2011. március 14., hétfő

Majmok bolygója..

"Őrizkedj az embertől, mert ő az ördög eszköze. Isten teremtményei közül ő öl sportból, pénzért, hírért. Igen, megöli a testvérét, hogy megszerezhesse annak vagyonát. Ne hagyjátok elszaporodni, mert elpusztítja saját otthonát, de a tiéteket is. Űzzétek el, hajtsátok vissza az embert a dzsungel sűrűjébe, mert ő a halál hírnöke." 

...idézet a filmbéli tekercsből, amiben sajnos nagyon sok a realitás.. hiszen ha  végignézünk a történelmünkön ez tisztán látszik.. 
...és még csak nem is az van amit látsz!!!  
Figyelj!!!.. ezt (is) 2008-ban! kaptad..
 

Ha ezek után még mindig azt hiszed, hogy esetleg árnyékra vetődnénk az itt elhangzó információkkal  kapcsolatban, akkor ki kell, hogy ábrándítsalak!
Mert kimaradni nem fogsz belőle semmiképpen, ellenben lemaradni  meg nem érdemes.. hogyismondjam..? képzeld úgy, mintha csak annak lenne helye aki fölfogja... 

A képek ugyanis sajnos csak illusztrációk az igazi majmok bolygója vetítés már elég régóta zajlik.. és TE is azt nézed! meg más is..

A világtörténelem egyik legfontosabb filmje következik 3 részben... amiben Molnár F. Árpád már 2008-ban (újra) próbálta tájékoztatni a majmok bolygója lakóit, és vezetőit, de ezt a lakosság (részben) azért nem hallotta meg, mert az állam azóta vadabbul  tekeri az echelon potméterét, hogy magyarországon még a világ más részeihez képest is az extra sötétség uralkodjon, másrészről pedig azért nem mert a lakosság nagy része pont úgy szarik a világ dolgaira mint a vezetői.
  
Szerintem, a fenti videókban elhangzó információk teljesen más megvilágításba helyezik a következő történetet, amit ha (tegyük fel) először látsz életedben ilyen kategóriában akkor bizonyosan másképp értékelsz, vagy könnyebben elsiklasz mellette.. ezer okból. De most már ezt nem teheted!

Ez nem játék!
ez világszenzáció!!!



Az Isten áldásával!

Nincsenek megjegyzések: