2011. július 25., hétfő

Ügynökök között! 2.0 Tasz & Amnesty

Eddie-nek legalább jól állt a szerep..
Mielőtt folytatnám a roma gyilkosságsorozatból eszkalálódó kémsztorit, egy pillanatra elidőznék azon kérdés felett, miszorint, akarom mondani miszerint, van-e különbség kém és ügynök között? A válasz határozott igen! A kémek a filmekben vannak az ügynökök meg a "valóságban", vagy ha finomkodni akarok "szakmával" akkor azt mondhatjuk, hogy minden kém ügynök, de nem minden ügynök kém! Nem túl nehéz összerakni a képet, ha tudjuk, hogy az emberiséget már  hosszú évtizedekkel korábban, totális elmeirányítás alá vonták és mint egy high-tech civilizációs játékban zajlik az élet. Minden terv szerint és óramű pontossággal történik, de azt remélem senki nem gondolja, hogy az átlag emberi ésszel, teljes egészében felfogható lenne, vagy át lehetne látni. Részleteit persze igen, de még azok befogadásához  is jócskán el kell távolodnunk a hagyományos kommunikációs módszerektől.

mindent ide hozzám.. nekem..
A terv szerves részei a beavatottak, vagy más néven beszervezettek. Beavatási szintjüknek megfelelően tájékoztatva vagy dezinformálva a "nagy terv" rájuk eső részéről. Természetesen egy miniszterelnök szintű beszervezett jóval több infó felett garázdálkodik, mint egy parlament közeli kocsma wc-s nénije szintű beszervezett, de azt tudni kell, hogy senkit sem szerveznek be véletlenül.

dehogynem..
Így aztán (haladó, de még) laikusként csak kapkodom a fejem amikor, a Hírháttér Multimédia tevékenysége kapcsán szinte folyamatosan téglába ütközünk. Nem falba! Abba a tégla ütközik ha nekünk szalad! De mit csináljon egy állampolgár, ha durva jogtalanságokat és visszaéléseket tapasztal az állam részéről? Az aktuálisan regnáló hatalmak szerint kussolnia kéne, és meghúznia magát a saját érdekében, de ha az átlagnál mégis nehezebb megfélemlíteni, akkor mehet mondjuk neves, demokratikus jogvédő szervezetekhez, és ott panaszt tehet! Persze csak ha meghallgatják!  

Pest megyei Bíróságon.. (Fotó:Domján)
Azt korábbi cikkben már prezentáltam, hogy a Hírháttér Multimédia keresztyén élet és emberjogvédő szervezetét folyamatos állami irányítású atrocitások érik, folyamatos újságíró üldözés, betiltások, elhurcolások, házkutatások, lefoglalások stb. ezért csak hab volt a tortára az összehangolt Miszori & Tolnai utcai fiúk & Orvosszakértők Team akciója. Természetesen ezekről a támadásokról, és jogsértésekről, általában feljelentés (email) cikkek és filmek formájában mindenki rendszeresen értesül aki számít, így az összes jogvédő szervezet is, azonban most elérkezettnek láttuk az időt, hogy személyesen tegyünk bejelentést azokról. Egyrészt azért, mert a zárt tárgyalás elrendelése kapcsán, némi időnk szabadult fel, másrészt pedig mert kíváncsiak voltunk, hogy a később részletezett szervezetek, kit és mit képviselnek valójában!?

Náday Gyula és Molnár F. Árpád (Fotó: Domján)
Első utunk az Echo Tv-hez vezetett, (de csak mert egy ugrásra van a a bíróságtól) ahol már többször jártunk, és rövid idő alatt kerítettek is nekünk egy szerkesztőt, aki meghallgatva közlendőnket annyit mondott, hogy utánanéz az ügynek, de véleménye szerint nem tartja alkalmasnak a médiájukat arra, hogy akár a Hírháttér elleni médiaüldözésről, akár a bíróságon elkövetett furcsaságokról bármilyen híradás vagy műsor kapcsán állást foglaljanak, vagy egyáltalán szerepeltessék azt. (általunk tálalva)

ahol a visszhang is cenzúrázott
A stábbal a helyszínen tartózkodó Náday Gyula (MCDSZ alapító elnök) látva a szerkesztői "tanácstalanságot" felajánlotta, hogy mint az ügyben roma jogvédőként jelen lévő és egyben mint a Magyarországi Cigányok Demokratikus Szövetségének elnöke, szeretne nyilatkozni az Echo Tv-nek, azonban erre is csak a szokásos, majd valamikor talán esetleg stb. szavakból összeállított bővített mondat volt a válasz! Semmi gond, nem is vártunk tőlük komoly dolgokat, csak közel voltak, ezért visszamentünk a bíróságra, ahol jó hangosan megtárgyaltuk, hogy Náday úr ott marad - hátha változik valamit a Miszori féle bezárkózás, - mi pedig elmegyünk a TASZ-hoz bejelentést tenni! 

Az alapító projektfőkordinátor a hídon (Fotó:Domján)
Természetesen gyalogszerrel, mert a Hírháttér Multimédia ingyenes emberiségvédelmi tevékenységét (egyenlőre) csak nagyon kevesek merik támogatni, tagjai pedig a folyamatos állami üldöztetésből (és a szerkesztésből) adódóan nem rendelkeznek (már) sem gépkocsival sem pedig rendszeres jövedelemmel amiből akár a tömegközlekedésre futná. Csak képességünk van, időnk és energiánk no meg szándékunk, de szerencsére célunk eléréséhez ez is éppen elegendő! 

A TASZ főhadiszállása a már jól ismert Tolnai utcai maffiafészektől két saroknyira, a Víg utcában található. Már éppen csengetni akartunk az ajtón, amikor feltűnt az utca végén egy ismerős arc, a roma gyilkosság tárgyalásról, Baltay Levente akit sértetti ügyvédként én úgy tudtam memorizálni, hogy a bíró minden egyes alkalommal rosszul mondta a nevét, helyesebben rendre összekeverte egy másik védőével. 

...és az állam beépített embere
Szóltam a Molnárnak, hogy ha már "véletlenül" pont itt összefutottunk, kéne vele is pár szót beszélni. Baltay vadul  telefonált az utca végén, de azért látta, hogy észrevettük, ellenben mire odaértünk egyszerűen eltűnt. Gondoltam biztos bement valamelyik üzletbe, ezért újra vissza a TASZ elé, csengettünk, majd mivel senki nem nyitott ajtót, ezért bementünk egy éppen érkező és ajtót nyitó lakóval majd felmentünk az első emeletre, ahol az iroda található.

..és tartótiszttel rendelkező ügynök..
Kicsit értetlenül, (mert állítólag bejelentkezés nélkül érkeztünk) de viszonylag barátságosan fogadtak, és hellyel kínáltak egy tárgyalóban, amíg kerítenek valakit aki meg tudna minket hallgatni. Kis idő múlva, és legnagyobb meglepetésünkre Baltay Levente lépett be a szobába, és bemutatkozás után rögtön kérdőre vont minket. Hogyan gondoljuk, hogy csak így bejelentkezés és időpont egyeztetés nélkül beállítunk?

Bustya Tibor és Molnár F. Árpád  (Fotó:Domján)
Nos én úgy gondolom, hogy ha valakit 2011-ben, politikai okokból  elhurcolnak egy  bírósági tárgyalásról, annak nem lenne kötelessége írásban bejelentkeznie vagy időpontot kérnie egy állítólagosan szabadságjogékért küzdő szervezetnél. Sőt, ott elvileg tárt karokkal és ha nem is kávéval vagy teával de legalábbis 15-20 percnyi türelmes figyelemmel kellene fogadni azt,  aki ráadásul megalapozott előélettel és munkássággal tudja bizonyítani az üldöztetését.

és eltussolásokért felelős szakember..
Az érkezéssel, várakozással és távozással számítva is mindössze 20 percig zavartuk a jogvédők bokros teendőit (45 percig tartott az odaút gyalog), mégis a folyamatos leugatással és ügyvédi tudálékossággal továbbá ideges és goromba hangnemmel fűszerezett beszélgetésnek mindössze annyi értelme volt, hogy ha leírjuk a panaszunkat és emailban elküldjük, akkor majd megvizsgálják, hogy esetleg tudnak-e értünk tenni valamit, illetve hogy ősszel találkozunk! (ez utóbbit bizonyára a tárgyaláson való találkozásra értette a Baltay úr lévén, hogy pont elkezdődött a bírósági vakáció!) 

Baltay ezt elbaltázta..
Summázva a TASZ ugyan egy jogvédő szervezet, azonban mint minden társadalmi szervezet, valójában állami irányítású de legalábbis felügyeletű, a beépített (beszervezett) általában vezetői vagy ügyvivői tisztséget betöltő, egy vagy több dolgozója által. Bizonyára végeznek érdemi munkát is, de ahogy esetleg az ügyek között felmerül, egy a terrorista állam gaztetteit buktató vagy veszélyeztető személy vagy szervezet jogsegélyigénye, akkor az aktivizált téglán keresztül átmennek hülyébe. Jelen esetben azonban a hülyének tettetés  elég nehezen volt kivitelezhető, ezért is volt feltűnően ideges Baltay (nem tudom a fedőnevét) Levente, és ezért kellett minden szavunkba belekötnie, és kiforgatnia a mondanivalót, például az ügyészség elmebeteg vádjait, a Molnár (egyidejűleg megvalósuló) nácizmusával és bolsevizmusával kapcsolatban.  

Megfordult a fejemben (utólag), hogy ha nem hirtelen ijesztenek rá a sarkon, (valószínűleg a tartótisztje telefonon) hogy amennyiben valóban megjelenünk az irodánál (ahogy azt a bíróságon beszélgettük), akkor azonnal lokalizálni kell a csapatot, nehogy valami beavatatlan jogvédő munkatárs érdemben kezdjen el velünk foglalkozni, akkor elképzelhető, hogy egész egyszerűen leül, udvariasan meghallgat minket, egy kicsit jegyzetel, helyesel, (egyetért az egyértelművel) majd pedig mielőbbi utánanézést és segítséget ígér majd elköszön! Egyébként egy normális ügynök szerintem így csinálta volna! Nos Baltay inkább beáldozta a nevével fémjelzett TASZ egyesületet.. Remélem egyeseknek kezd derengeni az a Hírháttér videó amelynek a végén az elvakított hadsereg az utolsó emberig rohan és zuhan le a szakadékba! (klikk)

Az eset után rögtön az Amnesty Internationalhoz siettünk ahol szintén borzalmas elfoglaltságra hivatkoztak (az egyik srác éppen teát főzött) de azért, az ajtót nyitó fiatal hölgy hajlandó volt szánni ránk vagy 15 percet. Természetesen, ahogy helyet foglaltunk, egy kolléganője rendkívül sürgős telefonra hivatkozva kihívta ugyan, de pár perc múlva egy fél üveg bomba energiaitallal és jegyzetfüzettel jelent meg amibe szorgalmasan leírogatta, amit fontosnak tartott a mondanivalónkból.

Amikor a TASZ-nál történt fogadtatásról beszéltünk, megemlítette, hogy dolgozik ott egy nagyon jó fej ügyvéd, Baltay Levente aki hozzájuk is bejáratos. Ekkor közöltük vele, hogy már találkoztunk Baltay úrral, és azt is, hogy mi az elképzelésünk a lojalitását illetően. Neki is elmeséltük a Molnár több alkalommal való elhurcoltatását, a házkutatásokat, a hivatalos honlap jogtalan betiltását és a vele kapcsolatos elmebeteg ügyészségi álláspontokat, továbbá a roma gyilkosságok tárgyalásán elkövetett maszatolásokat és visszaéléseket.

és lesznek az elsőkből utolsók és utolsókból az elsők..
Megkértük az Amnesty-t, hogy lépjenek fel a magyarországi újságíró üldözések és politikai üldözések ellen, az általuk képviselt nemzetközi szinten! Természetesen a helyszínen itt is azt a választ kaptuk, hogy ki fogják vizsgálni az elmondottakat. Tudni kell, mert elmondtam már többször is, hogy minden feljelentésünket évek óta továbbítjuk, szinte az összes létező hatóság és szervezet ill. média képviselői felé, így az Amnesty levelezőlistáján is fent vagyunk, továbbá a Molnár pártoló tagja is a szervezetnek. Pár napra rá azonban mégis inkább ezt a levelet kapta válaszul, mely felér egy állásfoglalással a Hírháttér Multimédia politikai üldöztetésének bejelentésére:

2011/7/21 Amnesty International Magyarország <office@amnesty.hu>
Kedves Molnár F. Árpád!

Nem kérünk több levelet Öntől. Köszönjük, de többszöri felszólításunkra, kérem törölje az office@amnesty.hu e-mail címet, és minden, szervezeti e-mail címet a listáról!
Kérem, legyen tekintettel az adatvédelmi szabályokra, ugyanis törlés kérése esetén köteles azt megtenni!

Köszönjük!

--
GERE Zsófia
Irodavezető / Office Manager
Amnesty International Magyarország / Hungary
www.amnesty.hu
office@amnesty.hu 
1064 Budapest, Rózsa u. 44.
06 1 321 4799 

Válaszul az alábbi levél ment, az ezek szerint a TASZ-hoz hasonló szellemben tevékenykedő "neves" jogvédő szervezetnek:

Kedves Molnár F. Árpád nincs, hanem életre és halálra kész politikai üldözött oknyomozó, tényfeltáró Keresztyén Újságírók, BETILTOTT Zeneszerzők és Filmrendezők, akiket azért vádolt meg az Amnesty International fedezékében orbán viktor miniszterelnök fasizmussal, mert az Amnestynél sokkal kedveltebb és népszerűbb roma jogvédők, akik nem pártolják az Amnesty által fedezett Keresztyénüldözéseket, hamis vádakat, Újságíró-üldözéseket, művészek betiltásait, a roma gyilkosságok állami szálai eltussolását, a tényfeltárók intézményesített üldözését, az Amnesty által dédelgetett apartheid és pszichiátriai politikai gyilkosságokat, hanem nemzetközi szinten úgy vetik földre ezt a tömeggyilkos, állami banditaszervezetet, amit Amnesty Internationalnek hívnak, miközben totális fedőszerveként funkcionál a magyar állami bűnözésnek, amilyen hírneve nem volt ennek a maffiaszervezetnek, mióta megalakult!

Mi életünket ajánljuk bárkiért, aki hozzánk fordul a világ bármely részéből. Ettől az állami maffiától viszont kizárólag ugatásokat, kifogásokat, röfögéseket kaptunk! Teszünk róla, hogy az Amnesty magyar maffia politikai gyilkosságainak híre-neve és éktelen pofátlan gyűlölködése, amivel minden felsőbbrendűt üldöz, ami nagyobb, mint orbán viktor és bűnszervezete, az egész világ előtt meztelenné váljon!

Utolsó aktusként kérjük azon címlistákat, akiknél kifogásokat emeltek, miért vannak még egyáltalán életben. Biztosak vagyunk benne, hogy jelentős részük túl jó volt ehhez a maffiához, és túlságosan hősies ahhoz, hogy egy gerinctelen, gyáva, pénzhajhász, kollaboráns és nyíltan hazaáruló és Emberiségáruló bandához csatlakozzon. Akiket ti kiszolgáltattatok, azoknak sokkal több joguk van az élethez, mint nektek! Ezért követeljük az elutasítottak és megvetettek Amnesty International által felállított halállistáját!

A Gaudi féle Nemzeti Jogvédő Szolgálatot és a Magyar Helsinki bizottságot (csakhogy teljes legyen a magyar jogvédő paletta), valamiért nem is akartuk meglátogatni... de ha úgy gondolják, hogy érdemben képesek tenni valamit az ügyben akkor nyugodtan jelezzék!

Részemről pedig úgy gondolom, hogy ezek után felesleges bármilyen kérdés, vagy további boncolgatás, nyugodtan megállapítható, hogy akinek bármilyen jogsérelme vagy problémája van az állami maffiával, és annak millió csápjával, jobban teszi ha az ügynökségek helyett a Hírháttér Multimédiához fordul. 

Ha bajban van, ha információval szolgálna, vagy ha Munkatársunk akar lenni: Telefon: +36/30/919-6386.
Támogatás: 11773322-00818357 számlaszám.
Nemzetközi (IBAN): HU63 11773322-00818357-00000000.

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more...

Az Isten áldásával! 

Nincsenek megjegyzések: