2011. március 11., péntek

Jerusalem of gold

2011.03.11
A következő filmet és kommentárt azután kaphattam, amikor már közzétettem a  Haarp (klikk ha nem olvastad) című.. (ami egyébkét jól fogy.. :) ) bejegyzést, és mivel egy full extrás haarp-os rész is van benne, gondoltam kiegészítem.. De mire befejeztem.. (a film megnézését)  úgy gondoltam.. illetve először ledöbbentem és csak utána gondoltam, hogy csak ez az egy videó megér egy bejegyzést.. sőt!! Többet nem is kellene mondani.. semmit...

és itt kapcsolódik a történetbe a mai 2011.03.11-i  cunami a földrengés után..

de nem akarok egyedül álmodozni itt.. nézzétek és olvassátok!! (végig!!)

jaa, de gondolom kitaláljátok.. a levél és a videó Molnár F. Árpádtól jött..  aki Éli!!! de előbb a videó:

FELKAVARÓ LESZ! - ELI, Izrael, Magyarország - A BIBLIAI Felemelkedések, Világcsúcs Bukások (AZ ORBÁNTÓL BETILTOTT HÍRHÁTTÉR TÖRTÉNELMI FILMJE!)





MULTIMÉDIA HÍRHÁTTÉR                                                             21.45

(Az itt elhelyezkedő levelezőlista szintén egy komoly bejegyzést érdemel!! ) (Klikk ide!! A Molnár listája)
 


HALLGAT a magyarok szavazására.

A BETILTOTT HÍRHÁTTÉR Új Filmjét érdemes elejétől végig, fülhallgatóval végigtekinteni! Akik nem a végletekig vakok vagy bármely állami pártjuktól butaságban és rettentő tudatlanságban hagyott ostobák, morális minőségük és tudásuk szerint lesz az, amit látnak letaglózó, ijesztő, csodálatos, gyűlöletes, de mindenképpen - aki a tudás iskolájának legalább alsó szintjeit kapiskálja - morális minőségétől függetlenül FELKAVARÓ.

Jöjjetek hát, AZ ISTEN Szövetségesei, és támadjatok, ostobák, és minden Élet ellenségei...


AZ ORBÁNTÓL BETILTOTT HÍRHÁTTÉR TÖRTÉNELMI FILMJE! :
ELI, Izrael, Magyarország - A BIBLIAI Felemelkedések, Világcsúcs Bukások










Világszerte Feltöltve; megtekinthető pl.:
KLIKK IDE! vagy
http://www.youtube.com/watch?v=NEQMIumvjeo
http://www.youtube.com/watch?v=dohj8khivYY

A Filmhez világszerte terjesztett szövegből:

CÍM:
 ELI, Izrael, Magyarország - A BIBLIAI Felemelkedések, Világcsúcs Bukások

 We Are Christians and Echelon Testimonies and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

 We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more...
 
 Munkatársak:

 Molnár F. Árpád "ELI" (Echelon-Tanú)
 Soós József "Titán" (Echelon-Tanú)
 Csiza Csaba (Echelon-Tényfeltáró)
 Daria Rubinstein (Echelon-Tanú)
 Nagy Sándor "Naleksz" (Echelon-Tanú)
 Domján Tibor (Echelon-Tényfeltáró)
 és mások

 !!! ORBÁN VIKTOR MINDANNYIUKAT ÜLDÖZI, ÉS MINDŐJÜK TELJES ÉLETMŰVÉT BETILTOTTA! !!!

 Előadó és Directed By:
 Molnár F. Árpád "ELI" (Paramount of Echelon Testimony)
 Keresztyén (helytelenül írva: "keresztény") újságíró, oknyomozó, tényfeltáró, az állami szervezett bűnözés legfőbb leleplezője a bolygón, az Amnesty International (AI) tagja, a KJE alapító tagja, Filmrendező, A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA Alapító-Főszerkesztője, Minden Idők Legfőbb Echelon-Tanújának Eleve Elrendelt Próféta.

 Felvétel: 2011.03.08.!
 Készült: 2011.03.11.
 hirhatter.com (Orbántól 2011.02.17-én a magyar népirtó (155.§) tarhely.eu-n keresztül BETILTVA! Az átmeneti tárhelyen ugyanúgy náci propaganda terjesztésére hivatkozva, a kihallgatások ellenére provokatív és rosszindulatú módon, orbántól a kihallgatások napján, 2011.03.07-án MEGSEMMISÍTVE MINDEN BIZONYÍTÉKOT!)


 A Filmben olvasható feliratokból:
 A BETILTOTT VALÓSÁG
 A BETILTOTT ISTEN
 ! hirhatter.com !

 Világrendszert Váltunk!

 ELI ! ELI !

 Egyre Kiemelkedőbb Kordokumentum Ama Filmünk, Melyre ORBÁN AZ EGÉSZ HÍRHÁTTÉRT BETILTOTTA!: A Címe!: "100% rendőrbűnözés, 100% bíróbűnözés, 100% pszichiáterbűnözés"

 Orbán intimje, Kounalakis az AKT Development multimilliárdos ingatlanmaffia cég vezetője. Obama is szeretője, aki már szenátorként is sokat járt Kounalakis san franciscoi házába. A szexuális együttlétekről a CIA megannyi videót készített.

 Az USA - Super 8 dátummal - 2010.08.08-án(!) BETILTOTTA A HÍRHÁTTÉRT! Alábbi Filmünk emiatt készült az Amerikai Nagykövetségnél!: "Amerikai terrorizmus az Emberi Faj kiirtására!"

 A világ Echelon-Tanúi jellemzően hadibázison vagy mellette születtek. Ahogy a Molnár F. Árpád Magyarország Legfőbb hadibázisa katonai lakótelepén, ahová mai napig be van jelentve, és akit A VILÁG LEGFŐBB ECHELON-TANÚJÁNAK TARTANAK!

 A Molnár F. Árpád Felvételei a tömeggyilkos katonai Repülőkórházról!

 A Molnár F. Árpád Felvételei a tömeggyilkos katonai Repülőkórházról!

 Auschwitz és Orbániáda!

 Tóth Tamás szervkereskedő tömeggyilkos budapesti rendőrfőkapitány, Orbán és Pintér alvezére.

 Molnár F. Árpád "ELI", minden idők Legfőbb Echelon-Tanúja.

 Sorozatgyilkosok, tömeggyilkosok.

 Még a külsejük is hasonlít Orbán Viktorra!

 Titok a "Salamon és Sába királynője" című Filmből...

 A tömeggyilkos Repülőkórház bejáratánál...:

 Soós József Úr az "A bűnözés pszichiátriája" című Filmünkben a Jobbik választási cetlijét tépi szét, mivel a kádári-orbáni pszichiátriai mészárlások leleplezése ellen és folyamatos fenntartására az egész náci maffia több éve tartó üldözést folytatott!

 János Ev. 8.! : Az "Asszony" Azt Jelenti: Vallási Közösség

 Minden magyarok első és a Világtörténelem legmélyebb HAARP-Filmjeit is mi készítettük, ezért minden életformával ellenséges antikrisztusok gyűlölettel üldöztek minket, halált kívánva, igyekezve minden Tudást és ISTENI túlélést megsemmisíteni!

 Főhatalmi Kijelentésünk AZ ISTENNEL és az Igazakkal ellenséges magyarok stb. bukásáról!

 Orbán Viktor lett minden magyar idők legnyilvánosabb pszichiátriai népirtó tömeggyilkosa is, amihez minden repülőrobbantás és keresztyénüldözés oldalán hajráztak a nácik és a magyarok, gyűlölve, hogy a Legfőbb Bibliai Nemzetté váljanak. Ezért A BŰNHŐDÉS...

 GYORSDOKUMENTÁCIÓ: ...

 Orbántól üldözött HÍRHÁTTÉR-Stáb zöme keresztyén emberjogvédő újságíró, rekord-tényfeltáró, terrorleleplező, minden idők legnagyobb Echelon-Tanúinak társasága! Orbán életük teljes Filmes, Tudományos Stb. Munkásságát TELJES ELTÜNTETÉSRE RENDELTE!

 A magyarság a Világtörténelem Legnagyobb Kitörésének Kulcsát Kapta, de annyira rosszindulatú, sötét és gyűlölettel teljes volt, hogy sötétsége abszolút gyarapítására Megtámadta Saját Jövőjét, s mint a Jelenésekben Áll, Háborúba indult AZ ISTENNEL Szemben!

 Az ország vezetőjének bűneiért A TEREMTŐ gyakran az egész népet is Megtorolta! De a magyarok A Világtörténelem Legkönnyebb Kitörését is saját förtelmükre és vezetőik fasiszta gyűlöletsötétségére cserélték.

 JÖJJ,
 JAHVEH !

 A Film Jelenete egy kb. 2005 körüli Teljesen Biztos Kijelentés volt arról, hogyan fogják megtámadni a Molnárt és Minket Az Atya és A Jézus Krisztus miatt, és hogyan buknak el A HATALMAS ISTEN Által.

 Sokan nem tudták, hogy A Forrástól Mondják: A HÍRHÁTTÉR Ragyogása sokakat elvakít, akik nincsenek felkészülve az Igazságra...

 Ahogy ezt is évekkel előre és szüntelen ismételtük!: AZ ISTEN nem javaslatot tett a magyaroknak a Hazugság Világbirodalma összeomlasztására, hanem Végrehajtja Választottaival A Kozmikus Világreformot, Mielőtt A Földre Szállás Bekövetkezik!

 A Hatalom - elmondtuk sokszor - Így is Nevezte, Amibe a magyarok minden Életet és Igazságot gyűlölve, minket a Világosság és a Jézus Krisztus miatt gyűlölve belevágtattak: AZ UTOLSÓ TRIANON...

 - IGEN

 Orbánterror A HÍRHÁTTÉR Ellen!:
 - 2009.09.14.: Házkutatás, Bizonyítékelkobzás, Elhurcolás!
 - 2011.02.14.: Budapest rendőrkapitánya aláírásával Házkutatás, Bizonyítékelkobzás!
 - 2011.02.17.: A HÍRHÁTTÉR hatósági megsemmisítése!
 - 2011.03.07.: Kihallgatások, melyekben a kényszervallatás ellenére sincs terhelő tanúvallomás!
 - 2011.03.07.: Ugyanazon a napon A HÍRHÁTTÉR átmeneti tárhelye állami megsemmisítése!

 Orbán utasításaira:
 1. Minden általunk feljelentett tökéletes, hibátlan!
 2. A Molnár F. Árpád az egyetlen bűnös!
 3. El kell fogni, mert nem tudja magát ellátni!
 4. El kell fogni a Molnárt, mert kizárólag ő bűnöző!
 5. El kell kobozni minden bizonyítékot!
 6. A kuruc, puruttyablog stb. marad, de a HÍRHÁTTÉR összes anyagát el kell tüntetni!
 7. A hirhatter.com-nak még a Domainnevét is le kell foglalni!
 8. Orbán Facebook-oldaláról még a hírét is törölni kellett, hogy a HÍRHÁTTÉR ellen házkutatás volt, s hogy a Molnárt üldözik!
 9. Teljes hírzárlatot rendelt el, titkosszolgálati kifejezéssel D-Notice-t! Ezt később külföldi kényszerre csekélyen enyhítették!

 A Titkolt "SUPER 8" Film 1. Trailer-ét pár órával a Java szigeti vonatkatasztrófák előtt Kaptuk és Hoztuk Nyilvánosságra. Betiltott Cikkünk Világtörténelem! A Címe...:

 "Minden idők egyik vagy legjelentősebb katasztrófája! Előre Jelentettük, hogy vonatkarambol készül - Az ISTENT és Választottait szolgálta, és a világ sötétsége ellen irányult az indonéz vonatkatasztrófa"

 Két katasztrófát jelentettünk előre JAVA Szigetéről, és a Rettenetes Következményekből, ha mégis ellenünk... JAVA, mert JHVH-Kód!

 Orbániáda által BETILTOTT, az Állami Romagyilkosságokat Lebuktató Filmjeinkből!:
 1. Apartheid az Apokalipszisnek
 2. Politikai maffia a cigánygyilkosságokért
 3. Megölni, akik nem hagynak ölni!
 4. Állami cigánygyilkosságok

 Orbántól BETILTOTT, Állampszichiátriai Bűnözést Lebuktató Filmjeinkből!:
 1. Öljétek meg Polgár Tamást is!
 2. A bűnözés pszichiátriája
 3. Pszichiátriai Holocaust, Vérbűn, Főbűn, Kárhozat!
 4. A magyarság gyámság alá helyezése

 Directed By:
 Molnár F. Árpád "ELI" (Paramount of Echelon Testimony)





* * *
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
Magyarország legüldözöttebb médiuma! Magyarország legüldözöttebb újságíróival! Minden magyar idők első és a világ legmélyebb HAARP- és Echelon-Filmjeit gyártó, szinte kizárólag keresztyénekből álló Multimédia! Orbán Viktor magyar miniszterelnök a Médiát és annak összes emberjogvédő Munkatársa teljes életművét BETILTOTTA! A világot irányító pszichoaktív Echelon-rendszerek magyarul első leleplezője, Putyinnak a Latimer, az USÁ-ból a Federal Research project által üldözött tényfeltáró, keresztyén (keresztény), emberjogvédő média, legalább egész Európa legfőbb terrorizmust leleplező és echelon-technológiai tényfeltárója.
http://hirhatter.com
Hírháttér Rádió: Klikk!
Tel.: +36/30/919-6386

A Hírháttér OTP-számlaszáma: 11773322-00818357
Nemzetközi (IBAN): HU63 11773322-00818357-00000000

Vagy: Hírháttér-támogatás Paypal-lal erre a linkre vagy az alábbi képre kattintva:




Nincsenek megjegyzések: