2011. március 9., szerda

Hétfő "szuper" nyolcker

Kellemesen naposütéses hétfői napnak  indult (2011.03.07), és mivel nem volt jobb dolgom, reggel 9 órakor meg is érkeztem a 8. kerületi rendőrség Víg u.(vagy Tolnai?) 36. szám alatti épületéhez (ami egyébként 43. ..nagy címeres táblák nélkül), ahol "véletlenül" összetalálkoztam két tényfeltáró barátommal, Nagy "Naleksz" Sándorral és Soós "Titán" Józseffel.. akik szintén éppen Molnár F. Árpád rendőrségi kihallgatásra érkeztek. 

Bementünk az épületbe ahol a portásrendőr közölte ..hogy fogalma sincs, kinek szóljon a  jöttünkre..?! ezért próbáljunk máshol szerencsét..! Szomorúan sétáltunk vissza a kocsihoz, majd épp amikor el akartunk indulni..  megcsörrent Soós úr mobiltelefonja, aki valami "hang"-ként mutatkozott be.. de persze közölte rendfokozatát is.. továbbá Molnár úr hollétéről érdeklődött. Soós megnyugtatta, hogy nevezett személy tartózkodási helyéről semmit sem tud ugyan, de mint gyámja.. nagyon szívesen tanúskodik az ügyében. Visszamentünk az épületbe, ahol a már említett portásrendőr készségesen a váróterembe tessékelt minket. 

A név és lakcím megadása után kitűzőt kaptunk, majd pár perc ücsörgés után megérkezett egy nyomozó fiatalember aki (valami oknál fogva??) a személyi igazolványok egyéb adatait is elkérte!! majd közölte, hogy egyenlőre csak a Soósra tart igényt. 

Soós József a főbejáratnál.. de hol a tábla a két oldalról?

Maradtunk tehát "Naleksz"-el és egy annyira feltűnően csinos hölggyel pár székkel arrébb, hogy rögtön "gyanússá" vált. Később kiderült, hogy közvetve Ő is hozzánk tartozott, hiszen Molnár F. Árpád kijelölt védője lett volna.. illetve helyettesítette volna a kijelölt védőt..  szegényke.. valószínűleg meggondolta volna magát az ügyvédi pályát illetően ha Árpád mégis megjelenik és együtt vesznek részt a kihallgatáson. 

Az ügyben tulajdonképpen nem is az a lényeg, hogy egy kétszeres Miss World Hungary résztvevő várt minket a csúnya 8. kerületi rendőrségen, sokkal inkább az, hogy az Őt bojtárként alkalmazó ügyvédi iroda egyik (2x3-as karakterű) névadó tulajdonosa (aki nyilván nem ért rá..) a minket kihallgató, állítása szerint az ügybe éppen csak belecsöppenő rendőrtiszt (facebook) ismerőse.

Szívesen színesíteném a cikket nevekkel vagy képekkel, de egyenlőre egyik illető sem ártott nekem! Remélem ez így is marad!

Talán kicsit több mint fél óra után megérkezett fent nevezett rendőrtiszt, a Soós nélkül.. itt már kezdtem aggódni egy picit, főleg mert azt mondta, hogy a "..Domján, most csak maga jöjjön velem.. a Nagy Sándor akár el is mehet.." ő persze azt mondta, hogy "mi meg szoktuk egymást várni.. :)"
Nagy "Naleksz" Sándor, Molnár F. Árpád és Soós "Titán" József

A szokásos rendőrklisék után.. (erre jöjjön.. itt üljön le.. itt várjon.. mindjárt jövök.. 10 perc várakoztatás stb.) végre megérkeztünk a kihallgatóhelységbe.. ahol az úriember ismét bemutatkozott.. bemutatta kolléganőjét és annak ellenére, hogy én be sem voltam idézve.. ismertette a jogaimat.. főleg a hamis tanúzást nyalta jól körbe meg, hogy azért mi jár?!

A kérdésekre, hogy mikor találkoztam először Árpáddal, hogy mi közöm van nekem a Hírháttér Multimédiához illetve ki rendezi és készíti a filmeket..?? tudtam válaszolni, azokra a kérdésekre, hogy hol lakik a Molnár F. Árpád meg, hogy honnan tölti fel a filmeket?? nem tudtam a választ. A röhej számomra csak az, hogy  Nekik ez miért kérdés?? (az IP címekről és nyilvános mobiltelefonokról beszélünk, nap mint nap publikált kiadásban..........illetve amíg nem lett betiltva ugye?!)

Nos, egy idő után kikötöttünk a lényegnél, hogy én, hogyan látom ezt a vádat, miszerint a Molnár tiltott önkényuralmi jeleket rakott ki a weboldalára? Itt most valószínűleg örülnöm kellett volna, hogy legalább nézik a weboldalt, de úgy látszik, hogy semmit, az égadta világon semmi mást nem vettek rajta észre, ami esetleg még, törvénybe ütköző lehetett. Pedig ott mostanában szinte (sajnos) csak bűncselekmények és elkövetőik szerepelnek, a Btk.-s nem kispályás projektek, (pedig én személy szerint sokkal jobban szeretem a Echelonos meg Haarp-os témákat.. :) ) éés erre mondaná a Molnár, hogy: 

sok a bűncselekmény Orbán...! Temérdek...! Az égig ér......! 

Ezen a képen látsz önkényuralmi jelképet? (én nem is egyet)


és szerintem azért ér az égig.. mert aki az ég alatt.. akár csak egy centivel is van.. az már nem vesz észre semmit..  ahogyan a Hírháttér Multimédia blokkolását elrendelő rendőrség sem vett észre semmi mást, csak a horogkeresztet és a vöröscsillagot.. Ha ezt egy normális ember végiggondolná, akkor gyanakodnia kéne.. de nem gyanakszik. 
Most épp egy tanács fogalmazódik meg bennem, azok számára akik eljutottak idáig (az olvasásban) aki egy kicsit is hisz Istenben, az megpróbál felébredni.

A tárgyhoz tartozik, hogy eredetileg úgy indultunk erre a kihallgatásra, hogy Csiza Csaba barátunk, aki munkája miatt sajnos nem tudott velünk jönni, de merő jóindulatból és mert (sajnos) van benne tapasztalata.. egy gyors összegzést mellékelt email-ben,amit  itt rögtön közzé is teszek:

Kedves Címzettek!
Józsival már beszéltem telefonon, nagyon szívesen mennék a hétfői rendőrségi kihallgatásra, sajnos tényleg nagy rutinom van bírósági perekben (kb. 30 különböző per, amiből kb. 25 büntetőper, kb. 5 polgári per, kb. 150 tárgyalással ezidáig), de sajnos reggel fél 7-től este fél 7-ig melóban leszek, de még szabit sem tudok kérni, 15 nappal előtte szólnom kell, erőműben dolgozom. De még kilógni sem tudok a munkahely jellege miatt. Javasolni tudom, hogy mondjátok el a rendőrségen az alábbiakat, a kék színnel a saját megjegyzéseimet, piros színnel a vonatkozó Btk-beli törvényeket foglaltam össze.
A törvények alkalmazásánál mindig a törvényalkotó SZÁNDÉKÁT kell figyelembe venni.
Teljesen egyértelmű, hogy Molnár F. Árpád Úrnak (ELI), - egy horogkeresztet is tartalmazó - komplex fotomontázzsal nem a fasizmus propagálása, a fasizmus, a nép-és emberirtás melletti kiállás volt a célja, hanem éppenséggel az ELLENKEZŐJE, hiszen a fotomontázson szereplő Orbán Viktor és az hitleri emberirtás analógiájára szándékozott rámutatni.
Mint az elején írtam, a törvények alkalmazásánál mindig a törvényalkotó SZÁNDÉKÁT kell figyelembe venni. Még ha nem is lenne törvénybe foglalva a törvényalkotó szándéka, épeszű emberek akkor is felismerték volna Molnár F. Árpád Úr valós szándékát, ami éppenséggel az emberirtás elleni küzdelem.
De még törvénybe is van foglalva, lásd Btk. 269/B. § (2), idézem:
„Nem büntethető az (1) bekezdésben meghatározott cselekmény miatt, aki azt ismeretterjesztő, oktatási, tudományos, művészeti célból vagy a történelem, illetve a jelenkor eseményeiről szóló tájékoztatás céljából követi el.”
Az alábbi magatartások lennének törvényellenesek, lásd 269/B. § (1), idézem:
"Aki horogkeresztet, SS-jelvényt, nyilaskeresztet, sarló-kalapácsot, ötágú vörös csillagot vagy ezeket ábrázoló jelképet
a) terjeszt; (például horogkeresztet ábrázoló pólókat gyárt, és terjeszt)
b) nagy nyilvánosság előtt használ; (pl. egy nyilvános rendezvényen egy ilyen pólóban jelenik meg)
c) közszemlére tesz; (pl. éjszaka egy nagy horogkeresztet állít ki a város főterére)
ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétséget követ el, és pénzbüntetéssel büntetendő."
Az iménti, a), b) és c) pontok alatt leírt cselekmények egyikét sem valósította meg Árpád, de még csak nem is hozható semmiféle összefüggésbe ezekkel. 
Fentiek alapján teljesen JOGSZERŰTLEN volt a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA weboldalának betiltása, hiszen Molnár F. Árpád Úr és a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA még a Btk. 269/B. § (2) is megfogalmazottak; „ismeretterjesztő, oktatási, tudományos, művészeti célból vagy a történelem, illetve a jelenkor eseményeiről szóló tájékoztatás céljából” készítette el a kiváló fotomontázsát. 

 Üdvözlettel: Csiza Csaba 
Csiza Csaba

Tudom, hogy ezt a cikket sok ügyvéd el fogja olvasni.. hiszen beleszövődtek az ügybe ugye ügyvédek is.. és amúgy meg.. nincs titok..de azért kíváncsi lennék az ábrázatukra közben.. továbbá ezúton  mellékelem a vallomásomhoz, mint hasznos jogi háttérzajt.. és ha szokás szerint ezt sem utólag tudom meg .. akkor akár be is vittem volna..

Végezetül megemlíteném, hogy komolyan megdöbbentem, amikor a kihallgatási jegyzőkönyv (persze másik teremben nyomtatták.. ez alap) aláírása után, egy saját példányt (oldalanként 100 Ft-ért) sem kaphattam ott a helyszínen..azonnal.. hanem majd csak jövő hét szerdán!!! tehát nem nyolc napon belül.... hanem 8 nap múlva!!! Viszont cserébe elmagyarázta a rendőrtiszt (a négy oldalas jegyzőkönyvről), hogy ha kettő lapot kérek akkor 200 Ft, ha hármat akkor 300 Ft, de ha csak egyet amire a vallomást tettem.. akkor csak 100 Ft. Ezek után nagyon kíváncsi leszek, hogy mire megkapom (jövő hét szerdán), mi fog benne szerepelni??

mindezek után de lehet, hogy pont ez idő alatt (kb. 11.20-kor végeztünk)leblokkolták a Hírháttér Multimédia átmeneti tárhelyét a hirhatter.atw.hu-t is..ahogy a Molnár írta nem sokkal utána egy körlevélben..

Molnár F. Árpád (Éli) a földbolygó legfőbb echelon tanúja

Nahát, Gaudi! Hogy ti milyen hülyék vagytok! A magyarterror következő lépéseként a HÍRHÁTTÉR átmeneti tárhelyét is betiltották, előtte jól megrágva a mai napon a BM-ben, rendőrségen, a Tolnai utcában, a Super 8. kerületben. A tárhely arról volt híres, és így is hirdette magát, hogy kizárólag bírósági ítélet esetén hajlandók bármit letiltani.

Két helyről azt erősítették meg, hogy orbán utasítására (szerencsétlen nyomorult pára) Pintér Sándor és Hatala József intézkedett.

Magyarterrorból Világtörténelmet Írunk!


és hozzá a film:


Tartalmas egy délelőtt volt az biztos!         .. Szuper

Az Isten áldásával!

Nincsenek megjegyzések: