2011. március 15., kedd

Március idusára..

Ahogy anno 1848 március 15.-én.. vagy korábban
Kr. e. 44. március 15.-én, úgy most 2011. március 15.-én sem kevésbé forró a helyzet..

Tényleg miért is fontos pont ez a dátum..?


Idén nagyon úgy néz ki, hogy kihagyom még az ünneplés gondolatát is hiszen azt tapasztalom, hogy a legtöbb ember meg pont  a gondolat kihagyását ünnepli ráadásul egy véget nem érő(nek tűnő) mulatság közepette.. ma reggel is szépen felöltöznek. magukra tűzik a trikolórt és programbeállításuknak megfelelően sóhajtoznak vagy nyögdécselnek Orbán Viktor ünnepi beszédére.. úgyis mondhatnám... együtt!! ...együtt ünnepelnek (haraggal vagy imádattal az mellékes) egy úgynevezett nemzeti ünnepen. Ők annak az embernek a beszédére kíváncsiak akinek a neve talán a leggyakrabban hangzik el az alábbi videókban is.. 
...hát kellemes ünneplést hozzá..

  

A folytatás sem lesz sokkal vidámabb, mert mint már többször elmondtam, ez itt nem az örömködés ideje, hanem megértésé, és minél előbb megérted, hogy mi vesz körül, annál több esélyed van a jövőd szempontjából?!



A következő rövidfilm szintén a nemzettel kapcsolatos magvas megállapításokat tesz. Ha bepöccensz rajta mert a szívedre  veszed, az is egyfajta igazság..




Végezetül pedig Nagy "Naleksz" Sándor riportját láthatjuk egy viszonylag friss anyagban, melyet szintén a mai ünnep főszónokának ajánlunk:



További kellemes ünnepeket!
Az Isten áldásával!


Nincsenek megjegyzések: