2011. március 2., szerda

A Titokzatos Nagy Babilon!

Nagyon izgalmas téma következik.. ez az egyik kedvencem..
... a problémamentes fogyasztás érdekében azonban, ezt is szét kell majd szabdalnom.



de előtte engedtessék meg egy köszönet:

Nagyon feldobott, hogy három kommentet is kaptam az előző cikkekhez.. A bátor első (Galamb) (klikk) szívet melengetően kedves szavai mellett az is jól esett, hogy érdemben hozzászólt a mondanivalóhoz is, tehát (persze ezt tudtam eddig is) nem saját lázálmom kergetem. A "még"  névtelen második három videolinkkel jelezte, (klikk) hogy a könnyűzenében is egyre több az okkult elem.  A bátor harmadik aggódó szülőként (klikk) mutatkozott be miközben bizonyságot tett, hogy a Hírháttér filmjeivel kapcsolatba kerülő személyek ( itt például a kedves lánya, akinek innen is minden jót kívánok) életében változás következik be, az ébredés ugyanis nem megy (álomhoz szokott agyunk számára) fura-szokatlan jelenségek, történések nélkül. A szülő persze ezt úgy aposztrofálta, hogy "megőrjíti az egész családot" de ezt igazából nem a lány teszi.. hanem a rendszer a családdal.. akinek a személyiségében történő változást a család nem akarja be vagy elfogadni.. mert már nem teljesen a program szerint működik, és ez természetesen konfliktusokban nyilvánul meg, akár a legapróbb marhaságokon is. A véleményem, hogy mivel a hasonló problémákkal egyre gyakrabban fogunk találkozni.. inkább ismerjük meg a rendszert mint behódoljunk neki azzal, hogy nem akarunk róla tudomást venni.

Ebben nagy segítség lesz a következő film hármas:


A filmben csak olyan szereplőket látunk akik nemcsak tudják, hanem tapasztalták is az elmondottakat. És azon kevesek közé tartoznak akik el merték és TUDTÁK mondani!!!
(2008-as film!!!!) azóta nem titok!!! nálunk!!


A filmben szereplők: Molnár F. Árpád (a bolygó legfőbb echelon tanúja, Drábik János (közgazdász, író, tényfeltáró), Fenyvesi Theresa, (író, echelon áldozat)  és Christian Crown (keresztyén aktivista).


Még mindig akarod az igazságot?

Ne félj!!

Elmondunk mindent!!


A jelenések könyvében megjövendölt Titokzatos Nagy Babilon tehát felépült. Ezt megérteni kényelmetlen.. de ha azt vesszük, hogy lehet vagy kb. 100 éve.. az meg nagyon nagyon ciki..

Feltételezem, hogy megnézted a videókat ezért most nem traktállak több dologgal, esetleg ismerkedj az alapokkal..  egyre népszerűbb bejegyzés :   (klikk) 


Folytatása következik: Babilon 2.0 (klikk)

Az Isten áldásával!

Nincsenek megjegyzések: