. Beépítve az ügynökök a vezetőkig, vannak áthidaló emberek is, akik minkét helyen ott vannak, mint a Baltay Levente, a cigány származású ügyvéd, aki a cigánygyilkosságok titkosszolgálati háttere védnöke, a cigányügy és az emberi jogok elárulója, és ezek együtt a gyávasággal megfúrnak minden hasznos munkát és életet termő túlélést.

Az Amnesty és a TASZ kirobbanthatatlan maradt, hiába keresték meg őket sokszor, nagyon sokan az állami pszichiátriai bűnözésben, a Hajdu-ügyben, a HÍRHÁTTÉR betiltásában, a keresztények üldözésében, mert kisstílűek, gyávák és az állami ügynökök nem csak behálózzák, de teljes egészében irányítják őket. Az Amnestyél Jeney Orsolya, Gere Zsófia, Baltay Levente igazi beépült tömeggyilkosok. Van annyi hulla körülöttük, mint a pelyva, és ennél sokkal több lesz, hiszen nem csak titkolják, de üldözik is a hozzájuk segítségért vagy információkkal és bizonyítékokkal fordulókat. Ezért minden, amit ez a gyáva és irigy, rosszindulatú nép nem tesz meg, azt továbbra is a HÍRHÁTTÉRNEK kell tennie, ahogy előre el is mondta.

Köszönjük A HÍRHÁTTÉRNEK rengeteg levelet és titkos címzettet, hogy napról napra egyre többen tudják meg, mik folynak ebben a tömeggyilkos országban!

tartarossz írta...

Az ilyen emberjogvédő szervezetek, TASZ, AI, csak látszat szintjén és a látszat kedvéért vannak pusztán fenntartva, maga a rendszer, bárki tapasztalhatja a saját vagy mások bőrén az, ami minden valós és követelhető emberi jog valós ellensége!

Névtelen írta...

"Nyílt levél Tomcatnek!" - LOL.

Szerintem egyszerűen arról van szó, hogy nem akarja a saját és a hírportálja nevét adni ahhoz, amit csináltok.
Lehet, hogy az a reklám, ami te pozitívnak gondolsz, szerinte negatív...

Névtelen írta...

Kedves Domján Tibor!

Szerintünk ne foglalkozz elmebetegekkel, mondtam annak idején, hogy a Tomcat morálisan nulla, teljesen erkölcstelen, és abnormális módon viszonyul mindenkihez.

A videók törlése nem hatásköre, mert korrupciós ügyek, emberölésre irányuló előkészületek, népirtás, alkotmányos rend elleni bűnszervezeti bűntettek vele együtt történő elhallgatására, a bizonyítékok eltüntetésére csak köztörvényes bűnözőként szólíthatott fel stb. Cenzúra kiemelt korrupciós ügyekben, életvédelmi, emberölési, népirtás, alkotmányos rend elleni bűntettek stb. kapcsán nem létezik, csak pszichopata bűnözőknél és elmebetegeknél. Tomcat és társai a gyilkosságok kivitelezésén dolgoztak, amikben a feljelentés elmulasztását is évekkel büntetik, ott teljes bizonyíték-megsemmisítésekért őrjöngtek, vagy más esetekben pénzt követeltek a bizonyíték-megsemmisítésektől való kegyes eltekintéshez, ami szintén évekkel büntetendő bűntett! Csepp a tengerben, hogy a Hajdu Attila Tényfeltáró esetében is ha Ti mi nem segítetek, Tomcaték munkásságára simán meggyilkolták volna!

Hajdu Attila él és élni fog, Ti éltek és élni fogtok, ha tomcaték óbégatnak a fideszes korrupciós ügyek bizonyítékai eltüntetésére, hisztériáznak az állami gyilkosságokért és népirtásokért, mert Ti Keresztyének vagytok, nem gyilkos terroristák, akkor megyünk tüntetést szervezni tomcat és terrorista bombarobbantó bandája bebörtönzésére!

Szeretettel egy HÍRHÁTTÉR-rajongó és barátai!

Névtelen írta...

Halljuk, hogy tomcatgeci orbánbírósághoz akar fordulni a HÍRHÁTTÉR emberjogvédő keresztényei üldözésére! Oda is való, bombarobbantó terroristaként a tömeggyilkos terrorista orbán viktor seggébe!

Így besöpörhetitek a dicsőséget, mert náci féreg a náci féreggel, kereszténygyűlölő a keresztényüldözővel, betiltó patkány a betiltó patkánnyal! tomcat és orbán együtt a fidesz korrupciós ügyei, népirtásai és gyilkosságai elrejtéséért, ez csúcs! Marha a marhával, barom a barommal, disznó a disznóval!

Az Amnesty meg egy szar, azok éppen úgy reszketnek attól, hogy az állami népirtásokat nyilvánosságra hozzátok, mint tomcatgeci! Adjátok nekünk őket lábtörlőnek!

Jeney Orsolya? Az meg kicsoda? Valami patkányürülék? Ávós geciláda, mint tomcat, a náci orbánlábtörlő!

Névtelen írta...

Akkor tomcat elmebeteg, és Novák Elődnek volt igaza, hogy gyógyóssá akarta nyilváníttatni a bíróság által. És mivel elmebeteg, ezért érthető, ha a bíróság nem akarta elmebeteggé nyilvánítani, és mivel bombagyáros terrorista bűnöző, világos, hogy miért mentették fel, miközben a bíróribancnak a saját farkára mutogatott. Így szopott a bírókurva a bombagyáros terroristától. Éppenhogy életfogytiglanon lenne a helye, vagy diliházban, helyette szabadlábon tobzódik a lakosság tömeges irtásáért! tomcat családjáról keveset hallani. Ennyire szégyellik a bolond gyereküket? :DDD

Névtelen írta...

Úgy látszik hogy gyorsan terjednek a hírek. Küldjétek el mindenkinek hogy tomkaték dilinyósabbak az OPNI-soknál! :DDD Kár volt bezárni az OPNI-t, mert a tomkat kinnmaradt!
Télleg nem csukták le a bombagyárért sem, titeket meg fasizmus és sztálinizmus vádjával több életvédő rendezvényről elhurcoltak. Ez azért megéri annak a jenei orsolyának is a bebörtönzését, nemcsak tomkatét! Terjesszétek tomkat és az amnesty terroristák botrányait! Kösz a körlevelet! Kjétek még többeknek.

Névtelen írta...

A Hír tv Célpont műsorát éppen most kezdték azzal, hogy korrupciós ügyben letiltották személyek a pofájuk mutogatását, de - indokolja a Hír tv - mivel közpénzek lenyúlásáról van szó, ők mégis megmutatják őket.

tomcat tehát elmehet a fideszes bombagyáros terroristáival az anyja büdös retkes faszába!!!

Névtelen írta...

Anno olvastam egy mondást valahol - úgy 5-6 éves lehettem -, amit azóta rendszeresen hallok újra és újra egy hozzám igen közel álló embertől. A mondás effektíve nem jut eszembe, inkább a lényegét érzem át most is, ahogyan az gyermekkoromban is történt. Amikor egy egész embercsoport van bent a gödörben -, legyen az család, nemzettség, faj, vagy bármi -, és születik közéjük valaki, aki minden gond nélkül, akár a maga erejéből is ki tud mászni a gödörből a fényre, azt azonnal visszarántja a többi.

Ami engem zavar, az a bizonytalanság - szinte mindennel kapcsolatban. Amennyiben az ACTA-t nézzük, az interneten történő információáramlást is korlátozni fogják, de ahogy én látom, ez már most is működik. Ott van a HAARP-től kezdve a többi hasonló, a Sura, a Duga és a Skandináviában található rendszerek, és már nem lehetek biztos abban, hogy amikor felnézek az égre, akkor a természet csodáját látom. Ugyanez a helyzet az echelontól kezdve az mk-ultrán, kibernetikán át a műholdról állítólagosan lefényképezett, éppen a Napba berepülő űrhajókig, Aranyi Lászlóig, és Tomcat-ig ... semmiben nem lehetek biztos - ehhez kevés az információm, de főleg - legnagyobb valószínűséggel - a fejem kevés, hiszen jó eséllyel az elfogultságom, a besugárzott agyam, és még ki tudja micsoda fog dönteni arról, hogy mit hiszek el, és mit nem ... mindenesetre az álmaim már egészen kicsi koromban is furcsák voltak ... mármint régóta tartom elképzelhetőnek azt, hogy az álmaim - mondjuk így, - nem az enyémek.

A fent említett jó barátomnak valahol nagyon is igazat adok, amikor azt mondja, hogy azért tartunk ott, ahol tartunk, mert - tisztelet a kivételnek - megy a faszverés azt illetően, hogy miben kinek van igaza, és hogy mit hogyan kell csinálni, és hogy mindig akad, aki okosabbnak gondolja magát másoknál.

Szerzői jogok? Információ terjesztése esetén? Amikor éppen az lenne a lényeg, hogy minél több emberhez minél hamarabb eljusson?
Na ne!