2011. március 28., hétfő

Tesla 2.0 Top Secret?

fennakadt szemekkel...
Felháborodásom szülte ezt a bejegyzést.. vagy a tavaszi fáradtság.. nem tudom.. de semmiféleképpen nem tudok érzelemmentesen írni erről a témáról.. Ezért úgy döntöttem, nézzetek hülyének, bolondnak.. akárminek, az összekötő szövegek mindenkinek fájni fognak.. Lehet meg foglak sérteni... vagy bántani foglak..  de hátha így sikerül majd kizökkenteni,  mert most egy olyan kendő van szemeden meg a füleden, amit én önerőből nem tudok leszedni ha megfeszülök sem. Viszont van egy olyan érzésem, hogy amikor az mindenkiérről leesik majd, akkor már késő lesz.. (bár teljes szívből remélem, hogy nem).

Tudom, Te csak.. élni akarod az életed.. (legyen az jó vagy rossz)  iskolába jársz vagy dolgozol, tévézel vagy sportolsz, facebookozol vagy sörözni jársz, legyél gazdag vagy szegény, szerencsés vagy szerencsétlen, fiú vagy lány.. hiszel bármiben.. vagy semmiben.. teljesen mindegy.. ember vagy.. 

az emberiség 2011
és sajnos erre nem lehetsz túl büszke!!

hiszen egy olyan faja vagy az állatvilágnak, ami semmire és senkire nincs tekintettel ha a saját helyzetén lehetősége van javítani. Bármit és bárkit kiírt, eltapos és eltakarít ha a helyzete úgy kívánja. Szükségleteinek csak a lehetőségei szabnak határt, egy bizonyos szint fölött viszont már az sem! És ugyanezért nem látod a dolgok lényegét sem..

Az, hogy Te nem érzed magad ilyennek az nem jelenti azt, hogy hogy adott helyzetben nem ugyanígy viselkednél, de ebbe most nem is akarok belemenni jobban.. mert tudom, hogy nagyon határozott és általában sokkal jobb véleménnyel vagy magadról.


De lássuk mit teszel, ha mutatok neked pár dolgot..?! Például egy elektromosan távirányított hajót amit Tesla már 100 éve feltalált és ki is próbált? Ez elhangzott már.. (többek között) az RTL Klub 21. század című agyoncsúsztatott ugyan, de mégis majdnem minden lényegeset elmondó műsorában is, tehát bizonyosan nem én találtam ki... (megtekinthető az előző Tesla bejegyzés 2. videójában:  Klikk)

A modellje így néz ki..




 


Ahogy nyilvánosan kipróbálja, pedig az alábbi videón 0.38 percnél látható.. és bár az anyag nincs magyarra fordítva, a képek is önmagukért beszélnek, aki viszont tud angolul az olyan dolgokat is hallhat amit viszont hozzánk (okos,  művelt, képzett stb.) magyarokhoz még nem jutott el 2011-ig... (vajon miért?? elgondolkozhatnál ezen)




És amiért felháborodtam az nem az elektromos kis hajó megléte vagy nem léte.. hanem inkább az, hogy amíg mindenki életét meghatározza az energia, mert ugye gáz meg villanyszámlád neked is van.. akkor hogyhogy senkit nem az érdekel, hogy miért titkolják az ingyen energiák létét már 100 éve?? (ha ennek számos egyéb aspektusát figyelmen kívül is hagyjuk)

Véleményt alkotsz a világról, más emberekről, vagy rólam??? ...közben meg azt sem tudod, hogy mi mozgatja a világot amiben élsz?? Eltekintesz afölöttt, hogy ingyen energiával rendelkezhetnénk ha végre kinyitnád azt az átkozott pecséttel lezárt szemed?? Vagy jobb így??? 

AKKOR FIZESS!!!


Az Isten áldásával!

Nincsenek megjegyzések: